The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A golden saintoknak hányas szinten érdemes nekiugrani?
És honnan lehet grand soul gemet szerválni?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

#21618 :-D

amúgy 17 telvanni küldit csináltam eddig meg (leírással) szóval halad a dolog :-D

de csak holnap este folytatom

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

ollie
öööö ez most hogy is jön ide?

a word elmentése html-ként az nálam nem html hanem egy rakat car :-)

ollie
Morrowind FPS Optimizer, és 2x akkorára lehet ellátni a vadonban. 😉

ollie
Azt azért nem tudja megtenni, mert arra az email címre kapja az aktíváló infókat, szóval az email címhez való elérés nélkül nem tud reggelni.

PiszkosFred
Csak Creeperhez el lehet jutni villamgyorsan(kozponti helyen van aranylag, nomeg ott a magusvasut), mig a reszegeshez gyalogolni kell Vivecbol. Ezert nepszeru a hegyesfulu, es kevesbe a muldcrab. Nala is etetni kell cuccokkal, ha nagyot akarsz eladni, akkor meg inkabb a Creeper.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Az egyszeru txt lenne a legjobb. Html is johet(ne), de csak ha nincs teleszemetelve word baromsagokkal.

Nem csak a kis hegyesfülünél van sok lové.
Él egy Mudcrab merchant a Ball Fell régióban egy szigeten, nála 10000(!!!) pénz van. Még nem találkoztam vele, de itt a tipp linkje:link

Bandew
Óóóó! Ennek a hegyes dolognak azért örültem meg nagyon, mert nemrég pont gondolotam arra, hogy a morrowindban nem lehet messzire ellátni, pedig mennyira jól nézne az ki a memodban, ha messzirõl lehetne látni a hegyeket, így jobban bele élve magunkat. Hát minden tiszteletem a tiétek. Ha csak a fele megvalósul annak amit eddig elmondál, akkor máris megcsináltátok a legjobb játékot (legalábbis számomra :-D).
Még egy ok, hogy a rajongók csinálják a legjobb adaptációkat és nem azok akik pénzért csinálják. A Gyûrûk Ura filmeket is rajongók készítették és bizony nagyon jó is lett.
Ha tudsz majd pontos megjelenési dátumot, kérlek közöld velünk.
THX!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

_Atti_
a sima mwben az Ai miatt akadtak a csaták....próbáld csak ki nyugodtan..
tegyél be vagy kétszáz csontit és kapcsold ki az AI-t játék közben...máris megnõ a sebesség...
na mi ezt egy cseppet másképp fogjuk megcsinálni😊 nomeg jobban opimizálva lesz...
tervezünk Lodot is bele..hogy messzebbre lehessen látni
Hát Daerk már nincs a csapatban de õ régen valami olyasmit rebesgetett hogy hegyeket satöbbi messzirõl is látni lehet majd...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bandew
Ja és hány fõsre tervezitek a csatákat?
És mit értettél azon, a RTW topicban, hogy "én már tudom mikor fog játszódni"? :-D

Bocsi, hogy állandóan faggatlak, de már kész vagyok. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Na szal _Atti_ :-D :
Hogy oldjátok meg a csatákat úgy, hogfy ne akadjon? Mert a sima Morrowindben azért akadt rendesen ha már mondjuk 10-en voltak egyszerre a képernyõn.

Fred: egy cikket milyen formátumban ajánlott elkészíteni?

Csináljam html-be (persze a háttérszínt / képet ti teszitek hozzá), vagy sima word doc...?

Egyenlõre egy füzetecskében jegyzetelek (napló :-)) és már 7 telvanni küldit megcsináltam :-)

Bandew
Ez nem punk hanem mohikán. :-)

ha valaki punkot akar indítani klikk
szkrínsát

most nem azért de mi van ha ez a "valaki" ilyen módon akarja megszívatni az email gazdáját:
beregel ide Aakos névvel és jót röhög hogy a (joggal) bedühödött emberek szétspammelik a srác mailjét

kár hogy az összeesküvés-elméletem a srác 20 napos regisztrációján megbukik 😊

DonnieBrasco
Már többen megtettük!

DB

A ti kung-futok nem erős!

ollie
Írjunk neki levelet... sok-sok levelet...
tényleg, fel kéne iratni valami spamlistrára 😄D

DonnieBrasco
További ötleteim a "Moderátornak" topicban 😊)

DB

PiszkosFred
En hozok kotelet! Ezenfelul tudok egy jo nagy, vastag agakkal rendelkezo fat, elfer rajta sok ilyen "joember".

DonnieBrasco
Mamád hogy van?

Akasszunk fel minden Spamelõt!

DB

megjöttem tegnap a nyaralásból, asszem nekimegyek már ma a telvanni ház küldiknek a karimmal, szóval haamrosan talán már lesz ismertetõ is belõle :-)

és öröm hogy nem merült feledésbe az ígéret, így könnyebb nekikezdeni is :-)

PiszkosFred
Ugy altalaban a morrowind modderekrol.

Mennyi esélyem, van arra, hogy leverjek egy ash-vampire-t 15ös szinten? Tök mind1 mert, sikerült...

