The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez nem gyenge.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Bandew
Én a Middle-Earth modot várom már nagyon.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

EqUiNoX
Oh, ezt nem ismertem. Na errol is lehet irni mostmar ;] Thx

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

ollie
http://www.silgrad.com/silgrad/

Van még ez is. 100 mega letöltés és beta verzió.

EqUiNoX
A HQn van egy link a MorroHUN csapatanak az oldalara, ott nezz szet, vagy a gamestar forum morrowind hun topikban, a keszitok 90%a oda "jar".

Igen, erre gondoltam.

EqUiNoX
Egy helyszinen, csak mindig mas tartomanyban...

EqUiNoX
Ott van meg tamriel rebuild, a diablo-morrowind is. Szerencsere sokan nem sajnaljak az erot es energiat, es csinalnak egy-egy nagyobb "modot". Es hat ezt nem ma kezdtek el, igy lassan a 2 eve keszulo projektek is lassan a vegehez ernek.

Fõleg, hogy eddig mindig más helyen játszódott a történet...

EqUiNoX
Nezz fel a HQra, altalaban a nagyobb projekteket mi is szemmel tartjuk..

Nos, én nem tudom, hogy minek lesz második része, de mivel a Morrowind már alapból harmadik rész, ezért annak valszeg nem.

ollie
Szerinted ez milyen topic?

ollie
A Wizard's Islands 95%-on van, erre a hónapra ígérték a teljeset. Ezen kívûl szerintem csak a Sea of Destiny ami elég nagy és 100% kész.

grrr. olyanra gondoltam mint a sea of destiny, vagy a középfölde, diablo, van vmi varázslós is....tényleg nem volt idõm vele foglalkozni, de muszály lesz megnéznem magam. akarok csinálni egy olyan exkluzív dvd-t, de lehet hogy kettõ is lesz belõle, amin az alapjáték+tribunal+bloodmoon+peccs+jó pluginok+a játékosok által írt kiegészítõ lemezek(vagy annak megfelelõ nagyságú plugin,csak hogy értsd) lesznek rajta.

Ha jól tudom, most készül egy teljes fordítás, jó páran dolgoznak rajta. Sajna részleteket nem tudok, mert nem foglalkozok a témával.

Mármint minek lesz második része?

ollie
Ha minden igaz, már dolgoznak a 2. részen, több hivatalos kieg nem lesz, és ezresével vannak játékosok által készített pluginek.

lesz második része? vagy jelenik meg hozzá hivatalos kiegészítõ még? és végül, hány befejezett játékos által készített kiegészítõ van már? bocs a sok kérdésért, nem volt idõm utánanézni

Wukifi
Nem tudjátok hogy a mwhun.ini.hu oldal mióta nem mûködik?
Vagy egyálltalán fog-e mûködni valamikor?
Az a baj hogy angol tudásom gyatrasága miatt nem igazán vágom a szövegeket!
Pedig iszonyat bejön a game!
M&M 6-7-8-at mind végignyomtad de ez bõven lefölözi õket!
De nem szeretnék úgy beleállni hogy nem vágom a témát,már nagyon várom hogy egy igazán jó fordítás készüljön belõle!Az a baj hogy egy csomó mindneki belekezdett és abba is hagyták nem hogy sok arc összeállt volna és felosztották volna hogy ki mit csináljon!
Na mind1!
Azért én reménykedem abban hogy egyszer lesz valami jó fordítás valakitõl!

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

PiszkosFred
Igen, azok, a játékban található többszáz könyvekbõl. De ezt a két szerzõvel/fordítóval beszéljék meg mindenképen, Mythos-szal és LcE-vel, a szerzõi dolgok miatt. Én sem változtatom meg egyiket sem, csak felrakom, mivel az õ munkájuk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bandew
Fred, azok az írások amik az oldaladon vannak Elder Scroll név alatt, azok a játékban lévõ könyvek fordításai? Csak mert akkor segíthetnénk vele a fordítók munkáit. Persze csak ha adnak magukról valamilyen életjelet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
ok

Randal
Szia!
Ma adtam fel, bocsi, kicsit lusta voltam😞

PiszkosFred
Az áprilisi hirek le lettek fordítva Zöld Ász jóvoltából, ha érdekel még a Diablo-Morrowind hírei..

Oh. Én meg a Bloodmoon-ban a nagyon trükkös restore the power of..... küldit csinálom, amiben mindenféle kövekkel kell szórakozni. Már persze ha van rá idõm.

Van már jobb szórakozásom, most éppen a Boots of Blinding Speedel és az 1 pontos Levitation spellemmel játszom F-16 -ot a hegyek fölött, Wakim improvements pluginnal a cliff racerek egy idõ után megpróbálnak menekülni...

