The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
ha nem jó, akkor csak a fõoldalt hozd be,majd válaszd a Mods\Download-ot,s ott a Races,Classes,Birthsigns (valami ilyesmi) menüpont alatt van a mod
ÉS MOST NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN DE, KIBOGOZTAM!!!AZÉRT KOSZONOM
"Az utolsó ház a Telvanni, ebnnél a küldetésnél Master Aryont kell megkeresnünk Tel Vosban. Aryon feltételek nélkül a rendelkezésünkre bocsájtja a szavazatát, s véleménye szerint egy kivétellel az összes többi tanácsnokot meg lehet gyõzni szép szóval. Az egyetlen kivétel Archmagister Gothren Tel Aruhnban, õt bizony el kell tennünk láb alól."
Nos nemtom, hogy ezen mit nem lehet érteni. Én még annak idején ugyanezen írás segítségével kivittem, minden nehézség nélkül.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

2. Próbálkozz! Master Aryon sem fogja visszautasítani egy ezrest! Ha ez sem megy, akkor tedd el láb alól!
Különben kinyírtad már Gothrent? Mert õ végkép nem fog Horátorrá kinevezni. Miután meghót már tiéd a cím.

Én szeretem a long bladet, a blockot (csatában hasznos),
Atletics a gyors szintlépéshez, néhány armor skill, és a többi a te dolgod...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Köszi a segítséget 😛
Mi kell tenni help plzzzzzzzzzz
A Telivanni varázsló (Fast Eddie) hol van pontosan?
Tel Fyr-nél felfelé lebegek, de nem látok semmi bejáratot a magas építményen.
Ott kéne lennie, ahol egy kis hely van a nyitott részen, szinte körbevéve a fatörzsel?
Mert ott egy árva teremtett lélek sincsen 😞

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

A link valamiért nekem nemjött be,de így már világos!Mégegyszer köszi,de elõtte még adok a szájuknak!:-))
Go Jeff Go!!!!
dióhéj: elmész bal urba molag bal szentélyébe. ott magyaráz neked: boldogtalan, mert a lánya összeszûrte a levet egy vacak frost atronach-hal, ami úgy tûnik az oblivion tájékán rossz partinak számít. dubdillában tanyáznak, oda kell menni és megölni õket majd vissza bal urba a szoborhoz.
Sajna nemjöttem rá a dologra.:-(
Help!!!!!:-(
Go Jeff Go!!!!

http://www.uhs-hints.com/uhsweb/hints/morrownd/2410.php
Vámpirrá váltam,és most szívás.
A fene enné meg ezt a játékot sohanemjátszom végig.:-(
Meglehet gyógyitani?Most épp a Corpust gyógyittattam ki Tel Fyr-ben,és aztán pihennem kellet és Akkor vámpir lettem.
Sajna korábbi mentésem meg valahogy a 42.napnál van,akkor még seholnemvoltam,most a 99.járok.
Mindig csak quicksaveltem.Nemgondoltam volna hogy szivok.
Már megvan egy rakás cucc,meg egy pár 100-as érték.
Szal valaki segitsen,nagyon megköszönném!!!
Go Jeff Go!!!!
Invisibility
Fly 500(!) points
Na ilyet hogy lehet csinálni?
MadWolf#11626
2: úgy válogass a képzettsége között,hogy minden értéked fejlõdjön a játék közben
3:ajánlm kezdésnek a tolvaj céhet aztná nagy házak közül a Redorant vagy a Telvannit(beállítottság szerint)
destruction, mysticism, alteration
mages guild, telvanni
Mostanában nem játszottam a játékkal. Régebben egy harcos redguarddal már végigjátszottam az alapjátékot és most szeretném elkezdeni egy varázslathasználóval. A kérdésem a következõ:
-milyen fajt javasoltok?
-milyen képzettségeket?
-mely guildekkel illetve melyik házzal kezdjem a játékot?
bye

A nagy házaknál lehet építettni.
Heelp: web.axelero.hu/csermak2/rangok.htm
2. Nézd meg az optionsban, hátha csak elállítódott vmi. Vagy esetleg a bill. fingot ki.