The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hány nagy kiegészítõ jelent már meg hozzá. az egyik a sea of destiny, meg van egy másik, aminek a nevére nem emléxem. van több is? és ezek már befejezett munkák?mert tavaly dec körül még mindkettõ csak félkész volt

PiszkosFred
De ehhez szukseg van arra is, hogy a fejlesztok kozreadjanak olyan szerkesztot amivel aranylag egyszeruen tudnak a kreativ emberek modokat gyartani hozza. NWN, Morro es tsai hatalmas elonyben vannak, mert mindket ceg okosan gondolkodik, es tudjak hogy a soksok nem hivatalos kiegeszito az ceg malmara is hajtja a vizet. Ha elkeszul a Middle Earth Mod a morrohoz, kivancsi leszek mennyien fogjak ujra elovenni, vagy esetleg akinek nincs meg, megvenni a jatekot("megvenni" kifejezest nem pici hazankra ertettem, mert amennyi eredeti jatekot vesz nalunk a nep, abbol a bethesdanal meg egy kutyus is ehenhalna;] - tisztelet a keves kivetelnek persze).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

én még pénzért is benne lennék.persze reális, 2-3e ft áron.ez ösztönözné a cégeket hogy foglalkozzanak a dologgal, mi játékosok meg jól járnánk vele, egy-egy kiváló játék többször is új játékélményt tudna nyújtani.pl:gta3, gta-vc stb.

PiszkosFred
Sok sok mod, hak es egyeb finomsagbol osszegyurtak egy szep nagy masszat igencsak kreativ emberek, amit ingyen majd barki letolthet idovel. Utobbi evek egyik legjobb otlete, remelem sok mas kiado is kovetni fogja ezt a vonalat ;]

http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=194
community expansion.még nem jelent meg, de hamarosan

ollie
milyen nwn cd-rõl beszélsz te???

EqUiNoX
Úgy is jó, képet meg pár screenbõl elküldesz emailben. Mindegy hogy a szöveg honnan származik. Mert így akkor lenne fogalma pár embernek azokról amelyeket te használsz és az oldalon nincsenek fenn...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

a bloodmoonnál van újabb peccs? én nem találtam(attól még lehet).azt tudom, hogy az összes modot érdemes betölteni az tes-be, és utána elmenteni, mert akkor felpeccseli, és nem ír hibaüzit betöltésekor.viszont van egy olyan opció, hogy a betöltött modokat együttesen mentse.pédául lehet ezt olyannál használni hogy: ase301.exe + ase30update2...ase30update4 összefûzésére? hogy csak egy modként kezelje, de már tartalmazza a plusszokat? vagy tárgymodok esetében is sok kicsit össze tudok így rakni?és érdemes?nem rontja el?

Randal
Na ja, de ha sorrendben ezeket megcvsinálom rengeteg hibaüzenetet ír ki.
Legfeljebb újrakezdem.

az atmospheric sound effects = az ambient sounds-sal? vagy ha nem, megy a kettõ együtt? és a giants mod hová pakolja az erõsebb lényeket? már az elejére is? mert akkor nem lehet kezdõ karakterhez feltenni, mert kinyírják!ja, és van olyan mod, ami éhséget csinál, és muszály enni? mert alvó és manapontregenerálót találtam, meg ami ha alacsony a stamina, elvesz az erõbõl.ezek szerintem nagyszerû dolgok!és a gold mod is jónak tûnik, de csak akkor ha van mellé olyan kereskedõ, akinek korlátlan lóvéja van.azt hiszem ,megvan nekem a creepers mod. ha nehezítünk, könnyítsünk is!

DonnieBrasco
Hát, most hétvégén sikerült kb. idén másodszor pár órát játszanom... szóval idõvel igen szûkén vagyok 😞 ha lesz is, inkább játszani fogok 😊 de szívesen irkálok ide róluk munkaidõben!

DB

A ti kung-futok nem erős!

úgy akarom elkezdeni megint, hogy elõtte kitapasztalom hogy melyek a jó modok, meg hallgatok a tanácsaitokra.aztán ha egyszer fenntvan minden, ami szem szájnak ingere, akkor nosza, rajta, jöhetnek az átalvatlan éjszakák és a karikás szemek megint ! 😊))

EqUiNoX
Ha van idod es kedved, irhatnal ezekrol par ismertetot, par keppel es egy linkkel a modhoz. ;]

Morgana-hoz hasonlo a Laura is, az is folyton beszel, menedzselheted a cuccait, van egy haza ahova bekoltozhetsz es meg egy kis romantikat is belecsempesztek a dologba... ;]

