The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Csatlakozz valamelyik céhhez. Tanácsos elõször a harcosokhoz. Erõsödj, csinálj küld9ket, gazdagodj meg, szerezz hírnevet. Ennek a játéknak csak elenyészõ része a fõküldi.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Match
ehh...
oszt addifg mit csináljak? 😄
pénz nincs, 1-es szintû vagyok...
fejlõdni asszem valahol a fighters guildba kellene...de az meg drága 😊
a spymaster-nek meg hoyg szerezzem meg akkor a cuccot?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Igen.. .mielõtt elkezded a fõszálat, erõsödjél picit... én pl. 40-es szinten mentem hozzá 😊 volt kb 2 mp

War. War never changes.

Match
Most kezdtem el a játékot, de el is akadtam egy kicsit.
van az elején, hoyg annak a Spymaster-nek (caius akárki) vinni kell valami infot, amit a fighters guild-ben ad egy csávó.
erre az elküld a picsába, hoyg hozzak neki vissza valamit.
nos, meg is találtam a helyet....majdnem....
mret mikor megyek át a hídon, ott van egy csávó, aki varázsol egy csontvázat és fél perc alatt kinyírnak.
el lehet azt távolítani valahogy?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Dnai13
*actorsot nem actorsor

Dnai13
RA
a parancs asszem, ha nem megy írj be egy help parancsot ott lesz. Amúgy az RA reset actorsor jelent. Hasznos volt mikor nekiestem a south wall corner clubnak egy büdi könyvért aztán egy helyre tömörült minden fószer és nem lehetett lépni tõlük. Ilyenkor inkább ezt használd mint a tûzlabdacsot ;]]]

PiszkosFred
Ez igaz, de amikor hirtelen egy "egy-szintes-hazban" ugrasz egyet, majd zuhansz 5-6 metert, es elterulsz ugyanott ahol alltal, idegesito tud lenni ;] (foleg ha belehalsz.) Ritkan jonnek ezek elo, de megesik. Az npc eltunese viszont surubben fordul elo, es a jelenseg oka ugyanaz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Hát nekem még egyszer sem történt semmilyen bug cellaillesztés miatt.

Esrohnoil
Ez valósághû nem? Ha sokat ugrálsz, könnyebben ér baleset. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PiszkosFred
altal=alltal

PiszkosFred
A jatek tele van bugokkal, ezt gondolom te is tudod - mostmar a Sharn esete utan biztos;] - igy mielott jatszani kezdel, nem art par javito plugint beszerezni. (medium armor mastertrainer fixek, szoveguzenetek, cellaillesztesi hobak stb.) Sharn esete a cellaillesztesnek koszonheto. Ottvan a draga, nem tunt el, csak kisetalt a falon tulra. Ami persze teged nem fog boldogitani, mert nemtudsz vele mit kezdeni.

De a HQn van erre egy mod, a Servant Hibajavito mod, melyet Mythos volt oly szives annakidejen osszeheggeszteni, es az osszes jatekban fellelheto hibat megprobalta kijavitani. Mivel jelenleg logint problemakkal kuzdunk, publikus a letoltes, meg csak regisztralni sem kell. Toltsd le szerintem. A mas kerdes, hogy felek, visszahozni nem fogja mar a nenit, viszont erre van egy konzolparancs, amire keress ra a google-al (fejbol nemtom).

ui: hasonlo eset, amikor ugralva kozlekedsz - skill miatt - de egyszer csak hopp, zuhansz 5-6 emeletnyit lefele a sotetsegbe, majd ismet megjelensz ahol altal, de szetkenodve a padlon. Ha belehalsz es mentes nincs, tenyleg "ciki" a dolog ;] (ez is a cellaillesztes miatt van)

Bandew
Hát ez elég ciki!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát ez nem igaz!!!
A fõküldiben hozom vissza a koponyát Sharn Gra-Muzgobnak erre NINCS A MÁGUS GUILDBAN!!! ELTÛNT!!!

Tutilevi:

Köszi a segitséget közbe rátaláltam a TEso-ban mindhárom lemezre és ismerkedem vele😊

_Atti_
nembaj megy a topic felfele

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
ja most látom már CS leirta😄

_Atti_
töltsd le az RCC4MW modot(írd be googlebe,vagy keresd itt www.mwsource.com)
az tesz bele 'yes to all' lehetõséget amellett hogy sokkal szbb és gyorsabb is a játék..

Gratula!!

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

PiszkosFred
Régen jártál erre ;]

Bandew
thx

CS@
Hibaüzenetekkel kapcsban :
Leszedtem egy Abigail Petshop nevû modot ennek a readme-jébõl olvastam a következõt:
Írjuk a morrowind.ini fájl részébe a következõt : AllowYesToAll=1
Így a kérdéseknél lesz egy „all” gomb és nem kell állandóan a yes -re klikkelgetni.

