27013
  • Valka
    ok, megtaláltam a faszit, az üzenetet is átvette. lehet, hogy csak nem emlékszem a megbizatásra? pedig titkosított papírfecni szinte 100% hogy nem volt nálam. állandóan kiszórom a cuccokat az invertoryból.
  • Valka
    elkaptam a corprusbetegséget és elmentem a tel fyri toronyba, hogy segítséget kérjek attól a bohóctól. aki erre átvett tőlem egy kódolt üzenetet galos mathendestől, ami elvileg nálam sem volt. gyorsan írt is egy választ, hogy vigyem vissza sadith morába, de nem találom sehol azt a ürgét. lehet, hogy korábban elloptam tőle valami papírfecnit, megbízás nélkül? ha jól emlékszem a torony legfelső szintjén kéne lennie, de már nincs ott.
  • Ron Ragm
    Nem tud valaki egy olyan modról ami értelmessé teszi a házi készítésű restore attribute potionokat (tehát úgy működnek mint az oblivionban)?
  • Rundstedt17
    jah érthetetlen
  • Valka
    ja, a modokkal csak az a gáz, hogy egy csomó cucc - köztük könyvek is - visszaváltoznak angol nyelvűre.
  • Soultrain
    Értem,köszi!
  • envoka
    Tedd fel a magyarítást, akkor megy CD nélkül is.
    A másik lehetőség, Clone CD + Daemon Tools.
  • Soultrain
    Sziasztok!
    Azt hogy lehetne megoldani h a játékot megvettem, de cd nélkül szeretnék játszani?
  • Szuni
    A hajóállomás nagyon tetszik, a hla oad-i ház meg elképesztően jópofa, csak tényleg kicsit sokat kell benne szaladgálni, de a gyűűjtemény elhelyezésére kiváló. Respect a készítőnek..
    (azt hiszem, ha elkezdek a kiegekkel is játszani majd, szingli leszek... egyesek nem tolerálják, hogy ennyit ülök a gép előtt - érthetetlen)
  • CS@
    Jóhogy fürdő és konyha mindenképp kell
    énis az ismertetőért meg mindenért

Sajna a freewebes oldalnak már régóta elhagytam a kódját, úgyhogy onnan hiányzik a faház(pedig itt a konyha nem csak dísznek jó:) és a PortMournhold is.
    ITT felelhetőek, a felső könyvre klikkelve
  • SaGa
    Kicsit lejjebb már keseregtem ezen. Nem ugyanolyan, hanem nagyobb az CPU igénye, mert az árnyékok és a megvilágítás kiszámításánál nem támaszkodik a videokártya képességeire, mint az Oblivion, meg nem tud több magos procikkal együttműködni. Az árnyékolás teljes kikapcsolása sokat tud dobni a sebességen, illetve többmagos processzorok esetén lehet kisérletezni az egyik mag "felszabadításával" és a Morrowindhez rendelésével.

A Feladatkezelőben lehet megtenni az "Affinitás" beállításával.
  • steweee
    én azt nem igazán értem, hogy peccselve, optimalizálva a configot is majdnem ua gépigénye van mint az oblinak. pedig az összehasonlíthatatlanul szebb
  • Szuni
    Ott van az. Csak kicsit más a neve, keresd Wardenfall vámpírjai II. vagy Vámpírok wardenfell földjén II. címmel. Itt gondolom egy kis elírás van, én is csodálkoztam, de elfogadja a küldetésadó, ergó a két könyv egy és ugyanaz. Először én is továb kutattam, mert Jobasha nem a szokottt szöveget nyomja, amit eddig, de vedd meg tőle, aminek hasonlít a címe.
  • tibor16
    Volt olyan nekem is, hogy Jobasha helyett a csatornánál levő boltban volt a cucc - vagy, korábban már sikeresen elloptad, és máshol adtad el :).
  • MrSpock
    Most már én is "meggyógyultam" a corpusból:-)
    Hol lehet még szerezni Jobasha-n kívül"Vampires of the Vvardenfall 2. könyvét,mert nincs nála.Pedig azt kellene megvennem.Hiába kérdezem,ő aztmondja,hogy Templom nem örülne neki,ha ilyent tartana...stb.
    Nemtaláloma könyvei között sem..szívás.
    Most megyek vissza Urshilakuba..közben meg portyázom:-DBár most még nemannyira gyűjtögettem cuccokat,csak módjával.Nekem is a Hlaa- Oad-i házam van.
  • Szuni
  • tibor16
    Jaaa - elfelejtettem - mindkét házhoz van közvetlen teleport, vagyis bármennyi teherrel eljuthatsz oda. A toronyban a work room íróasztalán találod, Hlaa Oadban pedig az ajtófélfán (belül) van 1 kulcs. Amikor azt használod (vagyis a figurára "húzod"), akkor működik a teleport, bárhonnan.
