Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sumi
igen...én csináltam 1 gp4 könyvtárat abba rakattam.onnét f5 és bemásoltam az eredeti játék könyvtárba...ha ez +van akkor a játékban levõ gp4.exe vel inditsd.elösször a hangot kalibrálja,ad 1 hibaüzit azt okézd le.lépj ki a játékból.iditsd ujra,azt jön a grafikai beáll..fogadd el(30 fpsre állitották).lépj ki ismét.aztán amit a játékba rakott(GPxPatch.exe)azzal indithatod.mindent balõhetsz a játékban csak a gaórafikához ne nyúlj mert akkor mindig ki fog lépni...

ennyi.

Na ez az ami Nekem nem indul el!Valami német szöveget ír ki!De pl a v2-es az simán megy...

sumi
F_A_C_Mod_GP4_06_v3.exe = 470 mb. ezt csak el kell inditani,nincs semmi hókusz-pókusz....

ja és te csak letöltöte és belementél hogy szülõmappa megnyitása és ott belementél egy ikonba és máris telepítette?? mert én most létrehozok egy archívumot vagy mi a rákot és reménykedek hogy jó lessz mert ha nem én nem tudom mit csinálok és azzal megoldódna a problémám ha leszedném újból ja és leírom pontosan hogy mit szokott kiírni

A fájlhoz nincs társítva a mûvelet végrehajtáshoz szükséges program.Adja meg a társítást a Vezérlõpult Mappabeálítások alkalmazásával.

utána társítom a winrarhoz és ezt írja ki

C:\Dokumentumok and Settings\Colt\dokumentumok\Downoland\tudjátok gp meg minden csak most nem akarom leírni na mi lehet a gond kérlek segítsetek mert én megõrülök úgy unatkozok

ja és amikor telepítettétek a játékot a háttérben egy jobbos kanyarban volt egy ferrari meg egy mercedes és a bal oldalon meg egy km\h mert ha rámegyek a mappába a gp4 re ezt írja ki

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert binkw32.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.

ezt meg az elõzõket miért írja ki ja és ez az ikon amikor rákattintok ebbe volt benne

C:\Documents and Settings\colt\Dokumentumok\Downloads\Grand Prix 4 by Dj Eclipse\# Aggiornamento 2005\Inserisci qui la tua directory di Grand Prix 4
kérlek segítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sumi
igen...én csináltam 1 gp4 könyvtárat abba rakattam.onnét f5 és bemásoltam az eredeti játék könyvtárba...ha ez +van akkor a játékban levõ gp4.exe vel inditsd.elösször a hangot kalibrálja,ad 1 hibaüzit azt okézd le.lépj ki a játékból.iditsd ujra,azt jön a grafikai beáll..fogadd el(30 fpsre állitották).lépj ki ismét.aztán amit a játékba rakott(GPxPatch.exe)azzal indithatod.mindent balõhetsz a játékban csak a gaórafikához ne nyúlj mert akkor mindig ki fog lépni...

ennyi.

nekem ragyogóan megy a játék.
amióta kijött a gp4 azóta csak ezzel nyomulok,mert a többi f1es játék nem jött be...

ja és amikor telepítettétek a játékot a háttérben egy jobbos kanyarban volt egy ferrari meg egy mercedes és a bal oldalon meg egy km\h mert ha rámegyek a mappába a gp4 re ezt írja ki

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert binkw32.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.

ezt meg az elõzõket miért írja ki ja és ez az ikon amikor rákattintok ebbe volt benne

C:\Documents and Settings\colt\Dokumentumok\Downloads\Grand Prix 4 by Dj Eclipse\# Aggiornamento 2005\Inserisci qui la tua directory di Grand Prix 4
kérlek segítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ja és te csak letöltöte és belementél hogy szülõmappa megnyitása és ott belementél egy ikonba és máris telepítette?? mert én most létrehozok egy archívumot vagy mi a rákot és reménykedek hogy jó lessz mert ha nem én nem tudom mit csinálok és azzal megoldódna a problémám ha leszedném újból ja és leírom pontosan hogy mit szokott kiírni

A fájlhoz nincs társítva a mûvelet végrehajtáshoz szükséges program.Adja meg a társítást a Vezérlõpult Mappabeálítások alkalmazásával.

