Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol van fent?
avcom
Hello! Én GP3 2000 ISO helyet keresek, kérlek segítsetek. hogy nehogy úgy járjak, mint Kapa mondom, hogy végignéztem az ország összes online áruházát... HELP!

Hát kérlekszépen 1500FT-ért már meg is lehet venni...Annyit megér már:-)
Sumeeeeeeeeee nyert!
Duron 950-essel nekem Radeon sdr-rel birta 800*600*16*közepesbe...
XP2000+szal meg 1024*768*32*maxximumot bir úgy hogy 50-80 százalék a maxx prociterhelés.
GAMECUBE
gigas cerka keves, mert a GP engine meg mindig procifuggobb mint videokartya fuggo....

A "jump start" a korai rajt, vagy KIugras a rajtnal. (A beugras az a szinhazban van, vagy a strandon a medencebe. De ezt hagyjuk. :) ) Szoval nem ezt lehet az F9-cel ki-bekapcsolni, mert azert az eleg erdekes lenne. Az F9 a "launch control"-t kapcsolja ki-be. Ez ugye a "rajtgep", vagy rajtolo automatika.

Má hollassú neked?
Milyen procid van?
1-a program processzorra épít gondolom kevés neki
2:az a beugrás rajtnál
Gp3 add-on
Ja!

Eladják, állítólag az Infogramest is! /gp3-2000.de/-ez nem biztos- az a hülye Sega akarja megvenni! Lesz szép játéktermi verziónk a Gp4-bõl igazi arcade módra!:):(

Ha a Sega-n mûlik itt nem lesz Gp5, Geoff bácsi lehet, hogy végleg lehúzza a rolót? Jaj ne! - majd átmegy az EA-hez?-

Most már tényleg vége!
Gp3 add-on
Nem tudom, de szerintem az F1 2002 grafikailag szebb, mint a Gp4, de nem annyira nagy a különbség, mint anno F1 2000, Gp3!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a Gp4-ben a Tcam nagyon el lett cseszve! Egyszerüen képtelenség úgy játszani! A kezük állandóan be van gipszelve, vagy mi!?
Ide vág, hogy amikor még készült a játék, volt egy T-camos kép a Montoyáról. Nos akkor jó volt, de a végleges v.-ben már elõrébb vitték és így már nem látod az utat!? Nézzétek meg!

Gp3 add-on
FrezeR
tud valaki jó beállitásokat a pályákhoz?

narumon
"GP4 lehet, hogy szebb, de baszott nagy a gépigénye."

Mihez képest?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"bilentyûnél sajnos egyáltalán nem lehet kikapcsolni a steering helpet, ez így volt az F
1gp, gp2, gp3, gp3 2000-ben is."

Ez az egy amit elbasztak vele nagyon mert mindig az õ által kigondolt kis ivre húz rá ami nem baj ha autofékkel meg ilyenekkel megyek de hiába akarom kissebb szögben bevenni a kanyart egyszerûen rám se baszik :(

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"a gp4-ben csak a melegtol hullamzo levego nez ki jol, de amugy jatszhatosagban, grafikaban, es ugy minden egyebben jobb az f1 2002"

Szerintem grafikában és feelingben is a Gp4 a jobb!

GP4 lehet, hogy szebb, de baszott nagy a gépigénye.
Hali!

Én már játszottam a GP4-gyel és szerintem olyan mint a Quake3-as motor és a Doom 3-as engine közötti különbség! Tehát évekkel jobb lett! ÉS valami eszméletlen! Olyan mintha igazi forma 1-es autóban ülnék! Fizika hibátlan - szerintem -, az autó forma is, meg minden! :)

Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.

