207
Odüsszeusz nyomában
  • ricky
    Na megjött a jó öreg Posszeidon! :))
  • ricky
    mássz fel a szikla tetejére és vedd el a kristályt. Ezután a pokol bejáratnál talod magad. Szerintem kész ez a pálya is!!!
  • ricky
    A világoskéket rakd a folyófelöli oldalon a jobb szélsőbe. Utána vedd ki és rakd a meleette lévő oldaliba. Onnan is vedd ki és a harmadik oldalon a középsőbe. Ezután fehérré válik a táj és ... (majd most csinálom!!!)
  • ricky
    Hát szerintem azokba a lyukakba kell vhogy berakni őket, de nekem csak azegyik megy vele, de az se mindbe, hanem csak kettőbe!!!
  • fucko
    Na es mit kell csinalni a kristallyal?
  • ricky
    Na megvan a 3 kristály is!!!
  • ricky
    Aol kiszálsz az Aszphodelosz-rétre ott van mindjárt egy lapos szikla. Oda rakd ki a mézet, a bort, a vizet és a lisztet, majd a tőrrel üzd el a halottakat. Utána rakd ki a vért és tartsd ki a tőrödet. Pár másodperc múlva megjelenik Teiresziász!!!!
  • fucko
    Irjad!
  • ricky
    Megjött Teiresziász!!!!

Igaz nem kellett ásni semmit de nem baj. Az a lényeg, hogy tovább jutottam!!!
  • fucko
    Na vegre
  • ricky
    SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!
  • ricky
    Sztem vmi olyan helyet kell keresni ahova ki lehet akasztani a borostömlőt és azin megcsinálni az italt!!!
  • ricky
    Lehet, én már próbáltam, de nem lett semmi!!!
  • fucko
    A szolokert resznel.En is voltam ott be is mentem teljesen a boros kutig de aszt hittem onnan hoztad a bort.De akkor ott is kell vmit csinalni biztosan.
  • ricky
    melyikre gondolsz?
  • fucko
    Akkor lehet ott lesz a megoldas.
  • ricky
    nem, ők amit adnak az mindig megissza. A bort au a fekvő ember adta a Tartaruszon egy pohár vízért cserébe!!!
  • ricky
    hát akor itt elakadtunk. Szerintem nekem se sikerül, mert már én is unom!!!
  • fucko
    Onnan szedted a bort nem?
  • ricky
    Hú de utálom ezt a "de rága gazdám, miért fáradozol? ...."-t!
  • fucko
    Na ma se sokra jutottam,benned mindem bizodalmam.:)
  • ricky
    oké
  • fucko
    Ezt meg megprobalom.Te is probalkozz szerintem mert ennek a vegtelen spacezesnek nem lenne ertelme.
  • fucko
    De varj csak.Azt irja hogy kellenek az osszetevok.Az meg is van.De mikor az asasrol van szo akkor mar azt irja hogy ass es ontsd ra az aldozati italt,vagyis azt mar elore el kell kesziteni nem?Szoval valszeg keresni kene valami helyet ahol oszze lehet onteni a cuccost,valszeg azert van meg 1 ures pohar.
  • ricky
    :(((
    Akkor keresgéljünk tovább!!!
  • fucko
    Most probaltam,de nem jott be
  • ricky
    Te spacéz én meg keresek vmi asófélét. OK?
  • fucko
    Bar mar ezt te is irtad.
  • fucko
    Na nekem sem sikerult,de mar biztos vagyok benne hogy a reten kell,mer a mezon hiaba tartom ki a fegyvert nem esnek vissza viszont a rten igen.Szoval vagy vegig spacezem az egesz retet vagy kell valami asoeszkoz.
  • ricky
    ok

nekem nem sikerült
  • fucko
    Hat nem.De most probalkozok azzal amit irtal.
  • ricky
    Megtaláltad?
  • ricky
    Nem sikerül!
  • ricky
    Lenéztem az elíziumi mezőkról az a.rétre és egy hely piros ponttal van jelölve. Megpróbálok ott ásni!!!
  • ricky
    de a kő alapján szerintem Tartaruszon kell ásni, mert azt írja, ahol a **** és a ***** belefolyik a ****-ba, és a Stüx vizei elágaznak ás egy 2 láb mély és....
    Nem lehet?

• ricky
    Szerintem biztos ott kell ásni, mert ha itt felemelem a tőrt akkor elmennek onnan a halotttak!!!!
  • fucko
    Na asszem eza resz megizzaszt minket.De szerintem tutira a mezon a feheres szikla elott kell asni,a problema inkabb ott lehet hogy kene vmi asofele nem?
  • ricky
    ELKÜLDTEM!!!
  • ricky
    Pedig nem nehéz elvinni a kenyeret. Az a lényeg, hogy mindig egyenesen menj. És mikor eljucc egy hármas elágazáshoz, akkor is egyenes (azt az utat nem látod, csak ha elindulsz arra fele.) Nekem most már elsőre sikerült :)))
  • ricky
    Azt írja az akő, hogy elsőzőr ássunk utána készitsük el az italt aztán jön a jós!!!!

Mindjárt elküldöm!!!