The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nálam azért néz ki úgymond gyatrán mert kicsi a vidkártyám (mondjuk egy Inno3d Gf3ti200).
Na nem baj.
Az Astaris féle skinek elég jók, de nem minden arc tetszik benne. Úgyhogy nem tudom, hogy cseréljem-e õket..
inkább csak pár kellene belõle.
Múlt héten Hellwolffal épp azt dumáltuk, hogy miképpen lehetne a játékba dartonita páncélt illeszteni. Ugyebár nem lehet se sisakot, se pajzsot viselni ennél a fajta vértezetnél. (ja igen, a M.A.G.U.S. játékból való).
Na meg kellene kép is, amit esetleg a Sötét Zarándok (Térítõ?) elejérõl lehetne beszkennelni, de onnan nem tudom hogyan tovább.
Szóval valaki segíthetne😊
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Amikor elõször játszottam a gémmel egy csomó emberbe csak azért nem kötöttem bele mert gyanúsan sok csillogó cucc volt rajtuk így, hogy nem látszik szerintem szebb a játék és egy picivel "reálisabb"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Miér?
Szerintem nagyon frankón néz ki😊
Piszkos Fred/EqUiNoX: Szerintem viszont szép😊
(Most mindenkivel kötekszek
)
Egyébként a Morrowind Hq-n némelyik karakternek elég szép képe van. Photoshoppal átdolgozták vagy mi?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Khalazza production
The Elder Scrolls III
MORROWIND plugin
MW Visual Pack 2.0
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Letöltöttem azt a plugint az oldaladról, ami eltünteti a varázstárgyak körül az aurát, de hiányzott belõle az *.esp fájl, és anélkül ugyebár nem mûxik.
van enchant skillem de nem tudom hogy kell használni😞
Kipróbálom, bár tuti, hogy akadni fog, mint állat.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Remelem nem ittatok ki az osszes borospincet, mert a napokba megyunk oda pihenni ismerosokhoz par napra, es nem akarok szomjazni ;]
kicsit betett a 3napos osztálykirándulás Egerben(el lehet képzelni) de újra élek s már is vetem bele magam szerkesztõi munkába!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
morrowind-summit
Bocs, hogy csak így de lusta vagyok egyenként belinkelni
Átlag 1-20 Mega, a Predator a legnagyobb: 174
player-> additem, "sc_almsiviintervention", 1
Majd szivesen latjuk a karaktert a HQn, ha ugy gondolod..
MOST MÁR VÉGIGVISZEM!!!!!!! :-D
tudom hogy lehet saját házunk, de például egy hlaalu és egy redoran ház különbözik egymástól?
Ezek mekkora modok?
Ja igen.
Nincs meg valakinek a BATTLESPIRE és a REDGUARD?
Röviden: sehogy, ide mindenképpen kell a Mark+Recall páros vagy az Alamvisi ill. Divine Intervention (tekercs sincs nálad?) A Robes of St. Roris itt van Dagoth Hlevul társaságában, de amint megölöd Hlevul-t eltünik a bejárati ajtó. Csak teleportal tudsz kijönni.
Nemo me impune!
A feladat szerint valamilen köpenyt kell megkeresnem egy Arccanonnak, aki majd segít írányitani az Ordinátorokat. Ez a Hlaalu ház egyik utolsó küldetése. Be is mentem az Assemu nevezetû barlangba, ott vagyok a Shrine részébe de nem tudok kijönni, nincs semmilyen Interventionom Mark+Recallt nem ismerem.
Hogyan lehet kijönni?
Az utolsó barlangon kívüli mentésem a 10. napon van, mert mindig a Quicksave-eztem.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Amúgy Bloodmoon v1.6.1820 Tribunal v1.4.1313 Morrowind v1.2.0722...
A HQ-n megtaláltam az FPS optim. modot. Érdemes feltenni? Tényleg gyorsul tõle, ill. nem ront egyébként a grafikán?
Mint tapasztaltam, és olvastam a game néha tényleg kihajigál. Erre született azóta valamilyen megoldás?
Elõre is köszönöm.
Kérem, ha valaki még On-line van, és figyel, akkor válaszoljon.
Pénteken vettem meg a Morrowind alap CD-t.
Állat, meg minden.
Na már most: holnap megyek egy haverhoz. Meg akarom neki mutatni, de tudom, hogy rá fog kattanni, ott hagyni meg nem akarom. 😊
So, a kérdés: azt látom, hogy CD nélkül nem megy. Cracket viszont sehol sem láttam hozzá.
Ez azt jelenti, hogy nem is kell, vagy csak én nem találok?
Ergo, ha lemásolom, vagy csinálunk belõle virtual drive-ot, fog menni?
A srac belekezdett a Tolvajok varosaba is. Helyes eheh ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem egyébként az ÖSSZES! könyv megvan
Amúgy meg a Morrowind modok a hobbim, a pszichológusom szerint ez már elõrehaladott Pluginitis

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"There's no plugin to download yet, but that should change soon. If you've developped your own plugin, you can send it to us so that we could put it on the site."
Mégse töltöm