The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ok lettek volna ez a mw-forge vagymi?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bandew
De az oldaluk már több hónapja hibás, és nincs semmi hír.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

EqUiNoX
Hat az HQn le van irva, de lenyegeben azt amit eddig is tettel. A AldRuhn-i magusceh tagjai elmentek egy tovabbkepzesre, es ezt ki akarjak a tolvajok hasznalni. Am a magusok sem hulyek, egy embert hatrahagytak orizni a cehhazat. O az, aki megtamad egybol. Verd le, majd szerezd meg amit kernek, es menj vissza a tolvajcehbe. Ha jol csinaltad, akkor kesz a kuldetes, es ha legkozelebb a magus cehben jarsz, ismet tele lesz az idokozben visszaerkezo magusokkal az epulet..

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Valaki légyszi segítsen. Als ruhr-ban vagyok, és miután elvállaltam a tolvajoknál hogy megszerzek egy fehyvert a magic guildból, amikor beléptem, egy emberke egyből rámtámadt. Ráadásul a többi eltűnt. Mentésem nincs eéőtte, és most egy csomó feladatom kárbavész meg teleportolni sem tudok (azt sem tudom mi lesz ha másik magic guildba megyek) Nem tudja valaki mit kéne csinálnom? Előre is köszi!
PiszkosFred
Van egy regi verzio valahol, amely a kezelofeluletet magyarositotta - tobbkevesebb sikerrel. Gondolom errol volt szo, mert masfajta projektek eddig meg midnig belebuktak, habar a mostani garda egesz regota csinalja mar, de ugy vagyok ezzel is mint a megjosolt vilagvegekkel ;] (hiszem ha latom..)

EqUiNoX
Maxbol, az alakzatokat importalva inkabb..

Ryleh
a,köszi...ezexerint nem nagyon változott semmi....a pályaszerk-hez van valami magyar infó....?????valahol ahol intenziven foglalkoznak vele....Érdekelne ,hogy 3DS Max-ba ,vagy Maya-ba lehetne -e import/export munkát csinálni vele??

ollie
nemtom, de hát csak néhány %-os magyarosítás létezik

Ryleh
a köv.lenne a problémám...annak idején amikor intenziven nyomtam a gamét,nos az alapjátékot honositással jáccottam...mikor feltettem a tribunalt,majd a bloodmoont persze a patch-ek is fell lettek rakva akkor nem ment az alapgame....mindent leszedtem-ujra feltettem mindhárom játékot-honositást nem-igy ok volt -de a régi mentéseimet/HUN/nem kezelte....Még most is ez a helyzet?Azez nem kell szenvedni az alapot magyarositva,mert ugyanugy nem muxik majd a kiegészitök miatt??,

Ryleh
ja....észrevettem az aláirádodat...hmmm.nem verte ki a szememet...Már nézem is a lapot..

Ryleh
hali....fél éve nem toltam a TES3-at ,igy kicsit kiestem a dolgokbol....Melyek a magyar oldalak...volt valami MorrowindHQ-is asszem...Köszi

EqUiNoX
olyan nagyon en nem is banom ;]

ollie
Szegény Glek, hogy eltûnt...

PiszkosFred
Nem kell, csak vegig LEHET vinni azt is..

ollie
Ha elolvasod amit neked mondanak a karakterek a játékban, akkor minden világos lesz.

Van egy fõszál amit végig kell vinni, de a játék maga teljesen nyitott, már ha erre gondoltál...

Randal
Van.
Az elsõ feladat az, hogy megtanulj nem hülyeségeket kérdezni, különben pofáncsapnak.
A második a karaktergenerálás.
A harmadik a tutorial.
A negyedik meg hogy elmenj a sziget egyik végébõl a másikba.

ollie
tessék?

a morroowindben van feladat?
Randal
Az a baj hogy tûzfal mögött vagyok. Ez az egyik. A másik, hogy nem tudom kikapcsolni. A harmadik, meg hogy nem az én gépem, de ha el tudsz érni és elindítani akkor mehet.

Hát, nekem a legegyszerûbb az lenne, ha MSN Messengeren áttolnám neked az egészet. Én olyan délután 5-tõl vagyok itthon, szóval akkor jó. A [email protected] vagyok elérhetõ.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

EqUiNoX
Ne viccelj, semmi problema. Amikor csak valtozik a mod, kuldd el es lecserelem es beirom hirnek. DemonForce, Shadowrest es egyeb magyar modok is folyamatosan valtoznak, mert az ember mindig talal benne javitani valot. Ez nem gond, ez termeszetes dolog ;]

Randal
Dc++-t úgy értettem, hogy le van tltva.
A netem meg elég gyors, ha netközelbe vagyok akkor koliból nyomom😊
Szóval vmi megoldás érdekel😊
A freeplanet-en 100mb-ot felpakolhatsz egybe.
egy e-mail címmel, max 8-9 reget tudsz csinálni.

