Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jött ki egy új mod a a Jcaranti&friends mod
Jcaranti mod
csak a két legfelsõt kell letölteni.
RAPIDSHARE JELSZÓ: FIA
én már próbáltam szerintem a legjobb 2007 es mod lenne ha nem szaggatna prutálisan fõleg a verseny mert az teljességel játszhatatlan de idõmérõket és edzések mennek szaggatás nélkül szóval egy jó gép nem árt.
Jcaranti mod
csak a két legfelsõt kell letölteni.
RAPIDSHARE JELSZÓ: FIA
én már próbáltam szerintem a legjobb 2007 es mod lenne ha nem szaggatna prutálisan fõleg a verseny mert az teljességel játszhatatlan de idõmérõket és edzések mennek szaggatás nélkül szóval egy jó gép nem árt.
hello! énis játszok még mindig a Gp4-gyel, mert az egyik legjobb f1-es játék szerintem, sok tekintetben nekem jobban tetszik mint az f1challenge99-02 (a 2007-es borzalomrol nem is beszélve).
mûködõ 2007-es mod linket tud valaki adni? (TUDOM hogy ezt már rajtam kivul 5000-ren kérték).
ja és utána kellene majd nézni a Honda,Force India és Super Aguri festéseknek
mûködõ 2007-es mod linket tud valaki adni? (TUDOM hogy ezt már rajtam kivul 5000-ren kérték).
ja és utána kellene majd nézni a Honda,Force India és Super Aguri festéseknek
no fate
hello ne haragudjatok,h ilyen "jelentéktelen" hülyeségel fárasztalak titeket... tudom,h kell modokat berakosgatni de a pályákra nem tudok rájöni van nekem 1 ilyen 1.26 CSM progi meg minden ami kell fenn van de a pályákat nem tudom,h az istenbe rakjambe kérlek seítsetek!! elõre is thx [email protected] ide is küldhetitek az okosítást 😊
hello. valaki tudna nekem abba segíteni, hogy állítsam át az irányítást kormányra mert option control és ott van, hogy wheel rámegyek behoz egy új ablakot ha forgatom a kormányt akkor az eggyik csík megy jobra balra de a pedálokkal mi van meg utánna nem tom elmenteni ja meg azzal szokott kidobni a játék, hogy gp4.exe hibát jelzett ezért leált hibajenetés vagy mégse nem tudjátok mit tegyek?
hyak all
a 2007-es módhoz tudtok adni NEM rapidshares linket
a 2007-es módhoz tudtok adni NEM rapidshares linket
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
www.gp4db.com
Másik téma: Rendezek egy bajnokságot a GP4-gyel, bár maga a program nem kell hozzá. Ha jelentkezel és találsz magadnak egy csapatot akkor a versenyeken mint versenyzõként jelensz majd meg. Tulajdonságaid elért eredményeid fejében változnak. Bõvebb információk és jelentkezés itt: http://www.hsw.hu:8080/forum/viewtopic.php?p=76681#76681
A fórumon regisztrálni kell
Másik téma: Rendezek egy bajnokságot a GP4-gyel, bár maga a program nem kell hozzá. Ha jelentkezel és találsz magadnak egy csapatot akkor a versenyeken mint versenyzõként jelensz majd meg. Tulajdonságaid elért eredményeid fejében változnak. Bõvebb információk és jelentkezés itt: http://www.hsw.hu:8080/forum/viewtopic.php?p=76681#76681
A fórumon regisztrálni kell
bukosisakon a foliát hogy lehet tisztitani hogy ki is lássak amikor koszos lesz?
mert egy szar ez a mod.. én annyit szívtam már vele, hogy legszívesebben agyonverném aki csinálta 😊 csak azért játszunk vele mert ez az egyetlen F1 amivel lehet egy gépen többen játszan.Szóval ha nem muszáj ne erõltesd. Elvan baszva úgy ahogy van.
az az igazság hogy itt azért nem kapsz sok segítséget sajnos mert már szinte senki sem jáccik gp4-et.Kivéve engem 😊
én ajánlom hogy rakd fel a gp4italia&tony féle modot az sokkal komolyabb
én ajánlom hogy rakd fel a gp4italia&tony féle modot az sokkal komolyabb
Telepítettem a mod2007v2.2p1 csomagot majd rátettem a mod2007v2.2 update 2.5 frissítést is.
Elkezdtem egy szezont játszani. Minden rendben ment, amíg elértem a 12. pályához (török). Nem tudtam elmenteni a játék állását. Amint megnyomtam az ESC gombot, kidobott a játékból egy memória olvasási hibával. Kipróbáltam ezen a pályán a tesztelés és a futamot is. Ugyanez a helyzet. Próbáltam végigjátszani kilépés nélkül is. Amint véget ért a futam, kiírta a képernyõ közepére a szokásos futam vége szöveget (session over vagy malami ilyen) és megint csak kidobott a játékból. Nem tudom mi lehet a gond.
