The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Jónak tûnik, megy minden, kivéve a hangokat és zenét.
A zene miatt még nem is áll le, mert a morro alapzenéjét játssza, de amikor lemegyek a dungeon-be, akkor már kiakad.
Pedig szerintem minden a helyén van, amit kiír, hogy nincs ott az ott van.
Amúgy az egész csont francia, még a menüt és az itemeket is átírták.Mindent.
A város eszméletlen jó, csak csak ne állna le a dungeon-ben.
Amúgy ez a mod egy masterfile-t tartalmaz, nem plugint, ezért CSAK ezt kell kipipálni a Data Files-ban, a Morrowind.esm-et és egyebeket nem.Elõször a Morrowind.esm-et benthagytam; hát elég érdekes látvány volt.Tristramot ugyanis Vvanderfell közepére rakták, ezért egy Daedra rom kellõs közepén volt Tristram.
Ha valaki már leszedte rajtam kívül akkor légyszíves ossza meg a tapasztalatait.
Repatarurgyán
Repatarurgyán
A leírás szerint a magicka rezisztanca a magicka alapú varázslatok ellen véd (a fent említett példa szerint X % rezisztancia a támadásból/hatásból X %-ot "elnyelõs" módszerrel), míg például a reflekt vagy az absorb százaléknyi sanszot ad a teljes védelemre, ha nem jön be akkor viszont teljes sebzés.
Konkrétan arra vagyok kíváncsi hogy ha egy drain health enchantos valamivel megütök egy monstert és az visszareflekteli rám akkor a 100% magicka rezisztancia immunissá tesz-e erre (elméletileg ennek így kéne lennie) vagy pl. a greater bonewalkerek drain strenght spelljeire is teljesen immunissá kellene tennie. Egyelõre a karakterem még nem elég izmos hogy ezt kipróbáljam de késõbb majd letesztelem.
ps: kiváncsi vagyok, hogy van e valaki, aki érti miért hítál Atyámnak... 😊)))
Olykor benézek az SG fórumokra és örömmel olvasgatok tõled bárhol. Jó nyarat!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A nem elemi(tûz,víz,levegõ,(föld) ill. paraelemei meleg,jég,hideg,elektromosság...) módon formázott bármilyen mágikus hatás (értékrontás, értékleszívás, befolyásolás, nyers magicka támadások, rombolások->disintegrate) elkerülését szolgálja úgy hogy sanszot ad a teljes mágikus támadás kivédésére, a sebzést ált. nem csökkenti a káros hatást vagy véded vagy nem. Értékének 50-100 közötti tartása kivált "vékonypénzü" karakterek számára erõsen javalt.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amúgy a hapsi simán lefizethetõ!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

War. War never changes.
Folytatom a játékot.
-re szükséged, akkor állj rajta szörnyû bosszút!!csapold le a vérét, piritsd meg lassú tûzön a máját, a veséit pudingként fald fel, szopogasd el a szemgolyóit, a heréit olajban süsd ki és tálald fel desszertnek!

És tényleg nagy homok a gyerek, nem csak a neve!
A sulimba jár egy Homok Zsolt nevû ürge! :-D
Nem lehet lefizetni?
Vagy azt csak a nõi karaktereknek lehet?
KI VOLT AZ A HOMOKLÁDA A FEJLESZTÕK KÖZT???

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
SZÖRNYÛ EZ A HELYZET!!!!!!!!!
:-DDDD

Szal épp az 5.tesztet csinálom, amikor a nagyházakat egyesíteni kell. A végigjátszás azt írja, hogy Crassius Curio szavazatát úgy tudom megszerezni, ha fizetek neki 1000gp-t, de én bármit nyomok neki, nincs ilyen variáció, mert tõlem azt kéri, hogy csókoljam meg. Semmi kedvem ilyen árért szavazatot kapni, még sárba tiporja hatalmas északi harcos karim tekintélyét. :-D