The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Picit elkéstél a hirrel, de igaz, az ketsegtelen ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja, és aki nem tudná... A Bethesda az Elder Scrolls 10 éves jubileuma alkalmából letölthetõvé tette az arénát.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

No leszedtem a Daggerfall-t. 130 Mega tömörítve, kicsomagolva 540. Full verzió, zenéve, hangokkal, beszéddel, videókkal. Fel is van peccselve 2.13-as verzióra meg minden. No CD crack.

hát ha 1.000-2.000 forint lenne hozzá a teljes leírás+térképek meg ilyesmi, akkor én is megvenném. de ha jól számolok akkor ez olyan 5000 lehet, ami szerintem sok érte

EqUiNoX
Tegnap picit nehezen alakult az este, de ma mindenkepen felrakom a mododat, ezerbocsanat a keslekedesert.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

EqUiNoX
Sztem sem, de aki csak jatekos es nem komolyabb "fan" annak draga lehet.

ollie
Na, a haverom megvette a Bloodmoon-t mert már csak az hiányzott neki, és épp látott még egy példányt valahol 5 rugóért, és azóta esz a fene, mert volt neki benne egy hatalmas térkép is, nekem meg csak a GOTY verzió van, amiben ugye nincsen...

ollie
szerintem meg nem drága

nem lehet vhonnan letölteni a könyv tartalmát? nincs fönn a neten? az a 20 euró kicsit sok érte

OK, majd megnézem, hogy milyen verzió. Szerintem teljes, de mérget nem vennék rá. Valahogy nekem még az a 120 MB is kevésnek tûnik, akkoriban azért már voltak full CD-s játékok, ha jól emlékszem. Nem tudom. Na mindegy, ha megint meg lesz, akkor majd közlöm, hogy mi a helyzet.

PiszkosFred
Az lehet, nekem a rip van meg, az 66mb. Elkepzelheto hogy az a teljes verzio ami neked van meg, akkoriban siman elkepzelheto volt 120mb. Vagy az enyem valami lebutitott teljesen, nemtudom, futni futott amikor probaltam anno..

Köszönet mindenkinek 😊

Figy, úgyis letöltöm majd újra, mert még alig nyomtam vele. Vagy ha kell a DC, azt is oda tudom adni. Bár nem tudom milyen gyors a neted.
Fred, épp most néztem, itt valami 125,6 mega. De szerintem ez full, legalábbis úgy emlékszem...

Randal
Dc++-om sajna nincs😞
Az Arena fórumban emlegették, de nem tett senki semmit.

PiszkosFred
a rip 66mb

PiszkosFred
Ahogy HW is irta, csinaltass egyet-egyet mindegyikbol es hasznald ugy.

Hát, sajna nekem nincs már meg. Gallyra ment a gépem és odalett. 😞 Én a DC++-ról szedtem, próbáld meg onnan. Valami 130 mega.

Randal
Daggerfall nincs meg valakinek?

Almsivi és Divine Intervention amulett természetesen van. A markot nem tudom, de ha recall van, akkor valszeg mark is lesz. De ha meg enchantra akarsz gyúrni, akkor akár csinálhatsz is magadnak egyet.

Akarok indítani egy olyan tolvaj karaktert amelyik semmi varázsláshoz nem ért, csak az enchant-hoz. Az egyik problémám, hogy imádik teleportálgatni, azt tudom, hogy sok helyen lehet venni Recall amulettet de hol tudok Mark amulettet venni? Divine és Almsivi gondolom nincs is.

Jó ég, most hogy belegondolok ez a játék már vagy másfél éve megvan de a 6-ik szintnél és Balmora vonzáskörzeténél soha nem jutottam messzebb, viszont legalább ötven karakterrel kezdtem már újra.

Köszi

Lenne egy olyan kérdésem is, hogy a pajzs blokkolja-e a rám kilõtt nyilvesszõket, illetve hogy a nyílpuska és az íj sebzését befolyásolja-e valamilyen statisztikám (pl. íjnál az erõ ad valamilyen bónuszt?)