Tudnál segíteni valami ötlettel esetleg megoldással?
Esetleg valaki másnak is van ilyen problémája?
Köszönöm a segítséget...
Elkezdtem egy szezont játszani. Minden rendben ment, amíg elértem a 12. pályához (török). Nem tudtam elmenteni a játék állását. Amint megnyomtam az ESC gombot, kidobott a játékból egy memória olvasási hibával. Kipróbáltam ezen a pályán a tesztelés és a futamot is. Ugyanez a helyzet. Próbáltam végigjátszani kilépés nélkül is. Amint véget ért a futam, kiírta a képernyõ közepére a szokásos futam vége szöveget (session over vagy malami ilyen) és megint csak kidobott a játékból. Nem tudom mi lehet a gond.
Tudnál segíteni valami ötlettel esetleg megoldással?
Esetleg valaki másnak is van ilyen problémája?
Köszönöm a segítséget...
a csm-es modba mivel lehet új kocsikat berakni?
wadupdaterrel próbáltam,de utánna amikor elindítom a csm-et azt írja hogy "no clean wad found" és akkor visszakell rakni az eredeti cars.wad filet hogy iduljon a game.😞
wadupdaterrel próbáltam,de utánna amikor elindítom a csm-et azt írja hogy "no clean wad found" és akkor visszakell rakni az eredeti cars.wad filet hogy iduljon a game.😞
jolvan most mar vilagos csak eddig nem ugy voltak meg a konyvtarak meg a fajlok de most mar sinen vagyok 😊 koszonom a tajekoztatast amugy jo jatek 😊
He! A GPxSet fülnél van egy olyan, hogy Performance file, azt ki kell pipálni, és akkor ott tudsz tallózni, és alapból csak txt fájlokat. A MOD csomagban van egy performances 2007 mappa, ha mindent rendesen feltettél, és abban például vannak ilyen fájlok, de ott pályánként külön erõsségeket állítottak be. Azok közül az egyiket kiválasztod, és akkor azt fogja használni. Azt a például "2007 perf hungary.txt"-t tudod simán szerkeszteni. Nem hiszem el, hogy eddig ilyet nem csináltál.
g3p elnevezesu a fajl😊
mernokur:
Meglep, hogy nem csináltál még ilyet. A gpxpatchcsel csak megadni tudod, hogy melyik fájlt használja performance fájlnak. Ez text fájl, vagyis egyszerû szerkesztõvel kell megnyitni (jegyzettömb /notepad/, vagy Total Commanderben F3-mal)
Egyébként valóban elég gyengék Aceben is átlagban. Van olyan pálya, ahol nem bírok velük, de azért a bajnoki cím sima. A korábbi modok, és megapatchek különbözõek. Volt olyan, amelyik alapból olyan volt, hogy igen izzadós volt még egy erõs autóval is, de voltak olyan könnyûek, hogy egy Minardi, vagy más gyenge autóval is sima alapból a bajnoki cím.
Az én problémámra nem tud valaki megoldást?
Meglep, hogy nem csináltál még ilyet. A gpxpatchcsel csak megadni tudod, hogy melyik fájlt használja performance fájlnak. Ez text fájl, vagyis egyszerû szerkesztõvel kell megnyitni (jegyzettömb /notepad/, vagy Total Commanderben F3-mal)
Egyébként valóban elég gyengék Aceben is átlagban. Van olyan pálya, ahol nem bírok velük, de azért a bajnoki cím sima. A korábbi modok, és megapatchek különbözõek. Volt olyan, amelyik alapból olyan volt, hogy igen izzadós volt még egy erõs autóval is, de voltak olyan könnyûek, hogy egy Minardi, vagy más gyenge autóval is sima alapból a bajnoki cím.
Az én problémámra nem tud valaki megoldást?
gpx pachel lehet atallitanI vagy milyen szerkesztovel?😊
mernokur:
Egy text fájlból olvassa ki a program a pilóták képességeit, és az autók erõsségét. Ezt a fájlt használja a gpxpatch. Ezt a fájlt szerkesztõvel megnyitva simán állíthatod az erõsségeket.
Egy text fájlból olvassa ki a program a pilóták képességeit, és az autók erõsségét. Ezt a fájlt használja a gpxpatch. Ezt a fájlt szerkesztõvel megnyitva simán állíthatod az erõsségeket.
Helló!
Én ma próbáltam ki a 2007-es modot, és elsõre bejött, viszont van egy gondom, amire magamtól sehogyan sem találok választ. Meg akartam nézni, hogy a mai rendszer szerint adja e a bajnokságban a pontokat, vagy a régebbi szerint, ezért rögtön championshipet indítottam. Viszont, amikor Esc-et nyomok nem lép a menübe, hanem kilép a progiból és felajánlja, hogy küldjek hibabejelentést a microsoftnak. Megoldható ez valami beállítással?
