The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BloodMoon is!!!!!!!!!!!!!!!!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
Hol? Úgy érted, hogy a Bethesda ingyenessé tette???

ingyen!!!😊)))))

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Randal
Sziasztok!
pár kérdés:

Vki készített egy könyvforgató modot, azt honnan lehet leszedni?

Másik:
Hogyan tudok saját páncélt készíteni, mert az angol nyelvû modmakerben leírtakat nem értem teljesen.
Hogyan készíthetek olyan bábut vagy mit amire rápakolhatom a páncélokat?

Megint más:
Ha páncélt csinálok akkor be lehet állítani, hogy ha azt használja akkor csak az összetartozó darabokkal együtt használhassa az illetõ ill. sisakot és pajzsot ne használhasson.

És még egy utolsó:
Morrowind CS CD-t honnan tudnék letölteni?

igeeeennnnnnnnn!!!!😊)))

van ltölthetõ Tribunal!

nem!freemailre ment az is..
akkó hétvégén megy megint

EqUiNoX
Freemailre meg nem jott meg. Ha a mailboxra kuldted, akkor azt csak otthon tudom megnezni.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

ollie
átment a 001. is

Vagy nem nekem mondtad?

kösz kösz az együttérzést..
mondd hogy átment a 001. is!

ollie
Azt mondod, hogy az érzéseimre kéne hallgatnom? 😊)

EqUiNoX
Jol erzed ;]

ollie
Sziasztok! 😊)

Úgy érzem megint neki kéne ülni a Morrowind-nek...

PiszkosFred
Nem surgos, emiatt ne legyen hatranyod mas teren. Ahogy tudod ugy kuldd. Ido mint a tenger ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mihelyst tudok rá idõt szakítani, küldöm

PiszkosFred
Okés, akkor egyformán gondolkodunk e teren. (jott mar be olyan ismerteto, amelyhez csatoltok 4-5 kepet balmorarol, csak mert egy kereskedot berakott a mod valamelyik hazba. A kereskedorol persze nem volt kep, csak a varosrol, de minden sarkabol;] - az illeto rajohetett hogy valami nem stimm, mert azota sem jelentkezett tobbet..)

persze, az olyan modokról amik látható változásokat hoznak lehet értékelhetõ szkrínsot, de mondjuk a harci modokról már kevésbé.vagy mennyire látványos egy olyan kép, amin azt láthatjuk, hogy a súlyosan sebesült karakternek csökkenek a tulajdonságai?arról szerintem felesleges, elég szóban leírni, meg hogy esetleg melyik moddal akad, ha van ilyen

PiszkosFred
001 nem jott?

nem is alszik mindenki! 😊 mi van a daggerfall-al?

PiszkosFred
Megjott, eppen most csorog lefele. Holnap felrakom, hatha ezzel mar jobban boldogulnak a nepek. Koszi, es hat gyorsabban osszeforrni sajnos nem fog, de azert jobbulast ;]

hogy lehet az hogy ilyen korán már mindenki alszik?

átment

akkor küldöm a mindent tartalmazó angel modot fred

újabban én is elkezdtem foglaLkozni a modtesztelgetésekkel hála ollie linkgyûjteményének. már éppen elszántam magam hogy leírom az újabb tapasztalataim,erre nem eltört az ujjam:😞((

jó estét az itt lévõknek!

PiszkosFred
Igen. Harcos karakternek idealis ha redguard-ot valaszt az ember.

PiszkosFred
igy gondoltam en is. De ahhoz hogy ertekelest irj rola, ugyebar ki kell probalnod. Na ekkor viszont tudsz par kepet csinalni (ruha, armor, arc modok, stb. eseteben). De ha nem, az sem baj, a link ahonnan leszedted es az ertekeles is hatalmas segitseg ;]

na ez a gond, hogy nem értek az internetnek ezen oldalához.elég súlyos hiba.se honlapot nem tudok csinálni, sem az ingyenes tárhelyemet nem tudom beállítani. de van egy csomó jobbnál jobb külföldi morrowindes oldalam, azonkan megadom a címét, aztán mindenki rövid idõ alatt megtalálhatja ott a keresett plugint.a leírását és az értékelésemet meg elküldöm neked emilbe

XCoMA
A Redguard szeintetek jó kari?