PiszkosFred
Ha a szimpatia leer 0ra, akkor celszeru visszatornazni mindenkepen "pozitiv" ertekre, mert csak akkor borul el az agya hamar, ha van "mibol" lenullazni a szimpatiat. Sza'l ha lemegy 0ra, adj neki egy kis aprot, sertegesd, megint penz, stb.. De az is jo, ha megprobalod meglopni, mar a probalkozasra is bepoccen. De ennek hatulutoje lehet az esetleges szankcio, mert van hogy verdijat kapsz (mivel lopni akartal, nem a tamadas miatt), de olyan is van hogy a game ugy veszi ekkor, hogy nem tortent semmi, a ficko tamadott es onvedelem...

Azt hiszem 3 success kell egymás után, hogy támadjon, mindenesetre csomó türelem kell hozzá. Ha ez nem jön össze akkor a Rally Humanoid spellt használd. Biztos vannak jobb trükkök is én csak ezeket ismerem...

PiszkosFred
Jo lesz termeszetesen, csak tegnap mar nem volt idom feltolteni. Ma este felkerul mindenkepen.

Üdv!

Többször olvastam, hogy valakit addig gúnyoltatok míg rátok nem támadt és így önvédelembõl öltétek meg.
Nekem az egyik Hlaalu nemes gyilkosát kéne megölnöm a Council Club-ban, de bárhogy nyomom a TAUNTot, általában Failed, minden 10. Success , de akkor sincs semmi.

A 45. Speechcraft kevés hozzá?
Ha igen akkor hogy máshogy nyírhatnám ki büntetés nélkül?
pikk8
Szasztok! Hol lehet a játékhoz magyarítást szerezni?

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

ollie
Nem néztem utána, de kikövetkeztettem (400 oldal, ugyebár) 😊

A cd-k nem sürgõsek, szal holnap is jó lesz.

Randal
csak nem utánnanéztél?😊
A cd-ket valszeg holnap tudom csak feladni, ma estig zh-zok😞

PiszkosFred:
A modom értékelhetõ vagy még bûvészkedjek vele? (módosítás, képek, leírás ilyesmi)

ollie
Ja értem, ez egy könyv.

ollie
Hoppá! Gondolom nem itthon árulják...

Randal
nemnem😊
ez egy új dolog.
Morrowind leírás kiegek, térképek mindn anyámkínja, kb 400 oldal és 20euró

ollie
Nekem GOTY verzió van, de nem emléxem a Prophecies szóra benne, de majd megnézem.

Randal
Megérkezett a cd. vagy ma vagy holnap én is feladom.

A GOTY verzió 8 rugó?
Hmm, lesz egy kis zsetonom megveszem.

Ez nincs meg vkinek? nem akarja vki esetleg bescannelni?😊))
MORROWIND PROPHECIES GOTY EDITION

ollie
GOTY verzió pedig 8 rugó

Randal
Mediamarkt:
Morrowind dvdtokban: 3000FT

Randal
A mostani kiadás kicsit hibás, én megvárom a 2. javított kiadást.
Egyébként most az INOMI-é a MAGUS, meg õk adnak ki könyveket is, elég sokat nyomtak ki az elmúlt idõszakban.

Sajna nem. Azt tudom, hogy most a M.A.G.U.S. kiadót váltott, és lehet, hogy újra beindul a dolog és lesznek új könyvek. Egyébként nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de szerintem a 2 rendszer eléggé hasonlít egymásra.

te is M.A.G.U.S. ozol?semennyiért nem adod el?kár(megértem😊
véletlenül nem tudod honnan lehetne rendelni?
amúgy kösz Fred,majd írok nekik

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

EqUiNoX
Ja, es persze valami infot, esetleg kepeket is kuldj ha tudsz. Par soros infot a letoltesek leirasahoz, es a mod leirast, featureket, valtoztatasokat, stb a konkret cikkhez, amely a modok menube menne. Holnap lesz nagyobb volumenu frissites, akkor fel is toltom ha megerkezik.

