1217
Élet a Wizardry 8 után ...
-
#1137 Mondjuk nagyon brutál varázslót össze lehet hozni ha gyúr az ember manaregenerációra, mert 10. tapasztalati szinten az áldás varázslat 10-10-et ad minden képességedhez (erő, ügyesség... és ez által a skilleket is brutálisan megnöveli), a hatóidő meg addig tart asszem, amíg bírod manával. :) Bár igaz, h. ez általában max. 20-30 másodperc, de az ellenfelek többségéhez bőven elég ennyi. -
#1136 A sárkányhoz simán be lehet jutni, bár igaz h. csak a vége felé.
Ha jól emlékszem, kell hozzá lebegés varázslat meg pl. egy tűzgolyóval le kell szedni az egyik cseppkövet h. utána átlebeghess az oszlopra ami abból jön létre.
Mellesleg a végső brutál fegyver maxra tuningolásához el kell jutni a sárkányhoz is, mert kell a tojása, de úgy emlékszem h. a végigvitelhez nem feltétlen kell a fegyver (pl. ha varázslattal nyomod le a főellenfelet).
Egyébként elég jó manualokat lehet találni a játékhoz pdf formátumban, amiből sokminden kiderül (skillfejlesztések mit adnak szintenként, varázslatok sebzései szintenként, tárgymanipulálás, lelőhelyek, térképek, végigjátszás, stb...) -
#1135 Hát a köveset se vágtam:D
Igaz, hogy bosszantot, de ugye semmi se lehet tökéletes.
Nem tudom, asszem én minden barlangot végignéztem.
Ha arra gondolsz amiben a sárkány ül és ahonnan kirepül, szerintem oda sehogy. -
totya4 #1134 Nekem nem fér bele egyáltalán attól, hogy neked ez az állapot megfelel.
Tényleg rém egyszerű a megoldás, ha elolvastad a megfejtést. Anélkül meg a büdös életben nem jössz rá. Gondolom a kripta rejtvényt (jó helyre tekerni és kövek a megfelelő helyre) fél óra gondolkodás után lazán vágtad...
A sárkány barlangjának végén van egy lyuk magasan, oda hogy a jó istenbe lehet eljutni? Fellebegni nem tudok olyan magasra. -
#1133 Nem teljesen igényel végigjátszást. Mert ha belegondolsz akkor rém egyszerű megoldása van a dolognak. De valóban ember legyen a talpán aki egyből rájön és nem filózik rajta vagy fél órát:D
Egyébként az a kétszeri belenézés még simán belefér.
Kíváncsi leszek mikor készül el a 2. része.
A srácok ugye most dobták ki a Might&Magices gammát, aztán most valami másiakt készítenek. Talán utánna. -
totya4 #1132 Elég elcseszett játék ez hogy végigjátszást kell hozzá böngészni, dehát így sikerült sajnos. A dátumot látva már nem aktuális a kérdésed, de azért leírom hátha kell valakinek. A kripta egyik szintjén kér meg egy szellem hogy büntesd meg a gyilkosát, aki egy félszemű ember. Ezután kell elmenned a kocsmába leitatni (mivel emlékszel hogy ott láttad), méghozzá úgy, hogy rákattintassz a pénzeszacskódra, aztán a pultosnőre, aki ad egy pohárkával, ezt felviszed az emeletre leteszed a fickó asztalára, s az megissza, elmegy, kulcs a széken marad mikor elmegy. A széken levő kulcs nyitja a házát (kovácstól jobbra ha szembeállsz a kovács ajtajával) és ugyanez a kulcs nyitja a ládáját is, amiben ott vannak az iratok. Ezután kell Carloval beszélni aki bevallja tettét, ezután kell a királyhoz menni, odaadni az iratokat, Carlo pedig rohad a börtönben.
Még mai szemmel is szép a játék, kár volt elcseszni ezzel a végigjátszás igényes kalandjáték-beütéssel. -
#1131 Hátjahh...
Főleg h. az ő gépe 1 év múlva kb. annyit fog érni, mint Randalé, meg az enyém. :D -
Noodlee #1130 Ott a pont!
Én is rosszúl vagyok az ilyen kis 14 éves idióta #@!X%-tól! -
#1129 És szerinted kit érdekel?
Mi van ha azt mondom neked, hogy énmeg egy dualprocis kétgigaherzmemóriás űberfaszavideókártyás gépet veszek? Na? Na? Szerinted kit fog érdekelni?
Szerencsétlen kis idióta. -
matyi009 #1128 De ratyi gépeitek vannak!!!! Az enyém 2.4 Gh ez P4 768Mb DDR ram 128Mb videó kártyával simán bedarálja a tieteket!!!!!!!!!!!!! -
matyi009 #1127 azaz ingyé vagyis ingyen!!!! -
matyi009 #1126 Nekem is G force ti 200 os van! És inyé kaptam mert a gyerek azt mondta hogy leégett közben nincs is hibálya!!!! -
marcuc #1125 [url=http://ez kiru[/url] -
marcuc #1124 [email protected] -
#1123 Mondjuk az enyém sem sokkal jobb. :D -
#1122 Nah, elővettem megint a gammát. Kíváncsi leszek most sikerül-e végigvinni.
A bányában a kincskeresős dolgot még mindig nem sikerült megoldanom.
Asszem a Gothic és a Morrowind mellett a másik kedvenc RPG-m ez a gamma:)
Esrohnoil:
A mostani gépek amin nyomom:
Albérlet:
MSI szutyok alaplap integrált vidkártyával és 256mb rammal
Otthoni:
Cel800@1000
384 Sdram
Gf3 Ti200
És tök jó 3d alkalmazásokhoz:) BiA-EiB cool:) -
#1121 De, én is betörtem hozzájuk a bányából. Az a lényeg, hogy belülről az erőtérfalat nem szabad a kincseskamrában kikapcsolni, mert akkor rájönnek, hogy bent jártál.
