27013
  • HellWolf
    Calderából elindulsz észak felé, az első elágazásnál balra, aztán a következőn megint balra, így feljutsz egy hegyre, mely a Caldera Mine Office-hoz vezet. Ott áll egy íjász, ő az első célpont, a többiek bent vannak a jobbra található barlangban.
  • Esrohnoil
    Akkor asszem neked Gothic is kilőve...
  • grebber
    Persze ezzel magamat járatom le de nem érdekel "városokban beszélgess az emberekkel" mintha kurvára tudnák angolul :)

De majd egyszer kiprobálom a tengődő életet,azt leirom mit tapasztaltam.
    Szóba nemnagyon elegyedek senkivel sem :)
  • grebber
    De csak az olyannal nem amit értelmetlennek találok.
    De mindenki mást talált értelmesnek.
  • PiszkosFred
    Tudom hogy találsz másik játékot amivel a közeli jövőben jól fogod érezni magad, DE. Egyvalamit kellene megértened, hogy ebben a játékban nem kell küldetéseket csinálnod ahhoz, hogy történjen valami. Nem találod a házat? Nabumm, hagyd a fenébe. Ha mindenáron kötődni akarsz valakihez, van még 10-12 szervezet, akik örömmel látnak a soraikban. De mint írtuk, fogj egy kardot, egy pajzsot, szerezz valami ruhát, és indulj el a világba. Mindegy merre, csak menj előre. Ha megtámadnak, fuss el/lopakodj el mellette/öld meg, stb. Vagy menj el a kikötőkbe, esetleg SiltStrider járatokra, és utazd körbe a világot, járkálj a városokbanm beszélgess az emberekkel. Ha egy ilyen körutazás után is azt mondod, hogy inkább hagyod, akkor oké. De adj egy esélyt a játéknak, és ne valami sz..ros kveszt miatt menjen el a kedved.
  • RED DEVIL
    a Morrovind HQ-n minden céh feladata le van írva.
    Különben te nem játszol olyan játékal amihez nincs magyarosítás?
  • grebber
    Ez igy konkrétan akkor kilöve majd ha lesz full magyarítás akkor a küldetést csinálom ,mert addig ez igy számomra értelmetlen.
  • RED DEVIL
    Nem való ez a játék még neked.
    Várj még pár évet és közbe gondolkodj.
  • PiszkosFred
    Senki sem mondta hogy öld le. Ez nem fps, hogy halomra ölök mindenkit aztán vigyorgok. Mint a hétköznapi élet: dolgozz, vándorolj, vadássz, keress pénzt, vagy kincset, éld az életet egy alternatív "világban", amit jelen esetben Tamrielnek, azon belül is Vvardenfellnek hívnak. Lehet könyörtelen mészáros is, de akkor szerintem most hagyd abba a játékot, mert 2-3 nap múlva meg fogod unni ezt a stílust, és rájössz hogy elfecseréltél pár napot... Előzd meg e problémát ;]
  • grebber
    Most lehet hogy parasztnak tünök,(lehet az is vagyok),de ennek igy mi értelme hogy csak vándorlok meg aki jön leölöm meg amit találok felveszem,eladom stb?
  • Khull
    Hali!

Ha van köztetek valaki aki emlékszik, hogy hol találom a Televani kémeket a Calderai Eboni bányába-bánya elött, segítsen mert sehol nem találom öket. Sem a bánya elött sem a bányában. Fighters guild küldetések.
    Remélem egy más alkalommal már nem nyirtam ki őket.