PiszkosFred
Ok, elore is kosz. A leirasok melle egy linket is adj majd a modra, es par screenshotot is, ha van ertelme es valami ujat tartalmaz a mod, amit be lehet 1-2 keppel mutatni kedvcsinalonak.

ja, ok, csekkolom.még nem volt idõm foglalkozni újabb modokkal, de amiket kipróbáltam, azokról küldök leírást

EqUiNoX
Ott a link az alairasomban ;]

ha adsz linket, ok! jópárat megnéztem már, leírom hogy melyik jó és melyiket nem ajánlom telepíteni. a harci modoknál tesztelni fogom, hogy nem akadnak e egymással. három féle van.1:ami sebesüléskor csökkenti a tulajdonságpontokat 2.ami a sneak gombbal és az ugrással fûszerezve ad extra sebzést és 1-2 kombót 3.ami kombókat rak be fegyverképzettségtõl függõen 4.ez csak kritikal hitet tesz bele

EqUiNoX
Szerinted mi micsinalunk az oldal mod menupontja alatt? Csak sajnos csalad es munka mellett keves ido jut a magara az oldalra, tesztelesre meg megkevesebb. Ennek ellenere azert csak felkerulnek az uj tesztek, kepekkel es linkekkel. Ha van kedved, leirhatnad a tapasztalataidat azzal amit teszteltel, es par keppel fuszerezve elpostazhatnad az oldal cimere, mi meg felrakjuk a neved alatt a kovetkezo frissiteskor..

morroplugin tesztelési felhívás! akinek van kedve és ideje rá, az próbálgasson már ki modokat és írja le a véleményét róla.én most tesztelgetek.már jónéhányat megnéztem.de csak akkor érdemes vele foglalkozni, ha más is csinálja, mert van rengeteg.vannak egészen jók. a harci modok teljesen új játékot varázsolnak belõle.az éhség, szomjúság, fáradtság, sebesülés modok pedig realisztikusabbá teszik.a kajakészítés is elég jó és hangulatos.

ui:megvan akinek a textured signs mod? mert az enyém elromlott, és bugot okoz ha berakom.lefagy tõle a játék!

EqUiNoX
Semmi sem jott eddig..

Igen a bejárat után van nem sokkal tehát valszeg õ volt...
ollie
Én is kiprószáltam a daggerfall-t (a demot), de mai szemmel nézve kiábrándítóan csúnya és játszhatatlan...

Khmmmm: Kosz a tippet, mar csak egy gondom van.
Amennyiben Krish az a rickling volt aki, a barlang elejen volt, akkor attol tartok, hogy o mar jobbara artalmatlan...
Igy utolag a tipped mar ertheto csak a kuldetes leirasat nem olvastam el rendesen. Ha nem az a rickling volt, akkor meg keresgelek egy kicsit. Mindenesetre koszonom a valaszt.
EqUiNoX
Ha hazaerek, megnezem es visszairok.

átment minda3 +crc Fred?

A legegyszerûbb ha elnézel PiszkosFred aláírásában lévõ címre...
Beszéltél Krish-el (rickling!) és megölted a grahl-okat a környéken?
Galy
ugyanez a kérdés a scrollokkal kapcsolatban is 😊
Galy
hali,

hogyan tudok magic potiont csinálni, mi kell hozzá?
Sziasztok

Hatha van valaki aki mar megoldotta ezt a problemat,
Bloodmoon-ban a Nord falu samanja elkuld a Kartsaag
kastelyhoz, hogy deritsem ki miert hullanak a horkerek,
be is jutok a viz alatti titkos bejaraton, de amikor
belepnek a kastelyba azt irja a bejaratnal, hogy a kastely ura nem engedett be es itt mindig elakadok... 😞

Ha valakinek van otlete azt szivesen latom.
kevés a ram, fõleg ha xp-d van.

PiszkosFred
Johet termeszetesen

mivan?

te chaos mad?mik ezek a *.torrent fileok?