Arx Fatalis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apache00
csak hogy kell leszedni? biztos pedig tök egyszerü, csak szivat a game. igazándibol már várom egy kicsit hogy vége legyen, tényleg jo játék, csak a végére már klausztrofobiás leszek töle, meg idegesit hogy sok olyan feladatot raktak bele ami nem mindig magátol értetödö és ezért utána kell nézni a végigjátszásnak, vagyis inkább az a baj hogy több dolgot is csak ugy csináltak meg benne, hogy csak egy megoldása lehet, tehát kicsit lineárisak a feladatok, ugy kelll megcsinálni, mint ahogy a készitök elképzelték egy féle képpen. Remélem a következö rész kicsit változatosabb lesz e téren, amugy meg nagyszerü ötletek vannak a játékban amit remélhetöleg megöriznek a következö részben is

Apache00
akkor meg mindegy :) meg különben is köcsög gyík nem akar segiteni mikor közeledik a világvége, ez eléggé nyomos érv hogy likvidálva legyen (amugy is meghalna)

Esrohnoil
Elvileg a köv. rész ez elõtt játszódna... ha elkészül vmikor.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Apache00
az nem probléma, elfér. nekem egy tojás is elég lenne, csak le tudnám szedni. igy legalább hagyok neki utodokat, akik a következö részben bosszut állhatnak rajtam :D

Esrohnoil
Jah, télleg... és a sárkánynyírás esetén a lóvéd is megmarad. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Elég sok helyet foglal egy tojás... mennyi helyed van a hátizsákodban?

Apache00
emugy meg azért is érdemesebb kicsinálni a gyikot, mert akkor a sárkánycsontot is meg lehet szerezni, amivel vissza lehet változtatni azt a csirkét emberré a kriptában, asszem vmi 50000XP jár érte

Apache00
tüzgolyoval probáltam levadászni azokat, de nem akarnak leesni

Esrohnoil
Pont akkor írtam a választ is. :D
Közben eszembe jutott h. én is szívtam vele mire rájöttem hogy van.
Ha békés úton oldod meg, kapsz egy tojást. Ha gorombán, akkor utána el tudod venni.

Apache00
aham, igy most már érthetö, köszi. azt még viszont mindig nem tudom, hogy hogyan kell a tojásait levenni a plafonrol, ha inkább az einstandos modszert választom

Esrohnoil
Egyébként a sárkány trükkös, mert azt hiszem kell h. a jegyzetek között szerepeljen az infó arról h. hány pikkelye van, és utána a pénzeszacskót kell a sárkányon használni, vagyis ekkor odaadsz annyit a pénzedbõl a sárkánynak, amennyi a pikkelyei száma, úgyhogy kell hozzá elég lóvé is!

Apache00
amugy probáltam a békés változattal is megoldani, megtaláltama könyvet, amiben benne van hogy 4815 pikkelyük van vagy mennyi, de ezt hogy adom a tudtára annak a dögnek? Ugyanis nem kérdez csak hümmög, meg ha a könyvel klikkelek rá akkor sem történik semmi

Apache00
okés nem ikés

Apache00
hehe pont jo hogy itt vagy, az ikés hogy megölöm azt a nyamvadt sárkányt, de hogy kell a tojásait elvenni, azok ott csüngenek a plafonon

Esrohnoil
Lehetséges,... rég játszottam vele. :D

Apache00
Vizet nem kell hozzá adni, ha lesz már annyi skillje egy adott löttyhöz, hogy megcsinálja, akkor már tudja használni a desztiláló szerkezetet, és az ad hozzá vizet. Tehát a vizet max csak idd ki a fiolákbol :)

Esrohnoil
A könyvtárból egy könyvbõl. :)
De ha megölöd a sárkányt, xp-t is kapsz érte, több tojásod is lesz, szal. ez sem egy utolsó szempont. :)
Arra figyeljetek h. a végére elég ütõképesek legyetek a fõellenféllel szemben.

Esrohnoil
Kell hozzá skill bizony. :)
Egyébként meg tedd a megõrölt növényt üres fiolába, adj hozzá vizet és voala. Ha nincs elég alchemy-d, maximum nem tudod használni a lötyit, ill. nem ér semmit. :)

Számold meg :))

Amúgy a különbözõ megõrölt növényekkel mit lehet kezdeni?
Gondolom bizonyos alchemy skill szükséges ahhoz, hogy bármit csináljak velük...

Apache00
Na most már okés a dolog, ott vagyok a sárkánynál. Honnan lehet tudni hogy hány pikkelye van?

Apache00
én már mindenhol felvásároltam és elhasználtam azokat (egy darab van)

Ha jól emléxem, akkor a legelsõ városban lehet találni 1 tekercset...

Apache00
Köszi, most már megoldottam, csak egy kulcs hiányzott, amit elég jol eldugtak a készitök.
Most, ami inkább fejtörést okoz, hogy a sárkányhoz kell menni a tojásért, de ugyebár többször is kell a lebegés varázslatot használni, hogy eljussak oda. Azonban még hiányzik az a runa ami lebegéshez kell, viszont nem is tudok már olyat találni, mert akik árulták rablofivérek, megölték öket, és sehol sincs a cuccaik között. Így most marad az, hogy scrollokra vadásszak, bizva benne hogy össze tudok majd annyit szedni, amennyiszer kell használni a lebegés varázslatot.

