The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nincs. De en nem is probaltam meg ki, igy nemtom muxik e. Egyebkent nem o csinalja, csak ratalalt, tetszett neki - nem is csoda eleg jo kis mod - irt rola egy ismertetot es elkudlte hogy rakjam fel az oldalra. Probaltam mar keresni ezt a modot, hogy lassam van e benne tga vagy nincs, de nem talaltam meg sehol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dnai13
Tutilevi: Ezeket a modokat te csinálod? vagy letöltöd? ha letöltöd akkor honnan?

Dnai13
thx, de másnak nem értem hogyan mûxik minden a helyén van csak ezek nincsenek benne a zipben. Neked megvan ez a két tga? ha igen send here: [email protected]

Kösy

PiszkosFred
Nalam sincs a zipben benne. Igaz nem volt meg idom tesztelni sem. De Tutilevi majd tud segiteni, ha mas nem ezt a ket tga-t elkuldi (ha kimaradt volna esetleg) es ujra feltoltom a modot.

Dnai13
micsoda pangás, télleg nincs itt senki vagy csak nem tudtok segíteni?

Dnai13
Vmi ser_neek.tga -t és ser_wings.tga-t nem talál és amiatt vacakol az angel mod. tud vki segíten?

Már megtaláltam!

Hali! A Redoran háznál vagyok és szeretnék egy strongholdot építeni. Egy Galsa Gindu nevezetû arccal köllene dumálnom Ald-Ruhnban, de nem találom. Hol van? Lécci pontos helymeghatározást! THX!

Dnai13
Akkor nem csak én nem találtam hozzá readmet?

PiszkosFred
Az angel readme-t el tudod kuldeni majd valamelyik nap?

Dnai13
Angel-t töltöttem le és nem mûxik 😞. a meshes könyvtárban van egy olvan hog angel és abban van aminek lennie kell, a texturebe meg ömlesztve asszem. és nem értem mért nem találja, z alapjáték van meg csak

nekem nem hibás a balrog meg a jedi se. de az angel az igen.

van olyan ember is aki letöltötte valamelyik (balrog,angel,jedi) modot és hiba nélkül mûködött is neki?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

hello

amúgy hellósztok

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

hát eztet nem értem...nálam hiba nélkül fut minden mod minden tga hiba nélkül😞
BIZTOSAN a jó mappákban vannak a fájlok?
amúgy kösz Ark,csak az a helyzet mivel ezen instrukciók ellenére nem találtam oda,ezért kérdeztem meg itt...

Dnai13
oh thx

Vas: Én Dagon Felbõl mentem gyalog. Aztán útba esett egy csomó dwemer rom :-)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

amugy boldog szülinapot!

nekem sem bazz! pedig lett volna vmi jo karakter legalább. 😞

Dnai13
aztazt 😞 akkor nem lesz angyalkám 😞

nekem sem jo az, vmi tga-kat nem talál

Dnai13
Felraktam az angel race modot de vmi képeket hiányol akárcsak a betterheads modnál ami sztem tribunalhoz jó csak, mind1 az angel race modnál segítsenvki plíz

PiszkosFred
"Nos, jussunk el valahogy a helyszinre. Célszeru a bolhával elutazni Khuul-ba, majd onnan hajóval Dagon Fel-be. Onnan sétáljunk a térképen bejölt helyszin felé. Ulynet meg is találhatjuk Vas elott."

Factor_007
dagon fel sztem kétszer messzebb van mint khuul.

dagon fel-ig hajoval onnan meg gyalog, vagy elmész khuul-ba és onnan gyalogolsz.😊

Voltan
Az egyik Fighter-guild ad egy olyan feladatot, hogy nekromantákat kell kipucolni messze északon, valami Vas nevû helyen. Hogy lehet odajutni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ch_Slater
jajj de reg jaccottam mar ezzel a jatekkal. szeptemberben. es mennyire hianyzik. de soka megyek meg haza... 😞(

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

ok, köszi, csak kíváncsi voltam, nem fontos.nekem még drx7-es kártyám van, de most cserélem vmi jóra.a screenshotokon sokkal szebb minden, fõleg a víz.

PiszkosFred
Hat keves dx9es jatek van meg ugy istenigazabol, de a morro nem hiszem hogy kozejuk tartozik. Mar csak a kora miatt is, amit te is emlitettel. De ezt majd valami tuningemberke fogja megmondani igazan, en is csak tippelek es okoskodok ;]

Köszi! Megtaláltam!

Dnai13
Nem akarok hülyeséget mondani de tudtommal ez egy 2002es játék úgyhogy kétlem hogy dirx9es lenne, de mondom csak sejtés

a játék használ dirx9-es effekteket vagy még 8-as?

