The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kösy

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
BIZTOSAN a jó mappákban vannak a fájlok?
amúgy kösz Ark,csak az a helyzet mivel ezen instrukciók ellenére nem találtam oda,ezért kérdeztem meg itt...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Pont ma játszottam ezt a küldetést, elkezdtem bejárogatni Gnisis és Ald Velothi között a terepet. (Sziklaívek és függõhidak... A legjobb a dwemer híd.)
A gyûrû ott van a tóban, egy vízinövény levele takarja. Nem probléma, ha kihagyod ezt a küldetést, mert a következõ történik: bemész a tóba, felveszed a gyûrût. Ekkor rádtámad a csaj, és elõjön egy eléggé átlátszó ficeró is. (Elõször azt hittem, eltûnik a fickó de nem.) Találtam nála egy 80-as kaméleon gyûrût. Ennyi. Egyszerûbb, ha elõször leölöd a csajt.
Gnisistõl északra, a dwemer híd körül van egy csónak, benne egy halott csempész. A csónak közelében van egy félig vízalatti barlangbejárat (a barlang neve nem jut eszembe, azért írom a helyét) A barlangban van 3 scamp, 2 levetkõztetett csempész hullája, fentebb egy ogrim (aki vmiért menekült elõlem) Az ellenségek kinyírása után szétnéztem, és az asztalon találtam egy alkímiával foglalkozó receptkönyvet. A hozzávalók egy része az asztalon spécin kikészítve. Kipróbálta már valaki, hogy mit lehet ott készíteni? A karakteremnek 5 az alkímia képzettsége :-) én meg kíváncsi vagyok...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Itt vagyok Tel Fyrben. Egy máguscsákóval kéne dumálni, van levitációs varázslatom is. Egyszerûen nem találom õt! Az Onyx Hallban van? Vagy hol van? Lécci pontos helymeghatározást adjatok! THX!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
És közben nem lehet növelni a disposition-t? Mert ha ez igaz, akkor minden tanulás után rá kell varázsolnom...Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Van a kis medence amihez a csajszi vezet, a bal oldalon a vízben van kb 6 db növény, amik hegye kiáll a vízbõl. Ahogy belegázolsz a medencébe a második sor környékén keress a feléd közelebb esõ növény tövében.
Ha így sem megy akkor nézd meg itt: www.buttersky.com/morrowind ezen belül a "Where is the Amulet of Shadows?"
Nemo me impune!