The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, de enchantol(tat)ni úgy tudsz, hogy megvan az alap varázslat valamilyen erõsségben. mwben nincs ilyen, csak a tribunal kiegben lehet megvenni.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

PiszkosFred
Rég jártál erre..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

télleg, nem lehet cuccokra rárakni constant effectbe fatigue regenerálást? mert élet regenerálo amuletet már csináltam.

lehet hogy már írtatok de idegesít a sok kifagyás mit lehet ellene tenni?amúgy szépen haladok házépítés terén csak hol a penészbe van ebonheart hercege (mondjuk azt tudom hogy ebonheartban)?
PAYNE
nnna azt írja ki hogy vilyesmi: you need at last 43256737445bytes to update de még nekem 40giga van szabadon!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

HMUDA sok szerencset enis hasonlot tervezek😊

zoozoo
Tehát gyakorlatilag ilyen cuccost csak találhatok, de nem enchantolhatok össze magamnak?

Hmuda
Hát ha leírod, hogy mit ír ki, akkor talán tudok segíteni (márcsak azért is, mert általában a patchek pont hogy a törésekre nem szoktak felmenni).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PAYNE
köszi decvmi szart ír ki hogy nemtudja felrakni ugyhogy csak kéne aza krekk 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Hmuda
Fölös. Rakd fel a patchet, nem kell majd hozzá crack és még a játékélmény is javul:

US Patch
Euro Patch

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PAYNE
A tök alap játékhoz kéne nekem egy rendes crack.

Hmuda
Attól függ mihez. Melyik kieg melyik patchéhez?

PAYNE
Ja én azt elhiszem de nem tudsz véletlenül cracket hozzá?

Hmuda
Ej gyerekek, nagyon gondolkozom, hogy megint nekiálljak a Morrowindnek a kiegekkel együtt. Jó lenne megint bealázni Dagoth Urt, meg a Vadászt, Almalexiáról már nem is beszélve. 😄DD

PAYNE
Kéne nekem vmi crack hozzá me azt írja ki hogy Please insert cdrom nem tud valaki cracket please!

PAYNE
köszi!

alapjátékban nincs szvsz csak tribunalban. ott elég megvenni egyet (pl ffy int) és használhatod az összeset enchantolásra erõtõl intelligenciáig...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Dnai13
van egy eléggé nagyon rövid 😊). de nem tom honnan lehet leszedni (dc++ ahol találtam 😛)

zoozoo
Sziasztok!
El tudnátok mondani, hogy ki tanít erõ növelés varázslatot? A Soul Gem-eket szeretném felhasználni és egy ilyen erõnöveléses dolgot szeretnék elérni, de sajna nem találok olyan embert, aki oktatna.

ollie
nincs magyarosítás

nézz körül itt: Morrowind HQ

Laza
koszi... majd meglassuk 😊
allitolag vampirnak ideallis a koponyeg... napozni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PiszkosFred
Lajt jo eleinte, foleg a DBs cuccok miatt. De idovel a karakterek 80%a heavyben feszit. Nomeg ha okosan csinalja az ember, mar az elejen osszeszed 4-5 szintre valo penzt es mindjart kellemesebben tud haladni kezdetben..

hmm, csak tudnám hogy hol.elárulod?

Boots of blinding speedet en lvl3on szereztem be😊 Bar ahhoz erdemes megszerezni 1 bizonyos +60magicka reses armort, ehhez kb lvl7+ szuksegeltetik.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

na jó, de nem az elején/közepén.ott még nincsenek ilyen erõs mágikus cuccok!

Heavy armorral is lehet gyorsan kozlekedni. Ha jol emlexem nekem vmi 400speedem volt😊 szal elegge hasitott a karim a palyan😊 (blinging boots+sajatkezuleg keszitett konst. jewellery-k)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

'Vagy pedig egyszerûen befejezi az ember a fõ küldetést, de ennek ellenére ugyanúgy megy tovább a játék, lehet csinálni alküldetéseket, vagy a kiegészítõ packeket?'
igen

A st. Roris(vagy mi) -fele kopenyegre gondolsz? Ottvan az pedig, en megtalaltam. Lehet rossz barlanga mentel, eleg sok van arra. Amugy ha tapolas miatt kell a cucc(+10hp, +10stamina const. regen.) akkor az csak a sima alapjatekkal muxik, pecsel, vagy kieg.-el a const.-ot attettek fortified-ra.

harcosnak melyik a legütõsebb faj/tulajdonságok?én egy kétkezes fegyver használó(mondjuk csatabárd) könnyûpáncélos orkot képzeltem el magamnak, de lehet hogy nord lesz belõle, mert annak alapban van könnypáncél skillje.a steed csillagjeggyel, mert szeretek gyorsan közlekedni

PiszkosFred
Ígyvan, a fõszáll lényegében egy szervezet, a Blade története. Ezt végigjátszva még midnig ott van másik 10-15 céh/nagyház/szervezet akik csak arra várnak, hogy a kedves karakter csatlakozzon hozzájuk, akár megfelelt a próféciáknak, akár nem ;]

Sziasztok!

Azoktól kérdezem, akik már végigmentek a játékon: hogy ér véget a játék? Nem arra gondolok, hogy mi a történet vége, hanem, hogy van-e egyátalán vége, befejezõdik-e a játék? Vagy pedig egyszerûen befejezi az ember a fõ küldetést, de ennek ellenére ugyanúgy megy tovább a játék, lehet csinálni alküldetéseket, vagy a kiegészítõ packeket?
Tudna nekem akkor vki segiteni?Abban amit ma délben irtam?koszonom
PiszkosFred
GameStar féle GS

Dnai13
Gusztustalan malaca van a haverodnak lol.

