The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ittitt, csak frissitettem eppen.. Levi: kuld mar el plz a karaktered kepeit, mert amit kuldtel az csak az angel modos kepek voltak. Azokbol meg nehez lett volna kihozni 2 jobbacska kis "arc" kepet ami kell az oldalra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

igen? király vagy! kösz szépen!

jó egye fene letöltöm és beküldöm most de csak a te kedvedért😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

akkor holnapig várok 😊

Freeeeeeeeeed!itt vagy???????

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

de vagy holnap vagy ma beküldöm az oldalra magát a modot is...

oh kösz! 😊

elvileg ha az általam megadott linkre kattintasz,akkor egy angol oldalon bejön egy csomó cucc,ott kel még tovább keresni
ha nem jó, akkor csak a fõoldalt hozd be,majd válaszd a Mods\Download-ot,s ott a Races,Classes,Birthsigns (valami ilyesmi) menüpont alatt van a mod

SZÉGYELLEM BEVALLANI DE MOST FEDEZTEM FEL EZT A KIS RÉSZT MIVEL ANNO LEKÁVÉZTAM ÉS MOST NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN DE, KIBOGOZTAM!!!AZÉRT KOSZONOM
David2
Nekem is ez van meg, most használom a Conjuration képességemet és idézek:
"Az utolsó ház a Telvanni, ebnnél a küldetésnél Master Aryont kell megkeresnünk Tel Vosban. Aryon feltételek nélkül a rendelkezésünkre bocsájtja a szavazatát, s véleménye szerint egy kivétellel az összes többi tanácsnokot meg lehet gyõzni szép szóval. Az egyetlen kivétel Archmagister Gothren Tel Aruhnban, õt bizony el kell tennünk láb alól."
Nos nemtom, hogy ezen mit nem lehet érteni. Én még annak idején ugyanezen írás segítségével kivittem, minden nehézség nélkül.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

plz help
Gothren-t?????Az ki?én ezzel pc. guru féle leirással csinálom de amint látom annyit ér mint a holtnak a szenteltviz és itt nincs ilyen muki .Ez külonben hun van Gothren???? ki ez? jaj mán megörülök
David2
1. Az nehéz lesz, engem 60as szinten majd nem kipusztított! Szerencsére volt nálam 10db Exclusive restore health pot.
2. Próbálkozz! Master Aryon sem fogja visszautasítani egy ezrest! Ha ez sem megy, akkor tedd el láb alól!
Különben kinyírtad már Gothrent? Mert õ végkép nem fog Horátorrá kinevezni. Miután meghót már tiéd a cím.

Vagy nyirjam ki Vivec istent?
Tud akkor vki segiteni?
tõled függ...
Én szeretem a long bladet, a blockot (csatában hasznos),
Atletics a gyors szintlépéshez, néhány armor skill, és a többi a te dolgod...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Dnai13
Hi all!

Szerintetek melyik skilleket érdemes berakni az elsõ 10 közé?

thx

zoozoo
Oké, rájöttem, hogy eke voltam. Már megtaláltam. A hiányos angol tudás ugye... 😉
Köszi a segítséget 😛

oké és akko még egy nagy problémával állok szembe:elmentem Vivec-be ott beszéltem a föpappal:Tholer Sharyon-naligaz ö adott egy kulcsot , de nem azt emi a Vivec isten ajtaját nyitja , ugyanakkor a templom bejáratánál állo pap meg nem beszél velem nem tudom mi okbol /lehet hogy mert nem teljesitettük a szavazatos küldit?és nincs nálam az a Horb of Horantion dolog?/pedig ö állitolag egy találkát akar összehozni ezzel a föpappal, Ja és még vmi ha betörök vivec istenhez ö meg nem tárgyal velem mert betörtem hozzá .Mi kell tenni help plzzzzzzzzzz
zoozoo
Hi!
A Telivanni varázsló (Fast Eddie) hol van pontosan?
Tel Fyr-nél felfelé lebegek, de nem látok semmi bejáratot a magas építményen.
Ott kéne lennie, ahol egy kis hely van a nyitott részen, szinte körbevéve a fatörzsel?
Mert ott egy árva teremtett lélek sincsen 😞

David2
Hát..., talán. Dagoth Ur nagyon erõs!

26.szint az mán jo nem
persze. a befejezéshez tulképp nem kell más csak a wraithguard keening és sunder - meg egy kellõen izmos karakter.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Haliho . végig lehet a gamet vinni ugy hogy nem kapjuk meg a Teljes horratori kinevezést mármint az uccso szavazat nem jon össze és nem tud Tel Vos -ba az a Master Aryon nem adja oda azt a Robe of Horationt .Szoval ez baj vagy nem baj , ha ez nincs meg akkor is tudom teljesiteni a játékot ?akkor is be tudom fejezni a gamet?
MrSpock
Köszike szépen!
A link valamiért nekem nemjött be,de így már világos!Mégegyszer köszi,de elõtte még adok a szájuknak!:-))

Go Jeff Go!!!!

a linket megnézted?
dióhéj: elmész bal urba molag bal szentélyébe. ott magyaráz neked: boldogtalan, mert a lánya összeszûrte a levet egy vacak frost atronach-hal, ami úgy tûnik az oblivion tájékán rossz partinak számít. dubdillában tanyáznak, oda kell menni és megölni õket majd vissza bal urba a szoborhoz.