C:\Dokumentumok and Settings\Colt\dokumentumok\Downoland\tudjátok gp meg minden csak most nem akarom leírni na mi lehet a gond kérlek segítsetek mert én megõrülök úgy inatkozok

Mondjuk ott reggeljetek s jön is ezerrel...

Szedjétek a frankieról... Amíg nem tudom felrakni...

Neked a 2006-os módból megy a V3 ? Nekem nem akar felmenni a gépre...

C:\Dokumentumok and Settings\Colt\dokumentumok\Downoland\tudjátok gp meg minden csak most nem akarom leírni na mi lehet a gond kérlek segítsetek mert én megõrülök úgy inatkozok

sumi
http://www.frankrie.de/

z0ty4

szerintem

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

és ezt a modot honnan tudom leszedni?

sumi
F.A.C Mod GP4 2006 V.3
(Uploader: frankrie)
am: 03.06.2006 12:43
upgedatet am: 16.07.2006 11:21

Beschreibung:
Readme first, Install Englisch

Please deinstall your GP4 and don't forgot to do Backups of your folder "GPSAVES" or of thinks you need from folder GPxPatch "GPXDATA / PNL"
It's very important the you have a comlitly new installation of GP4, it must be free from other mods or tweaker-settings.

Do a comlitly new installation of GP4, now install the offical Patch 9.6 (you can find it on the database of frankrie's portal), now install the mod!

1. Please do nothing after you installed the mod, restart your PC before.

2. Start your GP4 with GP4.exe (in the GP4-folder), GP4 is asking about automatic sound/grafic calibration (please click on "YES")
after the calibration is done, check your settings and if it needs correctures do it manually.

Restart GP4 after you've done the graphic-settings.
Evertime you changed the settings it's recommended that you restart your GP4

3. Attention! Don't change the texturedetails. They have to be always on high, because there arn't any low-res textures in the mod.

4. Start GP4 everytime with the "GPxPatch.exe" because you'll get an error if you start it with the GP4.exe. Don't change the GP4.exe.

* References about the Mod *

The Mod is very High-detailed and you need a very good hardware--> minimus are: 2 GHz CPU, 512 MB DD-Ram -- better 1024 MB and a GeForce 6600 GT

There aren't any low-res textures in the Mod and the new tracks are in high-resolution too.

You can find a folder "Extras" in the Mod, in this folder you have many Trackfixes and one-fun-track.

There is Melbourne in Slot 1 but if you wish you can choose another track (at the moment there is Bahrain as fix-track installed), Surfers Paradise, Spa or Istanbul are also available. Just start the install of the Track you wish. You can do this as often as you wish.

Not all tracks have the right pitboxes and therefore we have a reason:
Furthermore we get new tracks (we have permissions for upcoming tracks), it isn't clever to update the old tracks and it's to much work. Next track for example is Nürbur 2006

We have to wait for permission of Car-updates from the original authors too, there are all cars of 2006 in the mod only Toyota and McLaren are old ones :-)

All other things are in order of 2006 and also the GPaedia is updated to the season.

If we have the assistance of the modders there are new updates avaiable soon.

We want to say thank you again to all modders which given us the permission to use theire things.

We havn't done the mod for ourselves, we only want to give the community a high-detailed mod of 2006.

===========================================================================
=====================
Spezials:
=====================

* Cam Editor English*

Your can choose your personal settings for cams.