Bandew
Nekem a Giants fõleg az új szörnyek miatt kellettek volna, de így mindegy.
Amúgy végre valahára kicsináltam Dagoth Urt! Már hányszor elkezdtem, de most végre leszámoltam vele. :-D

EqUiNoX
Ott a Mythos fele DemonForce, probald meg azzal. Igaz, az "megkoveteli" mind ket kieget. HQrol letudod szedni, ha ugy gondolod hogy kiprobalod.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Bandew
Felraktam a GIANTS modot. Bakker legalább 100 hibaüzenet jött elõ, aztán hiába kattintgattam az OK-ra mint egy õrült, a végén nem töltötte be a mentésemet. :-(
Sajna akkor nem tudok kihívást tenni a játékba. :-(

PiszkosFred
A Morrowind HQ címe megváltozott, saját serverre költöztünk. Az új cím: http://morrowind.gumininjahq.hu

Igen, ez a charm-os dolog mûködik, én is szelidítettem már meg vele meglehetõsen agresszív Master Trainer-t.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Engem érdekelne a hely, mert a kiegek hiányoznak 😊
ha érdekel tudok egy helyet ahonnan ingyen "le lehet húzni" kiegestül együtt

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Kösz szépen, így már menni fog!
Q- I killed on of the guys in the Corprusarium, now Fyr will not cure me of the Corprus disease, what can I do?

A- Find a spell merchant that sells a Charm spell, then visit a spell maker and have him create a version of the spell that has a 70 to 100 point magnitude. Use this spell on Fyr, then talk to him again. If you do not have enough magic to cast a spell of that magnitude, you can have a spell made with a lesser magnatude and cast it multiple times for the same effect.
PiszkosFred
De attol meg Fyr bacsi haragudni fog ra

Egyebkent valaki egyszer mar leirta hogy mi a modszer ilyen esetekben. Valahogy ki lehet engesztelni az oreget, igaz felek attol, hogy az illeto akkor csak megutotte, nem pedig megolte a betegek egyiket.

ollie
a sima corpusból a templomban kigyógyítanak

_Atti_
júliusig csúszik a memod én meg a föld alá mert félretájékozattalak titeket..
itt az ok Suzeraintól ideiglenes vezetõnktõl:
"now, at this point, I think I'm going to have to raise my hands, admit that I made a bit of an error in May, and say, that June was something of a mistake - namely me getting dates confused - we'd list this as 7-6-04, americans would list it of 6-7-04, and sensible people might even look at what month is which...
*blush*

in short. erm. I vulked up.
my apologies, but, please, just hang on a little longer. I hope that last slew of screenies will indicate how we've had a burst of production a little while back, and another burst of samples is coming soon, I expect...

Suz.
(back to the grindstone...)"
Addig is itt megtaláljátok a legfrissebb képeket:
http://mwsource.com/forum/index.php?showtopic=7019

szorri.. és dolgozunk nehogy asszigyétek hogy nem!

Sajnos csak a Goodbye-ra lehet nyomnom, akkor már biztos nem fogom tudni végignomyni a játékot?
Bandew
Sajna nem tehetsz semmit. Az italt nem elég ellopni, mert ezt õ varázsolja rád. Ilyenkor fel tudod nyomni a rokonszenvet?

Üdv!

Annál a küldetésnél járok amikor ki kéne gyógyulnom a Corpusból miután megöltem Dagoth G. -t.

Caius szerint el kell mennem Divath Fyr-hez és õ segít!

A baj az hogy a játék eleji kóborlásom alatt megöltem egy -két Corpusariumban lévõ szörnyet és azóta Fyr, ha hozá szólok azt mondja nem beszél velem és ott van a GOODBYE felirat!

Van más lehetõség , hogy kigyógyuljak a korból, esetleg el tudom lopni a potiont Fyrtõl?
Crazyn
új videó a Wizards Islands-en

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Közben megoldódtak a gondjaim és nem a PCD volt a hibás. Még így bétásan is remek kis program, mindenkinek csak ajánlani tudom

ollie
Mivel ez a Conflict Detector még erõsen béta állapotú (az uccsó 0.31-es), ezért biztos, hogy nem tökéletes.

ollie
http://www.baldurdash.org/TESMW/TESMW.html

Egy nem hivatalos patch, ami a szövegben elõforduló majdnem 3000 hibát javítja.

OKE arra járnak lovaskocsik mer én falun lakok.

Mindégy CD galaxysbol megrendeletem..

Azé köfi😊

ollie
😄DD

BBird
Marcus_: Tök jó helyet tudok, ahonnan le lehet húzni... MediaMarkt polcairól pl. Bár nem sms díjba kerül, de a kijárátnál majd megoldod szerintem. :-)
Ja és még valami, létezhet, hogy egy nem gyári .esm úgy tud felülbírálni .esp fájlokat, hogy a TESPluginConflictDetector nem mutatja ki?

O.K.
Van egy problémám a pluginjeimmel (150 +) és azt kéne tudnom, hogy egy nem agyonmódosított Morrowindben a FirstBarrier és SecondBarrier spellek ellövéséhez mennyi magicka kell illetve hogy a Sleep spell kb. mennyibe kerül.
Tudna valaki ebben segíteni?

Hi!

Honnan lehetne húzni??

DC++ k lassu...

Vmi warez?

Esrohnoil
QL
Lehet lassan elkezdem én is a Morrowindet.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

City of Thieves V 1.1

A következõ könyv amit a srác fel fog dolgozni a Tûzhegy Vatázslója lesz. Összesen 9 könyvet fog Morrowindesíteni.

Bandew
Na végre! Befejeztem azt a hihetetlenül unalmas 5. próbát!

PiszkosFred
Megoszthatna velunk is, es kiraknank a HQra.