The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kintvan a tribunal meg a bloodmoon lnikje is.....

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

tucc adni lniket Mad?
Fred mehet a javított angel?asszem megvan mithagytam ki..

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ez mexokott...nincs optimalizálva...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Ja, és miért szokott néha sazggatni(néha elég szépen ráadásul...(B2500+@3000+,2*256mb ram, nf7, r9800pro))

Magyarítás most hogy áll és honnan lehetne letölteni?

dirty-warezen láttam, 208 mb, és 3. honap 16.án /szal 4 napja/ rakták fel, szal ott keresd! 😊)

ööö. izééé tegnap elött látttam az egyik warezen,,,, minnyá mondom, nem tom pontosan hol, meg kell néznem. amugy engem is érdekel.😊

Dnai13
Nem tudja vki, hogy hol tok találni egy jó íjjat amihez nem kell lvl 2es karival erõs szörnyeket gyaknom? és mondjuk nem 20 000 be kerül 😄. látezik ilyen?

De! A media marktnak!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

ja igen
még mindig nincs senkinek eladó Tribunalja?

na ne már hogy pont most van pangás...

amúgy meg csókolom csókolom😊

na látom nélkülem is megvoltatok😊
ha senkinek nem jóaz angel akkor újra átbogarászom a morro mappámat,hátha találok még valamit+küldök mellé readme-t is(nem lesz sok haszna)
Chaos Mad!hol találtad meg a Daggerfallt?engem nagyon érdekelne.....

ja, kipróbáltam max látótávolság mellett, de lejjebb vettem az fpst

ollie
hehe, ebben nem pont 30, hanem 25 😊)

PiszkosFred
Igen, celszeru 30 koruli max ertekre allitani, ezt sokan javasoltak mar ha gondok vannak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

AHA, én már korábban letiltottam 30 fps-re, mert vhol olvastam, hogy stabilabban megy, kevésbé fagy fix beállításnál.vmi olyan volt hogy a külsõ/belsõ területek nagyon eltérnek hogy mennyire terhelik a gépet, és okozhat lefagyást a nagy képfrissítés eltérés.nem tudom így van e, de nekem a bloodmoon

Show FPS=1
Max FPS=25

;-1 Use raw data, 0 Use Newer, 1 use Archive Only
TryArchiveFirst=0

SkipProgramFlows=0
DontThreadLoad=1
ThreadPriority=-1
ThreadSleepTime=4

beállítások mellett sosem fagyott le.756mb ram.de ki fogom próbálni amit mondtatok a kíváncsiság kedvéért

Az nem kell... ez az én morrowind.ini-m elsõ pár sora:

;Test TES 0=morrowind.esm

;Starting Cell=Pelagiad
;Starting Grid X=0
;Starting Grid Y=0

Show FPS=1
Max FPS=240

Ha ez megvan akkor kiírja az fps-t a jobb alsó sarokban.

War. War never changes.

PiszkosFred
Nem kell. Annyi az egesz.

a berserk arról szól, hogy vérgõzös fejjel mész elõre és aprítasz mindent, saját épségedre tekintet nélkül. ezért van az, hogy szerepjátékokban ez +erõt, esetleg sebességet, damage-t ad, viszont agilitybõl (dexteritybõl, acból) levonás jár.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

az még kevés.kellene konzolparancs is

A morrowind.ini-ben kell átírni a showfps-t 0-ról 1-re asszem.

War. War never changes.

milyen konzolparanccsal lehet kiíratni az fps-t?

az agility skill vhogy nekem nem világos.az egyértelmû hogy minél nagyobb, annál kisebb az esélye hogy eltaláljanak.de mennyit számít ez különbözõ páncélfajtáknál?unarmorednél gondolom ez a legfõbb védelem, de nem világos, hogy az ork berserk képességénél miért vesz el belõle 100-at?vagyis csak nehézpáncélzatban érdemes berserkelni?

anyit tudok hogy farkasembernek lehet lenni mint a bloodmoonban, de mást nem. tulajdonságok meg fegyverek, páncélok stb???

PiszkosFred
Annakidejen egy keveset, de rajta van a listan (amit ebben az eletben meg akarok csinalni) a vegigjatszasa/kiismerese. Csakhat ido az sosincs eleg.

jo, akko belsö nézetes rpg 😊 te játszottál vele?

PiszkosFred
Hat tps akkoriban nem volt annyira nepszeru rpgk kozott. Akkor inkabb mar fps, de azert ezt fpsnek nevezni tulzas ;]

ja, azé kérdeztem mert láttam az egyik oldalon. szoval 3d-s grafikája van? TPS vagy milyen? FPS??

PiszkosFred
Hasonlo, de lenyegesen korabbrol, az akkori crpgs kivanalmaknak megfelelo iranyitassal es grafikaval. Par abandonware oldalon talan fennvan.

az Elder Scrolls II: Daggerfall milyen játék??? jo? ilyen mint a Morro?