Just press the "Page up-key" on your tasta and switch position wit the numlock-block

Game_CamTrack=LEFT
Game_CamCockpit=RIGHT
Game_CamChaseFront=DELETE
Game_CamChaseRear=PAGEDOWN
Game_CamOnboard=PAGEUP
Game_CamChaseZoomIn=7
Game_CamChaseZoomOut=6
Game_CamChaseZoomReset=5
Game_CamChaseShiftUp=4
Game_CamChaseShiftDown=3
Game_CamChaseShiftReset=5

Press "D" during your first Race (or Train, etc)
If you do this you have great TV overlays in intermittents of time.

e.g. Classifiction or Pitstops of other drivers.

======================

* Copyright *

Es ist nicht gestattet den Mod als eigenes Werk zu präsentieren oder ihn als Basis für einen neuen
zu benutzen. Falls irgendwas verändert wird um es dann später zum DL freizugeben, möchten wir euch
strengstens darauf hinweisen das die Original-Authoren vorher nach Erlaubnis gefragt werden müssen.

This zip-file cannot be distributed without the permission of the author in all kind
of media. The packet must remain as it is without dropping out any files, including
this document. The author reserves all rights to ask the distributor to remove the
program from distribution. If you use this mod as base for other things, so mail us or ask
for permission ;-)

=======================

* special thanks and greets *

Intweb
MDBSnake
MarioB & b-tone
Ricardo Lampert
Tahlendorf
gezere
IWE
ROM1
Yulcsa
Krauti
Overgone
e_shumi
Stifflers Mum
Shuttle1
apfonseca
TTM
Lee1971
Lok2
Ruboy
Duffer
Hagi
vesuvius
vasstek
Enzojz
Spoi2003
chris schaller
HoldenRT
Korg
dark_silence
gpracer/Sound
Bishop/Testing
Pfeffer2004/Perform Physik

readme first, bevor install / erst lesen dann Installieren

Tipps und Tricks zum Mod

Attention time limit

ungefähre Größe: 457 MB

GPRF-Team F1 MOD 2006 van más 06 mod is ?az a 450 mb?

sumi
A 450 mb-os modból még 300mb hátravan...

www.grandprix.atw.hu

Itt vagy ma este (éjfél) vagy holnap délelött fennt lesz a 2006-os mod...

Ne ksözönjétek

<#nyes>

blory
Amit letoltotel azt Daemonal el kell hogy induljon, en is azt toltotem le s minden ok/

akkor valaki elmondaná mit tegyek az elejétõl fogva én ezt csináltam a netrõl leszedtem azt a szart és elindítottam azall az izével a letöltést pár órával késöbb kész és szaaaar na de kell cd amire ki írjam na de valaki az alapoktól hogy mit hova mentsek azt írja le hogy kell cd meg minden jó meköszönném

Pasz!

Valszeg valamit elbasztál...

na én beszarok hááát nem toom hány óráig töltötte a grand prix 4 by eclipse és mikor leszette semmit nem tudok benne megnyitni mert valamien a fájlhoz nincs társíítva meg minden szar és hogyha meg társítom a winrarhoz akkor meg más baja van ezt miért csinálja és hogy lehet megoldani?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? és a modokat meg mindent hova kell teni meg a magyarosítást??????

Honnan tudom leszedni a grand prix 4 de nem torrentõl?ja és a GPRF-Team F1 MOD 2006.cuh hova kell bemásolni???????melyik mappa annyit tudok program files gp 4 és ott???

na én beszarok hááát nem toom hány óráig töltötte a grand prix 4 by eclipse és mikor leszette semmit nem tudok benne megnyitni mert valamien a fájlhoz nincs társíítva meg minden szar és hogyha meg társítom a winrarhoz akkor meg más baja van ezt miért csinálja és hogy lehet egoldani???????

Az jó lesz. Várom, és köszi elõre is!
Ha minden igaz akkor holnapra felrakom a 2006-os módot magyar tárhelyre!