MrSpock
Szóval mit is kell csinálni,hogy ne legyek továbbra vámpír?:-))
Sajna nemjöttem rá a dologra.:-(
Help!!!!!:-(

Go Jeff Go!!!!

ollie
Megjött ollie bácsi 😊

ühüm. nem mintha a hortatoros cuccok túl jók lennének...

ha megölöm akkor is megkapom azt a Rob of Horatort vagy mit?
help! nem találom azt az angyalos modot sehol, amit Tutilevi megadott ott sem találom. 😊 nem tudtok vmi pontossabbat?

ha õ a dilis, tojásos vénasszony, rá lehet beszélni (speech és szimpátia gondolom kell). de minden telvannira igaz a b-terv: ha nem megy másképp, öld meg... (én rühelltem õket, úgyhogy nálam mindig a-terv 8).

szvsz vámpírkodj kicsit, nagyon hangulatos. ha meguntad:
http://www.uhs-hints.com/uhsweb/hints/morrownd/2410.php

MrSpock
Egy nagy segitség kellene:HELP!!
Vámpirrá váltam,és most szívás.
A fene enné meg ezt a játékot sohanemjátszom végig.:-(
Meglehet gyógyitani?Most épp a Corpust gyógyittattam ki Tel Fyr-ben,és aztán pihennem kellet és Akkor vámpir lettem.
Sajna korábbi mentésem meg valahogy a 42.napnál van,akkor még seholnemvoltam,most a 99.járok.
Mindig csak quicksaveltem.Nemgondoltam volna hogy szivok.
Már megvan egy rakás cucc,meg egy pár 100-as érték.
Szal valaki segitsen,nagyon megköszönném!!!

Go Jeff Go!!!!

McHaals
Valahol összeszedtem egy Scroll Of Windform-ot, ami a következõt nyújtotta:
Invisibility
Fly 500(!) points

Na ilyet hogy lehet csinálni?

MadWolf#11626

ja-ja
PiszkosFred
Este megnézem, thx

hortator választáshoz az uccsó szavazatot?

küldtem cuccot Fred remélem teccik...

1:angyalt
2: úgy válogass a képzettsége között,hogy minden értéked fejlõdjön a játék közben
3:ajánlm kezdésnek a tolvaj céhet aztná nagy házak közül a Redorant vagy a Telvannit(beállítottság szerint)

high elf (breton)
destruction, mysticism, alteration
mages guild, telvanni

baratis
Sziasztok!

Mostanában nem játszottam a játékkal. Régebben egy harcos redguarddal már végigjátszottam az alapjátékot és most szeretném elkezdeni egy varázslathasználóval. A kérdésem a következõ:
-milyen fajt javasoltok?
-milyen képzettségeket?
-mely guildekkel illetve melyik házzal kezdjem a játékot?
bye

Hogy megszerezzem az utcso szavazatot elmentem Tel-branorába beszélni therena-val de ö vmit kér hogy hozzak neki vahy mi meg biztos átkozott ...na de mi ? vmi ruha , szoknya vagy mi nem teljsen világos , mi a francot kell csinálni?mán szédülök annyit nyomtam ma is ezt a gamet. ha vki tud segitsen plzzzzzzz
PiszkosFred
Nem nagyon volt idõ tesztelni és rájönni mi a hiba, úgyhogy egyelõre offline a dolog. Héten talán..

David2
Szavazás ügyben hogy álltok?

David2
Szavazás ügyben hogy áltok?

PiszkosFred
eheh, nem szoltam, gyors volt a korrekcio ;]

PiszkosFred
( Linket javitsd ki mert igy picit tobb mint kellene es 404es ;] )

David2

David2
1. Néz körül, s ha megtetszik egy ház, menj be és nyírd ki a tulajt, okos módon. De lehet a Tribben is lakást szerezni, mindjárt villát. Nemtom, hogy észre vetted már, ha a nagy piacon járkálsz, elõbb-utóbb, meg támad egy õrült varázsló. A kérdezõsködésbõl megtudod, hogy a mágusnak van egy rezidenciája a Godstreachon. Bemész és örömmel fogad bátyája. Beszélsz velõ õ megtámad és idéz: Golden Saint, Ogrim, s még vmit. Kinyírod és tiéd a kéró.
A nagy házaknál lehet építettni.
Heelp: web.axelero.hu/csermak2/rangok.htm
2. Nézd meg az optionsban, hátha csak elállítódott vmi. Vagy esetleg a bill. fingot ki.