Én ma próbáltam ki a 2007-es modot, és elsõre bejött, viszont van egy gondom, amire magamtól sehogyan sem találok választ. Meg akartam nézni, hogy a mai rendszer szerint adja e a bajnokságban a pontokat, vagy a régebbi szerint, ezért rögtön championshipet indítottam. Viszont, amikor Esc-et nyomok nem lép a menübe, hanem kilép a progiból és felajánlja, hogy küldjek hibabejelentést a microsoftnak. Megoldható ez valami beállítással?
bocsi meg1szer hogy irok megint!😊 de hogy lehet agresszivabba tenni a tobbi jatekost? mert igy unalmas hogy en vagyok a legjobb 😊
én próbáltam az online funkciót még gp3-al de félpercenként ugrott egyet a kép.😞
Nekem nem volt gond azzokal, s konyebben is elinditotam mind ezzel amenyit szaroztam 😊
Latam a GPxPatch-be hogy van valami on-line csatlakozasi lehetoseg vajon lehetne on-line jatszani ? Fasza volna menni egyett. Regebb rengeteget jatszodtam a GP4-et offline bill., meg mindig gyorsabb is vagyok bill. mind kormanyal.
Latam a GPxPatch-be hogy van valami on-line csatlakozasi lehetoseg vajon lehetne on-line jatszani ? Fasza volna menni egyett. Regebb rengeteget jatszodtam a GP4-et offline bill., meg mindig gyorsabb is vagyok bill. mind kormanyal.
de egyszeruen nem tudom kicsomagolni mert a felenel kiirja ezt a 2.3ast es a tobbit ki sem csomagolja
GP4 9.6 official patch
Pár perc múlva fent lesz.
Nem baj, hogy kéri, ne foglalkozz vele. Ha kicsomagoltad másold át a GP4 mappába, aztán telepítsd a 2.5-öt.
Pár perc múlva fent lesz.
Nem baj, hogy kéri, ne foglalkozz vele. Ha kicsomagoltad másold át a GP4 mappába, aztán telepítsd a 2.5-öt.
azt a pachet honnan szedhetem le?😊 hiaba csomogalom ki a 4 reszet keri a 2.3ast... 😞
Az alap játékra felteszed az official 9.6-os patch-et. A 2007-es mod 4 részét kicsomagolod egy mappába (az exe-t is) és bemásolod a GP4 könyvtárba (mindent felülírsz). Aztán a 2.5-ös update-tel megint felülírod. GPxPatch.exe-vel indítod a játékot. A 2.2-esnél hibát fog kiírni, kérni fogja a 2.3-ast de ne foglalkozz vele.
ezeket hogy kell megcsinalni?
Basszus megtelt a tárhelyem azért nem ment fel. Na már töltöm. Itt lesz:
GP4 mod
GP4 mod
Az 1-es reszt meg probald meg valhova felteni pls, a rapidsheren 300 perceket kell varjak ket letoltes kozott. Koszi
Az elso hianyzik csak, s az este gondoltam igy egyszerubb lesz ezzel az elso ket rapidsheres reszt letoroltem 😊. A ketto ugyanaz maskep ?
mod2007v2.2 update 2.5
Az elõzõt elírtam.
Az elõzõt elírtam.
Az elsõ még nincs feltöltve, csak holnap lesz, a többit tölthetitek.
mod2007v2.2p1
mod2007v2.2p2
mod2007v2.2p3
mod2007v2.2p4
mod2007v2.2 update 2.5
mod2007v2.2p1
mod2007v2.2p2
mod2007v2.2p3
mod2007v2.2p4
mod2007v2.2 update 2.5
En is a masodiknal tartok csak most 190 percet kell varjak holnap estere meglesz 😊 Kivancsi vagyok ez milyen jobb-e mind a Zaz betoltos verzio.
Van olyan köztetek aki letöltötte a 2007-es modifikációt és lenne kedve feltölteni? Adok FTP elérést is majd kilinkelem, hogy mások is elérjék. A rapidshare-es letöltés miatt már kihullott a hajam, inkább ezt a verziót választanám. Segítsetek légyszives.
Azt elhiszem. Én még soesem nyomtam bajnokságot. Ma kezdtem el egy "meccset".
Mod_2007 másik motor hanggal + kommentátor.
Mod_2007 másik motor hanggal + kommentátor.
úgycsinálom egyébként, bár ma még nemlépett ki szerencsére 😊
csak néha idegesítõ tud lenni hogy elvész 30 köröm.
csak néha idegesítõ tud lenni hogy elvész 30 köröm.
üdv
azzal a problémával lehetne vmit csinálni hogy játék közben menteni akarok nyomom az escapet bejön a menü aztán magától visszalép a játékba
és ha megint escapet nyomok akkor vagy bejön a menü és tudok menteni vagy gyakoribb kilép az egész játékból 😞
azzal a problémával lehetne vmit csinálni hogy játék közben menteni akarok nyomom az escapet bejön a menü aztán magától visszalép a játékba
és ha megint escapet nyomok akkor vagy bejön a menü és tudok menteni vagy gyakoribb kilép az egész játékból 😞