The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Értem.
Szóval nálam azért néz ki úgymond gyatrán mert kicsi a vidkártyám (mondjuk egy Inno3d Gf3ti200).
Na nem baj.
Az Astaris féle skinek elég jók, de nem minden arc tetszik benne. Úgyhogy nem tudom, hogy cseréljem-e õket..
inkább csak pár kellene belõle.

Múlt héten Hellwolffal épp azt dumáltuk, hogy miképpen lehetne a játékba dartonita páncélt illeszteni. Ugyebár nem lehet se sisakot, se pajzsot viselni ennél a fajta vértezetnél. (ja igen, a M.A.G.U.S. játékból való).
Na meg kellene kép is, amit esetleg a Sötét Zarándok (Térítõ?) elejérõl lehetne beszkennelni, de onnan nem tudom hogyan tovább.
Szóval valaki segíthetne😊

EqUiNoX
Skin modok inkabb, mint ps. Az mondjuk ketsegtelen, hogy sokat szamit a videokartya altal tamogatott effektek meglete/nem meglete is. PS-sel max a gammat szoktak az emberek feljavitani, mert a jatek alapjaban elegge furcsan kezeli.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Ez igaz, van néhány dolog ami nagyon jól néz ki az aurával pl. cephalopod sisak de a ruhák többsége kimondottan ronda lesz tõle.

Amikor elõször játszottam a gémmel egy csomó emberbe csak azért nem kötöttem bele mert gyanúsan sok csillogó cucc volt rajtuk így, hogy nem látszik szerintem szebb a játék és egy picivel "reálisabb"

Hehe szerintem is nagyon frankón néz ki csak a konstant változat lesz pár nap után roppant idegesítõ

Bandew
Csak akkor ha már sok van, de például felraktam a cloak plugint, és enyhén émelyítõen néz ki egy enchantolt köpeny.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Randal
Mossberg:

Miér?
Szerintem nagyon frankón néz ki😊
Piszkos Fred/EqUiNoX: Szerintem viszont szép😊

(Most mindenkivel kötekszek)

Egyébként a Morrowind Hq-n némelyik karakternek elég szép képe van. Photoshoppal átdolgozták vagy mi?

Errõl jut eszembe, tudja valaki a nevét annak a pluginnak amelyik semmi mást nem csinál csak eltûnteti a Shield spell "lila tojás" effektjét?

EqUiNoX
Mert amikor mar minden enchantol, akkor engem is nagyon idegesit, de eddig nem nagyon tettem ellene ;]

ollie
mé baj a zaura??

EqUiNoX
Este utananezek, sajnos en nem probaltam annakidejen igy egyelore nemtok erdemben "nyilatkozni". Ha mas nem, felrakom ujra a teljes modot/plugint.

ollie
jaaa, ez nem lassít semmit

Bandew
oké. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ez a neve:

Khalazza production
The Elder Scrolls III
MORROWIND plugin
MW Visual Pack 2.0

ollie
várj, beszekkenelem a saját arcom, oszt elküldöm 😊))))

ollie
melyiket?

Be kell tenni egy soul gem-et az inventoryban a tárgyak közül a karaktered képmására (úgy mintha páncélt tennél rá). És persze legyen egy bebörtönzött lélek a kristályban.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Bandew
Fred segíccs!
Letöltöttem azt a plugint az oldaladról, ami eltünteti a varázstárgyak körül az aurát, de hiányzott belõle az *.esp fájl, és anélkül ugyebár nem mûxik.

Hogy tudok enchantolni? (tudom, hogy a boltban lehet😊)
van enchant skillem de nem tudom hogy kell használni😞

Bandew
Ecsém olyan plugint találtam, hogy azt hittem beszarok. Enyhén felturbózza a taxtúrákat!!!
Kipróbálom, bár tuti, hogy akadni fog, mint állat.

EqUiNoX
Nemcsak hogy okos, de az az alap ;]

Bandew
Honnan lehet letölteni szép arcokat a Morrowindhez?

Randal
Okos honlap:

http://www.uesp.net/

egy keveset azért hagytunk neked is.de csak egy keveset😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

EqUiNoX
udv ujra!

