1217
Élet a Wizardry 8 után ...
-
#1057 Egyébként a sárkány trükkös, mert azt hiszem kell h. a jegyzetek között szerepeljen az infó arról h. hány pikkelye van, és utána a pénzeszacskót kell a sárkányon használni, vagyis ekkor odaadsz annyit a pénzedből a sárkánynak, amennyi a pikkelyei száma, úgyhogy kell hozzá elég lóvé is! -
#1056 amugy probáltam a békés változattal is megoldani, megtaláltama könyvet, amiben benne van hogy 4815 pikkelyük van vagy mennyi, de ezt hogy adom a tudtára annak a dögnek? Ugyanis nem kérdez csak hümmög, meg ha a könyvel klikkelek rá akkor sem történik semmi -
#1055 okés nem ikés -
#1054 hehe pont jo hogy itt vagy, az ikés hogy megölöm azt a nyamvadt sárkányt, de hogy kell a tojásait elvenni, azok ott csüngenek a plafonon -
#1053 Lehetséges,... rég játszottam vele. :D -
#1052 Vizet nem kell hozzá adni, ha lesz már annyi skillje egy adott löttyhöz, hogy megcsinálja, akkor már tudja használni a desztiláló szerkezetet, és az ad hozzá vizet. Tehát a vizet max csak idd ki a fiolákbol :) -
#1051 A könyvtárból egy könyvből. :)
De ha megölöd a sárkányt, xp-t is kapsz érte, több tojásod is lesz, szal. ez sem egy utolsó szempont. :)
Arra figyeljetek h. a végére elég ütőképesek legyetek a főellenféllel szemben. -
#1050 Kell hozzá skill bizony. :)
Egyébként meg tedd a megőrölt növényt üres fiolába, adj hozzá vizet és voala. Ha nincs elég alchemy-d, maximum nem tudod használni a lötyit, ill. nem ér semmit. :) -
Noodlee #1049 Számold meg :))
Amúgy a különböző megőrölt növényekkel mit lehet kezdeni?
Gondolom bizonyos alchemy skill szükséges ahhoz, hogy bármit csináljak velük... -
#1048 Na most már okés a dolog, ott vagyok a sárkánynál. Honnan lehet tudni hogy hány pikkelye van? -
#1047 én már mindenhol felvásároltam és elhasználtam azokat (egy darab van) -
Noodlee #1046 Ha jól emléxem, akkor a legelső városban lehet találni 1 tekercset... -
#1045 Köszi, most már megoldottam, csak egy kulcs hiányzott, amit elég jol eldugtak a készitök.
Most, ami inkább fejtörést okoz, hogy a sárkányhoz kell menni a tojásért, de ugyebár többször is kell a lebegés varázslatot használni, hogy eljussak oda. Azonban még hiányzik az a runa ami lebegéshez kell, viszont nem is tudok már olyat találni, mert akik árulták rablofivérek, megölték öket, és sehol sincs a cuccaik között. Így most marad az, hogy scrollokra vadásszak, bizva benne hogy össze tudok majd annyit szedni, amennyiszer kell használni a lebegés varázslatot. -
#1044 Ja és ha be tudnád rajt jelölni h. hol nem jutsz át, azt megköszönném. :) -
#1043 Egy screenshotot a jelenlegi térképedről a törpés részről ha be tudnál linkelni, biztosan tudnék segíteni h. mit kell csinálnod h. kijuss. -
#1042 oké köszi -
Noodlee #1041 Szólok, de én még csak a goblin királyos résznél tartok :(
Ott akadtam egy bug-ra, ami miatt régebbi mentést kéne betöltenem, de az meg nem gyere be, de ha odaérek a törpicsekes részhez, ígérem jelzek neked :) -
#1040 Köszi, nem kell mert már 50szer megnéztem, viszont arrol fingot nem ir hogy merre van a kiut. Van két ajto, amin nem lehet bemenni, mert zárva vannak, de kulcs hozzájuk sehol sincs. Amugy meg minden járat beomlott. Ha eljutsz odáig és megtalálod a megoldást, akkor szolj lécci. Vagy ha vki már megcsinálta és emlékszik még erre a részre akkor az irja már meg mit kell csinálni. köszi -
Noodlee #1039 Úgy látom, hogy a help topicot valami bajnok törölte, de ott kérdeztem tőled, hogy belinkeljem a magyar végigjátszást? -
#1038 sziasztok!
