The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a barlangot mán megtisztitottam +a templom alatti sewert is átnéztem kinyirtam az összes orkot meg vmi ork warriort vagy kit most itt állok a templom téren és lopkodok az ordinatoroktol majd lepufogtatom öket.Irto nehéz páncéljuk van sajna.Ja és még vmi hogy lehet szerezni vmi állando lakást vagy mi félét amiben gyüjtõgethetek mindenfélét?Ja és még vmi nem reagál a gaméban a jobb ill. a balra mozgásra az orc-om /sztrájk vagy vmi hiba ?tegnap még rendben vót minden
David2
Kérdezd meg az egyik õrt és õ majd elmondja, hogy mit is csinálj. Elküldenek a Great Bazaar alatti barlangokba. Nos ott kell felkutatnod, kinyirnod az egyik vezetõt. Aztán a többi majd jön magától!
Saját tapasztalat: Vigyél magaddal sok-sok Exqlusive restore health potion, és Cure Paralization potion! Ha ezt elfelejted, akkor úgy jársz mint én, elsõ (meggondolatlan) nekifutásomra.(kinyirtak 60as szinte...) Ja és ha nincs jó tájékozódási képességed, készítsz egy papírra térképet(jól fog jönni). Hiába ez az elsõ, és egyben "legkissebb/legkönnyebb" barlang.
UI: lvl 29 semmi esélyed sincs ! Irány gyúrni!

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Nagy nehezen eljutottam mounhold-ba de halvány lila gözöm sincs mit kell csinálni hova kell menni .Tud vki tanácsot adni vagy vmi?thx
PiszkosFred
Igen, ezért is irtam hogy "A DB orvtámadások hamar leállithatóak, más hátránya nincs" ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Azért egy idõ után már ketten támadnak és egyre táposabb ficerék. Akkor döntöttem el, hogy már elmegyek a Trubinal helyszínére, amikor már alig bírtam kinyírni a 2 fejvadászt, mert daedric fegyvereik voltak és eszméletlenûl gyorsak is.

áááááááááááááááááááááá SEMMI NEM JO /KESEREG/ se a print bigyo sen amikor odamegyek a csajszihoz aki átvinne, nem visz nem és nem nem és nem áááááá mindgyá felrobbanok
oksa koszonom
PiszkosFred
printscreen gomb amikor csak akarod menet kozben..

Megvan oksa beirtam és elmentettem utána a játékközben hogyan tovább?Iszonyatosan büszke vagyok
a morrowind könyvtárában van egy morrowind.ini file, azt kell átalakitani.

PiszkosFred
Nem. Jatekot ne inditsd el. A morrowind konyvtarban van az ini, manualisan ird at, ami neked szimpatikus. Far, Wincmd, Totalcmd, stb eseteben sima F3 a fileon es atirod, majd ESC (es save persze).

rögtön ott ahol elkezdödik a game vagyis megjelenik a fömenu, es nem a "play-t" nyomom hanem bemegyek a data file-be ?
David2
Tiszta könnyû! Megnyitod a filet és a "General" után nyomsz egy entert, aztán ez beírod "Screen Shot Enable = 1" és elmented!

PiszkosFred
Ahogy David is irta:

Screen Shot Enable = 0 helyett Screen Shot Enable = 1

Mindez a morrowind.ini-ben. Ennyi. Ezutan printscreen gombra kapod a bmpket.

egy a sok közül! a szakácsok jo emberek! chaos mad kajás lett... kaja....kaja...kaja...kaja...kaja (nah, eccerûû az mind az eccer egy) 😊

Én csak egy szakács vagyok😊
dehogy bonyolult az! 😊 tök eccerü.

Asszem nem fog menni nekem ez mán bonyolult
David2
A Morrowind Konfigurációs beállításoknak így kell kinézniük. Magyarul a Screen Shot Enable = 1 kell beszúrnad!

Screen Shot Enable = 1
;Test TES 0=morrowind.esm

;Starting Cell=Pelagiad
;Starting Grid X=0
;Starting Grid Y=0

David2
Néz meg ezt az üzenetet!

Még asztat szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet képeket csinálni igy a játék kozben?Ez amugy nekem is menne/1 tudatlan
Kössz David II
Na ez igen, ez mán döfi igy aszthiszem menni fog már nagyon szépen köszönömDe tényleg
David2

David2
Itt van egy kis segítség, képekben.
http://web.axelero.hu/csermak2/GaleriaII.htm

oHHH feltelepitettem a tribunal-t minden ok , kisem akad mán a game az assasinok nem probléma viszont van egy igen érdekes hol , lehet átmenni Mournholdban ?én ugy emlexem hogy ebornhald-ban az ottani személy 1 bizonyos Hlalu ****-vmi aki sárga ruciban van , ö nála lehet átteleportálni , na de semmi ilyen nem történik .Bár lehet hogy én emléxem rosszul .help
robotnyk
ok, köszi
PiszkosFred
Tedd fel most szerintem. Nem lesz tõle nehezebb (leszamitva a DarkBrotherhood fele orvtamadasokat, melyek megallithatoak, viszont kezdetben jo kis penzt jelent a feleszerelesuk eladasa) vagy másabb, viszont sok javitas van benne, es par uj dologgal kiegeszult az alapjatek. Nomeg a modok nagyresze minimum Tribunalt mar azert megkoveteli.