EqUiNoX
morrowind.hq - kukac - mailbox.hu es a ghq.morrowind - kukac - freemail.hu

neha vacakol valamelyik, de igy biztos hogy megjon. (egyszerre csak nem sz*r be mindketto;])

Randal
Okés. Én meg megkérdeztem, nálunk szombaton nincs csomagkihordás.
Ha ma hazaér akkor én holnap adom fel a cd-ket.

PiszkosFred: Ami modot készítettem azt hova küldjem?

ollie
Ha minden igaz, ma kell megérkeznie a cd-nek, sajna csak péntzeken tudtam feladni.

Hmuda
Lehet nem ártana a peccs, mert ugyebár a Bloodmoon mindig felteszi a Tribunal legutóbbi javítását és úgy nekem lazán ment.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja, akkor bocs, ezt nem tudtam. Annyira nem néztem vissza a "történelmet". 😊 Arról meg végképp nem tudtam, hogy ebben a részben van bug. Nekem simán ment.

PiszkosFred
Ez oke, szerintem o is tisztaban van vele, de Tutilevinel a robbantasos bug kavart be. Mert a technika mar le lett irva parszor..

Naszóval. A kirobbantás nem nagy cucc, Kell találnod egy Dwemer robbantó csomagot (azt hogy a játékban mi a neve, azt meg nem mondom... ilyen postai csomagnak néz ki. Ha jól emlékszem elég jól be volt zárva, valami 100-as lakattal egy ládába... Hmmm... talán a láda sem volt szokásos kinézetû) és odamenni vele a sziklához. Nyomsz egy space-t, és a játék megkérdezi, hogy valóban robbantani akarsz-e. Utána van 5 másodperced, hogy elfuss. Ennyi én 3 csomagot találtam, és 2 helyet, ahol robbantani lehet.

A Bloodmoonban sajna nem tudok segíteni.

M.Á.G.U.S. új tekercsek megvan, de nem eladó.

PiszkosFred
Kerdezd meg itt galocza-tol vagy sipocz-tol, vagy a masik forumon meg Mythos, Kaziah vagy Khmmmm-tol. Valaki kozulok szivesen segit. En sajnos a kiegekhez nem nagyon ertek, Tribunalt csak egyszer kuszkodtem vegig, azt is Konokoval kozosen, es az sem tegnap volt. Bloodmoonnal pedig csak mint turista probalkoztam, abban HQn belul Marques a guru, de neki nincs nete igy o is kilove. Viszont Trib kapcsan Kaziah, Blood kapcsan pedig Khmmmm tuti tud segiteni. Es akkor meg Arkrol nem is beszeltunk ;] Ha mas nem, irj nekik egy mailt, vagy msgt.

Hmuda
Nemtom mit kérdeztél, de gondolom az még véletlenül se jutna az eszedbe, hogy esetleg nem tudjuk a választ. Na mindegy. Ha kérdezel mégegyszer abból nem lesz semmiylen hátrányod.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

valahogy már belefáradtam hogy 5*re is feltegyem ugyanazon kérdéseimet....😞(((
inkább nézem a klasszikus ördögûzõt.
u.i.😞valaki azért bagózzon má rám)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Hát ja. Csak hát ez egy nehéz kérdés. Valaki nem akarja kivárni az alapjáték végét, és elõbb szeretne belekezdeni a Tribunal-ba. Viszont így kicsit értelmetlen a Tribunal fõsztorija. De ha meg nem teszik függetlenné a 2 sztorit, abból botrány van. Fene tudja, hogy lenne jó. Na mindegy, és sorba mentem, és így érthetõ volt. Jó éccakát mindenkinek!!!