The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
oszt addifg mit csináljak? 😄
pénz nincs, 1-es szintû vagyok...
fejlõdni asszem valahol a fighters guildba kellene...de az meg drága 😊
a spymaster-nek meg hoyg szerezzem meg akkor a cuccot?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
War. War never changes.
van az elején, hoyg annak a Spymaster-nek (caius akárki) vinni kell valami infot, amit a fighters guild-ben ad egy csávó.
erre az elküld a picsába, hoyg hozzak neki vissza valamit.
nos, meg is találtam a helyet....majdnem....
mret mikor megyek át a hídon, ott van egy csávó, aki varázsol egy csontvázat és fél perc alatt kinyírnak.
el lehet azt távolítani valahogy?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
a parancs asszem, ha nem megy írj be egy help parancsot ott lesz. Amúgy az RA reset actorsor jelent. Hasznos volt mikor nekiestem a south wall corner clubnak egy büdi könyvért aztán egy helyre tömörült minden fószer és nem lehetett lépni tõlük. Ilyenkor inkább ezt használd mint a tûzlabdacsot ;]]]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De a HQn van erre egy mod, a Servant Hibajavito mod, melyet Mythos volt oly szives annakidejen osszeheggeszteni, es az osszes jatekban fellelheto hibat megprobalta kijavitani. Mivel jelenleg logint problemakkal kuzdunk, publikus a letoltes, meg csak regisztralni sem kell. Toltsd le szerintem. A mas kerdes, hogy felek, visszahozni nem fogja mar a nenit, viszont erre van egy konzolparancs, amire keress ra a google-al (fejbol nemtom).
ui: hasonlo eset, amikor ugralva kozlekedsz - skill miatt - de egyszer csak hopp, zuhansz 5-6 emeletnyit lefele a sotetsegbe, majd ismet megjelensz ahol altal, de szetkenodve a padlon. Ha belehalsz es mentes nincs, tenyleg "ciki" a dolog ;] (ez is a cellaillesztes miatt van)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A fõküldiben hozom vissza a koponyát Sharn Gra-Muzgobnak erre NINCS A MÁGUS GUILDBAN!!! ELTÛNT!!!

Köszi a segitséget közbe rátaláltam a TEso-ban mindhárom lemezre és ismerkedem vele😊
az tesz bele 'yes to all' lehetõséget amellett hogy sokkal szbb és gyorsabb is a játék..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Leszedtem egy Abigail Petshop nevû modot ennek a readme-jébõl olvastam a következõt:
Írjuk a morrowind.ini fájl
Így a kérdéseknél lesz egy „all” gomb és nem kell állandóan a yes -re klikkelgetni.
Amúgy végre valahára kicsináltam Dagoth Urt! Már hányszor elkezdtem, de most végre leszámoltam vele. :-D
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Sajna akkor nem tudok kihívást tenni a játékba. :-(

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
A- Find a spell merchant that sells a Charm spell, then visit a spell maker and have him create a version of the spell that has a 70 to 100 point magnitude. Use this spell on Fyr, then talk to him again. If you do not have enough magic to cast a spell of that magnitude, you can have a spell made with a lesser magnatude and cast it multiple times for the same effect.
Egyebkent valaki egyszer mar leirta hogy mi a modszer ilyen esetekben. Valahogy ki lehet engesztelni az oreget, igaz felek attol, hogy az illeto akkor csak megutotte, nem pedig megolte a betegek egyiket.
itt az ok Suzeraintól ideiglenes vezetõnktõl:
"now, at this point, I think I'm going to have to raise my hands, admit that I made a bit of an error in May, and say, that June was something of a mistake - namely me getting dates confused - we'd list this as 7-6-04, americans would list it of 6-7-04, and sensible people might even look at what month is which...
*blush*
in short. erm. I vulked up.
my apologies, but, please, just hang on a little longer. I hope that last slew of screenies will indicate how we've had a burst of production a little while back, and another burst of samples is coming soon, I expect...
Suz.
(back to the grindstone...)"
Addig is itt megtaláljátok a legfrissebb képeket:
http://mwsource.com/forum/index.php?showtopic=7019
szorri.. és dolgozunk nehogy asszigyétek hogy nem!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Annál a küldetésnél járok amikor ki kéne gyógyulnom a Corpusból miután megöltem Dagoth G. -t.
Caius szerint el kell mennem Divath Fyr-hez és õ segít!
A baj az hogy a játék eleji kóborlásom alatt megöltem egy -két Corpusariumban lévõ szörnyet és azóta Fyr, ha hozá szólok azt mondja nem beszél velem és ott van a GOODBYE felirat!
Van más lehetõség , hogy kigyógyuljak a korból, esetleg el tudom lopni a potiont Fyrtõl?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Egy nem hivatalos patch, ami a szövegben elõforduló majdnem 3000 hibát javítja.
Mindégy CD galaxysbol megrendeletem..
Azé köfi😊
Van egy problémám a pluginjeimmel (150 +) és azt kéne tudnom, hogy egy nem agyonmódosított Morrowindben a FirstBarrier és SecondBarrier spellek ellövéséhez mennyi magicka kell illetve hogy a Sleep spell kb. mennyibe kerül.
Tudna valaki ebben segíteni?
Honnan lehetne húzni??
DC++ k lassu...
Vmi warez?
Lehet lassan elkezdem én is a Morrowindet.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A következõ könyv amit a srác fel fog dolgozni a Tûzhegy Vatázslója lesz. Összesen 9 könyvet fog Morrowindesíteni.