Hát, az hogy erõsebb spellt kapsz, az elég esélytelen. Nem tudom, szerintem ezzel a küldetéssel nem érdemes veszõdni. Van más küldi elég.

Jah, megpróbáltam de nekem itt és most ez a küldetés esélytelen...
A könyvben amúgy hasznos info van kezdõ játékosoknak, a kapott spell hasznos egy kezdõ mágusnak csak azt nem tudom, hogy egy kezdõ hogyan tudja megcsinálni ezt a küldetést
Na mindegy, majd késõbb visszanézek rá hátha szintfüggõ a jutalom és hozzámvág valami izmosabb summon spellt...

Nos, én olvastam valamit errõl a küldirõl (de nem csináltam meg). Arról van szó, hogy Orc nõci egy nekromanta. Én annó meg is kérdeztem, de hevesen tagadta. 😊 Úgy tudom, hogy ki kell csenni valami cuccot a mellette lévõ ládikából, ami bizonyítja, hogy õ egy nekromanta. Ha megmutatod neki, be is vallja a dolgot, és megtanít valami nekromanta spellre. Viszont ha jól emlékszem, néhány nap után lelép a városból.

ollie
feladtad már a cd-ket?

O.K. kösz 😊

EqUiNoX
Meg nem, de ket ismerosnel is ott az anyag es meglatjuk.

EqUiNoX
Sharn masodallasban igencsak sotet dolgokat muvel, gondolom ezt kellene tisztazni neki a hivatalos szervek elott. Nem emlexem mar a kuldetesre sajnos, igy nemtok segiteni. Viszont kerdezd meg a HQ forumán is, ott van pár igencsak szakértõ ember akik biztos tudják a választ. (azért ajánlom a forumot, mert az ottani emberek kkozul csak kevesen jarnak ide)

Ja tényleg.
Nem kaptatok még e-mailt infokkal?

EqUiNoX
Folyamatosan beszamolunk rola mi is a HQn

Hát törölték az ehhez kapcsolódó topicot,ezért ide írom hátha valakit mégiscsak érdekel.
Készülõben van egy Diablo-morrowind mod ami szvsz is ütõs lesz.
A honlap csak francia nyelven( ) nézhetõ meg.
Diablo-Morrowind honlap
A screenshot galériában érdemes körülnézni, fõleg aki a dio1-et kedvelte.

köszi, kipróbálom 😊

Ez az a küldetés, amikor a Nerevarinról kel infot vinni Caiusnak a Balmora Mage Guildes orctól (akinek a koponyát kell vinni). Leszállítottam a feljegyzést és ezzel teljesítettem a fõszálas küldetést de a journalban megjelent egy új (gondolom mellékküldetés), aminek "Im NOT a necromancer" a neve és a fentemlített orcra vonatkozik. A HQ-n nem találtem ezt a küldetést se Balmoránál se a fõszálnál

EqUiNoX
konzolban enableracemenu parancs. (lehet hogy kulonirva). A foszal eleje az HQn olvashato (elso ot-het kuldetes), nemtom ez a kveszt melyik - angol neve kicsit csaloka, mert minden masodik ember lenekrozza a magiat hasznalo masik "embert" Morrowindben.. ;]

Megcsináltam a dwemer box-os küldetést, a kapott kulcssal visszamentem a romhoz de az ancient orc passage(?)-ban nem találtam semmi egetrengetõt. Én néztem el valamit vagy tényleg nincs ott semmi?
Ja és az "Im NOT a necromancer" küldetéssel teljesen elakadtam... kivel kellene beszélnem?

Hogyan tudom a már meglévõ karakter nevét megváltoztatni?
Indítottam egy "shgdsdfsdfgs" nevût, hogy kipróbáljak valamit de már 6-ik szintig vittem vele és meg akarom tartani.

Adam5
thx

EqUiNoX
TAB

Adam5
cool
thx

Crokin
Persze hogy lehet.

Repatarurgyán

Adam5
A Morrowindal lehet third personban is játszani?
Mert én láttam képeket de csak fps-eseket.

na nagyobb forgalomra számítottam.amúgy Fred tényleg a d&d-t bíráltam

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Dnai13
Megtaláltam, bocs h elõbb írtam mint kerestem amúgy ha érdekel még vkit a 8.oldalon megtalálja.

Dnai13
Itt volt az a kép amit Ark adott anno a Dwemer puzzlebox kapcsán? Berakná vki megint? thx

PiszkosFred
Igen, rajuk gondoltam. Tenyleg regota ez a helyzet.

Bandew
Ja de elköltöztek erre a címre:
mwhun.ini.hu
Megnézheted mi van ott. :-)