The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
community expansion.még nem jelent meg, de hamarosan
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Legfeljebb újrakezdem.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Morgana-hoz hasonlo a Laura is, az is folyton beszel, menedzselheted a cuccait, van egy haza ahova bekoltozhetsz es meg egy kis romantikat is belecsempesztek a dologba... ;]
Van még valami Advanced Morrowind plugin is, ami több NPC-t rak be.. aztán megjelent nekem Morgana le hex, mint party-tag: át lehet hozzá pakolni cuccot, lehet tõle kérni kölcsön, folyton hülyeségeket dumál - teljes értékû csapattag, csak elég idétlen 😊
De a leghangulatosabb eddig a Children of the Night - cutscene-eket is csinál! Itt is hanyattvágtam magam 😊
Aztán a guild modok... tag vagyok a Seekers guildben , a Twin Lampsost nem tettem fel mert nem lennék tag... van egy Raven Wizardos is, de az vacak-nincs kidolgozva, nincsenek questek is bugos is, azon kívül nagyon megkönnyíti a játékot mert egy valag pénzt ad. Aztán az egyik modom miatt a pénznek valódi súlya van, 12 ezernél többet NEM BÍROK EL!
Ja és vannak travelling ork merchantok, akiktõl kovácsolós nyersanyagokat tudok venni.. aztán Balmorában van jövendõmondó és gem-boltos 90000 pénzzel és elképesztõ szép gemekkel.. az Armorers moddal tudsz magadnak fegyvert gyártani, és létezik a Complete Morrowind modnak 4 tagja, mellyekkel elvileg lehetsz szabász, szakács, asztalos és hasonlók - sajnos ez utóbbiak kifagyasztják a Morrowindemet, pedig szívesen használnám õket! A fishing academyvel pedig horgászni lehet.
Azt hiszem, így már szívesen kezdtem újra az egészet - megint egy fél év megszállottság következik 😊
DB
A lényeg az, hogy az összes modod legyen kitömörítve és betéve a Data Files könyvtárba.
DB
Ambient Sounds,
Cloak csomag
TMI vagy TLI (?) ami a fényeket teszi realisztikusabbá
WindowMod - éjjel az ablakok világítanak kívülrõl pár városban
Sea of Destiny
Siege at Firemoth
Giants 2.71
Children of the Night 1 és 2
Marksman mod
+ van még vagy 10, de most nem ugranak be 😊
steweee: arra vigyazni kell, hogy minden olyan targy, skin vagy helyszin eltunik (es vele egyutt minden) amit a mod rak bele a jatekba, ha kikapcsolod a modot. Peldaul egy skin modot hasznalva eltunhet a karakter arca, ha kikapcsolod (ha generalaskor azt a plussz skint valasztottad). Vagy egy hazban talalhato es ott tarolt minden eltunhet, ha kikapcsolod a modot. Ekkor ugyanis eltunik az a plussz cella ami bekerult a moddal a jatekba, es nem erdekli a programot hogy az adott helyszinen milyen mas targyak voltak. Minden torolve lesz.
DB
Kérdésem lenne:
Uninstalltam a Morrot, aztán meg visszaraktam, de nem mennek a mentéseim, sajna már azt se tudom, milyen sorrendben patcheltem és milyen modokat raktam fel(bár az utóbbit nagyjából tudom).
Remélem tud vki segíteni...
Vagy kezdhetem elölrõl az egészet?

/
És most megint újat kezdtem de 100nál nem áll meg? meg tovább ha nincs még minden fenn?

)

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.