  • tibor16
    szia, - 2 féle ház modot használok. Az ami "nekem "gyorsabb", de nincsenek benne babák, viszont a ház 1 torony, ahol lifttel lehet közlekedni, az a tower. A másik a Hlaa-Oad-i ház, amelyikben klafa fegyverterem van, babákkal, és az egész házban kitűnő pakolászási lehetőséggel. Csak, valahogy lassabban megy a dolog, nehezebben lehet a termekbe jutni, sok a lépcső és kanyargós. Az igazság az, (bocs CS@ - ő a készítő), hogy a mod készítői, nem bírják megállni, hogy ne csináljanak, fürdőt, konyhát stb. Ezek pedig az én szempontjaim szerint (ugyan nagyon hangulatosak) de tök feleslegesek. Na de egy nőőőőő.... - Gondolom Te szívesen berendeznél 1 ilyent. Ez pedig a Hlaa-Oad-i ház. Olyan fürdője van, hogy kis híjján kivándoroltam Morrowindbe - de tényleg... Ahol pedig mindezekre a fínomságokra szert tehetsz Cs@ - általam, igen nagyrabecsült, fantáziával megáldott oldala. Jaaa és még valami, a babákból 2 db-ot átvittem a toronyba, Hlaa Oadból.
    Sikeres töltögetést.
  • Szuni
    A corpusbetegségre már immunis vagy, attól a kísérleti lötyitől, amit kaptál a főküldetésben.
    Ezek a képek nagyon klafák, én is szeretnék olyan szobát, ahol így elraktározhatom a páncélokat. Ez melyik mod? A páncélszettjeim most a földön hevernek, a tieid jóval látványosabbak. Mi kell ahhoz, hogy így meg tudjam csinálni? Lejjebb olvastam valami próbababa-modról, de ehhez gondolom ház is kell (vagy mi).
  • tibor16
    Itt van a karakterem, a karakter lapom és a páncél,- és fegyver gyűjteményem. (már amit nem adtam el...)

• tibor16
    A corprus betegségből én is most gyógyultam ki (fő küldetés) - jól értem, hogy a betegség maradt, csak tünet mentes? - és ezen túl nem kapok el semmilyen betegséget, (hisz tul. képp. corprus-os maradtam, és azok nem betegszenek meg mástól)? - illetve corprus-t sem kaphatok újra? - hisz maradt a betegség - jól értem?
  • tibor16
    Érdekes megfontolás. Általában, én lefizetem az NPC-ket, már ahol érdemes. A tiéd, kétség kívül, lágyabb megoldás, ehelyett én harcolok és a kivívott érdemekben bízom.
  • SaGa
    A maszktól azért vagy elfogadottabb, mert a veled szemben állóra ható "bájolást" sugároz...
  • Szuni
    A személyiséget azért tartottam fontosnak, mert ez határozza meg ha jól tudom a kereskedést, illetve, hogy hogyan viszonyulnak hozzám a karakterek, mennyire vagyok szimpi. A kezdeti "Jé milyen érdekes - egy turista' beszólogatásoktól idegbajt kaptam, mára már, Helóő Szuni, senki más nincs, akivel szívesen beszélgetnék most" jellegűek vannak. Majdnem mindenkinél százas az elfogadottságom, így könnyebben beszélnek, illetve vehetem rá őket dolgokra, olcsóbban is képeznek ki, és kedvezőbb árakon vehetek dolgokat -az én szintemen szinte minden feleannyira kerül. Mondjuk nem gondoltam volna, hogy ilyen magas szintre fel tudom vionni, de a sisak ebben sokat segített (mondjuk azt logikátlannak tartom a játékban, hogy egy, a fejemet teljesen eltakaró maszkszerűségtől mitől lennék vonzóbb, vagy bájosabb, de ez nem játékkérdés..
  • Szuni
    Amiből piros, azt regeneráld. Hasonló nevű italokkal, tekerccsel - mágusoknál, alkimistáknál vehetsz.
    Tárgyat meg nem "tölteni " kell. Elviszed a lélekkövedet meg a kiszemelt tárgyadat egy bűvölőhöz - minden máguscéhben van egy ilyen, és nála bűvöltetsz. Megadod a tárgyat, a lélekkövet, és a kiszemelt varázslatot - effektet. Ehhez sok pénz kell. A varázslatokat már meg kellett tanulnod (venned), nem elég a tekercs. A bűvölő a beállításaidnak megfelelően és a pénzedért összerakja neked a saját nevedre szabható tárgyat. Kísérletezz.
  • Blackrav3n
    Üdv! Kigyogyultam a corpusbol, jobb alul már semmi negatívat nem ír, de egy csomó képessgégem a karakterlapon piros, és alacsonyabb mint kellene lennie. Ezeket hogy lehet visszaállítani? És a feltöltött lélekkövekkel hogy lehet a tárgyakat tölteni? Invitoryban ráviszem a lélekkövet a tölthető tárgyra ami üres, de nem történik semmi.
  • tibor16
    szia, - nagggggyon csinos!!! :)
    Látom, a személyiséget nagyon fontosnak tartod, megtennéd, hogy írsz róla, miért? Az én karakterem személyisége el van eléggé hanyagolva, ha magától kap rá pontokat, általában akkor fejlődik. Nekem is elég sok 100, vagy afölötti pontom van, ellenfél így nekem is alig. Ha esetleg újra kezdeném, akkor nem a gépre bíznám a karakterem, mint a mostanit. Majd ha játszom, teszek be én is képeket.