Petyus_
Hát igen, így tényleg szép, szebb, mint az F1 2002 replaye, csak én ahogy mentem egy-két kört, cockpit nézetbõl nem tetszett a sisakrostélyon a reklám (nevetséges), az aszfalt sztem jobban néz ki F1 2002-ben, de így kívülrõl nézve beismerem, hogy nagyon szép (fõleg az alagút nagyon rulez). Csinálsz egy belsõ screenshotot is? :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Lesz valami patch a játékhoz?
Alexease
Bocsi!
Ujra megneztem a F1 Racing Championship-et, es igy a F1GP4 utan kicsit „egyszeru”. Inkabb Grand Prix Legends-et akartam irni a fizikaja miatt, meg mindig az a csucs. (Ugy mint „utcaiban” a Viper Racing)
A F1 2002-ot meg nem lattam, de igy latattlanban biztos vagyok benne, hogy szep es jatszhato. Majd megnezem.
Alexease
Megtekintettem:))
Grafika tenyleg csicsa. Extrakkal tuzdelt, ami igen gep zabalo, es neha folosleges. De por, sar, fu felverodest, kerek koszolodast – ami idovel lekopig – En nem lattam, ami nekem nagyon hianyzik. Hangok csak jok. Fizika NINCS, csak egy jo bonyi szimulacio, ami igen sokat hibazzik. Neha igen bena, amikor egy bizonyos fix szogben masodpercekig „repul” az auto, vagy amikor percekig forog a levegoben a letort alkatresz. Neha az autok a fu felett 5-10 cm-rel lebegnek. Ilyesmi. Amugy tenyleg jo, csak ezek elveszik az ember kedvet.
Ugyan az a helyzet mint a tobbi autosnal, harombol kellene egyet gyurni: F1 Racing Championship + F1GP4 + WarmUp.
(Fikazast fenttebb kerem:))))
Petyus_
Ha igen, akkor anyira bonyolult ez a csodajáték, hogy egy magamfajta láma még a grafikát se tudja beállítani. :)

sziasztok!
el tudna kuldeni nekem valaki, hogy milyen ertekeket allitsak a kormany setupjanal, hogy eleg elethu legyen az iranyitas?? Egy TM FFB Ferrari Racing Wheel-em van.

Petyus_
Kormány van, AA-t meg AF-t nem szoktam bekapcsolni, de a játékban minden bekapcsolva (Video walls, stb.), minden highest, on állásban 1024*768*32-ben simán megy akadás nélkül, és igénytelenül néz ki. Nem tom, én 2002-ben nem ilyen grafikát várok, közönség meg a pálya személyzete tippmix Puhl Sanyi figura feeling stb.... :)

Meg nincs semmi hangulata, eleve a menüje is igénytelen, jellegtelen, stb., nem adja vissza szerintem a Forma 1 hangulatát. :( Kormánnyal játszottam persze, hááááát, én a szuper fizikától se voltam elájulva, ahogy rámentem az elõttem lévõ kerekére, elég hülye szögben repültem fel és estem le...

Mindegy, lehet tukkó vagyok, de tényleg nem bírom felfogni, miért olyan isten ez a játék, nekem az F1 2002 milliószor jobban bejön. :)

K.András
"Mi kell, hogy ezt a játékot élvezni lehessen?"Egy kormány kell, egy erösebb gép és mehet a móka.De ha annyira koppon van a grafika, akkor rakjál rá egy 8-as anisotropic filtert(persze nem a játékban), aztán nézd majd meg.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Goodwill
az bizony elképzelhetõ....

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Petyus_
Mi kell, hogy ezt a játékot élvezni lehessen? :) Minden koppon olyan gyenge a grafikája, hogy szörnyû, irányíthatatlan, semmi F1 "feeling", igaz, hogy F1 2002-vel kielõzök egyszerre 12-13 autót egy egyenesen, de az legalább szép és hangulatos. :)

Vagy én vagyok láma? :D

Goodwill
nekem is az kéne, de nagyon!

FrezeR
tudtok valahol jó setupokat minden pályához?

DOGMAN
"a PO soha nem megy 100 fölé, az átlag 60-70, és ebbe a Monaco-i start is beleszámít"

Ezt a PO-t hol kapcsolod be????