Esrohnoil
Ja és ha be tudnád rajt jelölni h. hol nem jutsz át, azt megköszönném. :)

Esrohnoil
Egy screenshotot a jelenlegi térképedrõl a törpés részrõl ha be tudnál linkelni, biztosan tudnék segíteni h. mit kell csinálnod h. kijuss.

Apache00
oké köszi

Szólok, de én még csak a goblin királyos résznél tartok :(
Ott akadtam egy bug-ra, ami miatt régebbi mentést kéne betöltenem, de az meg nem gyere be, de ha odaérek a törpicsekes részhez, ígérem jelzek neked :)

Apache00
Köszi, nem kell mert már 50szer megnéztem, viszont arrol fingot nem ir hogy merre van a kiut. Van két ajto, amin nem lehet bemenni, mert zárva vannak, de kulcs hozzájuk sehol sincs. Amugy meg minden járat beomlott. Ha eljutsz odáig és megtalálod a megoldást, akkor szolj lécci. Vagy ha vki már megcsinálta és emlékszik még erre a részre akkor az irja már meg mit kell csinálni. köszi

Úgy látom, hogy a help topicot valami bajnok törölte, de ott kérdeztem tõled, hogy belinkeljem a magyar végigjátszást?

Apache00
sziasztok!
Tudja vki, hogy hogyan kell visszamenni a dwarfoktol, miután megvan a mithrill kard? Csak mert rohadtul nem találok visszavezetö utat, ahonnan jöttem járat, az be van omolva.

dinomano
én feltettem 1 magyaritast; de eleg nyersforditasnak hangzik, vhogy nem stimmelnek neha a mondatok értelmileg...
Neha tenyleg hülyen hangzanak mondatok magyarul... :-P nekikezdtem gémnek, egesz aranyos(bár még nem toltam egy ilyen Dungeon RPG-t sem..

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Én nem vagyok perfekt angolos, de nem szeretem a magyarításokat. Még a Baldur kaliberû játékokhoz sem teszek fel soha! Vagy siralmas dolgokat fordítanak, vagy csak szimplán hülyén hangzik pár dolog magyar megfelelõje. Inkább szótárazok.

LOL :)

Esrohnoil
Azt a fajtát ahol a tapasztalati szint "pálya" néven szerepel a karakterlapon? :)

dinomano
most tettem fel magyaritast, és probalom a gémet... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Esrohnoil
Summon Demon-nal tudsz démont idézni, de ha nem vagy elég erõs hozzá, akkor csak vmi kisebb lény lesz belõle... pl. csirke. :D
Viszont ha sikerül a varázslat, oda kell a "Charm Demon", mivel alapból megtámadna.

Van valami Charm Demon, meg Summon Demon vari is...

Esrohnoil
Leech-ek ellen pl. paralízis, aztán tûzszõnyeg alájuk. Közben megszórod 2 tûzgolyóval és tuti kifekszik. Bár jó ha van hozzá elég manád. :D

Esrohnoil
Meg van pl 1 titkos varázslat is, amivel nagyon erõs ellenfeleket lehet megidézni. Ez tapasztalatszerzésre jó mondjuk, másra nem nagyon. :)

Esrohnoil
Mondjuk néhány varázslathoz kell a megfelelõ mágikus szint is.
De pl. ha majd megszerzed a fagyasztás rúnát, az összes variba be lehet majdnem helyettesíteni a tûz-rúna helyére...

<#wow1>WTF?
Tudod a kombinációjukat? :P

Esrohnoil
Egyébként a rúnák és az azokból felépülõ varázslatok logikusan épülnek fel.
Van olyan varázslat amit össze lehet rúnákból kombinálni, de a varázskönyvbe sosem kerül bele. :)

Esrohnoil
Max. 3 varázslatot el lehet tárolni quick-slotba. és a megfelelõ helyen v. ellenfélnél ellõni õket.
A legerõsebb támadóvarikból erõs varázsló esetén a lények 90%-ára bõven elég a 3 varázslat. :) Vannak eszméletlen jó kombinációk. :D

Igazából nekem nem jött be a varázslat dolog. Nem megy az a krix-krax irogatás. vagy 5 perc, mire eltalálom a helyes rúnákat...
Maga az ötlet jó, hogy jelekkel lehet varázsolni, de mégsem az igazi.

Esrohnoil
Majd csinálj egy olyan karit is aminél a mágiát tunkolod, és meglátod mi a fun. ;D

"Milyen most a karaktered?"

Mire gondolsz?
lvl 3. Vagy a statokra vagy kíváncsi? Varázslatokat nem tunningoltam, csak a közelharci skilleket, meg egy kicsit a lopást, mert az FUN :))

grebber
Az jó azt hittem olyan Morrowindes hogy hemzsegnek a párbeszédek stb.
Majd kirpobálom, biztos cool game.

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Ez azért van mert nincs a játékban sok felirat, ill. szöveg.

grebber
Tárgytalan megtaláltam DC-n szokatlanul kicsi.

grebber
Magyarytást honnan tudnám letölteni, sehol nem találom? :(