The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saját fajt készíteni mennyire bonyolult? Van valahol valami lépésrõl-lépésre leírás?

Bandew
Ez a játék annyira rugalmas, hogy szinte teljesen mindegy (na jó azért nem) hogyan kezdesz, mert bármerre tudod a karidat fejleszteni.
Amúgy sztem is sokkal testhezállób karaktert tudsz csinálni, így a játék is könnyebb lesz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

de ha kreálok egy új fajt egyéni tulajdonságokkal, akkor az nem változtat a játékon ugye semmit? illetve csak nekem lesz könnyebb??

PiszkosFred
OFF
Na, teljes lett a HQn az alapjatek+2keig fo kuldeteseinek vegigjatszasa, illetve ezek ismertetoi, GraSSrooTnak es Zold Asznak koszonhetoen. Bocs az OFFert, de sokan kerdeztek mostansag hogy mikor lesz kesz, es talan igy kevesebb levelre kell valaszolnom a tovabbiakban ;] (marhalusta ember vagyok am eheh)
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bandew
Azt is ki lehet gyógyítani. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Persze, csak egy kicsit le akartam lohasztani a jó kedvét. 😊))

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

PiszkosFred
Attol hogy jatszik meg nem, de ha kuldeteseket is csinalgat arrafele, mar igaz ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ne aggódj, a Werewolf betegséget így is-úgy is elkapod, ha játszol a Bloodmoon-nal.

Bandew
SIRÁLY!

Örökre megmaradnak.

Bandew
A Corpus Cure nevû küldinél (amikor megfertõzõdök) ugyebár meggyógyít az a Divayth Fyr nevû pacák, és a gyógyítással együtt kapok egy csomó betegségre immunitást. Na a kérdésem az, hogy ezek az immunitások örökre megmaradnak, vagy egy idõ után eltûnnek?

Köszi
Akkor hogyan tudok olyan karaktert indítani aminek saját egyedi statisztikái vannak (és nem kavar be az NPC-knél)?

Randal
Igen. éppen ezért óvatosan bánj az ilyne megváltoztatásokkal.

Mindig is furcsának tartottam, hogy a sötét elfek In 40 WILL 30-al indulnak... Ha a TES-ben ezt megváltoztatom akkor az kihat az összes sötét elf NPC-re is?

Hát ez nem hajlandó nekem megmutatni semmit.

_Atti_
www.memod.co.uk
frissítés a honlapon

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ollie
Persze, mert akkor még nem álltam ott

David2
érdekes amikor én voltam ott, akkor semmi gáz nem volt

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Bandew
Tom, de egyszerûen nem akarok templomos lenni. :-)

Bandew
Ecsém olyan emberrel találkoztam, akit képtelenség volt legyakni. Annál az épületnél volt, amiben az Apostol Csizmája, csak kint. 100-as strenghttel, 89-es long bladdel és egy deadrikus katanával alig tudtam megsebezni, mire õ két ütéssel kiütött. Hagytam is a francba. Befutottam, megszereztem a csizmát, oszt elrohantam. :-D

Mivel ez az elsõ templom küldi, ezért nem kell nagyon belemerülni a témába, hamar túl lehetsz rajta.

a Pilgrim's Path direkte a templom küldihez van (nem véletlen a neve) úgyhogy ha el akarod tüntetni muszáj lesz csatlakozni...amúgy is jó dolgok vannak ezekben a küldikben...
esetleg megpróbálkozhatsz a naplófileodban való manuálsi törölgetéssel
sok szerencsét kívánok hozzá!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

nem

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

City of Thieves 1.0 BETA, végleges verzió június 1. körül. Kell hozzá a legújabb DeathTrap Dungeon V 1.3 is.