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

FrezeR
Köszi! megnéztem és tényleg emiatt volt, de sikerült megoldanom a gp4performance editorral

Gp3 add-on
Frezer: Velem is elõfordult ez, és K. András-nak igaza van! Ez a Gp4 edit 0.00-tól van, legalábbis szerintem! Ugyanis ott exportáltam performancet és utána nekem is meghülyûlt! Egyébként nekem sohasem sikerül a Gp4-be performancet exportálni, akármilyen editort is használok!? Miért is van ez?

Na mindegy: Töltsd le a Gp4 edit 0.01-et, ott állítólag már kijavították a hibát!?

Üdv...

Gp3 add-on
K.András
Szerintem megbuheráltad a játékot mindenféle szerkeztövel...

FrezeR
Sziasztok! Egy érdekes dolgot fedeztem fel a játékban, nem tudom másnak is elõfordult e ez de, idõmérõ edzésen valami elképesztõ hülyeséget csinálnak a többiek, pl olyat hogy a boxban mint a mérgezett egerek ugy mennek elõre hátra neki a falnak stb..meg ha kimennek az aszfaltra ott is hátrafelé!!! teljes gázzal mennek veszik be a kanyarokat és igy mennek!!?? miez egyáltalán? valami bug? vagy..nem tudom! ötletek??

Goodwill
"Ugye akkor ,,szabadabb,, vagy?"
Ahh, csak 1 csöppet....mongyuk beletelik 1 kis idõbe, amíg átállsz bill-rõl kormányra.... :P
De megéri!

Gp3 add-on
Ezért akaorok én kormányt, hogy azt a r******t steering micsodát ki lehessen kapcsolni! Ugye akkor ,,szabadabb,, vagy?

Gianni27: Biztos nem XP-d van, ugye?

Egy észrevétel: Aki a Gpx Patch-ban nem tudja beállítani az Optionsban a billentyût /nem reagál/, annak akkor Gpx könyvtárában a keys.ini-ben kell átírnia!

Egy jótanács: Num Lock: NP_(x)

Bye!
Bocsi hogy itt most közbeszólok, nem vagyok egy nagy F1 játékos, de ezt most megszereztem, mert annyira istenitette egyik haverom.
Több kérdés is felmerült bennem.

1. Mikor adták ki ezt a gamét? mert elég tré a grafikája.. R8500on minden maxon illetve highesten, 1024ben kb 250FPSt tol, és a grafika leginkább a régi vektorgrafikás TD3 illetve a nascar 2 grafikájának keverékére emlékeztet... semmi extra, minden le van butitva, egyedül az auton van némi tükrözödés, ami viszont kurvára felesleges...

2. A keyboard controlnál hogy állitom át mit mivel akarok csinálni? nekem semmire nem reagál ott, semmit nem tudok elállitani. Eleve nézetváltáshoz nincs is hozzáfüzve semmi, és nem is tudok ujat odatenni...

3. Mentem 1-2 kört vele egy quick racen, meg is nyertem simén totoyavál. Viszont közben párszor átváltott sumaher nézetébe, ami felettébb idegesitõ volt, ez mitöl van?
K.András
Szerintem nem az a reálisabb, hogy majd kitépi a kezedböl a kormányt egy fékezés, ezek annál sokkal precizebb szerkezetek,nem véletlen kerülnek hihetetlen összegekbe a fejlesztések stb...Szerintem nincsen baj az ff-s effektekel sem(Logitech WingMan-em van),a baj az hogy olyan dolgok nem kerültek bele a játékba, amiket már a GP3-ba megígértek pl:büntetésnél ki kell menni a boxba stb...De viszont ezeknek a játékoknak a lelke az AI, amiben egyszerüen verhetetlen ez a játék és szerintem ez a lényeg, lehet multi is egy játékban ha nincs kivel játszani valamilyen okbol,de nem ezért jobb játék ez, hanem mert ace-n ugy lehet versenyezni 100%-os távon teljes mezönyben, hogy nem veszik el a játék szépsége azáltal mert olyan hülyék a gépi piloták hogy a nyomomban sincsenek...

