The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Vagy legalább utána lesznek legyõzhetõek (merthogy Almalexia ugyanúgy legyõzhetõ a MW fõszálának befejezése elõtt). A Daedra istenek meg amúgyis valódi istenek (Azura, Sherogath, a Vadász, stb).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hát igen. Mondjuk van egy nem gyenge szuperhíró érzése az embernek, ha betér valahova. Csak hajbókolni nem hajbókolnak. Viszont aki meg nem bírja a búrámat, az ugyanúgy nekem jön. Egyébként tényleg érdekes az egész. De valószínûnek tartom, hogy ezzel akarják bemutatni, mekkora arc volt Nerevar annak idején. Hiszen végülis a tribunal annak idején csak a segítõje volt Nerevarnak. És arra is gondolni kell, hogy a szív pusztulásával az erejük nagy része is odalett. (Mellékesen megjegyezném, hogy úgy lett volna az iagzi, hogy a szív pusztulásával minden erejük elveszik, vagy mind elpusztulnak vele együtt)

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Hmuda
Tök gáznak tartom, hogy a játék során három isten meghal (Dagoth Ur, Almalexia, Sotha Sil) és egy pedig számüzetik ebböl a világból (a Vadász). Kicsit durván fel vannak nagyítva a fõhõs lehetõségei szvsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Egyébként meg nem is Almalexia miatt volt gáz a dolog... Szerettem volna találkozni Sotha Sil-el. Élve. Fõleg, hogy ilyen cyborg izé lett belõle. Elég dúrván nézett ki ott lógva...

Áhhh... Legalább jól néz ki az a Royal Guard Armor a gyûjteményemben.

PiszkosFred
Nekem o a kedvenc "karakterem" ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmuda
Szerintem emg tök jó volt. Mindig is unszimpi volt az a ribi. Vidd végig a Bloodmoont. Na attól leesik majd az állad, eszméletlen hangulatos egy kiegészítõ.

PiszkosFred
Nem vagy egyedul ezzel, hidd el. Sokan nem jatszak vegig a trib fokvesztet, csak egyszer..

Szasztok! Kicsit most le vagyok törve. Végignyomtam a Tribunalt, és nagyon nem tetszett a vége.

BBird
Ok, köszi! Akkor majd elugrom Balmoraba, csak most jelenleg Ald-ruhn -ba mentem, de a morrowind oldalon sem, sem az interaktív térképen sem találom azt a helyet, ahol egy bizonyos eye of wolf amulettet kell keresni a mágusnak, vagy mit is pontosan. Ez egy kripta, azt tudom, de nem találtam. Merre induljak? :-)
Ja, a Balmora tolvaj céhnél nagyon jó lockpicket tudsz venni a khajiit-tól (asszem ezt rosszúl irtam hehe), ha így se megy akkor tréning. 40-es ajtóhoz szükséges skillre sztem bármelyik tréner meg tud tanítani, a mastertrainer ehhez még nem nagyon kell, hacsak nem használsz valamilyen game difficulti modot

PiszkosFred
Tolvajok cehe altalaban, de ha jol emlexem a security mastertrainer balmoraban lakik - Hecerinde, egy megbecsult es nagy hirnevu tolvaj - a folyoparton egy hazban. Igaz hogy tanitson, TC tagnak kell lenned, es bizonyos ranggal is kell rendelkezned. Nagyon ne mergesitsd fel, mert kesobb a TC kapcsan meg lesz szerepe..

PiszkosFred
Akit erdekel: a HQ par napos kinlodas utan ismet elerheto, elnezest mindenkitol a kimaradasert, nem a mi hibank volt, de megoldodott egyelore. Hamaros servertvaltunk, addig remelhetoleg mar nem lesz gond. Az elmaradt frissiteseket elorelathatolag jovo het kozepe korul potoljuk. (a bekuldott anyagok megvannak, igy nem kell senkinek sem ujrapostaznia)

BBird
Ez a kapu level 40. A csapdát már sikerült hatástalanítani egy ilyen probe micsodával, de a lockpickre too complex eredményt kapok. :-)
Merre találok egy jó mestert, aki megtanít level40 szintes kaput kinyitni? :-)
Fejlesztheted trainingel, vagy fogsz egy csomó lockpicket és egy 1 pontos lock varázslatot, leülsz egy láda elé és kinyitod-bezárod-kinyitod-bezárod...
A lockpick minõsége is sokat számít

BBird
Sziasztok!

