The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Deee elakadtam mégpedig ott mikor el kell hozni vmi dzsavesznek egy bizonyos dwemer puzzle boxot.
Elmentem a romokhoz (arkngathnd v. ilyesmi)de ott hol van már körbrjártam az egészet de nem tom hol van please segítsetek!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
2. vagy esetleg megiszol az adott betegséget gyógyító italt.
2 alapfajta kór van: Common: egyszerû; Blight: métely. A métely veszélyesebb.
A betegségek általában valamely tulajdonságodat szívják le rendesen. Ha beteg vagy, akkor az emberek nem szívesen fognak társalogni veled.
Egyépként hol kaptad el?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Lenne egy számotokra egyszerû kérdésem: Mit csináljak ha elkaptam valamilyen betegséget? Hova kell menni hogy meggyógyítsanak?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
izéé...a "kincseskamrában" (HQ) nincs "z" betü a tárgyakhoz?
mer pl "q" az van de nincs egy "q" betüs cucc sem, én meg találtam "z" betüset. 😊
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Olyan problémám van, hogy most 225 a védelmem (eléggé tarka-barka vagyok - nem mondanám szépnek), viszont a vállvédõmbõl mindig csak Ork páncél van 79-es védelemmel. Egyszerûen nem találok sehol egy üveg, vagy hasonló vállvédõt (akármilyen - lehet heavy is). Ötletetek van?

Troll nincs is a játékban, mégis említi - vagy az Ogrim az? 😊
Köszönöm a segítséget! 😊
ha nem tévedek ez 12 fickó, aki elad ilyen varázst...
Én úgy használom, néha sneak-el kombinálva, azért keress valami fedezéket ne a nyilt mezõn áll. Varázslatnál más a helyzet ott látszik a kiinduló pont.
Nemo me impune!
Tolvajoknak alap (amig nincs jó sneak-ed). De bárkinek hasznos, nagyobb ellenfelek elõtt érdemes használni, így távolabbról lehet gyengiteni (mondjuk az én karim tolvaj, fõleg íjjászkodik utána jöhet a közelharc)
Nemo me impune!
Tel Fyr-ben, Divayth Fyr emeletén egy 100-as, csapdás szekrényben van, a neve: Cuirass of the Shavior's Hide.
Levitáció szükséges.
Nemo me impune!
Master Baladas-t kihagytad, Arvs Drelen-ben (Gnisis) találod.
Nemo me impune!
Fortify Stat- Scelian Plebo, Wolverine Cult
Nemo me impune!
Fortify Fatigue-Scelian Plebo, Wolverine Cult
Restore Fatigue-Telis Salvani, Balmora Temple
Az alap játékban már tanulhatok.
Nemo me impune!
Pedig ott van, a növények közt keresgélj, elég kicsi nagyon kell nézni. A játék egyik legkirályabb amulettjét tudod itt megszerezni az Amulet of Shadow-t (Chameleon 80%, 120 sec, 1200 töltet)
Nemo me impune!
Amikor Gnisis-tõl (remélem jól írtam) egy kicsit észak felé kóboroltam, találkoztam egy csajjal, aki azt mondta, hogy elvesztette a gyûrûjét ( csak nem az EGY GYÛRÛ?? :-) ) a tóban. Hát, én már vagy 10-szer beúszkáltam a mögötte lévõ kis tóba, de nem lelem azt a fránya gyûrût. Tudja valaki, hogy hol a fenében van?
Köszi!