26
  • Att
    #26
    Version, a beszólásod minősít. Nem is kommentálom.
    Ami az RDRAM és az Intel viszonyát illeti, furcsállom, hogy egyszercsak hipphopp, meg akar szabadulni az Intel attól a memóriától, ami csak és kizárólag neki köszönheti az életképességét. Az RDRAM már az égvilágon sehol sem lenne, ha az Intel nem állt volna ki mellette ennyire anno. Pedig akkor még az ára irreálisan magas volt, és most süllyedt le normális, reális szintre.Szóval nem igazán értem az Inteléket, de az is igaz, hogy az RDRAM-nak megvannak a maga hibái.
  • Supergamer
    #16
    Probald mar meg felfogni a kicsi agyaddal, hogy a RAMBUS nem a jovo utja.

    Ha nem tetszik az SG akkor minek jarsz ide?Sajat magad ellen beszelsz kispofam.Nem erzed, hogy ez mennyire nevetseges?

    "jo ez a rambusram a ddr egy röhej !!"

    Ilyen egbekialto okorseget sem hallottam mar nagyon regota.Milyen rohej?Mirol beszelsz te?Amig a frekvenciakulonbseg kulonbseg a RAMBUS es a DDR kozott hatalmas az adatatviteli sebesseg nem olyan nagy(de teny, hogy a rambus meg gyorsabb).Kivetel persze a Yellowstone, de a MAMBA-t sem emlitem.

    Kerdes:Tudja, valaki, hogy hol lehet MAMBA-DDR-t venni?
  • pilóta
    #13
    Csak azt nem értem, hogy miért kell elhinni, ha az Intel azt nyilatkozza, amit nyilatkozik. Talán két éve sincs, hogy azt nyilatkozta, hogy nem támogatja az SD ramot, meg a DDR-t. És most tessék. Majd jövőre meg azt nyilatkozza, hogy mégis támogatja a Rambust oszt jó :)
  • versio
    #10
    jo ez a rambusram a ddr egy röhej !!
  • Tomcat.no1
    #3
    Nos ezzel az Intel elismerte egy "újabb" melléfogását!