27013
-
HellWolf #22897 Calderából elindulsz észak felé, az első elágazásnál balra, aztán a következőn megint balra, így feljutsz egy hegyre, mely a Caldera Mine Office-hoz vezet. Ott áll egy íjász, ő az első célpont, a többiek bent vannak a jobbra található barlangban. -
Akkor asszem neked Gothic is kilőve...
-
Persze ezzel magamat járatom le de nem érdekel "városokban beszélgess az emberekkel" mintha kurvára tudnák angolul :)
De majd egyszer kiprobálom a tengődő életet,azt leirom mit tapasztaltam.
Szóba nemnagyon elegyedek senkivel sem :) -
De csak az olyannal nem amit értelmetlennek találok.
De mindenki mást talált értelmesnek. -
Tudom hogy találsz másik játékot amivel a közeli jövőben jól fogod érezni magad, DE. Egyvalamit kellene megértened, hogy ebben a játékban nem kell küldetéseket csinálnod ahhoz, hogy történjen valami. Nem találod a házat? Nabumm, hagyd a fenébe. Ha mindenáron kötődni akarsz valakihez, van még 10-12 szervezet, akik örömmel látnak a soraikban. De mint írtuk, fogj egy kardot, egy pajzsot, szerezz valami ruhát, és indulj el a világba. Mindegy merre, csak menj előre. Ha megtámadnak, fuss el/lopakodj el mellette/öld meg, stb. Vagy menj el a kikötőkbe, esetleg SiltStrider járatokra, és utazd körbe a világot, járkálj a városokbanm beszélgess az emberekkel. Ha egy ilyen körutazás után is azt mondod, hogy inkább hagyod, akkor oké. De adj egy esélyt a játéknak, és ne valami sz..ros kveszt miatt menjen el a kedved. -
RED DEVIL #22892 a Morrovind HQ-n minden céh feladata le van írva.
Különben te nem játszol olyan játékal amihez nincs magyarosítás? -
Ez igy konkrétan akkor kilöve majd ha lesz full magyarítás akkor a küldetést csinálom ,mert addig ez igy számomra értelmetlen. -
RED DEVIL #22890 Nem való ez a játék még neked.
Várj még pár évet és közbe gondolkodj.
-
Senki sem mondta hogy öld le. Ez nem fps, hogy halomra ölök mindenkit aztán vigyorgok. Mint a hétköznapi élet: dolgozz, vándorolj, vadássz, keress pénzt, vagy kincset, éld az életet egy alternatív "világban", amit jelen esetben Tamrielnek, azon belül is Vvardenfellnek hívnak. Lehet könyörtelen mészáros is, de akkor szerintem most hagyd abba a játékot, mert 2-3 nap múlva meg fogod unni ezt a stílust, és rájössz hogy elfecseréltél pár napot... Előzd meg e problémát ;] -
Most lehet hogy parasztnak tünök,(lehet az is vagyok),de ennek igy mi értelme hogy csak vándorlok meg aki jön leölöm meg amit találok felveszem,eladom stb?
-
Khull #22887 Hali!
Ha van köztetek valaki aki emlékszik, hogy hol találom a Televani kémeket a Calderai Eboni bányába-bánya elött, segítsen mert sehol nem találom öket. Sem a bánya elött sem a bányában. Fighters guild küldetések.
Remélem egy más alkalommal már nem nyirtam ki őket.
-
Erről szól az összes Elder Scrolls játék. És akkor még a modok által nyújtott új élményekről nem is beszéltünk... ;] -
Ez a lényege. :-) -
De ezt kb 100000 évig lehet ne csinálni. -
Pedig nem volt nehéz megtalálni azt a házat. -
Ettől még élhetsz a játékban, és csinálhatsz azt amit akarsz. Nem kötelező feladatokat csinálni, legyél vándor, egy hobo, és járd a vadont, csinálj amit akarsz, ölj, lopj, csalj, hazudj, vagy akár segits a rászorulókon, ezer és ezer lehetőség... ;] -
Egymagam sokáig elvittem a gamet nagyon lol.