Tudom, tudom... újabb kezdõ kérdései. :-)
Szóval, hogy mi lenne a kérdéseim, mivel több is van:
- Smugglers Cave of Palansour. Itt vagyok, de a magasban levõ ajtóhoz hogy tudok elérni? Én vagyok vak, vagy tényleg valami létra kellene hozzá?
- A lockpick ha jól tudom zárak kinyitására van, de mivel tudom fejleszteni a képességem, hogy level10,30,40-es ajtókat, ládákat ki tudjak nyitni? Erre a kérdésre azért is lenne jó a válasz, mert asszem Sason felesége a szektások egyik zárt ajtaja mögött van.
Válaszokat elõrre is Köszi! ByeBye
PiszkosFred
udvudv

ja és ha van valakinek eladó M.A.G.U.S. Új Tekercseke,az is szóljon😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

amúgy újra csókolom csókolom mindenkinek😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ja és egy nem ideillõ..
valaki kultiválj itten a Might and Magic sorozatot?

na tehát
visszatérnék néhány régebbi máig megválaszolatlan kérdésemre..
lenne olyan vállakozó szellemû,akinek ha küldök egy savegame-t,kirobbantja nekem a falat Mournhold alatt?
2:valaki tudna felvilágosítást adni a "hozzuk vissza az egyensúlyt a természetbe" (Bloodmoon) 7 obeliszkjénél kapott feladatokról?
kösziiiiii......................

na látod, mondtam én😊

PiszkosFred
Mar valaszoltam azota. Napkozben nem nagyon jutott nethez, illetve net lett volna, idom nem volt. Equinox meg a regi CSs nikkem volt, es ezt regeltem anno ide is eloszor. Aztan jott mas nikk - volt egy kisebb nezetelteresem akkoriban par "felsobb" emberkevel itt, igy a nikkem kiesett a forgalombol;] Viszont mivel sajnaltam, igy azt melobol hasznalom. PFredet ircen hasznaltam vilag eletemben - lassan 10 eve mar - igy azt is megtartottam, mint szemelyes nikkem, es nem mint jatekokban hasznalt. Picit bonyolult, de anno muszaj volt ;] A lenyeg, hogy Equinox a melos, Fred pedig az itthoni nikkem. A tobbit ritkan hasznalom. Ircen Fredkent keressetek, servereken Equinox vagy Fredkent. Kabe ennyi ;]

Hmuda
20100 :-)

heh 😊

Hmuda
Küldtem üzit egy órája. Még nem válaszolt. :-)

öt kérdezd😊

Hmuda
Akkor okés, bár miért nem használ egy accot? 😛

nézd meg Fred nikkjét, oda van irva hogy régebbi sg-s nikkek: ......

Hmuda
Ahham. Ezt jó lenne Fred mostani nick-jének a szájából hallani.

Fred régebbi nikkje az E.... nem tom mi 😊

Hmuda
Szerintem lenyúlta a logóját. Illene szólni Frednek.

Hmuda
A mit?

Dnai13
Te miota vagy EqUiNoX???

Dnai13
DF-t majd 50es karinál teszem fel, addig elég ez így. 😄

Dnai13
Belõlem apróbbat csináltak. Komoly 13mas karival mentem, de most elvittem gyúrni, és hómedvét meg farkast keresek, ha jól tom Raven Rock környékén majd találok is.

EqUiNoX
Es ha meg hasznalnad a DF-t is... ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

ollie
😊)))

Hmuda
Hm. Gondoltam 15. szinten már elég bátorságom van elmenni Solthsteim-re. Bár ne lett volna. A fegyvercsempészek apró kockákra vagdosva táláltak a fõnöknek. 😛

PiszkosFred
Hidd el, 1gb memoriaval is kidob a desktopra. Kevesebbszer, de kidob.. Max fps beallitas nem hulyeseg, sot javasolt, en 30ra szoktam. Hulyeseg vagy nem hulyeseg a skooma es egyeb mosolyalapanyag, az megiteles kerdese. Viszont az arus ha ki tudja szurni a fel evvel korabban tole lenyult gyertyat, akkor miert ne venne eszre az amugy igencsak budos/jellegzetes szagu Moon Sugarat?

BBird: ha megvan az osszes kieg esetleg, akkor a sorrendet tartsd be azert. morro+trib+blood+peccs. A hangok is beleszolhatnak, nem art egy jo driver a kartya ala. Kikapcsolni vetek, foleg egy-egy erdekesebb atmoszfera javito mod miatt. Detonatorbol nem feltetlen a legujabb a legjobb, de egy 3ti-hez eleg lehet egy 3x.xx-es szeria. De ezek utan is kidobhat a game, sajnos technikailag nem tokeletes sem a motor, sem a scriptrendszere. (texturaillesztesekrol nem is beszelve). Megoldas lehet a suru kvikszev, de csak okosan, mentve kozben ujatkat is, ha esetleg elbaltaznal valamit, ne kelljen elolrol kezdeni..