DonnieBrasco
Sziaszok!
Ígértem, hogy beírom, milyen pluginekkel és modokkal játszom most. Tehát lássuk!:
Esm: Morrowind, Tribunal, Bloodmon (eddig trivi)
Sea of Destiny
Giants

Esp:

CON2 v1.01 (Children of the Night 2)
My Favorites Collection (ebben van egy csomó kisebb mod, majd leírom)
Clean Children V2.0 (Children of the Night 1)
Siege at Firemoth
SoundReplacement
Cloak Collection
npcreplace3_0
AtmosphericSoundEffects-3.0
More_Treasure
AtmosphericSoundEffects-3.0-Tribunal
AreaEffectArrows
Tales of the Bitter Coast
add-on-pack_morrowind
SpzInterirorDaylight
ModMan_windowlights_full_2
Additions_Revamped_clean_
TRIB_witchgirladvent1
newarrows
TR_Morrowind1
Assassins Armory - Arrows
Assassins Armory
Gladiator
Suran_Underworld_2.5
EarlyDelights
The Raven Wizards - ez utóbbit nem igazán ajánlom, egy halom pénzt ad, de azon kívül semmi érdekes, nincs quest, stb.

Most hogy nézem, nem kis lista 😊 Kérdésekre válaszolok de ne várjátok, hogy leírást csináljak róluk! Az rpgplanet.com/morrowind oldalon a plugineknél ezeket mind megtalálhatjátok, a legtöbbje nem hosszú, le lehet tölteni hamar. Ott van readme is. Én a felét sem tudom, mit csinál ez a sok plugin, de annál több a meglepetés a játékban 😊)

Írjatok ti is pluginekrõl!

Egyébként rpgplaneten több mint 2000 plugin van már fent.

DB

DB

A ti kung-futok nem erős!

baratis
Sziasztok!
Elõször is szeretnék gratulálni a honlap készítõinek a színvonalas munkához. Sajnos ritkán látni manapság ilyet. Csak így tovább!
Én most kezdtem újra a Morrowindet. Bár már elég régóta megvan a game és van is egy 56-os szintû karim, de mostanában nem nagyon vettem elõ. Most viszont újra kedvem szottyant egy kicsit játszani, így indítottam egy új karaktert.
Egy kérdés: IRC csati nincs?

Ui.: Holnaptól Astar0th néven jelentkezem ahogyan a honlapon is regisztráltam, ha esetleg ez valakit érdekel. 😊 Csak most még nem enged ezen a néven írni a fórumba.

Dnai13
noha fellendült a topic!!! yee

ollie
Ja, mind a Wizard's Island, mind a See of Destiny 1 területtel (szigetek) kiegészíti a Morrowind világát. A SoD fennt is van nekem, és ahogy néztem kb a Bloodmoon-al nagyságú terület.

használja vki a combat enhanced modot?nagyon klassz.csak azt a beállítás nem értem hogy blocking.nevébõl adódóan egyszerû lenne, meg kell adni neki egy billentyût hogy mire aktiválja mint monjuk a trance-t vagy a rage-t, csak hát éppen én nem veszem észre hogy mi is változna.pedig van pajzsom.vagy épp az a baj? fegyverrel hárítana?

EqUiNoX
Akkor csak nagyobb modok? Vegulis jogos, a TC elvileg a teljes vilagot lecserelik...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

ollie
Ezek pont nem TC-k (Wizard's, SoD)

ollie
ööööö mintha lenne külön bloodmoon-os patch hozzá, nem?

95%-os állapotban. a seaofdestiny készvan, van hozzá update.a tes-es kérdéseimre és a soundra tudja vki a választ?

EqUiNoX
Sok TCt bejelentettek anno, eddig csak a SoDrol tudok hogy kesz, igaz az is ugy hogy a kveszteket egy update-al rakta bele egy harmadik emberke. A keszito belefaradt a vilag letrehozasaba...

EqUiNoX
Utana kellene nezni ;]

ollie
A Wizard's Island még nincs kész szerintetek? Februárra igérték...

miért nem mûködik nálam az athmosferic sound effects. ase301+update2,3,4?tribunal, bloodmoon telepítve.nem találja a hangfájlokat

semmi mod nincs nála fent, csak amiket én adtam neki! én meg a HQ-rol szedek modokat.

PiszkosFred
Nájsz. Inkább bug mint szándekos ;]

Morpheus_v2
C.s.->átírás: Üvegpáncél nehézpáncél lesz! 😊)))
egyik haveromnak az Indoril páncélzat heavy!! nem pedig medium!!!

tudsz ajánlani néhányat?olyanok érdekelnének inkább,amik régi modokat tartalmaznak.1-2 évvel ezelõtt rengeteg tárgymodot írtak hozzá, fegyverek, páncélok stb.akkoriban az volt a divat.és egyszerû is õket berakni, meg biztos hogy nem akadnak semmivel.nézegettem egy pár oldalt, de ott már csak friss dolgok vannak.

PiszkosFred
Ultima sorozat egyik reszet is atdolgoztak tes motorra. De pontosan en sem tudom, keress ra a "total conversion" szora a nagyobb morro modadatbazisokon.