The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
Köszike!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PiszkosFred

(by Ark)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

be kell menni a romba, egy kör ajto van amit ki kell nyitni egy kapcsoloval.

PAYNE
Na csá végre megy a game!
Deee elakadtam mégpedig ott mikor el kell hozni vmi dzsavesznek egy bizonyos dwemer puzzle boxot.
Elmentem a romokhoz (arkngathnd v. ilyesmi)de ott hol van már körbrjártam az egészet de nem tom hol van please segítsetek!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Factor_007
bakker most vettem észre, hogy valami miatt alacsonyabb a strenghem mint kéne. Pedig nincs semmi betegségem. Amikor kigyógyultam a betegségembõl akkor minden érték visszaállt az eredeti értékre, szal nem tudom miez. Valaki tudna segíteni?

na látom nagy a lapítás ma este...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

szerintetek milyen lehet egy balroggal menni?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Factor_007
Köszi
sikerült kigyogyulnom a balmorai szentélynél. 😊)

Factor_007
Nem tudom pontosan valamelyik Fightersguild küldit csináltam éppen. Úgy emlékszem hogy annál a küldinél volt amikor segíteni kell egy csávónak megtisztítani a terepet egy nekromantátol meg a szörnyeitõl.

David2
1. elmész valamely Imperial cult vagy Templr szentélyhez és ott egy kis pénzért meg is gyógyulsz.
2. vagy esetleg megiszol az adott betegséget gyógyító italt.
2 alapfajta kór van: Common: egyszerû; Blight: métely. A métely veszélyesebb.
A betegségek általában valamely tulajdonságodat szívják le rendesen. Ha beteg vagy, akkor az emberek nem szívesen fognak társalogni veled.
Egyépként hol kaptad el?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Factor_007
Sziasztok!
Lenne egy számotokra egyszerû kérdésem: Mit csináljak ha elkaptam valamilyen betegséget? Hova kell menni hogy meggyógyítsanak?

PiszkosFred
Egyebkent megjott Roland karlapja, holnap az is felmegy a frissiteskor.

PiszkosFred
Hopp. Ez egy igencsak helyenvalo kerdes. Ugy latszik a Z betu elkallodott a munka soran ;] Kijavitom holnap, koszonom hogy szoltal.

Fred

izéé...a "kincseskamrában" (HQ) nincs "z" betü a tárgyakhoz?
mer pl "q" az van de nincs egy "q" betüs cucc sem, én meg találtam "z" betüset. 😊

bazz! jo nagy hülyeséget kérdeztem! 😊 na mndegy, már megvan amit akartam. 😊

zoozoo
Köszi, utánanézek.😊

full glasst lehet lopni ghostfence-ben, ebonyt (és még több glasst) keress a vivecbeli nagy házak vaultjaiban.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

azt megkapod, ne félj 8)))

zoozoo
Hi!
Olyan problémám van, hogy most 225 a védelmem (eléggé tarka-barka vagyok - nem mondanám szépnek), viszont a vállvédõmbõl mindig csak Ork páncél van 79-es védelemmel. Egyszerûen nem találok sehol egy üveg, vagy hasonló vállvédõt (akármilyen - lehet heavy is). Ötletetek van?

Köszönöm a gyûrû megtalálására adott útmutatókat. Holnap már neki is esek a dolognak és úszkálok egy kicsit. Aztán remélem megkapom az jussom. 😊
az 1.6.1820 bloodmoon-os peccsnél van újabb?

már akinek. egy rakás grafikuskártyán sok gyûrû fekete . így már nem is olyan könnyû 8)

Nammu Yansirrammus melyik városhoz van a legközelebb? vagy merre van?

zoozoo
Rendben, akkor kipróbálom a dolgot. A linken találtam olyat, hogy 'Orc Strength' és 'Troll Strength' - gondolom ezek is erõt növelnek ideiglenesen, vagyis ezeket is tudom használni.
Troll nincs is a játékban, mégis említi - vagy az Ogrim az? 😊
Köszönöm a segítséget! 😊

szerintem rohadt könnyû megtalálni még csillog is...

ha egy attributum növelõ varázslatot megtanultál, enchantolhatsz a többire is, mint már írtam (ha már van ffy int, csináltathatsz full fortify strenghtes daedric armortis pl).

rohadt nehéz megtalálni de ott van (belegázolsz a tóba és 1-másfél méterre a szélétõl elõre-balra ha igaz).

az alábbi alapján úgy tûnik, hülyeséget beszéltem amikor azt írtam, hogy csak tribunalban van ffy attribute varázs, zoozoo te is nézd meg a linket...

http://www.uesp.net/morrow/hints/mwspellmer.shtml
ha nem tévedek ez 12 fickó, aki elad ilyen varázst...

zoozoo
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de az a csóka nem tanít erõnövelést - ellenben intelligenciát, akaratot, gyorsaságot, egyéníséget igen. Viszont ez már félsiker. Megnézzem a többi Imperial Shrine-t, hátha ott van egy tanító erõbõl?

jó, de oda próbáltam meg kilyukadni, hogy nagyon alacsony skill mellett nem sikerül elsütni még a legegyszerûbb varázslatot sem, és akkor nem is fejlõdik.

ollie
háhá, köszi!

jön ollie a nagy krícsõr hánter!