Bandew
Segíccsetek!
Az a helyzet, hogy beleolvastam a Pilgim's Path nevû könyvbe, és ilyenkor ugyebár automatikusan megkapom a zarándoklat questet. Meg is csináltam mindegyiket, de utána sem akar eltünni a questek közül. Szal idegesít, hogy ott van. Ha csatlakozok a Templehez, akkor ki tudom onnan törölni, de nem akarok csatlakozni. Nem lehet máshogy megoldani? Csak mert nem akarom, hogy késõbb átláthatatlan legyen a naplóm, mert tele van ilyen már megoldott feladatokkal.

Bandew
Tudom, ezért direkt úgy fejlesztem a karimat, hogy nem koncentrálok egy fajta skillre. Folyamatosan fejlesztem a zárnyitást, lopakodást, beszédkészséget, kereskedelmet és a hosszú pengét. Ezekbõl meg csak az egyik használható harcban. :-D
Szal így lassabban leszek erõsebb a csatákban.

ollie
Attól függ, hogy milyen messzirõl kezdenek el reagálni/mozogni a lények, karakterek a játékban. Minél nagyobbra állítod, annál jobb persze, de gyenge konfignál lelassíthatja a gémet.

ezt már soxor megkérdeztem, de sosem jött rá válasz. mi az az AI distance a látótávolság beállítás alatt?? nem sikerült rájönnöm! nem tudja senki sem? és mikor jó az értéke, ha maximumnra teszem vagy ha minimumra?

EqUiNoX
Erre en is mindig racsodalkozok ;] Azert kozrejatszik az is ebben a nepszerusegben, hogy az alkotok nem csak osszedobtak egy minimalis hattertortenet, hanem egy egesz univerzumot epitettek fel a 3 resz alatt, legendakkal, tortenelemmel, politikaval es mindennel ami lekoti a jatekost, es lehetoseg ad a folytatasokra.

A soksok modrol nem is beszelve, ellensulyozza az nemileg a multi hianyat.

ui: ha konnyunek talalod, es megvannak a kiegek, akkor ajanlom a DemonForce modot, es egy azzal keszitett uj karakter kiprobalasat.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

DonnieBrasco
Jó lehet így játszani... én mindig olyan tápos lettem hamar, hogy mindenkit legyaktam.. a legutolsó játékomban pont ezért direkt visszafogtam magam 😊
Csak igazából már nem merek mélyebben belemászni (sokadszorra) a játékba, mert már így is vagy 1000 órát minimum rászántam!

Valahol azért jelzi a játék zsenialitását, hogy majd 2 évvel a megjelenése után is még mindig pörög a topic róla, pedig nem multiplayer....

DB

A ti kung-futok nem erős!

David2
azér 25 healthel bemenekünli egy daedric romba nem mindig szerencsés😊

Bandew
Huhh...
Ezt megúsztam!
Kb. 25 volt már csak az életerõm, és egyszerre támadott meg egy golden saint meg egy ice atronach. Mivelhogy elég gyengus vagyok még, esélyem sem lett volna kettöjük ellen, ezért bemenekültem egy deadra romba. A bent lévõ orkot gyorsan legyaktam (úgyi az volt a feladatom :-D), aztán meg jött a para, hogy hogy fogok kijutni. Elvégre is a kedves "barátaim" közvetlen az ajtó elõtt várnak rám. Eszembe jutott, hogy a visszahívás varázslattal eljuthatok Ald-Rhunba, de mivelhogy elég béna varázsló vagyok, ezért nem sikerült. Az volt a mákom, hogy pont elõtte segítettem egy pacáknak megtalálni a haverját, amiért kaptam tõle egy esést lassító amulettet. Ezzel leereszkedtem az alsó szintre, onnan meg már el tudtam logni a másik ajtón keresztül.
Nagyon tetszik ahogy így összejönnek a dolgok a játékban, és tényleg gondolkodásra kényszerít, hogy hogyan is meneküljek meg.
Persze választhattam volna azt is, hogy alszom, és megvárom amígy a magickám feltöltõdik, majd újra megpróbálom a varázslatot, de hát ez nem lett volna túl elegáns, hogy életveszélyben vagyok, de azért alszom egyet, hogy felfrissüljek. :-D