• PiszkosFred
    Erről szól az összes Elder Scrolls játék. És akkor még a modok által nyújtott új élményekről nem is beszéltünk... ;]
  • Bandew
    Ez a lényege. :-)
  • grebber
    De ezt kb 100000 évig lehet ne csinálni.
  • ollie
    Pedig nem volt nehéz megtalálni azt a házat.
  • PiszkosFred
    Ettől még élhetsz a játékban, és csinálhatsz azt amit akarsz. Nem kötelező feladatokat csinálni, legyél vándor, egy hobo, és járd a vadont, csinálj amit akarsz, ölj, lopj, csalj, hazudj, vagy akár segits a rászorulókon, ezer és ezer lehetőség... ;]
  • grebber
    Egymagam sokáig elvittem a gamet nagyon lol.
    Kezdödött a game azt ugatta a paraszt hogy menjek valami faluba vagy hova és ott észak-dél-kelet-nyugat vagy mittudom már hol van egy ház és oda menjek na ezt a házat nem találtam.
    Ennyit rólam. :(
  • PiszkosFred
    A hasonló fantasztikus hozzászólásokat inkább mellőzd plz. Csinálják becsütelettel, semmi szükség rá hogy valaki úgy szóljon be a csapatnak, hogy egy betűt nem segített nekik... Egész jól állnak, előbb utóbb kész lesz. Aki játszott bármelyik Elder SCrolls játékkal, tudja, hogy a játékos szabadságánál már csak a játékokban fellelhető írásos anyag a nagyobb ;] De addig is Grebber menj - az általad hőn szeretett - GameStarra ;]], az ottani fórumon van a csapat hivatalos fóruma, és ott olvasgass a fejlemények tekintetében. Vagy morrohun.uw.hu
  • littleNorbi
    hát ha így haladnak akkor talán 2007-re elkészül.
  • grebber
    Nem lehet tudni mikorra készül el a teljes magyarosítás?
  • RED DEVIL
    Marvani Ancestral Tomb alján van a bejárat Tukushapalba.
  • hammett
    Hali!

Secunia-t megtalalta mar vki?Ot kell megolni hogy a Caldera banya bezarjon.Tudjatok holvan???????help
  • Gergő333
    Hali! Valaki PLZ mondja meg h. hol van Tukushapal ha jól írtam, ahol a Face of God található! THX
  • Hmuda
    Te meg nyugodj le, majd segítenek ha tudnak, ha sikítozol azzal csak rosazbb lesz.
  • Hmuda
  • littleNorbi
    kösz, eljutottam.
  • Esrohnoil
    Feltöltöttem a galériámba, de ide is belinkelem.
    Kékkel jeleztem az utat amin a partról, észak felől a hegyek között elérheted a barlangot.
    Feltételezem h. a nyíl Nchuleft-ben van, és akkor készíteted a képet amikor ott voltál.
    (Sosem jártam a barlangnál, csak összevetettem a térképet a TES-mappal. :)
  • littleNorbi
    Ez az a térkép.

[IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Morrowind map.jpg[/IMG]
  • littleNorbi
    Vki betudná jelölni a játék térképén (NEM a Tes-Map-on) a "Cavern of the Incarate"-t ?
  • ollie
    Vérfarkasok????????? Nem tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kurty
    Na? írjatok már!!!!
  • Kurty
    Császtok!!! Skaal Vilage-t mikor támadják meg a vérfarkasok???? Melyik küldetés közben?????????????
  • Ark
    LittlENorbi:

Igen
  • Ark
    AMD Boss:

Először beszélj Nibani Maesa-val a Wise Women-el (60% fölé kell dumálni), ő küld Zabamund-hoz. Zabamund-ot dumáld 70% fölé és adj neki 200gp-t ajándékba ekkor kapsz engedélj, hogy beszélhess Ashkhan-al Sul-Matuul-al.
  • HellWolf
    A Temple Cult és az Imperial Cult nem üti egymást, lehetsz mind a kettő tagja. Sőt, aki alchemy-vel foglalkozik, annak érdemes az Imerial Cult ide vonatkozó küldetéseit teljesíteni, nagy segítség lehet. Ugyanez igaz a pénzbehajtó (speechcraft) és a kincskereső küldikre is.
  • PiszkosFred
    Már korábban is írni akartma, de felraktam a DB által leírt lighting modokat, és az linearról átváltottam quadraticba. Érdemes kipróbálni, és ezúton is köszönöm a tippet ;] És egyet kell hogy értsek, meg mernék rá esküdni, hogy gyorsabb(fps) lett a játék... A látványról nem is beszélve.
  • PiszkosFred
    Kezdésnél Arillenél szerintem van egy 40-60as tekercs. De ezen kívül szerintem minden "vegyesboltban" kapható, a mágus céh kereskedő tagjairól nem is beszélve...
  • littleNorbi
    Ja és hol lehet venni open scrooll-t ?
  • maxius
    ehh...igen..elég bárgyú ötlet...
  • ollie
    Hogyan lehetne többször? Nem lehet 2x születni.