The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
hát a modellek elég furák de ha visszaadja a diblos fílinget akkor biztos király😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

PiszkosFred
De mar ez is valami. Jo nyarunk lesz, erzem... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sõt, inkább alfa verzió.

Ez egy játszható demó, kb egy béta verzióval egyenértékû.

Megoldottam.Tényleg rossz helyen voltak a fájlok.

Bandew
Ez béta vagy már teljes?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Na leszedtem.
Jónak tûnik, megy minden, kivéve a hangokat és zenét.
A zene miatt még nem is áll le, mert a morro alapzenéjét játssza, de amikor lemegyek a dungeon-be, akkor már kiakad.
Pedig szerintem minden a helyén van, amit kiír, hogy nincs ott az ott van.
Amúgy az egész csont francia, még a menüt és az itemeket is átírták.Mindent.
A város eszméletlen jó, csak csak ne állna le a dungeon-ben.
Amúgy ez a mod egy masterfile-t tartalmaz, nem plugint, ezért CSAK ezt kell kipipálni a Data Files-ban, a Morrowind.esm-et és egyebeket nem.Elõször a Morrowind.esm-et benthagytam; hát elég érdekes látvány volt.Tristramot ugyanis Vvanderfell közepére rakták, ezért egy Daedra rom kellõs közepén volt Tristram.
Ha valaki már leszedte rajtam kívül akkor légyszíves ossza meg a tapasztalatait.

Crokin
Nem, ne félj 😊 Legalábbis ami képeket láttam belõle, azokon mind angol szöveg volt.

Repatarurgyán

ollie
De ugye a mod maga nem francia nyelvû??

Crokin
Letölthetõ a Diablo-Morrowind mod innen!

Repatarurgyán

Tényleg nem akarok vitatkozni de ha bretonnal felveszem a boots of blinding speed-et akkor a 100% vakság helyett csak 50%-ot kapok, ha ugyan ezt teszem orkkal akkor pedig 75%-ot. Na, arra akarok kilyukadni hogy ha van pl. 50% magicka rezisztanciám akkor az a csizma 100 blind-jából "megfogja" a felét és a teljes sötétség helyett csak félhomályosan de azért látok. Ez biztos mert rendszeresen használom.
A leírás szerint a magicka rezisztanca a magicka alapú varázslatok ellen véd (a fent említett példa szerint X % rezisztancia a támadásból/hatásból X %-ot "elnyelõs" módszerrel), míg például a reflekt vagy az absorb százaléknyi sanszot ad a teljes védelemre, ha nem jön be akkor viszont teljes sebzés.

Konkrétan arra vagyok kíváncsi hogy ha egy drain health enchantos valamivel megütök egy monstert és az visszareflekteli rám akkor a 100% magicka rezisztancia immunissá tesz-e erre (elméletileg ennek így kéne lennie) vagy pl. a greater bonewalkerek drain strenght spelljeire is teljesen immunissá kellene tennie. Egyelõre a karakterem még nem elég izmos hogy ezt kipróbáljam de késõbb majd letesztelem.

ollie
MEgkaptad a patchekrõl a mailemet?

Amiga
Spec én értem...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Köszi! És neked is jó nyarat!
ps: kiváncsi vagyok, hogy van e valaki, aki érti miért hítál Atyámnak... 😊)))

Sipocz
Helló Atyám!
Olykor benézek az SG fórumokra és örömmel olvasgatok tõled bárhol. Jó nyarat!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
szia! rég láttalak. 😊))

Sipocz
Hi!
A nem elemi(tûz,víz,levegõ,(föld) ill. paraelemei meleg,jég,hideg,elektromosság...) módon formázott bármilyen mágikus hatás (értékrontás, értékleszívás, befolyásolás, nyers magicka támadások, rombolások->disintegrate) elkerülését szolgálja úgy hogy sanszot ad a teljes mágikus támadás kivédésére, a sebzést ált. nem csökkenti a káros hatást vagy véded vagy nem. Értékének 50-100 közötti tartása kivált "vékonypénzü" karakterek számára erõsen javalt.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
király!