zoozoo
A kormánnyal rendelkezõknek mondom: hiába van kikapcsolva F8-al a korm.rásegítés, ha nincsen a controller ANALOGRA állítva!!!
Ha SWITCHED-re van kapcsolva, akkor bele fog szólni a gép az irányításba!!!
Aki nem hiszi, járjon utána ;-))

A boxban eltoltott idot lehet valahogy valtoztatni? Idegesito, hogy 12-14 mp-ig bent vagyok.

narumon
Kurva jó lenne a game de valaki árulja már el hogy hol lehet kikapcsolni a rohadt kurva buzi steeringet? Azt irja hogy F8 de arra cseszik kikapcsolni, az optionsnál a driving aids menüben a steering pontnál levettem nullára, de még mindig nem arra kanyarodok amerre én szeretnék hanem egyszerûen húz az irányba. Igy meg lehetetlen bármiféle normális manüvert csinálni. Please Help tiszta ideg vagyok!!!!

nem hagytál ki sokat
irényíthatóságba: F12002 gr5afikába: F12002 fizikába: GP4 bár F12002-ben sokkal jobban meg lehet dobni azt autót, idõjárást felesleges nézni mert F12002-ben is változhat verseny közben az AI-ban pedig nem marad el sokkal az F12002..
Gipigénye és nem rókabõrsége miatt tartom jobbnak a F12002-t. Szubjektív persze
Gp3 add-on
Az Al tényleg a legjobb a GP4-ben! A multkor eléggé messze ment tõlem egy Jordan /Alesi/, de azt láttam, hogy valami baja van! Monzában történt mindez, s amikor az utolsõ kanyarhoz értünk kisodródott én úgy neki mentem, mint a valami! Azért jó ez, mert a gép nem írta ki, hogy valami baja van Alesinak, ám õ mégis lassult, tehát rakoncátlankodott a kocsija!

Gp3 add-on

Tehát GP4!!!
Goodwill
aranyat szóltál :)

gjoecrow
Tõled nem is vártam mást! Legalább ebben elkerüljök egymást (multiban )
gjoecrow
Nem akartalak meggyõzni :P Viszont vettem egy kormányt, és nem bánom ( F1 2002) A GP4 miatt kibodott pénznek érezném :(
Goodwill
jó érvelés...asszem maradok a GP4-nél :)

G. Joe
Tudomásul kell venni, hogy a mai világban minden autos game, force beedback technologiára van fejlesztve elsõsorban. Egy amerikanak nem kerül tul sokba, :( Ebben viszont az F1 2002 magasan veri a GP4-et. Elõbbi olyan hihetetlen vezetési élményt nyujt, amelyet még egyetlen autós játékban nem éreztem, utobbinál viszont annyira gyengére sikerült , hogy siralmas. Egy példa GP4-ben kimész a kerékvetõre: no effekt!! Hmmm. Másik lényeges dolog ami a hangulatotért felelõs, a hang. Mos , tessék össze hasonlitani, a GP4 hangjai kb, mint a régi xt-m hangaj volt a belsõ hangszoroval 10 évvel ezelõtt. A lényeg , hogy sok érv szolhat mindkét játék mellett, de ugy érzem most az EA lényegesen nagyobbat alkotott! Csak az esõt az alagutban tudnám feledni :P

http://deathfellows.hu/

G. Joe
Válts vissza legmagasabb fokozatbol 300-nál 2.-ba. Mi történik? GP4 szépen lelassul és megáll, az F1 meg majdnem kitépi a kezedbõl a kormányt, és elfüstöl a motor . Melyik reálisabb?

http://deathfellows.hu/