DonnieBrasco
Jó, idõvel mindent.. egyelõre 3. szintû mágus a karakterem, a múltkor is meglátott egy elefántot és majdnem berosált ijedtében 😊
Van még valami Advanced Morrowind plugin is, ami több NPC-t rak be.. aztán megjelent nekem Morgana le hex, mint party-tag: át lehet hozzá pakolni cuccot, lehet tõle kérni kölcsön, folyton hülyeségeket dumál - teljes értékû csapattag, csak elég idétlen 😊
De a leghangulatosabb eddig a Children of the Night - cutscene-eket is csinál! Itt is hanyattvágtam magam 😊
Aztán a guild modok... tag vagyok a Seekers guildben , a Twin Lampsost nem tettem fel mert nem lennék tag... van egy Raven Wizardos is, de az vacak-nincs kidolgozva, nincsenek questek is bugos is, azon kívül nagyon megkönnyíti a játékot mert egy valag pénzt ad. Aztán az egyik modom miatt a pénznek valódi súlya van, 12 ezernél többet NEM BÍROK EL!
Ja és vannak travelling ork merchantok, akiktõl kovácsolós nyersanyagokat tudok venni.. aztán Balmorában van jövendõmondó és gem-boltos 90000 pénzzel és elképesztõ szép gemekkel.. az Armorers moddal tudsz magadnak fegyvert gyártani, és létezik a Complete Morrowind modnak 4 tagja, mellyekkel elvileg lehetsz szabász, szakács, asztalos és hasonlók - sajnos ez utóbbiak kifagyasztják a Morrowindemet, pedig szívesen használnám õket! A fishing academyvel pedig horgászni lehet.
Azt hiszem, így már szívesen kezdtem újra az egészet - megint egy fél év megszállottság következik 😊

DB

EqUiNoX
Giants mellett probald ki a Mythos fele Demon Force-t is;] Tetszeni fog

DonnieBrasco
Ezzel a régi savegame dologgal nincs gáz: ugyanis ha a Data Files opció alatt (indító menürõl beszélek) ráklikkelsz egy régi save-re, az automatikusan beixeli azokat a modokat, amiket be kell tölteni hozzá... nem tudom érthetõ-e.
A lényeg az, hogy az összes modod legyen kitömörítve és betéve a Data Files könyvtárba.

DB

DonnieBrasco
Elsõ blikkre ami eszembe jut és most fent van:
Ambient Sounds,
Cloak csomag
TMI vagy TLI (?) ami a fényeket teszi realisztikusabbá
WindowMod - éjjel az ablakok világítanak kívülrõl pár városban
Sea of Destiny
Siege at Firemoth
Giants 2.71
Children of the Night 1 és 2
Marksman mod
+ van még vagy 10, de most nem ugranak be 😊

EqUiNoX
Igen, nem lenne rossz otlet. Kerdezz ra a bethesdanal, hatha reagalnak ra. Vagy az is lehet mar megkerdezte valaki.. Utannezek, erdekelne mi a valaszuk ;]

EqUiNoX
Morrowind, tribunal, bloodmoon, aktualis legfrissebb peccs, majd johetnek a modok. Ez a bethesda altal is javallott sorrend. Modok kozul eloszor a skinmodokat, utana az egyebeket.

steweee: arra vigyazni kell, hogy minden olyan targy, skin vagy helyszin eltunik (es vele egyutt minden) amit a mod rak bele a jatekba, ha kikapcsolod a modot. Peldaul egy skin modot hasznalva eltunhet a karakter arca, ha kikapcsolod (ha generalaskor azt a plussz skint valasztottad). Vagy egy hazban talalhato es ott tarolt minden eltunhet, ha kikapcsolod a modot. Ekkor ugyanis eltunik az a plussz cella ami bekerult a moddal a jatekba, es nem erdekli a programot hogy az adott helyszinen milyen mas targyak voltak. Minden torolve lesz.

ollie
Mindenképpen fel kell tenned ugyanazokat a modokat meg patcheket is, különben kínos meglepetésekben lesz részed.

az nagyon jó lenne, elõre is köszi.én is most akarok újra játszani a morroval, mert kb mostanra érte el a tökéletesen kidolgozott szintet pl:better bodies 1.0, ambient sound stb.és így sokkal hangulatosabb, csak hát a bõség zavara.soxor volt már eszemben, hogy valyon miért nem adnak ki teljes cd-s expansion disckeket a cégek, azokból a jó ötletekbõl és megvalósításokból, amiket a játékosok csinálnak.és nem kellene külön keresgélni meg töltögetni meg installálgatni, hanem egy a legjobban sikerült darabokból összeállított install cd-vel egy szinte új játékot kapna az ember.õk is jól járnának, hiszen minimális munkával, ha olcsón is adnák, de bevételt jelentene, és nem is õk dolgoztak igazából vele. na, most úgy látszik elsõ lépésként a nwn-nél ez megvalósul.