Tudja vki, hogy hogyan kell visszamenni a dwarfoktol, miután megvan a mithrill kard? Csak mert rohadtul nem találok visszavezetö utat, ahonnan jöttem járat, az be van omolva. -
#1037 én feltettem 1 magyaritast; de eleg nyersforditasnak hangzik, vhogy nem stimmelnek neha a mondatok értelmileg...
Neha tenyleg hülyen hangzanak mondatok magyarul... :-P nekikezdtem gémnek, egesz aranyos(bár még nem toltam egy ilyen Dungeon RPG-t sem.. -
Noodlee #1036 Én nem vagyok perfekt angolos, de nem szeretem a magyarításokat. Még a Baldur kaliberű játékokhoz sem teszek fel soha! Vagy siralmas dolgokat fordítanak, vagy csak szimplán hülyén hangzik pár dolog magyar megfelelője. Inkább szótárazok. -
Noodlee #1035 LOL :) -
#1034 Azt a fajtát ahol a tapasztalati szint "pálya" néven szerepel a karakterlapon? :) -
#1033 most tettem fel magyaritast, és probalom a gémet... :-P -
#1032 Summon Demon-nal tudsz démont idézni, de ha nem vagy elég erős hozzá, akkor csak vmi kisebb lény lesz belőle... pl. csirke. :D
Viszont ha sikerül a varázslat, oda kell a "Charm Demon", mivel alapból megtámadna. -
Noodlee #1031 Van valami Charm Demon, meg Summon Demon vari is... -
#1030 Leech-ek ellen pl. paralízis, aztán tűzszőnyeg alájuk. Közben megszórod 2 tűzgolyóval és tuti kifekszik. Bár jó ha van hozzá elég manád. :D -
#1029 Meg van pl 1 titkos varázslat is, amivel nagyon erős ellenfeleket lehet megidézni. Ez tapasztalatszerzésre jó mondjuk, másra nem nagyon. :) -
#1028 Mondjuk néhány varázslathoz kell a megfelelő mágikus szint is.
De pl. ha majd megszerzed a fagyasztás rúnát, az összes variba be lehet majdnem helyettesíteni a tűz-rúna helyére... -
Noodlee #1027 WTF?
Tudod a kombinációjukat? :P -
#1026 Egyébként a rúnák és az azokból felépülő varázslatok logikusan épülnek fel.
Van olyan varázslat amit össze lehet rúnákból kombinálni, de a varázskönyvbe sosem kerül bele. :) -
#1025 Max. 3 varázslatot el lehet tárolni quick-slotba. és a megfelelő helyen v. ellenfélnél ellőni őket.
A legerősebb támadóvarikból erős varázsló esetén a lények 90%-ára bőven elég a 3 varázslat. :) Vannak eszméletlen jó kombinációk. :D -
Noodlee #1024 Igazából nekem nem jött be a varázslat dolog. Nem megy az a krix-krax irogatás. vagy 5 perc, mire eltalálom a helyes rúnákat...
Maga az ötlet jó, hogy jelekkel lehet varázsolni, de mégsem az igazi. -
#1023 Majd csinálj egy olyan karit is aminél a mágiát tunkolod, és meglátod mi a fun. ;D -
Noodlee #1022 "Milyen most a karaktered?"
Mire gondolsz?
lvl 3. Vagy a statokra vagy kíváncsi? Varázslatokat nem tunningoltam, csak a közelharci skilleket, meg egy kicsit a lopást, mert az FUN :)) -
#1021 Az jó azt hittem olyan Morrowindes hogy hemzsegnek a párbeszédek stb.
Majd kirpobálom, biztos cool game. -
#1020 Ez azért van mert nincs a játékban sok felirat, ill. szöveg. -
#1019 Tárgytalan megtaláltam DC-n szokatlanul kicsi. -
#1018 Magyarytást honnan tudnám letölteni, sehol nem találom? :(