The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sztem is sokkal testhezállób karaktert tudsz csinálni, így a játék is könnyebb lesz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na, teljes lett a HQn az alapjatek+2keig fo kuldeteseinek vegigjatszasa, illetve ezek ismertetoi, GraSSrooTnak es Zold Asznak koszonhetoen. Bocs az OFFert, de sokan kerdeztek mostansag hogy mikor lesz kesz, es talan igy kevesebb levelre kell valaszolnom a tovabbiakban ;] (marhalusta ember vagyok am eheh)
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor hogyan tudok olyan karaktert indítani aminek saját egyedi statisztikái vannak (és nem kavar be az NPC-knél)?

frissítés a honlapon
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
esetleg megpróbálkozhatsz a naplófileodban való manuálsi törölgetéssel
sok szerencsét kívánok hozzá!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Az a helyzet, hogy beleolvastam a Pilgim's Path nevû könyvbe, és ilyenkor ugyebár automatikusan megkapom a zarándoklat questet. Meg is csináltam mindegyiket, de utána sem akar eltünni a questek közül. Szal idegesít, hogy ott van. Ha csatlakozok a Templehez, akkor ki tudom onnan törölni, de nem akarok csatlakozni. Nem lehet máshogy megoldani? Csak mert nem akarom, hogy késõbb átláthatatlan legyen a naplóm, mert tele van ilyen már megoldott feladatokkal.
Szal így lassabban leszek erõsebb a csatákban.
A soksok modrol nem is beszelve, ellensulyozza az nemileg a multi hianyat.
ui: ha konnyunek talalod, es megvannak a kiegek, akkor ajanlom a DemonForce modot, es egy azzal keszitett uj karakter kiprobalasat.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Csak igazából már nem merek mélyebben belemászni (sokadszorra) a játékba, mert már így is vagy 1000 órát minimum rászántam!
Valahol azért jelzi a játék zsenialitását, hogy majd 2 évvel a megjelenése után is még mindig pörög a topic róla, pedig nem multiplayer....
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ezt megúsztam!
Kb. 25 volt már csak az életerõm, és egyszerre támadott meg egy golden saint meg egy ice atronach. Mivelhogy elég gyengus vagyok még, esélyem sem lett volna kettöjük ellen, ezért bemenekültem egy deadra romba. A bent lévõ orkot gyorsan legyaktam (úgyi az volt a feladatom :-D), aztán meg jött a para, hogy hogy fogok kijutni. Elvégre is a kedves "barátaim" közvetlen az ajtó elõtt várnak rám. Eszembe jutott, hogy a visszahívás varázslattal eljuthatok Ald-Rhunba, de mivelhogy elég béna varázsló vagyok, ezért nem sikerült. Az volt a mákom, hogy pont elõtte segítettem egy pacáknak megtalálni a haverját, amiért kaptam tõle egy esést lassító amulettet. Ezzel leereszkedtem az alsó szintre, onnan meg már el tudtam logni a másik ajtón keresztül.
Nagyon tetszik ahogy így összejönnek a dolgok a játékban, és tényleg gondolkodásra kényszerít, hogy hogyan is meneküljek meg.
Persze választhattam volna azt is, hogy alszom, és megvárom amígy a magickám feltöltõdik, majd újra megpróbálom a varázslatot, de hát ez nem lett volna túl elegáns, hogy életveszélyben vagyok, de azért alszom egyet, hogy felfrissüljek. :-D
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyébként sem szeretem az unofficial kiegeket, tapasztalatom szerint megborogatják a játékegyensúlyt. 😄
Akkor megyek, csatlakozok valamelyik nagy házhoz. 😄
Amúgy meg azért Dartonita, mert az a kedvencem

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
_Atti_: Igen mi is szkriptre gondoltunk, csak azt már meg kell valósítani.
Tegnap még eszembe jutott, hogy egy-két Boros-Szikszai képen is szerepel még az a páncél, plusz talán még a M* kieg/szabálykönyvekben.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Olvastam itt néhány elejtett szót arról, hogy az embernek lehet saját háza.
Elsõ kérdésem az volna, hogy már az alap játékban is, vagy csak valamelyik kieggel?
És ha lehet, akkor hol, hogyan, és mennyiért?
Köszönöm!
Na meg kellene kép is, amit esetleg a Sötét Zarándok (Térítõ?) elejérõl lehetne beszkennelni, de onnan nem tudom hogyan tovább.
Szóval valaki segíthetne😊"
egy szép script a páncélra hogy semmilyen sisak,pajzs használatát ne engedje meg(magyarul mikor ráteszed a karira rögtön kiirja hogy nem lehet és leveszi róla...)
Mw scrpitet csak hallásból ismerem.. de vmi Pcequip.,pcunequip- el meg lehet oldani
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/