PiszkosFred
A gyûrû csak egy trükk, a néni és a társa bizony egy összeszokott - és feltehetõen már halott - rablópáros (volt) ;]

Köszönöm a gyûrûvel kapcsolatos segítségeket. Megtaláltam végre. Azért az egy kicsit fura volt, hogy hálából rámtámadt a csaj. Nagyon meglepõdtem. Minden lény ennyire bizalmatlan Tamrielben??
PiszkosFred
A vegeredmeny ugyanaz, de inkabb a csaj es a buntarsa tamadjon eloszor, ugy nem lesz gond ;] (egyebkent itt lathato kabe hogy mit lat az ellenfel belolunk ha cham.-ot hasznalunk alcakent ;])

Cadet! (19660)

Pont ma játszottam ezt a küldetést, elkezdtem bejárogatni Gnisis és Ald Velothi között a terepet. (Sziklaívek és függõhidak... A legjobb a dwemer híd.)

A gyûrû ott van a tóban, egy vízinövény levele takarja. Nem probléma, ha kihagyod ezt a küldetést, mert a következõ történik: bemész a tóba, felveszed a gyûrût. Ekkor rádtámad a csaj, és elõjön egy eléggé átlátszó ficeró is. (Elõször azt hittem, eltûnik a fickó de nem.) Találtam nála egy 80-as kaméleon gyûrût. Ennyi. Egyszerûbb, ha elõször leölöd a csajt.

Gnisistõl északra, a dwemer híd körül van egy csónak, benne egy halott csempész. A csónak közelében van egy félig vízalatti barlangbejárat (a barlang neve nem jut eszembe, azért írom a helyét) A barlangban van 3 scamp, 2 levetkõztetett csempész hullája, fentebb egy ogrim (aki vmiért menekült elõlem) Az ellenségek kinyírása után szétnéztem, és az asztalon találtam egy alkímiával foglalkozó receptkönyvet. A hozzávalók egy része az asztalon spécin kikészítve. Kipróbálta már valaki, hogy mit lehet ott készíteni? A karakteremnek 5 az alkímia képzettsége :-) én meg kíváncsi vagyok...

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Elvileg a plafonban van egy nyílás... Most pontosan nem tudom, hogy hol... Egy szük folyosó megy egyenesen felfelé az egyik szobából... Fel kell lebegni. Én is bolyongtam ott egy kicsit, mire megtaláltam.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Sziasztok!
Itt vagyok Tel Fyrben. Egy máguscsákóval kéne dumálni, van levitációs varázslatom is. Egyszerûen nem találom õt! Az Onyx Hallban van? Vagy hol van? Lécci pontos helymeghatározást adjatok! THX!

ollie
MEgjavul?? Arra gondolsz, hogy DX8 effektet használjon (pixel shader) a víz megjelenítésére? Akkor ahogy David írta, a fõmenû, options-ban be kell kapcsolni a pixel shader-t.

David2
Pontosabban mi is a probléma? Nekem is ugyanilyen kártyám van, de magától nekem sem javul meg a víz. Be kell állítani a Fõmenüben(ahol a Date files is van) Optionsban. Ha így nem megy akkor nem tudom mi a baj.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Voltan
Tud valaki megoldást ATI Radeon 9600 Pro- nál a texture shading problémára? Konkrétan a viz textúrájáról van szó, nagyon gányul néz ki. Nincs ehhez valami külön peccs? Az 1.2-es cucc sem segitett.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hát kösz a segítséget. Akkor neki is ugrok kipróbálni... Csak elõbb megszerzem a spell-t.

David2
Nem kell miden tanításnál varázsolni, egy varázs nálam elég volt 30 aékalomra. Természetesen mindig gyorsan kell utána beszélni újra vele.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Hmm... Akkor azt hiszem, ez nem lesz egy egyszerû menet... És közben nem lehet növelni a disposition-t? Mert ha ez igaz, akkor minden tanulás után rá kell varázsolnom...

calm humanoid ahogy mondod. de az nem tart sokáig, 1szóval ha tanulni akarsz tõle, sok tökölés szükségeltetik (vagy egy kis tes editor buherálás gondolom 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Szasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy figura, Qorwynn, aki Indoranyon-ban található, és az Enchant Skill mester tanítója... CSAKHOGY! A kedves jó figura lazán rámtámadott, és gyakás közben derült ki, hogy õ az... Valahogy le kéne állítanom, hogy ne haljon meg, és lehessen vele értelmesen kommunikálni... Az a baj, hogy nem tudom, hogy milyen Spell-t használjak... Calm Humanoid? Vagy mi? Nem igazán foglalkoztam ilyen jellegû spellekkel... Elõre is köszi!

PiszkosFred
Thx, kijavítom majd.

Dnai13
Piszkos Fred: Sucellus karilapján nem figters guild hanem fighters guild, de kir az oldal. ennyi

Cadet:

Van a kis medence amihez a csajszi vezet, a bal oldalon a vízben van kb 6 db növény, amik hegye kiáll a vízbõl. Ahogy belegázolsz a medencébe a második sor környékén keress a feléd közelebb esõ növény tövében.
Ha így sem megy akkor nézd meg itt: www.buttersky.com/morrowind ezen belül a "Where is the Amulet of Shadows?"

Nemo me impune!