Randal

ollie
asszem minél nagyobb, annál kevesebbett sebzõdsz

A magicka resistance a paralízisen és a blinden kívül még mire jó? Véd pl.: a damage és drain spellek ellen?

Crazyn
lehet, hogy már volt, de új képek vannak a Wizards Islands-en

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Bandew
De nekem sehogy sem megy.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

jézusom mi lett ebbõl a fórumból? szerintem nem kell ennyit rágódni ezen a témán...
amúgy a hapsi simán lefizethetõ!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Az egyik haveromat Meleg XY-nak hívják. Elírták az anyakönyvében is, elvileg Melegh, de asszem mind1

War. War never changes.

Bandew
Asszem inkább csak szimplán kinyírom, de amúgy kösz a tippet. :-)
Folytatom a játékot.

akkor ha nem megy pénzzel csak csókkal, tedd meg érdekbõl, aztán mikor már továbbhaladtál a sztoriban és nincs erre a -re szükséged, akkor állj rajta szörnyû bosszút!!csapold le a vérét, piritsd meg lassú tûzön a máját, a veséit pudingként fald fel, szopogasd el a szemgolyóit, a heréit olajban süsd ki és tálald fel desszertnek!

Bandew
Na igen, én így játszom ezt a játékot, csak az a gáz, hogy nem lehet kinyírni, különben lõttek a fõszálnak.

adok egy jó tanácsot, a kalandjátékot úgy játszd, tedd azt ahogyan az életben tennéd!ezért találták ki, ha van kedved vagy gusztusod a cél érdekében, akkor csókold meg, és speciel egy csuklás után megkérdeztem hogy nem e megy másképp is a dolog, modjuk maradjunk a pénznél. nemleges volt a válasz, na erre a köcsögnek levágtam a farkát és a szájába dugtam hogy nem tudjon ilyen buzis dolgokat mondani nekem többé!!!

Bandew
Nem kell, már megvan!

kérdezd meg töle hogy nem kell e a száma😊)

nem baj az én osztálytársam is buzi😊

Bandew
Komoly!
És tényleg nagy homok a gyerek, nem csak a neve!

😄D

Bandew
LoL!
A sulimba jár egy Homok Zsolt nevû ürge! :-D

Homik Zsolt

ismerem

Bandew
Szal nem lehet úgy végignyomni, mint ahogy a végigjátszás írta?
Nem lehet lefizetni?
Vagy azt csak a nõi karaktereknek lehet?

KI VOLT AZ A HOMOKLÁDA A FEJLESZTÕK KÖZT???

jaja

Pedig nem nagyon van más választás. Bezzeg ha a Hlaalu házhoz áltál volna, már edzve lennél az ilyenekre.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Bandew
Nem áltam sehova, ez a fõküldi. :-)

😄DDDDDDDD

😊Roszz házhoz álltál (a nevük ösi nyelven azt jelenti:BUZIK)

Bandew
NE RÖHÖGJETEK SEGÍCCSETEK!!!!!!!!!!!!!!
SZÖRNYÛ EZ A HELYZET!!!!!!!!!
:-DDDD

ollie
😄DD

Bandew
Tipp?

EqUiNoX
;]]]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Bandew
Valaki segíccsen!!! NEM AKAROK BUZI LENNI!!! :-D
Szal épp az 5.tesztet csinálom, amikor a nagyházakat egyesíteni kell. A végigjátszás azt írja, hogy Crassius Curio szavazatát úgy tudom megszerezni, ha fizetek neki 1000gp-t, de én bármit nyomok neki, nincs ilyen variáció, mert tõlem azt kéri, hogy csókoljam meg. Semmi kedvem ilyen árért szavazatot kapni, még sárba tiporja hatalmas északi harcos karim tekintélyét. :-D

Bandew
Nem tom, én még nem készítettem, de nem annyira bonyolúlt használni a Construction Set-et.