PiszkosFred
Igen, a HQ sajnos az ultrawebnek koszonhetoen nem elerheto. De rovid hataridon belul ez is megoldodik, addig turelmet kernenk mindenkitol.

BBird
Köszi a segítséget, amint lesz holnap szabadidõm, neki indulok a patchnek, meg a biznísznek. :-)
Amúgy nem hülyeség ez a drogos dolog... biztos jó a szimata az eladónak, s messzirõl felismeri az illegális cumók illatát. :-D
Bloodmoon megvan amúgy, de hogy jó patcht rakott-e fel, azt nem tudom. A konfigom: xp1600+, 512ddr, gef3 ti200 128ddr.
Na még egyszer köszi az infókat, további jókat!
Jó éjt!
a moonsugar a morrowindi kábszer alapanyaga.meg a skooma is azt hiszem.ha ezekbõl van nálad, akkor a boltos nem üzletel veled, kivéve néhány feketekereskedõt.egyszerûen az orra elõtt ledobok a földre az inventoriból, aztán mehet a biznic.kurva nagy hülyeség sztem, honnan a f**ból tudja mi van a zsákodban, meg amúgy is csak idegesítõ elem a játékban.biztosan írtak már olyan plugint ami ezt kiküszöböli, de nem tudok róla. a kifagyás meg a kevés memória miatt lehet, 512 még éppen elég neki, 756-al már jó, affölött meg hibátlan. ha megvan a bloodmoon, az felpeccseli 1.6XXXX-ra, na az már nem fagy le szinte soha.az olyan bloodmonn peccs ami kicsi nem jó, mert az csak a küldik scriptjén javít, hogy ne akadjon néhány küldi egymással+ilyesmi, kell a kiegészítõ, és akkor nem fog lefagyni.ha meg nincs meg, akkor az .ini-ben átírod hogy

Max FPS=25
DontThreadLoad=0
-re.
remélem segítettem

Hmuda
Nemtom miért fagy, rakd fel a peccset.

A nagyon drága cuccoakt vidd el Calderába a Ghorak Manorba a Creeperhez (a kis scamp az emeleten). 5000 pénz van nála és mindent alapáron vesz meg, nem kell a mercantile skillel veszõdni. És az árusok éppen hogy arr ösztönöznek, hogy szabadulj meg a Moon Sugar nevû kábítószertõl. Keresd ki az inventory-dból és vagy add el Ra'Virr-nak Balmorában, vagy símán dobd el (használni nem lehet).

BBird
Hi!

Régen már ránéztem a játékra, aztán vhogy uninstall lett. Most megint felraktam, és kezd egyre jobban tetszeni, bár nagyon az elején vagyok. Viszont máris többet tanultam angolul ezzel a játékkal, mint az angol órákon. :-)
A következõ kérdéseim lennének: Nagyon ritkán kifagy a játék érdekes esetekben, ha egy "egyedi" szörnyet csapok le, stb.
Aztán: Már nem bírom el a méreg drága eladásra szánt dolgokat, s a boltosok, vagy akiknek lehet eladni, azt mondják mindig, hogy vmi Moon Sugar kell elõször nekem, vagy mi, nem tudtam pontosan értelmezni. A morrowind hq jelenleg nekem nem jön be, ezért kérdezem itt a "láma" kérdéseim.
Választ elõrre is Köszi!
Bye
Kösz a segítségeket, így már nem volt nehéz.
PiszkosFred

(Még mindig Arknak köszönd majd meg, ha segít a kép, õ csinálta)

Hmuda
A kezdõ teremben van egy leszakadt szikladarab, azon fel tudsz mászni a megfelelõ ajtóhoz.

Kéne egy ki segítség:
Még az elején meg kéne keresnem valami Dwemer Puzzle Box-ot, átkutatom az egész barlangot, de nem találom.
Elvileg tovább lehetne menni 2 helyen is, de elõször egy 35-ös Lock Levelû ajtó van, a másik oldalt meg egy leszakadt híd amin nem tudok átugrani. Nem tudjátok hol lehet? Plz
Hmuda
Nem lenne vele gond, ha nem lenne fél méterre a lábaim mögött a vége. Ha jobban idomulna a karakterhez, akkor semmi kifogásom nem lenne, de így...

Nem is kell, hogy lebegjen (elvégre, erre az endzsim nem képes sajna). Valahogy tuti meg lehetett volna oldani a dolgot.