    Amúgy nem sejtettem, hogy lány volnál, de akármi is előfordulhat (én is régen elmúltam 16), a nickből nem lehet igazándiból következtetni. (hmmmm... a füleid pedig nem zavarnának, még ha ki lehetne venni, akkor sem :) )
  • Szuni
    Az első Morrowind karakterem, ne nagyon fikázzátok a karakterlapot, raktam én mindnre pontokat, ami tetszett épp. Már nem nagyon van ellenfelem. Második nekifutásra a játéknak már tapasztaltabb leszek, és saját karakterosztályt szeretnék indítani.
    A testképen levettem a sisakomat, ami plusz 30 személyiséget ad, mert akkor nem látszik az arcom.. A karaktert magamról mintáztam, leszámítva persze a füleket ..
    Ha sikerült, akkor itt vannak a képek:

• Szuni
    Hm, azt hittem már rájöttél erre régebben.. :-)
    Képet teszek fel nemsokára, ha ilyen kíváncsi vagy..
  • MrSpock
    Tegnap elkezdtem megint a játékot,és huh,ha belegondolok még mennyi minden van hátra.Bár már sokat tréningeztem,igy egész jó vagyok:-)
    Szinte minden értékes cuccot elbizniszelek a creeperrel,csak ijat,hosszúkardot(2)és egy rövid daedrapengét viszek magammal.
    Daedrikus katanaba 25-ös 3mp-es villámsebzést rakattam.és egy gyűrűt csináltattam folyamatos életerővisszaállitást 8-ast,egyenlőre.
    Így azért már nyogodtan támadhatok szinte bárkit,bár a daedroth-t néha megizzaszt ha összefutok,mert már távolról nyomul.Van 1 erős sikakom,és pajzsom,most hirtelen nemtudom milyen is.A Daedra kerekpajzsot nemviszemmert nehéz,és kell az erő,ha cuccokat találok.Sajna igy is ottkell soxor hagynom értékes dolgokat.Nincsen még megjelölés amulettem,vagy varázslatom. Értékes speckóra még nem mentem rá,Bár Malachat-szobránál jártam,küldetésként majd a sisak a jutalom.
    Na szóval haladok,lassan de biztosan:-D
  • Panzerfaust
    Itt van róla kép.
  • Panzerfaust
    Átalakult szunnyadó, vagy mi a fordítása, azok az ormányos hamuszörnyek, bazi köpenyben.
  • Valka
    a
  • Valka
    "scendad sleeper"
    az micsoda?
  • Panzerfaust
    Nem kell feltétlenül az azura star, cska erősen ajánlott. Bármiylen soulstone amibe belefér az ascendad sleeper, vagy a golden saint lelke. Mert csak azokkal lehet constans efektet csinálni.
  • Palinko
    Sikerült megcsinálni a tolvajok céhét :) Most viszont kell még mellé találnom egy jó kis helyet :) Mit ajánlatok?
  • Palinko
    Nemsokára meglesz gyorsan elmúllik az a 45 nap :)
  • Valka
    a viveci harcoscéh földszintjén az ork mögötti szekrényben van egy arany mellvért. eddig ez a legjobb közepes páncél amit találtam, csak sajnos női :) nagy mellek vannak rajta. vannak hozzá vállvédők, meg egy sisak is, de valamelyiket az orktól lehet megvenni. ja, a sisak is egy női arcot formál sajnos :( habár én lehetnék az első transzvesztita kalandozó morrowindben :)))
  • tibor16
    tényleg, a karaktered is nő a játékban? - ha igen, akkor muti meeeeg - légyszii - kíváncsi vagyok rá :)
  • tibor16
    Hej-haj-hahóóóó - Te lány vagy... - nahááát - örvendek :))
    Konstans, vagy állandó hatáshoz kell az azura csillaga nevű lélekkő. Azt pedig az Azura deadra szentélybéli küldetéssel tudod megcsinálni. Vagy, egyszerűen felkeresed a szentélyt, megérinted az istennőt és ő pedig ad egy feladatot, ha megcsináltad, meg kapod az Azura csillagát. Ez a legnagyobb lélekkő a játékban, az arany szent ebben befogva 2000000 ér. Ráadásul újratölthető, vagyis ez megmarad és újra befogható vele valamilyen lélek. Amikor valamit bűvöltetsz, akkor a bal alsó sarokban lehet kiválasztani a konstans hatást, de tudtommal, csak ennél a lélekkőnél. Minél nagyobb az értéke a tárgynak, annál nagyobb hatású valamit lehet rá enchantolni. Fegyverekből a deadra és a jobb páncélok, ében cuccok, - ruhákból, gyűrűkből a pompás cuccok a legjobbak. Azért konstansba ilyen max5-6 pontosra számíthatsz. Az Azura szentélyt pedig keresd meg a térképen - ha elbírsz a Deadrákkal, akkor nem nagy ügy. A gumininja HQ felső keresőjébe beírod a szót és kiad mindenféle tudnivalót róla. Sok szerencsét hozzá :)