The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi ez? hogyan kell felinstallálni?
Rothaz Ancestral Tomb, Maar Gan-tól nyugatra.
Nemo me impune!
www.czekoart.hu
A goldbrand-et,szeretném fejleszteni,de hogy kell,Sirilonwe-nál azt tudom,meg megcsináltam neki a küldik,megöltem,akit mondott,visszamentem,és elvette a külcsöt,meg aztán kért vámpirport is,az épp volt nálam pár,adott amulettet is.
Szóval,hogy kell,hogy Eltonbrendé fejlessze?Aztán megyek vissza,megszüntetni a vámpirlétemet.Már megöltem akiket megkellett.Csak még ezzel a karddal szutykolok,megkellett várnom,míg elkészül a shrine.
Go Jeff Go!!!!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
senki nem tud segíteni redoran ház ügyben?
majd szerdán elküldöm azt a fájlt...
Abban a kiváltágban van részem hogy miután megvettem és feltelpitettem a BloodMoon rész , nem fagyott ki egyetlen egyszer sem.Lehet hogy csak szerencsém volt ?Lényeg az hogy ma egész nap nyuztam , és tutin fut
ha megakadtál (ami itt nem nehéz), megint csak az uhs lehet segítség...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
az a baj az angel race modal hogy nem talál vmi tga képeket!
ezt irja a faj kiválasztása után:
meshes\angel\wingtest.nif tex not found "ser_neck.tga"
meg még egy csomo ilyen file van amit igy kiir. szoval nem csak ez a wingtest.nif meg a tga-k.
ezek a többi fajok micsodák? :
Atlantian, Druid, Dwarf, Dwarven, Gargoyle, Kokiri???
(Pár nap alatt jött annyi munka, hogy ez a szép napsütéses vasárnap igencsak zsúfolt lesz, ha mindent fel akarok tölteni az oldalra ;])
Mostanában nemjátszotam,épp a vámpirgyógyitás ügyében vagyok,csak elõtte kicsit kalandozom.
Vannak vámpírküldik is?
Hol lehet megtalálni?
Aki tud valamit,irjon ez üygben,mert addig nemakarom meggyógyítani magam.
Go Jeff Go!!!!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
!My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Ket terem van, ugyanazzal a nevvel. A jo terem, ami neked kell a kocka miatt, el van dugva. A legegyszerubb ha belepsz a romba, majd megallsz, iszol egy levitate potiont, vagy spell, es felrepulsz. Onnan mar latni fogod a fent levo Cells...-t, amelybe menned kell.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?