The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok, megoldottam a problémát!

annál a Cloak Collection 1.4 modnál kiir vmi ilyen szöveget amikor installálni akarom: "This file contains invalid data"
mi ez? hogyan kell felinstallálni?

Tutilevi:

Rothaz Ancestral Tomb, Maar Gan-tól nyugatra.

Nemo me impune!

ollie
gyakd le a csajt

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Na, most lehet, hogy én vagyok nagyon béna, de csak nem sikerül megtalálnom azt a nyavajás gyûrût. 😞 Pedig már vagy 30-szor körbeúszkáltam a kis tóban, alaposan megvizsgáltam a növényeket is. Semmi. A csaj meg csak pofázik, hogy kell neki a gyûrû. Valaki segítsen rajtam és írja le nagyon pontosan, hogy hol a fenébe is van az a nyüvet gyûrû! Köszönet érte!
mivan? senki sincs itt megint? már napok ota egyedül uralom a topicot! 😊

van itt vki? hahó emberek? áhh... biztos mindenki jáccik.

nah, balrog mod megoldva, nagyon zsir ez a balrog! 😊

bakker, semmi tga-t nem találok, a jedi at megy , de a balrog megint szarakodik. 😞

MrSpock
A vámpiros küldiket,úgydöntöttem hanyagolom,fogalmam sincs melyik harapott meg,meg egyáltalán hol.
A goldbrand-et,szeretném fejleszteni,de hogy kell,Sirilonwe-nál azt tudom,meg megcsináltam neki a küldik,megöltem,akit mondott,visszamentem,és elvette a külcsöt,meg aztán kért vámpirport is,az épp volt nálam pár,adott amulettet is.
Szóval,hogy kell,hogy Eltonbrendé fejlessze?Aztán megyek vissza,megszüntetni a vámpirlétemet.Már megöltem akiket megkellett.Csak még ezzel a karddal szutykolok,megkellett várnom,míg elkészül a shrine.

Go Jeff Go!!!!

PiszkosFred
Vagy mert megvette, nem valami rossz krekkel jatszik ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
lehet, hogy javítottak a memóriakezelésen benne

te chaos mad!nem lehet hogy rossz helyen vannak azok a fájlok?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

FORZA JUVE!A VÉGEN NYERTÜNK 3-2RE!!!!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

jeee látom felkerültek a modjaim😊
senki nem tud segíteni redoran ház ügyben?

Chaos Mad!azok majd a következõ munkám témaái lesznek😊
majd szerdán elküldöm azt a fájlt...

HahoAbban a kiváltágban van részem hogy miután megvettem és feltelpitettem a BloodMoon rész , nem fagyott ki egyetlen egyszer sem.Lehet hogy csak szerencsém volt ?Lényeg az hogy ma egész nap nyuztam , és tutin fut
ez kicsit nehéz. ha vámpír vagy, meg kell keresni azt a vámpír házat amelynek tagja megharapott, és ott csatlakozhatsz, itt adnak feladatot, mégpedig 3at. ezenkívül vannak 'freelance' vámpíros feladatok is. 3 ház van, kb egy a harcosoknak egy a tolvajoknak és egy a mágusoknak (extrák, stílus tekintetében).
ha megakadtál (ami itt nem nehéz), megint csak az uhs lehet segítség...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

bakker! senki sincs itt???? hahó?!

Tutilevi

az a baj az angel race modal hogy nem talál vmi tga képeket!
ezt irja a faj kiválasztása után:
meshes\angel\wingtest.nif tex not found "ser_neck.tga"
meg még egy csomo ilyen file van amit igy kiir. szoval nem csak ez a wingtest.nif meg a tga-k.

izé.. Tutilevi!
ezek a többi fajok micsodák? :
Atlantian, Druid, Dwarf, Dwarven, Gargoyle, Kokiri???

PiszkosFred
Megjott az ismerteto, a mod, a cikk, egyszoval atjott minden. Nagynagythx ;]

PiszkosFred
Sorry, de pár napig barátainknál voltunk vendégségben, így csak ritkán voltam netközelben. Ha még aktuális, szólj.

(Pár nap alatt jött annyi munka, hogy ez a szép napsütéses vasárnap igencsak zsúfolt lesz, ha mindent fel akarok tölteni az oldalra ;])

MrSpock
Hali!

Mostanában nemjátszotam,épp a vámpirgyógyitás ügyében vagyok,csak elõtte kicsit kalandozom.
Vannak vámpírküldik is?
Hol lehet megtalálni?
Aki tud valamit,irjon ez üygben,mert addig nemakarom meggyógyítani magam.

Go Jeff Go!!!!

jajj had kérdezzem már meg, hogy a Nemindától kapott 3. küldetésben hol található a kereskedõ?(Redoran ház)

fORZA JUVE!!!!MÁR 3-2-RE VEZETÜNK!!!!

FORZA JUVE!!!!!5 PERC ALATT 2 GÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!

balrog race+jedi race jedi classokkal és jedi birthsignsokkal

huhuuu remélem király modok! bövebben..? 😊

biza!nem is egy hanem mindjárt 2.....

mit találtál megint? mi az a 3mb? 😊 furdal a kiváncsiság! vmi uj mod?😊

jah. én meg egész nap wordöket írogattam😊

jah.. egész nap mail-eket irogatok 😊

hát pont most kell hiányolnunk társaságod??amikor egész nap csak erre készültem😞(((

ez az, itt vagy Fred? remélem megérkeztek a mailek amiket küldtem.

én is! 😊

itt vagy Fred?mert ha igen akkor adnék egy "kis" munkát....(3mb)

David2
Nemtom, hogy ez a kis szar kocka miatt, mér' van ilyen nagy balhé? Én simán minden segítség nélkül megtaláltam annak idején, amikor nem voltam ilyen tapasztalt, mint most.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

tep
Már felraktam a legújjabb patch-et is de ugyanaz a szitu.....

\"SLICE of LIFE\"

tep
Eredeti CD-m van de állandóan kilép a játékból....segítsen vki...THX

\"SLICE of LIFE\"

PAYNE
Köszönöm!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PiszkosFred
Hat vegyel valakitol. Magusoktol, papoktol, Balmoraban nezd vegig a boltokat es egyeb kozintezmenyt.

PAYNE
ÁÁÁÁ köszi és honnan szedjek leviate spellt vagy mit?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PiszkosFred
Akkor szavakkal is ;]

Ket terem van, ugyanazzal a nevvel. A jo terem, ami neked kell a kocka miatt, el van dugva. A legegyszerubb ha belepsz a romba, majd megallsz, iszol egy levitate potiont, vagy spell, es felrepulsz. Onnan mar latni fogod a fent levo Cells...-t, amelybe menned kell.

PAYNE
Aha az megvan és onnan a cells of hollow hand szobából hova kell menni mert a terkeprQl nem tom kivenni!

tep
Remélem

\"SLICE of LIFE\"

ez nem csak a Thief 3-ig fog lekötni! 😊

tep
Most kezdem el elõször a Morrowindet.....én hülye eddig kihagytam az életembõl De nem baj...Thief 3-ig legalább leköt valami

\"SLICE of LIFE\"