Én minap a negyedik végigkjátszásra is találtam újdonságokat.
Nagyon várom már a Dark Messiah-ot. Az Arcane biztosan azt is telerakta meglepetésekkel. -
#1120 Megoldódott drivercserével :D -
#1119 Eredeti a játék?
Kissé mintha idejétmúlt lenne 3d-s célokra a géped... -
#1118 A gém az intró után egyszerűen leáll hibaüzivel, hogy a Win hibát észlelt ezért leáll. Mit tegyek?
P3 800MHz
384 MB RAM
GeForce 2
Próbáltam a dxdiagban a hang gyorsítás csúszkát mozgatni de semmi :( -
#1117 Megoldódott, addig ugrabugráltam, míg fel nem kerültem:) -
#1116 Okés, kösziszépen -
#1115 Hátööö...
Nekem asszem 1.15-ös van fent és végig tudtam játszani.
Az viszont egy olyan hely ahol muszály liftezni h. továbbjuss ha jól emlékszem.
Amikor elindul a lift, próbálj ráugrani.
Ha nem működik sehogy, akkor másik patch-el próbáld. -
#1114 A játék elején (az első "feladványnál") mikor kötelet rakok a fogaskerekekre, hogy mozogjon a lift, a liftre állva bugosak vagyunk, belecsúszom a liftbe, és nem tudok felmászni:) Erre valami okosság?
117 peccs fent van.
Kökke -
#1113 áá ksözi asszem a barlangosat enem találtam meg. tnhx -
#1112 De nézd meg a palotában a szobádban is, én pl. ott hagytam egy rakat cuccot...
Igaz én máshova is pakolásztam a szajrét. :D -
#1111 Akbaa templomában van 3.
Az Ylside bunkerbe vezető lépcső felső végénél a 4. szinten a nagy barlangban szintén van 1.
Valamint az Ylside bunkerben, Iserbius szobájában, a ládában találod az utolsót. -
#1110 tud valaki segíteni?
legvégén vagyok és be kéne helyeznem a meteorköveket a helyükre de 1 hiányzik. templomban mind a hármat összeszedtem. egy másikat találtam már nememléxem hol de az uccsót nemtudom hol van. valaki meg tudná mondani a templomon kivűli 2 lelőhelyét és akko le tudnám csekkolni hoyg melyiket nem hoztam el.
köszi -
#1109 Uhh, ezzel mennyit szórakoztam. ráadásul nem votl normális véggjátszásom, otthon nincs netem így wapon kerestem végigjátszást. az se segített sokat.
Amúgy egyszer benéztem a kígyónővérekhez a bányákon kersztül és utánna oda kellett volna mennem vmiért, de mikor odaértem kapásból megtámadtak. Gondolom nem kellett volna odamennem a másik járathoz... -
#1108 Lerajzolod melyik hogy helyezkedik el a nagy teremhez képest, aztán ugyanúgy beteszed a köveket. Persze ugyanabból az irányból. -
fufanu #1107 Végig probáltam minden hogy.:( -
fufanu #1106 Meg probáltam,de még az lene a kérdésem hogy hogy van ez hogy északi sor és déli sor? mert 2 féle iránybol lehet felmennni -
#1105 A nagy terem (amiben a koporsók voltak) mellett 6 kisebb szoba helyezkedik el. Ezeknek a padlóján látható a 6 jel (minden szobában 1). A köveket a szerkezeten úgy kell elhelyezni, amilyen formációban a szobák padlóján látható jelek mutatják. -
Noodlee #1104 900 FT körül mozog a boltokban. -
Rundstedt17 #1103 honnét lehet megszerezni ezt a játékot? -
fufanu #1102 hy.Segítséget szeretnék kérni elakadtam a kripta legalsó szintjén ahol feladja a rejtélyt a szellem.elolvastam 2 féle végigjátszást és nem sikerült ugy ahogy kéneforgatni a köveket.pls help me.Valakinek egy screen shot?:D elöre is kösz -
#1101 A goblinokhoz meg a trollokhoz csak később jutsz be. Az instabil faldarabokhoz meg majd célszerszámra lesz szükséged. :)
A kristálybarlangokat meg úgy találod meg, ha a Trollok bejáratával szemben állsz, és bal kéz felé indulsz el a parton.
-
#1100 A Kristálybarlangon keresztül kell pedig menni. Az emerald pók fészkének bejárata előtt van közvetlenül a felvezető lépcső. Ha a fészek bejáratával szemben állsz, jobb kéz felől lesz a falba vágva. -
krismester #1099 Hali! AZ lenne a problémám, hogy mikor az emberek városába kell eljutnom és már túl jutattom az engedélyek segítségével a goblin őrökön, ott merre kell menni? Se a goblin, se a troll városba nem tok bemenni, a pókbarlangokat meg már végigjártam, de ott sincs kijárat... Már fáklyám sincs és full sötétbe bóklászok...Az egyetlen érdekesség az az instabil faldarab, de azzal se tok semmit csinálni... PLZ HELP! -
Bokcy #1098 Megvan a boldogságom. Azoknak akik ugyanezzel a hibával küzdenek.
Az alábbi linken van egy csomagolt állomány, amelyet a játék könyvtárába kell kicsomagolni. Ezután tökéletesen fut a game.
Itt az ideje hogy végigtoljam. :-)))
Arx Fatalis Texture Fix
A fórum ahonnan szedtem:
http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=98962
Mindenkinek jó játékot!
:-D