Ollie:

Én úgy használom, néha sneak-el kombinálva, azért keress valami fedezéket ne a nyilt mezõn áll. Varázslatnál más a helyzet ott látszik a kiinduló pont.

Nemo me impune!

ollie
Ezt úgy érted, hogy ha távolabbról lövök íjjal chameleon hatása alatt, akkor nem lát meg az ellenfél, hiába sebzem meg?

ollie
Minél többet gyakorlod a varászlatokat, annál hamarabb fejlõdik. Elég betelepülnöd egy épületbe, és felváltva nyomogatni a varázslás és alvás gombokat 😊)

Ollie:

Tolvajoknak alap (amig nincs jó sneak-ed). De bárkinek hasznos, nagyobb ellenfelek elõtt érdemes használni, így távolabbról lehet gyengiteni (mondjuk az én karim tolvaj, fõleg íjjászkodik utána jöhet a közelharc)

Nemo me impune!

az egész játék folyamán nem lesz szüksége egy harcos karakternek hogy egyáltalán bármit is varázsoljon?nem enchanra meg ilyesmire gondoltam, de mondjuk gyógyítás vagy ilyesmi?nem pazarlás nem kihasználni hogy vannak mágia pontjai is?csak hát kezdetben annyira gagyin varázsol, és csak pénzért lehet fejleszteni.egyébként a heavy armor tényleg annyival jobb mint a többi?én nem sok különbséget vettem észre az elején az unarmored és a heavy armoros védettség között ugyanakkora skillel

ollie
Télleg a Chameleon varászlat mennyire hasznos? Eddig még nem használtam, csak azért kérdem...

PiszkosFred
Hasznalj inkabb enchantolt scrollokat, gyuruket, ezt-azt, vagy sima potion/scrollokat.

na, még annyit, hogy ha harcossal vagyok, teszem azt egy orkkal, akkor annak a mágiaismerete elég csekély.mondjuk egy alap gyógyítást azért el lehet vele sütögetni(heart heal +1hp / 1mp csináltatok magamnak)de csak mert a willpowerje is magas kezdéskor.de mondjuk hogyan fejlesszem a mágiáját egy nordnak?merthogy az esélytelenül akarna elsütni bármit is!vagy pénzért elõbb növelnem kellene a varázsképességét vmely osztályban?

Steweee:

Tel Fyr-ben, Divayth Fyr emeletén egy 100-as, csapdás szekrényben van, a neve: Cuirass of the Shavior's Hide.
Levitáció szükséges.

Nemo me impune!

Csemete:

Master Baladas-t kihagytad, Arvs Drelen-ben (Gnisis) találod.

Nemo me impune!

Zoozoo:

Fortify Stat- Scelian Plebo, Wolverine Cult

Nemo me impune!

Chaos Mad:

Fortify Fatigue-Scelian Plebo, Wolverine Cult
Restore Fatigue-Telis Salvani, Balmora Temple
Az alap játékban már tanulhatok.

Nemo me impune!

Cadet:

Pedig ott van, a növények közt keresgélj, elég kicsi nagyon kell nézni. A játék egyik legkirályabb amulettjét tudod itt megszerezni az Amulet of Shadow-t (Chameleon 80%, 120 sec, 1200 töltet)

Nemo me impune!

PiszkosFred
shift+balklikk a spellen, ekkor rakerdez hogy tenyleg torolni akarod e. Nem emlexem ra, de felek hogy vegleg torli, ergo ujra meg kell majd tanulni/venni ha legkozelebb kellene...

hogyan lehet varázslatokat törölni, amikre nincs szükségem?

Köszönöm a játékmenetre vonatkozó válaszokat! És rögtön lenne egy másik kérdésem is. 😊
Amikor Gnisis-tõl (remélem jól írtam) egy kicsit észak felé kóboroltam, találkoztam egy csajjal, aki azt mondta, hogy elvesztette a gyûrûjét ( csak nem az EGY GYÛRÛ?? :-) ) a tóban. Hát, én már vagy 10-szer beúszkáltam a mögötte lévõ kis tóba, de nem lelem azt a fránya gyûrût. Tudja valaki, hogy hol a fenében van?
Köszi!
nem láttam még olyan varázslatot. sajnos.

de, tudsz, nekem is volt ilyen. csak a varázslatot kell elõtte megszerezni... 8)