41
  • St@n
    Én letöltöttem az 1.cd-t, de japánul van az egész, szal qrvára nem értek semmit, de valami Tetra Master-t meg Play Online-t rak fel. Most akkor kártyátni kell, vagy mi a pöcs?
  • Davidus
    KIjön a Final Fantasy XI benchmark! 1024x768 ban igen kellemes a grafika.
  • toMpEr
    neten kering egy 4cd-s valtozat, valaki letoltotte mar?
  • Hagane
    Ha az lenne nem lenne ilyen ki****ott tájékozatlan...
  • Poet
    Sajnos csak a VII. és VIII. jelent meg PC-re, de csökkentette a játékélményt, hogy érezhetően "csak" konzolkonverziók voltak...
    A IX-X. rész meg csak PS2-re jelent meg :(((
  • Capo
    PC-re melyik verziójú FinalFantasy-k jelentek megeddig?????
  • Sephi
    Ha en ritkan szopom le magam jatek kepek megtekintese kozben... de ez most nagy volt.
  • magus
    je szánalmasság rulez:)
    ember szted a pcsek csak fpsekkel játszanak. elvagy tévedve. h jól tom nektek sir s szátok a több fpsért. Meg minden pc-sérrt. hehe
    szánalmas vagy...
  • b
    > az RPG nem a fejlesztésröl meg a tápolásról szól

pedig arról hidd el. új fegyverek, új páncélok, új szörnyek, több xp, szintlépések. ez mi ha nem tápolás? még a b&w-ben is a fejlődés a lényeg.

> a teljes cselekvési szabadságról

uo-al, everqesttel, ao-al játszottál már? ezek után bármilyen eldeszkroll nevetségesnek fog tünni. egyébként meg, bármelyik ultima vagy vizárdri rész félkézzel csapja oda bármelyik elderscrollt. :) a dibalót meg a dungeonhacket egy mondatba tenni nagy botorság volt.

mindemellett, 14-15 évvel ezelőt még egyet is értettem volna veled, mivel akkor ismerkedtem meg a d&d-vel.
  • Csatti
    En tokeletesen egyetertek Gabesttel, szerintem is mas jellegu mint a tobbi pc-s, de nagyon jo szerepjatekok
  • FREAK
    Morrowind..... Már a név hallatán is kibuggyan egy csepp a farkamon :)))))))))
  • Gabest
    Square "rpg"-k nagyrészét végigjátszottam és nekem egy teljesen más műfajt jelentenek, mint a pc-s társaik. De ettől neked még tünhetnek hasonlónak is.
  • Ligend
    Erre a "megtudhatjatok, milyen notipus nem letezik" csak idezni tudom Douglas Adams egyik regenyhoset, Wowbaggert, akinek nem titkolt celja volt vegtelenul meghosszabbitott elete soran megserteni mindenkit az univerzumban (meghozza ABC sorrendben). Mikor felhivtak a figyelmet tervenek lehetetlensegere, csak ennyit felelt: "Almodozni azert szabad?!" :-)
  • Efreet
    az RPG nem a fejlesztésröl meg a tápolásról szól. a teljes cselekvési szabadságról, lásd Daggerfall és remélhetöleg majd a Morrowwind. ezek azok, amik valamennyire is megközelítik egy valódi RPG hangulatát.
    az ff se RPG, a wizardryk meg az ultimak se. persze, küldetésés-gyakós-hentelös-tápolós-gyüjtögetös játékok néha hatalmas sztorival, de ettöl nem lesznek rpg-k. erre találták ki a crpg kifejezést. (a diablo meg hackNslash mint a dungeon hack anno)
  • b
    kár, hogy ezt mondod, téged egy okos embernek tartottalak. ;) ha észre vetted volna, akkor az ultima és diabló kettős is elüt a másikaktól. de, az rpg-k alapszabálya, hogy egy általad kreált vagy eleve adott tamagocsit vagy pokémont, fejlesztesz, tápolgatsz. küldetéseken keresztül, társakkal vagy azok nélkül. úgy mint a zeldában, ffben, ... stb-ben. a lényeg az hogy, az ember tisztán lássa a háttérfolyamatokat. :)
  • Gabest
    Ezek a pc-s rpg-k nem hasonlíthatóak a ff és társaihoz, teljesen más a játékmenetük.
  • b
    no, akkor most mondok egy pár rpg-t hasraütés szerűen, amik nevetség tárgyává teszik ezt a kijelentésedet: ultima, vizárdri, baldurzgét, és ami ezeket is gyalázza: diabló, amit a crpg-k ősének közvetlen leszármazottjaként tartanak számon.
  • b
    ez a dolog lassan kezd átmenni dzsekil és hájdba, nem? de. ugye? ja. :)
  • Laza
    ja, meg mindig a legszebb online RPGk koze sorolhato...
  • Laza
    inkabb nezzetek meg a videokat belole (www.ign.com), es utana itelkezzetek... (ne a szutyok kepek alapjan)
  • Laza
    na latszik, hogy egyesek, akik meg eletukben nem lattak PS2ot, rogton a szutyok minosegu kepek alapjan itelkeznek...

akkor ennyi erovel azt is mondhatnank, hogy azert ilyen "gagyi", hogy fusson PCn is, de ne legyen a netes jatek miatt kulonbseg a ketto kozott... :)))))
  • Laalee
    igen mint lathatod ez is ürben jaccodik sci-fi kornyezetben... :)
  • magus
    akkor ez a film játék adaptációja?
  • b
    azért remélem nem azt akarod mondani, hogy a kibuggyanó női csöcsök látványa nem indít meg téged. :)
  • b
    igazad van, mert ezt kellett volna írni: olyan égés lesz mint a "fájnel fentezi: a harc szelleme".
  • AnarchoiD
    a ps2 grafikai motorjat nem lessz nehez kovetni ;) szutyok
  • liquid
    No, azt a mondatot nem én írtam, szóval nem vállalom érte a felelősséget... :-)
    "Az eredeti játékok hangulatához hű" - et viszont nagyjából megállná a helyét :-)