The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És honnan lehet grand soul gemet szerválni?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
amúgy 17 telvanni küldit csináltam eddig meg (leírással) szóval halad a dolog :-D
de csak holnap este folytatom
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Él egy Mudcrab merchant a Ball Fell régióban egy szigeten, nála 10000(!!!) pénz van. Még nem találkoztam vele, de itt a tipp linkje:link
Még egy ok, hogy a rajongók csinálják a legjobb adaptációkat és nem azok akik pénzért csinálják. A Gyûrûk Ura filmeket is rajongók készítették és bizony nagyon jó is lett.
Ha tudsz majd pontos megjelenési dátumot, kérlek közöld velünk.
THX!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
tegyél be vagy kétszáz csontit és kapcsold ki az AI-t játék közben...máris megnõ a sebesség...
na mi ezt egy cseppet másképp fogjuk megcsinálni😊 nomeg jobban opimizálva lesz...
tervezünk Lodot is bele..hogy messzebbre lehessen látni
Hát Daerk már nincs a csapatban de õ régen valami olyasmit rebesgetett hogy hegyeket satöbbi messzirõl is látni lehet majd...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
És mit értettél azon, a RTW topicban, hogy "én már tudom mikor fog játszódni"? :-D
Bocsi, hogy állandóan faggatlak, de már kész vagyok. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hogy oldjátok meg a csatákat úgy, hogfy ne akadjon? Mert a sima Morrowindben azért akadt rendesen ha már mondjuk 10-en voltak egyszerre a képernyõn.
Csináljam html-be (persze a háttérszínt / képet ti teszitek hozzá), vagy sima word doc...?
Egyenlõre egy füzetecskében jegyzetelek (napló :-)) és már 7 telvanni küldit megcsináltam :-)
beregel ide Aakos névvel és jót röhög hogy a (joggal) bedühödött emberek szétspammelik a srác mailjét
kár hogy az összeesküvés-elméletem a srác 20 napos regisztrációján megbukik 😊
és öröm hogy nem merült feledésbe az ígéret, így könnyebb nekikezdeni is :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mennyit ér a 20%os chameleon?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amúgy az a Roquefort. :-)
Miért jó, ha felépítem az erõdõt a Hlaalu háznál? (elég drága mulatság...)
2. Sokkal jobb az Arx Fatalisnál, beleértve a fejlõdésrendszert, a mégiarendszert és a szabadságot, egyáltalán nem lineáris, mint az ARX, ja és még szebb is. A Morrowind azon túl kb 10x annyi játékidõt garantál (Arx kb 15-20 óra, Morrowind akár 150-200 óra is lehet).
3. Megéri megvenni meg minden.
Mit jelent, az, hogy a daedric cuccokba fér a legtöbb enchant(golden saintot nem lehet minden cuccba rakni, vagy a daedricbe több lélek kristályt lehet rakni)?
Azért a teljes szabadság kimerül a pénzszedésben, kincskeresésben, harcolásban, lopásban, küldi teljesítésben, felderítésben, kereskedésben, és szakértelem fejlõdésben meg olyanok, amelyben a pénz a legfontosabb dolog.
Én tökre örülnék olyan dolgoknak, mint amilyenek a Fable-ban lesznek, de azért még mindig ez az egyik legjobb RPG mostanában. (a Kotor se rossz)
1. Nincs, mert nincs benne multiplayer. Viszont kapsz helyette egy hihetetlenül nagy és szabad világot, ahol azt csinálsz amit akarsz.
2. Tudtommal az Arx Fatalis egy föld alatt játszódó játék. A Morrowindban oda mész ahova akarsz. Íg ha a föld alatti világot szereted, akkor hajrá. :-)
3. Feltétlenül! Amúgy nem annyira régi ez (én még most is szoktam ámuldozni egyes grafikai szépségein).
1. vannak-e magyar serverek és magyar klánok
2. mennyire hasonlit az arx fatalishoz
3. megéri-e megvenni most..tudom régi játék meg minden
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
mágus: Breton
tolvaj: WoodElf
harcos: Nord
Ja, amúgy az összes karakterem DarkElf

hehehe

DB
A ti kung-futok nem erős!
daikatana: 120000 ha jól emléxem 8)...