Mijen modderõl beszélsz?

PiszkosFred
Attol fugg mit akarsz. Azonos %-nal, belopakodni vhova, vagy elmenekulni, az invisibility jobb. Ellopni vmit, es/vagy harcolni a chameleon a nyero. Persze szemtanuk elott. Nelkuluk felesleges. Az invisibility hatasa azonnal elmulik fizikai kontaktus eseteben, de a chameleon nem. Az egyik lathatatlansag, a masik beleolvadas a kornyezetbe. Funkcioja es celja hasonlo, a technikaja nem.

Bandew
Felõlem jöhet. :-D

PiszkosFred
Ne adj tippet a moddereknek ;]

Hmuda
Nem sokat. Egy invisibility-vel többre mész.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Akkor mehetek gyúrni a short blade-emet...és elõbb utobb meglesz...kir.
Mennyit ér a 20%os chameleon?

Hmuda
A strongholnak nem, de a Hlaalu-knál nem mehetsz tovább stronghold nélkül (márha olyanok mint a Redoranok).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Ja ez nem Harry Potter kéremszépen. :-D

Az tök jó, és lesznek saját küldijei?

Hmuda
:-)))

Amúgy az a Roquefort. :-)

Hmuda
Mert anélkül nem mehetsz tovább a küldetéseikben és lesz egy saját vityillód.

JackDaniels
Roxfortot én is merem, nagyon jó sajt!!

\"Never say never!\" W Churchill

Morrowind volt az elsõ és asszem egyelen játék, amelyben megnéztem a naplementét, és idõnként felnézek az égre, az idõjárás és a csillagok miatt...
Miért jó, ha felépítem az erõdõt a Hlaalu háznál? (elég drága mulatság...)

ollie
A daedric cuccokba nagyobb lélekkristályt tudsz tenni, ergo erõsebb varászlatokat gyárthatsz.

ollie
1. Rengeteg magyar szerver és klán van, de semmi közük a Morrowindhez.
2. Sokkal jobb az Arx Fatalisnál, beleértve a fejlõdésrendszert, a mégiarendszert és a szabadságot, egyáltalán nem lineáris, mint az ARX, ja és még szebb is. A Morrowind azon túl kb 10x annyi játékidõt garantál (Arx kb 15-20 óra, Morrowind akár 150-200 óra is lehet).
3. Megéri megvenni meg minden.

daikatanaát azért nem használom, mert pajzsot is használok.
Mit jelent, az, hogy a daedric cuccokba fér a legtöbb enchant(golden saintot nem lehet minden cuccba rakni, vagy a daedricbe több lélek kristályt lehet rakni)?
Azért a teljes szabadság kimerül a pénzszedésben, kincskeresésben, harcolásban, lopásban, küldi teljesítésben, felderítésben, kereskedésben, és szakértelem fejlõdésben meg olyanok, amelyben a pénz a legfontosabb dolog.
Én tökre örülnék olyan dolgoknak, mint amilyenek a Fable-ban lesznek, de azért még mindig ez az egyik legjobb RPG mostanában. (a Kotor se rossz)

Bandew
A válaszok elõtt hozzáfûzném, hogy a kérdéseid nagyon hülyék voltak! :-D

1. Nincs, mert nincs benne multiplayer. Viszont kapsz helyette egy hihetetlenül nagy és szabad világot, ahol azt csinálsz amit akarsz.
2. Tudtommal az Arx Fatalis egy föld alatt játszódó játék. A Morrowindban oda mész ahova akarsz. Íg ha a föld alatti világot szereted, akkor hajrá. :-)
3. Feltétlenül! Amúgy nem annyira régi ez (én még most is szoktam ámuldozni egyes grafikai szépségein).

Tombi
pár kérdésem lenne a játékról

1. vannak-e magyar serverek és magyar klánok
2. mennyire hasonlit az arx fatalishoz
3. megéri-e megvenni most..tudom régi játék meg minden

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

DC++

nálam ez a leosztás:
mágus: Breton
tolvaj: WoodElf
harcos: Nord

Ja, amúgy az összes karakterem DarkElf

"gauntlet of horny fist" vagy mi, magasabb szinten az enchanterek árulják, cast on used alapon bónuszt ad a HtH-hez

"de egyben becsületes harcos. Hlaalu lettem,..."
hehehe

DonnieBrasco
warez-kérdéshez... nekem olyan mákom volt, hogy a munkatársam vett gépet, valamilyen Asus vidkártyával, amihez kapott eredeti Morrowindet... és mivel õ nem játszik soha, csak úgy nekemajándékozta 😊) egyébként már meglenne eredetiben amúgy. Ezt viszont nem tudom sajnos lemásolni 😞

DB

daedric cuccok mind drágák, mivel "jól ütnek", + a legtöbb enchant ezekbe fér (amikkel fõleg jól ütnek 8). bár páncélban pl én még mindig az ebony+full strenght pártján vagyok.
daikatana: 120000 ha jól emléxem 8)...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

ollie
Hát szerintem kevesebbet kéne költened ilyen típusú szórakozásra, és akkor lenne pénzed Morrowindre is.