robotnyk
én még csak most kezdtem bele a játékba, tképpen max 1 órát mentem. feltegyem most mindkét kiegészítõt, vagy várjak még?
PiszkosFred
Bármikor felrakhatod. A DB orvtámadások hamar leállithatóak, más hátránya nincs. Az "új helyszint" meg akkor látogatod meg, amikor akarod. Sõt, a Tribben eszközölt javitasok miatt talan nem is art ha fennvan. (vagy egy hasonlo szintu peccs persze)

Ki mit tanálcsol , mikor lehet felinstalni a tribunal-t/most 29szintü vagyok/thx.
robotnyk
csak ezt találtam érdekes módon. :-/
zoozoo
ÕÕÕÕ, azt hiszem értem.... Utána nézek 😊 Köszönöm!

Zoozoo:

A propylon nem tulajdonság, vannak úgynevezett propylon index-ek amelyekkel tudsz utazni a régi dunmer erõdök között, tíz erõd van minegyikben van egy propylon chamber, hogy aktiválni tudd kell az adott erõd propylon index-e. Kb. olyan mint a Mage Guild teleportja.

Nemo me impune!

Ollie:

Igen állandó.

Nemo me impune!

zoozoo
Sziasztok!
Talán egycsillióan kérdezték már, de nekem még mindig sötét: Propylon végülis egy tulajdonság, amivel lehet utazni, vagy az simán igénybe vehetõ minden tanulás nélül?

ksözönöm azért a fáradozásod de itt csak az egyhez vannak....
2-höz nem tucc??

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
Aha köszi. És ezek szerint a hatása állandó, ugye?

Yskam:

Ha csatlakozol egy Nagyházhoz (Hlaalu, Redoran, Telvanni) akkor a ranglétrán való elõre haladás során épittethetsz magadnak egy stronghold-ot, a negyedik rang elérésekor van lehetõséged elkezdeni az építkezést.

Nemo me impune!

Ollie:

A Better Cup a Grál Morrowind-i megfelelõje, a Thieves Guild küldetései során kell megkeresni, ezzel tudod a céh oldalára állítani Eydis Fire-Eye-t. Vagy magad is használhatod akkor a legmagasabb attributomaidhoz kapsz +20-t viszont a legkisebbekbõl elvesz -20-t. Ezátal a küldit nem tudok megcsinálni mert a kupa eltünik.

Nemo me impune!

ollie
Na de csak ideiglenesen viszi fel 100-ra a tulajdonságokat, nem?

mán megvan
Ohhhh ne, még senki nem válaszolt?plz plz plz
HELLO MINDENKINEK!Mompás volt az idöjárás arra hogy egész nap a Morrowind elött üljek de, akadt 1 nagy probléma ha, vki tudd segitsen plz.Az 5-ik teszt-nél járok és megkell keresnia 4 tanácsnokothogy kihivjon ez a Bolvyn Venim a párbajra .Na most az a baj hogy nem találom öket ,igaz egyet már kiszurtam /hlaren Ramoran/de a többi hármat hol találom meg.Ja még vmi mikor instaláljam fel a Tribunált/kieg/most 29sz.vagyik:thx
Ha fent van a bloodmoon akkor az EEC végigjátszása után factor-ként is építhetsz vagy a fõszál közben mikor bloodskaal leszel(mondjuk ezt készen kapod)...
off
Haljon éhen az összes tanár már reggel óta finommechanika tételeket dolgozok ki talán reggelre végzek a digitális technikával+az irodagéppel... szóval mostanában nem fogok Morrowindezni...😞((((
on
PiszkosFred
Kicsinyitsd le 700 x XYra, mert igy marhanagy a merete is, es a terjedelme is. Egyebkent a BetterBodies Plugin install majd uninstall utan mar volt hasonlo nalunk is - igaz ennyire nem latvanyosan - de akkor csak par testresz (asszem a kezfejek) texturaja es formaja keveredett az eredetivel. Erdekes mindenesetre, en passzolom hogy mitol van. Kuld be a bethesdanak, hogy bugzik a game ;] Meglepodni nem fognak, de hatha segit..

David2
HEEEELP! Nézzétek a képet! A lábaim, szétestek! Van erre vmilyen javítás, mód, plugin? Ti már láttatok, ilyet High elfnél?

dánke sõn :-)
PiszkosFred
Vagy a épitetsz magadnak ha kivivod a nagyházak elismerését, vagy legyilkolsz valakit és beköltözöl, vagy letöltesz egy plugin es abba költözöl be ;] Elsõ megoldásról van pár info az oldalon, hogy s mint megy...