CarajoEsp
Nah énis nemsokára felteszem. Valaki kipróbálta már a Deathrap Dungeon modot? Kedvenc könyveim közé tartozott annó és remélem a játék s tud annyit.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

EqUiNoX
...aztan jatszhatsz maganyosan vampirkent, mert felo hogy minden cehnek es szervezetnek kinyirtal legalabb egy tagjat, amit nem neznek jo szemmel, igy csak ok maradnak ;]

Esrohnoil
Jahh, ha kiirtod a helyi lakosságot, oda költözöl, ahova akarsz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

David2
A tribunalban is lehet házad. Egyik mellékküldetés során: megtámad egy õrült varázsló váratlanul a piacon, s miután megölted elmész e testvére házához- ami a godsreachnen van- s beszélsz a bátyjával, rád támad s megölöd... így lesz 1 nem is akármilyen kéród.

Köszönöm. Mod download sajnos nekem nem pálya, lévén modemes elérésem van. 😞
Egyébként sem szeretem az unofficial kiegeket, tapasztalatom szerint megborogatják a játékegyensúlyt. 😄
Akkor megyek, csatlakozok valamelyik nagy házhoz. 😄

Randal
Az jó lenne, meg akkor el is magyarázhatná hogyan kell😊
Amúgy meg azért Dartonita, mert az a kedvencem

Bandew
Tényleg! Van valamilyen mithrill plugin?

meg haverom esetleg meg tudna csinálni néhány textúrát....

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

van néhány kieg könyvünk,esetleg utána nézhetek benne néhány hasznos képnek...

miért pont a Dartonita?egy mithrill vagy luinír teljesvért jobban nézne kis szerintem....

Randal
PiszkosFred: Kártyajátékokat nem szeressem sokba kerül.
_Atti_: Igen mi is szkriptre gondoltunk, csak azt már meg kell valósítani.
Tegnap még eszembe jutott, hogy egy-két Boros-Szikszai képen is szerepel még az a páncél, plusz talán még a M* kieg/szabálykönyvekben.

Hmuda
Modügyileg itt és itt nézz körül.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Alapjátékban akkor lesz ha csatlakozol az egyik nagy házhoz (Telvani, Redoran, Hlaalu). A Tribunalban nincs ház, a Bloodmoonban Raven Rock építésének a végén kapsz egyet. Amúgy cask modok segítségével lehet rendes házhoz jutni amiben van kiállítóterem meg minden ami kell, de ennek megkeresését már rádbízom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hello urak!

Olvastam itt néhány elejtett szót arról, hogy az embernek lehet saját háza.
Elsõ kérdésem az volna, hogy már az alap játékban is, vagy csak valamelyik kieggel?
És ha lehet, akkor hol, hogyan, és mennyiért?
Köszönöm!

_Atti_
"Múlt héten Hellwolffal épp azt dumáltuk, hogy miképpen lehetne a játékba dartonita páncélt illeszteni. Ugyebár nem lehet se sisakot, se pajzsot viselni ennél a fajta vértezetnél. (ja igen, a M.A.G.U.S. játékból való).
Na meg kellene kép is, amit esetleg a Sötét Zarándok (Térítõ?) elejérõl lehetne beszkennelni, de onnan nem tudom hogyan tovább.
Szóval valaki segíthetne😊"
egy szép script a páncélra hogy semmilyen sisak,pajzs használatát ne engedje meg(magyarul mikor ráteszed a karira rögtön kiirja hogy nem lehet és leveszi róla...)
Mw scrpitet csak hallásból ismerem.. de vmi Pcequip.,pcunequip- el meg lehet oldani

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Kösz HellWolf!!

EqUiNoX
3as titan nem kis kartya, sok finomsagot tud.