Odüsszeia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Sztem vmi olyan helyet kell keresni ahova ki lehet akasztani a borostömlőt és azin megcsinálni az italt!!!

Lehet, én már próbáltam, de nem lett semmi!!!

A szolokert resznel.En is voltam ott be is mentem teljesen a boros kutig de aszt hittem onnan hoztad a bort.De akkor ott is kell vmit csinalni biztosan.

melyikre gondolsz?

Akkor lehet ott lesz a megoldas.

nem, ők amit adnak az mindig megissza. A bort au a fekvő ember adta a Tartaruszon egy pohár vízért cserébe!!!

hát akor itt elakadtunk. Szerintem nekem se sikerül, mert már én is unom!!!

Onnan szedted a bort nem?

Hú de utálom ezt a "de rága gazdám, miért fáradozol? ...."-t!

Na ma se sokra jutottam,benned mindem bizodalmam.:)

oké

Ezt meg megprobalom.Te is probalkozz szerintem mert ennek a vegtelen spacezesnek nem lenne ertelme.

De varj csak.Azt irja hogy kellenek az osszetevok.Az meg is van.De mikor az asasrol van szo akkor mar azt irja hogy ass es ontsd ra az aldozati italt,vagyis azt mar elore el kell kesziteni nem?Szoval valszeg keresni kene valami helyet ahol oszze lehet onteni a cuccost,valszeg azert van meg 1 ures pohar.

:(((
Akkor keresgéljünk tovább!!!

Most probaltam,de nem jott be

Te spacéz én meg keresek vmi asófélét. OK?

Bar mar ezt te is irtad.

Na nekem sem sikerult,de mar biztos vagyok benne hogy a reten kell,mer a mezon hiaba tartom ki a fegyvert nem esnek vissza viszont a rten igen.Szoval vagy vegig spacezem az egesz retet vagy kell valami asoeszkoz.

ok

nekem nem sikerült

Hat nem.De most probalkozok azzal amit irtal.

Megtaláltad?

Nem sikerül!

Lenéztem az elíziumi mezőkról az a.rétre és egy hely piros ponttal van jelölve. Megpróbálok ott ásni!!!

de a kő alapján szerintem Tartaruszon kell ásni, mert azt írja, ahol a **** és a ***** belefolyik a ****-ba, és a Stüx vizei elágaznak ás egy 2 láb mély és....
Nem lehet?

Szerintem biztos ott kell ásni, mert ha itt felemelem a tőrt akkor elmennek onnan a halotttak!!!!

Na asszem eza resz megizzaszt minket.De szerintem tutira a mezon a feheres szikla elott kell asni,a problema inkabb ott lehet hogy kene vmi asofele nem?

ELKÜLDTEM!!!

Pedig nem nehéz elvinni a kenyeret. Az a lényeg, hogy mindig egyenesen menj. És mikor eljucc egy hármas elágazáshoz, akkor is egyenes (azt az utat nem látod, csak ha elindulsz arra fele.) Nekem most már elsőre sikerült :)))

Azt írja az akő, hogy elsőzőr ássunk utána készitsük el az italt aztán jön a jós!!!!

Mindjárt elküldöm!!!

Ja mar megvan a bor,akkor az aso helyre jovunk ra egyutt de ugyis azon amezon lesz gondolom.De nem kene elobb a josolo csavoval talalkozni,vagy ot idezem meg?

Na most akkor nezzuk az elejetol hogy ne kinlodjak,honnan es mit szerezzek meg elsonek es ugy tovabb,vagy meg jobb lenne elkuldened a te utolso mentesed kurvara nincs kedvem kinlodni a kenyerrel hogy melegibe kapjak asracok.A borra meg 1utt rajovunk.

Az aszphodolosz réten mit kell csinálni? Mert én onnan nem szdtem semmit. Lehet, hogy ott kell ásni, vagy van ott egy ásó???

Na meg mivel kell ásni? Kézzel?

Hát ezt nem találom!!!

Na nézzük, hogy jussunk el oda, ahol ásni kell...

Megvan a bor!!!!!!

Na msot már mindenre rájöttem, csak bor kéne!!! Neked van?

Már csak bor kellene!!!

Megvan a vér is!!!!!

Már borostömlőt is találtam!!!

Megvan a méz is!!! A vért is sejtem honnan kell (Prométheusztól) de nem tudom hogy hogy kell megszerezni. A csávó azt mondta vízért megszerzi de én honnan vegyek vizet? Na meg a bor. Azt is kapok, de az a hülye mindig megissza. A darával nincs gond az megvan!!!

Szia
Újbol itt vagyok, tegnap nem értem rá.
Én nekem megvan a dara. Odaadta a lány a kenyérhordásért, de nekem a síp sehova nem hisz el(igaz nem a folyónál fújtam meg, ugyanis nem találok sehol folyót). Te hogy állsz?

Hat szerinted megis hogy nyomjuk?Egyebkent media markt 2990ft.

Megvan valakinek magyarul?
Kurva jo rajottem!Mindegy melyiket nyomod mert a sip segitsegevel Kharon barhova elvisz ha a folyo kozelebe mesz es sipolsz.egyebkent a pokolnal meg lehet szerezni a vizet es barmi mast,lehet hogy el is rontottam hogy lisztet kertem.Te a kenyer hordasert megkaptad a darat?

Nehogy megfogd a sziklat!Engem nagyon beszopatott.Asszondja fogjam meg a sziklajat es cserebe elarulja hol vannak a hozzavalok.En ugy is tettem erre kiirta vege a jateknak:))

Megcsinaltam!Le kell lokni magamat a sraccal!

En akkor kiprobalom az onzetlen verziot az hangzik erdekesen.Vissza nem tudsz jonni abbol a retrol?

Hát ez biztos nem jó. Ez csak egy nagy tér az e-mezők alatt de itt nem beszélnek velem és nm tudok semmit se csinálni!!!