Kezdödött a game azt ugatta a paraszt hogy menjek valami faluba vagy hova és ott észak-dél-kelet-nyugat vagy mittudom már hol van egy ház és oda menjek na ezt a házat nem találtam.
Ennyit rólam. :( -
A hasonló fantasztikus hozzászólásokat inkább mellőzd plz. Csinálják becsütelettel, semmi szükség rá hogy valaki úgy szóljon be a csapatnak, hogy egy betűt nem segített nekik... Egész jól állnak, előbb utóbb kész lesz. Aki játszott bármelyik Elder SCrolls játékkal, tudja, hogy a játékos szabadságánál már csak a játékokban fellelhető írásos anyag a nagyobb ;] De addig is Grebber menj - az általad hőn szeretett - GameStarra ;]], az ottani fórumon van a csapat hivatalos fóruma, és ott olvasgass a fejlemények tekintetében. Vagy morrohun.uw.hu -
hát ha így haladnak akkor talán 2007-re elkészül. -
Nem lehet tudni mikorra készül el a teljes magyarosítás? -
RED DEVIL #22877 Marvani Ancestral Tomb alján van a bejárat Tukushapalba. -
hammett #22876 Hali!
Secunia-t megtalalta mar vki?Ot kell megolni hogy a Caldera banya bezarjon.Tudjatok holvan???????help -
Gergő333 #22875 Hali! Valaki PLZ mondja meg h. hol van Tukushapal ha jól írtam, ahol a Face of God található! THX -
Te meg nyugodj le, majd segítenek ha tudnak, ha sikítozol azzal csak rosazbb lesz. -
-
kösz, eljutottam. -
Feltöltöttem a galériámba, de ide is belinkelem.
Kékkel jeleztem az utat amin a partról, észak felől a hegyek között elérheted a barlangot.
Feltételezem h. a nyíl Nchuleft-ben van, és akkor készíteted a képet amikor ott voltál.
(Sosem jártam a barlangnál, csak összevetettem a térképet a TES-mappal. :)
-
Ez az a térkép.
[IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Morrowind map.jpg[/IMG]
-
Vki betudná jelölni a játék térképén (NEM a Tes-Map-on) a "Cavern of the Incarate"-t ? -
Vérfarkasok????????? Nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Na? írjatok már!!!!
-
Császtok!!! Skaal Vilage-t mikor támadják meg a vérfarkasok???? Melyik küldetés közben????????????? -
Ark #22865 LittlENorbi:
Igen -
Ark #22864 AMD Boss:
Először beszélj Nibani Maesa-val a Wise Women-el (60% fölé kell dumálni), ő küld Zabamund-hoz. Zabamund-ot dumáld 70% fölé és adj neki 200gp-t ajándékba ekkor kapsz engedélj, hogy beszélhess Ashkhan-al Sul-Matuul-al. -
HellWolf #22863 A Temple Cult és az Imperial Cult nem üti egymást, lehetsz mind a kettő tagja. Sőt, aki alchemy-vel foglalkozik, annak érdemes az Imerial Cult ide vonatkozó küldetéseit teljesíteni, nagy segítség lehet. Ugyanez igaz a pénzbehajtó (speechcraft) és a kincskereső küldikre is. -
Már korábban is írni akartma, de felraktam a DB által leírt lighting modokat, és az linearról átváltottam quadraticba. Érdemes kipróbálni, és ezúton is köszönöm a tippet ;] És egyet kell hogy értsek, meg mernék rá esküdni, hogy gyorsabb(fps) lett a játék... A látványról nem is beszélve. -
Kezdésnél Arillenél szerintem van egy 40-60as tekercs. De ezen kívül szerintem minden "vegyesboltban" kapható, a mágus céh kereskedő tagjairól nem is beszélve... -
Ja és hol lehet venni open scrooll-t ? -
maxius #22859 ehh...igen..elég bárgyú ötlet... -
Hogyan lehetne többször? Nem lehet 2x születni.