Simán be lehet állítani a 3 ban is meg a 4-ben is!Szerintem a GP4 sokkal jobb!
Neked is be fog jönni!Nagyon állat s már van hozzá 2006-os mód is!Nagyon coll!
Engem csak az zavar mikor akár proban is amutomatice lehuzza a gép a kocsimat ha valaki elõz!

Ezt hogy lehet beállítani,hogy ne tegye ?

blory
http://www.mininova.org/tor/252902

na csá meg mondaná hogy mi a külömbség a gp3 4között mert nekem meg van a gp3 de unatkozok és azt nem lehetne benne beálítani hogy ne egy tankal mennye végig a versenyt ja és épp most töltöm le a gp4-et na ennyi kérlek válaszoljon valaki????????????????????

Siluro
Nincs szükségetek egy bannerra esetleg? :)

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Zolcsi01
Nem Warezolunk!<#ejnye1>

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Hali.Tudom hogy már leírtátok hogy honnan lehet leszedni a teljes játékot csak amit olvastam www.torrentspy.com ott sehol sem találtam nem tudnátok mondani írni egy másik oldalt ahonnan le lehet ingyen tölteni a teljes játékot?????

KKÉÉRRLLEEKK SSEEGGÍÍTTSSEETTEEKK!!!!!!!!!!!!!!!!
S.O.S.
S.O.S.
S.O.S.

help

GPRF-Team F1 MOD 2006 arról az orosz loldalról nem tudom leszedni mert lassan jön vagy szar az oldal honnan szdhetem még le????????????help

Na letöltöttem a 2006-os módot arról az oldalról amit belinkeltetek. csm-mel indítom el is indul a játék csak fehér az összes kocsi külsõ kameranézetben. Ti tapasztaltatok már ilyet?

#939 -tol ott vannak a bejegyzesek a 2006-os modhoz.

Én még nem hallottam 2006-os módról ill találtam 2006-os updateket de nekem egyik se mûködött pedig minden editor fel van téve. Szal én még a 2005-össel tolom de remélem majd nemsoká a 2006-os szezont játszhatom.

GX25
Hali!

Légyszi megírnátok honnan lehet letölteni a GP4-hez a 2006-os módot. Köszi.<#help>

Csiaki

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Nem tudnátok valami linket adni kiegésztésekhez?
Csiaki
Már hogyne lehetne!!
Options/controls/keybord setup/change drive keys!Ha ott sem megy akkor meg felrakod a gpxpatch frisebb verziói 1ikét és ott az edit bind keys-nél simán be lehet állítani mindent!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

ha vki mond egy ftp szervert felrakom.
Joga: a gpx-t tedd fel, es az ini -jeben (is) tudod allitani a billentyuzetet. amugy a sima jatekban is lehet. nem tok egyertelmu, de lehet.
patchet? lasd az gp4 oldala 9.6 az utolso. amugy milyen hibakat?

Valaki tényleg felrakhatná a 2006modot!
sziasztok!!!!!
vki tudna nekem segíteni???
mert ugyanis nem lehet a billentyûzetet átállítani!!!
hol lehet ez a peacht-et letölteni ami javítja a hibákat??
segítsetek!!!!!!!!!!!
elõre is köszönöm!!!!!!!
:)
mozesapo
Nincs valakinek kedve feldobni valahova a 2006-os modot? Mert az orosz oldalon a 7. rartól kezdve az 1.2 fixekig mindegyik 404 error.

mozesapo
Azt miért csinálja, hogy véletlenszerûen kidob a desktopra, mindenféle hibaüzenet nélkül?
Nem szereti a P4-HT üzemmódot?

a cms-ben ahol felsorolja az update-kat, bal oldalt: 2006update vagymi, ott jobb eger es options. a megjeleno listaban van. konkretan nem emlexem a nevere. de ott lehet a fenyviszonyokat, box speed automatikat is beallitani meg egy csomo mas dolgot..

sumi
hogyan kell a fejet rázni??ird már le lgyszi..