Remelem nem ittatok ki az osszes borospincet, mert a napokba megyunk oda pihenni ismerosokhoz par napra, es nem akarok szomjazni ;]

helló újra emberek!
kicsit betett a 3napos osztálykirándulás Egerben(el lehet képzelni) de újra élek s már is vetem bele magam szerkesztõi munkába!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

_Atti_
www.mwsource.com innen serintem minden mod elérhetõ😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

euro-morrowind

morrowind-summit

Bocs, hogy csak így de lusta vagyok egyenként belinkelni

Átlag 1-20 Mega, a Predator a legnagyobb: 174

Ha meg akarod oldani egy "kis" csalással akkor írd be...
player-> additem, "sc_almsiviintervention", 1
Sajnos akkor bennragadtam, azért kösz a választ!
Bandew
okili :-)

EqUiNoX
/me helyesloen bologat ;]

Majd szivesen latjuk a karaktert a HQn, ha ugy gondolod..

ollie
😄DD

Bandew
Na asszem most veszem a fáradtságot, és megint elkezdem ezt a gamét. Már vagy 25x-re.
MOST MÁR VÉGIGVISZEM!!!!!!! :-D

hi
tudom hogy lehet saját házunk, de például egy hlaalu és egy redoran ház különbözik egymástól?
Randal
Pontos címet kaphatnék?
Ezek mekkora modok?

Ja igen.
Nincs meg valakinek a BATTLESPIRE és a REDGUARD?

Jokk:

Röviden: sehogy, ide mindenképpen kell a Mark+Recall páros vagy az Alamvisi ill. Divine Intervention (tekercs sincs nálad?) A Robes of St. Roris itt van Dagoth Hlevul társaságában, de amint megölöd Hlevul-t eltünik a bejárati ajtó. Csak teleportal tudsz kijönni.

Nemo me impune!

Üdv!

A feladat szerint valamilen köpenyt kell megkeresnem egy Arccanonnak, aki majd segít írányitani az Ordinátorokat. Ez a Hlaalu ház egyik utolsó küldetése. Be is mentem az Assemu nevezetû barlangba, ott vagyok a Shrine részébe de nem tudok kijönni, nincs semmilyen Interventionom Mark+Recallt nem ismerem.

Hogyan lehet kijönni?
Az utolsó barlangon kívüli mentésem a 10. napon van, mert mindig a Quicksave-eztem.
Köszönöm.

David2
Nincs, akár 120 szintû is lehetsz, csak nehéz megcsinálni. Egyébként a tulajdonságoknál, képzettségeknél van a 100as határ, de ezt is át lehet lépni.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

A HQ-n fenn van a leírás amúgy a "vízfüggöny" mellett kell megfulladni...
Itt van a hivatalos honlap:patch
Amúgy Bloodmoon v1.6.1820 Tribunal v1.4.1313 Morrowind v1.2.0722...
Harmadik kérdés! 😄
A HQ-n megtaláltam az FPS optim. modot. Érdemes feltenni? Tényleg gyorsul tõle, ill. nem ront egyébként a grafikán?

Mint tapasztaltam, és olvastam a game néha tényleg kihajigál. Erre született azóta valamilyen megoldás?

Elõre is köszönöm.

Hopp... Eszembe jutott még egy kérdés... Van Morrowindben vmi fejlõdési limit? Mittomén, mondjuk max 50. szint, max 99-es tul, vagy ilyesmi?

Üdv!

Kérem, ha valaki még On-line van, és figyel, akkor válaszoljon.
Pénteken vettem meg a Morrowind alap CD-t.
Állat, meg minden.
Na már most: holnap megyek egy haverhoz. Meg akarom neki mutatni, de tudom, hogy rá fog kattanni, ott hagyni meg nem akarom. 😊
So, a kérdés: azt látom, hogy CD nélkül nem megy. Cracket viszont sehol sem láttam hozzá.
Ez azt jelenti, hogy nem is kell, vagy csak én nem találok?
Ergo, ha lemásolom, vagy csinálunk belõle virtual drive-ot, fog menni?

Hi. A Seven Gracesben (Pilgrim's Path) nem tudom megcsinálni a Puzzle Canalt. Felül nem tudok bemenni a Castle-ba (zár 100) a canal centerbe meg valami vízfüggöny zárja el az utat. Légyszi írjátok meg, mit kéne csinálni!
A legújabb patch az hanyas a morrowindhez?

PiszkosFred
http://www.geocities.com/patrograd/

A srac belekezdett a Tolvajok varosaba is. Helyes eheh ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bármikor

Nekem egyébként az ÖSSZES! könyv megvan

Amúgy meg a Morrowind modok a hobbim, a pszichológusom szerint ez már elõrehaladott Pluginitis

PiszkosFred
Ez a jackson/livingstone fele valtozat erdekel, anno gyujtottem a konyveiket. (mai napig bemegyek minden antikvariumban ha jarom az orszagot, hatha van egy ismeretlen peldany. az ujabbak mar nem erdekelnek, csak a regiek.) Nemtudtam hogy letezik ilyen mod, de nagyon koszonom hogy szoltal. Lekoteleztel. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Francba !

"There's no plugin to download yet, but that should change soon. If you've developped your own plugin, you can send it to us so that we could put it on the site."

Mégse töltöm