Az télleg GS vagy SG megfordítva? 😄 Milyen gyakori egy betûk?!

Laza
havernak mekkora makja van.. 😊

megkapta azt a cipot, ami 200-at ad a speedhez, de elvakit...
felvette, es NEM vakitotta el... mekkora bug.. 😊))
persze, ah ezutan leveszi, es vissza, mar elvakul... de azota le nem veszi, inkabb abba megy vegig 😊))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
hellom arcok..

van allitolag egy koponyeg Seyda Needtol jobbra, a kis szigeteknel egy viz alatti barlangban (egy steg mellett), de nem talalom... marmint a barlang megvan, es uszkalok is bent, de nem lelem a cuccot (all. kel hozza egy ugro tekercs, az megvan😊

Help plz..

PiszkosFred
A legtöbb szervezet és céh küldetéseihez találsz az oldalon ismertetõket. Sajnos az alapszál(+kiegek) végigjátszása nincs még kész, idõ hiányában annakidején abbamaradt, és akik most írják sem készültek még el. Idõvel talán pótoljuk ezt a hiányosságot.

Magyarítást egy csapat elkezdte, igen szépen haladnak, de nem egyszerû dolog. Hogy hol tartanak és van e letölthetõ publikus teszt verzió, azt inkább tõlük kérdezd meg. A GS forum "morrowind HUN" topikjában van a fõhadiszállásuk ;]

Dnai13
thx mindent utána nézek

PAYNE
Sziasztok! Itt vagyok ujra teljes erõvel!
No a kérdésem a következõ:
Van e magyarosítás a játékhoz?
És végig játszást hol találok?
Elõre köszönöm a segítségeteket!

PiszkosFred
Ja igen. Ha tõle ellopod legközelebb is, menj egy másik Mágus Céh székhelyre - Sadrith Mora vagy Ald'Ruhn tökéletes - és az ottaniakkal enchantoltass.

PiszkosFred
De. Csak olyat tudsz belekrani, amit ismersz - megtanultad - nem elég ha scroll van nálad.

Másik dolog. Alapszabály!!! a játékban: ha valakitõl lopsz, ám legyen, dicsõ és szép dolog. De ne legyél annyira hiú, hogy ezt megmutatod a korábbi tulajdonosának, mert bizony észreveszi és onnantól kezdve baj van. Mint jelen esetben is. A Mágus Céh - és minden egyéb szervezet - elsõ törvényei között van, hogy klán/ház/céh társaidtól tilos lopni ;] (lehet persze, csak ne derüljön ki)

Enchant kapcsán a Marques féle ismeretõt tudom ajánlani, mely az oldalon megtalálható, abban nagyrésze le van írva a dolgok menetének.

Dnai13
ha visszafogadnak akkor vki csak megcsinálja. de ehez tudni kell vmi varázst tudni hozzá nem?

ollie
Ezzel lehet enchantolni a fegyvereket, pl valami olyan effektet beletenni, hogy mondjuk találatra rányom egy bénítást vagy tûzsebzést is az ellenre (bármi varászlatot bele lehet tetetni). De mivel elloptad kétséges, hogy ki fogja ezt neked megcsinálni...

Dnai13
De jó... 😛
És legalább volt értelme ellopni? tárgy neve: grand soul gem (willed twillight) vagy vmi ilyesmi lélek van benne. jó vmire?

ollie
tényleg el kell menni és beszélned vele. ad majd valami feladatot, ha elvégzed, máris ölelõ karokkal fogadnak vissza...

Dnai13
Lenyúltam a balmorai mages guildban lévõ enchantolni tudó nõtõl egy grand soul mittomén 60000 vmit, és most kibaktak onnan. Télleg elkellene menni vivecbe hogy beszéljek a fõmukival hogy engedjen vissza?
még1: mennyi a max szintje a karinak?

már második napja hogy elakadtam a fö küldetésben az a Tel Vos-i ficko nem adja oda azt a Robe of Horatort Pedig kinyirtam azt a Gothrent/volt vele 2 dedra ficko is/beszéltem mán a Tel morai Dratha-val ,a Tel Bronai Therenaval/itt volt vmi priblem a szoknyával vagy mivel a szolgáját kinyirta aztán nekem mond vmit a skirt-röl vagy miröl de halvány lila gözöm sincs hogy mit /utána beszéltem ezzel a Sadrith morai Master Neloth-al visszamentem Tel Vos-ba Aryonhoz de nem adja azt a Rob........-ot !!!!!Vajon mit csesztem el már -már ott tartok hogy letörlöm az egész játékot mert sik hulye vagyok hozzzá!!!!Mit és hol rontottam el mert igy nem adja a kulcsot az a Föpap Vivec istenhez hogy tudjak vele beszélni
!ha vki tud SEGITSÉG
re'gelt
a fõszál lényege,hogy létezik egy (több) prófécia,amely(ek) St. Nerevar reinkarnációjával s Dagoth Ur (õ a fõgonosz) elleni harcával foglalkozik.a fõszálban te lehetsz ez a reinkarnáció s te gyakhatod le Dagoth Urat

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

pálinkás jóreggelt a fórumozóknak!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!