Randal
Hali!

Kicsit változtattam a Zarius Home-modon.
Raktam bele egy-két 500-as zsákot meg edényt, meg kicsit fentebb vettem a világítást.
Ha tudom elküldöm, cska most nem jó a freemail.
Bocs, hogy javítottam rajta, de most tudtam csak igazán kipróbálni.

ollie
adok 1 milkót. naaa???

EqUiNoX
Nem ismerem a magust, en a dnd vedelmeben irtam le a velemenyemet. Lehet felreolvastam ezek szerint, de azt hittem arra vonatkozott a megjegyzesed..

és a M.A.G.U.S.-t se kifejezetten crpg-re találták ki.(nincs is)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

nem feltétlen.
erre volt példa a régi M.A.G.U.S.!(volt)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083059143&

EqUiNoX
Nono. A dnd-t nem crpg miatt talaltak ki, hanem "live" celra. Mai napig eljarok egy tarsasagba, ahol mint szakbarbar jatszok en is egy reszeges, kisse hulye ijasszal, es mivel a meselonk igencsak erti a dolgat, nagoyn elvezetesek a partyk es a tortenetek. Az mas dolog, hogy a jateknak eladhatonak kell lennie, ezert muszaj telepakolni minden "hatasvadasz" dologgal..

nyitottam témát M.A.G.U.S. címen,aki akarja,ott folytathatjuk!

egy dolog a regény mert annak hatásvadásznak kell lennie,de egészen más dolog maga a játék!
az biztos,hogyha fizetnének,akkor se váltanék😊

Randal
A TP-vel ne foglalkozz, annyit ossz ki amennyit te gondolsz.
Én úgyis a 2. javított kiadást veszem meg.
Gránát? végülis érthetõ...olvasd el a Gorduin sorozatot, na abba is vannak érdekes dolgok😊

ollie
nekem teccik

az a baj a D&D-vel hogy szó szerint minden szabad,s ez bizony túlzott tápoláshoz vezet,ami tönkrevágja a játék élményét
amúgy igen jól hallod ilyesmikkel próbálták úgymond "feldobni" a hangulatot
egyszóval elbasz.........ák😞(((((

ollie
Én személy szerint imádom a D&D szabályrendszerét, szal...

Mit változtattak a szabályrendszeren??? Nem kell azon semmit változtatni... Meg gránát???? Miket nem hallok... 😞(((

mostmár ja

PiszkosFred
Muxik az..

na legalább valaki meghallgatja a sirámaimat😊

Hmuda
Nem mondod...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

és még a hq se elérhetõ.....................................

hát ma nagyon nincs jó kedvem!!!

az új M.A.G.U.S. rendszerrõl meg annyit,hogy egy kalap s...!
a remélt népszerûség kedvéért feladták az egyediséget,s el D&D-ésítették!(pl. mindenki ugyanannyi TP-t kpa cselekvéstõl függetlenül,itt is megjelent a CÉLSZÁM fogalma)
de amitõl kiakadtam,az a gránát megjelenése😞((

ja és aki nem fan,csak sima játékos(s drága neki a 3 5 vagy 8 rugó az leszedheti a netrõl ingyen a morrot+ a kiegeket isoban)

utálom a hackereket!dögöljön meg az összes!
valamelyik barom unatkozott,aztán nem volt más dolga,gondolta feltöri a sulink diákszerverét,s már ott járt gondolta törölget is egy keveset.eredmény:2 év alatt írt összes programom+2 év alatt írt összes fontos levelem elveszett!de ideges tudok lenni az ilyen barmok miatt......

Ja, lehet, csak én ritkán járok a HQ-n. A játékmenetben nem volt sok gondom, ami meg volt, az itt a fórumon megoldódott. A modokkal meg még annyira nem foglalkozom. Csak az offical plug-in-ek vannak fenn.

Na, akkor elkezdek vadászni rá(juk). 😄

PiszkosFred
Hat mi irtunk rola, nomeg asszem itt a forumon is volt tema par percig. A BSt valahol lattam fenn egy abandonware oldalon(vagy hasonlo temajun, mar nem emlexem), de a Redguardot meg sehol sem. Utobbi engem is erdekelne, illetve hat a linkje ;]

Oks. Én már rég leszedtem, csak nem tudtam, hogy tudnak-e itt róla. Na most már csak a Battlespire és a Redguard hiányzik. 😉