207
Odüsszeusz nyomában
-
ricky #166 Na megjött a jó öreg Posszeidon! :)) -
ricky #165 mássz fel a szikla tetejére és vedd el a kristályt. Ezután a pokol bejáratnál talod magad. Szerintem kész ez a pálya is!!! -
ricky #164 A világoskéket rakd a folyófelöli oldalon a jobb szélsőbe. Utána vedd ki és rakd a meleette lévő oldaliba. Onnan is vedd ki és a harmadik oldalon a középsőbe. Ezután fehérré válik a táj és ... (majd most csinálom!!!) -
ricky #163 Hát szerintem azokba a lyukakba kell vhogy berakni őket, de nekem csak azegyik megy vele, de az se mindbe, hanem csak kettőbe!!! -
fucko #162 Na es mit kell csinalni a kristallyal? -
ricky #161 Na megvan a 3 kristály is!!! -
ricky #160 Aol kiszálsz az Aszphodelosz-rétre ott van mindjárt egy lapos szikla. Oda rakd ki a mézet, a bort, a vizet és a lisztet, majd a tőrrel üzd el a halottakat. Utána rakd ki a vért és tartsd ki a tőrödet. Pár másodperc múlva megjelenik Teiresziász!!!! -
fucko #159 Irjad! -
ricky #158 Megjött Teiresziász!!!!
Igaz nem kellett ásni semmit de nem baj. Az a lényeg, hogy tovább jutottam!!! -
fucko #157 Na vegre -
ricky #156 SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!! -
ricky #155 Sztem vmi olyan helyet kell keresni ahova ki lehet akasztani a borostömlőt és azin megcsinálni az italt!!! -
ricky #154 Lehet, én már próbáltam, de nem lett semmi!!! -
fucko #153 A szolokert resznel.En is voltam ott be is mentem teljesen a boros kutig de aszt hittem onnan hoztad a bort.De akkor ott is kell vmit csinalni biztosan. -
ricky #152 melyikre gondolsz? -
fucko #151 Akkor lehet ott lesz a megoldas. -
ricky #150 nem, ők amit adnak az mindig megissza. A bort au a fekvő ember adta a Tartaruszon egy pohár vízért cserébe!!! -
ricky #149 hát akor itt elakadtunk. Szerintem nekem se sikerül, mert már én is unom!!! -
fucko #148 Onnan szedted a bort nem? -
ricky #147 Hú de utálom ezt a "de rága gazdám, miért fáradozol? ...."-t! -
fucko #146 Na ma se sokra jutottam,benned mindem bizodalmam.:) -
ricky #145 oké -
fucko #144 Ezt meg megprobalom.Te is probalkozz szerintem mert ennek a vegtelen spacezesnek nem lenne ertelme. -
fucko #143 De varj csak.Azt irja hogy kellenek az osszetevok.Az meg is van.De mikor az asasrol van szo akkor mar azt irja hogy ass es ontsd ra az aldozati italt,vagyis azt mar elore el kell kesziteni nem?Szoval valszeg keresni kene valami helyet ahol oszze lehet onteni a cuccost,valszeg azert van meg 1 ures pohar. -
ricky #142 :(((
Akkor keresgéljünk tovább!!! -
fucko #141 Most probaltam,de nem jott be -
ricky #140 Te spacéz én meg keresek vmi asófélét. OK? -
fucko #139 Bar mar ezt te is irtad. -
fucko #138 Na nekem sem sikerult,de mar biztos vagyok benne hogy a reten kell,mer a mezon hiaba tartom ki a fegyvert nem esnek vissza viszont a rten igen.Szoval vagy vegig spacezem az egesz retet vagy kell valami asoeszkoz. -
ricky #137 ok
nekem nem sikerült -
fucko #136 Hat nem.De most probalkozok azzal amit irtal. -
ricky #135 Megtaláltad? -
ricky #134 Nem sikerül! -
ricky #133 Lenéztem az elíziumi mezőkról az a.rétre és egy hely piros ponttal van jelölve. Megpróbálok ott ásni!!! -
ricky #132 de a kő alapján szerintem Tartaruszon kell ásni, mert azt írja, ahol a **** és a ***** belefolyik a ****-ba, és a Stüx vizei elágaznak ás egy 2 láb mély és....
Nem lehet?
-
ricky #131 Szerintem biztos ott kell ásni, mert ha itt felemelem a tőrt akkor elmennek onnan a halotttak!!!! -
fucko #130 Na asszem eza resz megizzaszt minket.De szerintem tutira a mezon a feheres szikla elott kell asni,a problema inkabb ott lehet hogy kene vmi asofele nem? -
ricky #129 ELKÜLDTEM!!! -
ricky #128 Pedig nem nehéz elvinni a kenyeret. Az a lényeg, hogy mindig egyenesen menj. És mikor eljucc egy hármas elágazáshoz, akkor is egyenes (azt az utat nem látod, csak ha elindulsz arra fele.) Nekem most már elsőre sikerült :))) -
ricky #127 Azt írja az akő, hogy elsőzőr ássunk utána készitsük el az italt aztán jön a jós!!!!
Mindjárt elküldöm!!!