DonnieBrasco
Mûködni fog, ha a modok is mûködnek alapból. A régi állást is be tudod hozzá tölteni. A hétvégén felpakoltam vagy 15 modot egyszerre, köztük két irdatlan nagyot (.esm-eket), és minden flottul megy. Nagyon hangulatos, lépten-nyomon újdonságokba ütközöm, és azt sem tudom, mit milyen mod csinál 😊 új szörnyek, új cuccok, új NPC-k, új guildek és új küldetések mindenfelé... nagyon jó! Este majd leírom, milyen plugineket is használok most pontosan.

DB

ha elkezdek egy játékot, és közben telepítek bele modokat, akkor nem romlik el? és fognak mûködni a korábbi mentések?

Randal
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Uninstalltam a Morrot, aztán meg visszaraktam, de nem mennek a mentéseim, sajna már azt se tudom, milyen sorrendben patcheltem és milyen modokat raktam fel(bár az utóbbit nagyjából tudom).
Remélem tud vki segíteni...
Vagy kezdhetem elölrõl az egészet?

EqUiNoX
Amugy hello ;]

ollie
Amúgy sziasztok!

PiszkosFred
Nappal munka es csalad, majd csak este van idom "hobbira" ;] Telen ugyahogy a hetvege egeszen volt idom, de most hogy jon a joido, meg kevesebb ido lesz. Ugyhogy reszemrol legsurubben hetkoznap estefele vagyok es leszek aktiv. Frissiteseket is ekkor szoktam csinalni..

Ha nincs suli tényleg éjjel vagyok aktív nappal alszom! Imádom a csendet és nyugalmat és UTÁLOM a napfényt! Hmm sötét van keresek egy szép nyakacskát😊))

Dnai13
na banyek ti aztán fordítva éltek napközbe sehol senki(alszik, vagy nincs itthon? a, b választ megértem) éjfél ill. hajnalban meg beng csak úgy jönnek a hozzászólások. Vagy én vok rosszul beállítva???

ok 😊

Dnai13
Én a levelre gondoltam és nem a skillre, mert skillbe enchantolt cuccokal elmegy még de level 132 sztem naon nehéz.

Dnai13
Jó reggelt mindenkinek!

PiszkosFred
Hat akkor megint kihal a forum, inkabb ne ;]

ok, inkább kussba maradok egy ideig

PiszkosFred
mesterek azert mesterek, mert 100ig treningelHETNEK ha az adott skillnek megfelelo attributumod engedi. (STR, INT..stb) Egyebkent csak addig amennyi az attrib erteke.

100 ig minden elmegy, ha használod/fejleszted a skillt. /most má kezdem magam összezavarni /

miva? 😊 100 nál tovább nem tudod fejleszteni semmidet sem.

Dnai13
Ehez nem tok hozzászólni mivel legnagyobb karim lvl 2es 😄.
És most megint újat kezdtem de 100nál nem áll meg? meg tovább ha nincs még minden fenn?

nekem a master trainer is max 60 ig viszi fel a bizonyos skillt.

ha van tajtad betegség ami pl levisz az eröt 100 ról 90 re, szintlépésnél ugyanugy 100 at mutat az erö, de lehet hogy a skilleknél ez bevállik ( akkor a long blade-emet le kell vmivel csökkentenem )

PiszkosFred
Es akkor a betegsegek, es egyeb skillcsokkent dolgokrol nem is beszelve...

PiszkosFred
Nem akarok hulyeseget mondani, de ket dolog. Egy hogy lehet az adott skillt csokkenteni, es kesobb ezt ujra treningeltetni. Masik dolog az, hogy a skilleket 100ig mutatja, de valojaban 120ig tornazza fel egy-egy mester. Igaz a legnagyobb karakterem sem erte el a 60as szintet, igy ez csak amolyan hallomas, en meg nem probaltam.

én kb-ra kiszámoltam hogy max 70-80 as lehet egy kari ha mindegyik tukajdonsága 100 on van (persze az elsö 10-böl /major, minor/ ) kb a major tulajdonságok 40 körül vannak kezdéskor a minor-ok meg 25 30 talán. de ezt én sem értem hogyan lehet egy kari 132-es? 😊

Sziasztok! Az miért van, hogy ha Tel Branora és Tel Mora tornyába akarok bemenni, akkor kilép a játék? Pedig be kéne menni, mert így soha nem leszek Horator...

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Dnai13
Hogy a szöszbe lehet egy kari 102es szintû amikor 100 a max???

Dnai13
Én mindet leszedtem amit itt találtam mûködnek és nagyon jók!!!!

PiszkosFred
Minden hasonlo komolyabbnak tuno mod linket szivesen fogadunk, johet nyugodtan emailben is, nagyon megkoszonnenk ;]

Dnai13
Én is kerestem, ráment az egész de. öm de találtam minden féle naon kir modot ezt nézd meg!!! mert naggyon jók vannak, ügyi a manus/csaj aki(k) csinálja(ák)

Voltan
Thx.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"