Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blory
Akkor most mar csak azt mond el hogy csinaltad ezt a videot :) hogy ilyen kicsi meretbe ilyen jo minoseg van. Frapsal veszed fel vagy...?

macleody
blory
Valami kepeket nem teszel fel hogy milyen a mod, erdemes-e kiprobalni ?

macleody
Megpróbálhatod simán telepíteni is a cuccot. Nkem elõször úgy is jó volt, csak aztán egy másik moddal összebarmoltam. Azt elfelejtettem mondani, hogy a part1-et /ami egy .exe/ is kicsomagoltam total commanderrel és úgy másoltam be a játékba.
RNadal1203
most már el se indul a játék ez hihetetlen komolyan <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#boxer>

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

macleody
Az alap játékra tedd fel a GP4_9.6-os official patch-et. Aztán a 4 részbõl álló 2.2-es mod-ot csomagold ki egy mappába. Másold be a GP4 mappájába. A 2.5-ös update-et telepítsd a GP4-re és a GPxPatch.exe-vel indítsd a játékot.
RNadal1203
nek ok mer amikor elindítom odáig faxa minden de a pálya olyan hogy teljesn összevissza az egész nem értem mi a problem

RNadal1203
de már ok

RNadal1203
hát nekem nem

macleody
Pedig jó, egy haverom most kezdte tölteni.
RNadal1203
így se jó mer bejön hogy amikor rámek a letöltésre A lap Nem ....

RNadal1203
oké kösz a tanácsot majd hétvégén <#eljen><#eljen>

macleody
Ja értem, még csak az 1 van letöltve. Sajnos rapidshare-re van feltöltve, várnod kell 2-3 órát míg újra tudsz tölteni onnan.
RNadal1203
csak problem hogy a Part 1-en kívül egyiket se tölti le akármivel próbálom

macleody
part1, part2, part3, part4 ezeket elõször csomagold ki egy mappába.
RNadal1203
de nekem hiányolja a part 2-t és akármit nyomok a csomagolásnál nem engedi
folytatni nagy gond

macleody
A magyarosítás nem jó, mikor pályát választok nem azt a térképet mutatja amit kiválasztottam. Lehet kijavítgatom majd, bár nem tudok angolul<#vigyor>
macleody
Nekem is vacakaolt meg hibát írt ki, de nem foglalkoztam vele, megcsináltam így hibásan. Aztán a 2.5 update felülírja és mûködik minden.
RNadal1203
mindegyik part. kell a használathoz mer nekem amikor kicsomagolnám kéri a part 2-t

blory
Quiktime.

RNadal1203
igazed volt mer exlorerel megy csak Mozzillával nem

RNadal1203
de hogy indítom el a moviet????

macleody
Itt egy fordítás, bár ez még az eredetihez készült. 80%-os ha minden igaz.
GP4 Hun
macleody
Ez csak egy video, hogy hogy néznek ki a kocsik. Nem tudom van-e valami különbség az editorral berakott, meg a simán bemásolt kocsik közt.
macleody
Nélam megy. nincs letiltva a böngészõdben a rapidshare?
RNadal1203
PARÁZS

RNadal1203
egyébként nem megy a modoknak a linkje

RNadal1203
én a egyébként a WadUpdtatert használom (1.3)

RNadal1203
ez mi?

mi ez a link?
macleody
Amit belinkeltem azzal nem szaggat, a többivel nekem is az volt a gondom. Mondjuk nem tudom ez ugyanaz e mint a többi 2007-es mod.
Próba
rosszul telepítetted fel az új autót.Én nekem is ezzel voltak gondok az elmúlt napokban úgyhogy biztos vmit rosszul csináltál.
RNadal1203
nem tod a kérdésemre a választ??

jött a télapó

RNadal1203
esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :))))))))))))))))

RNadal1203
na akkoor vki segíthente nekem mert már az autó megy de szaggat mint K****va Anyja

macleody
Na végre sikerült nekem is, mindenféle editor nélkül. Mikor editorral csináltam a dolgokat kb 2fps-sel ment a játék.
Mod 2007 v2.2_part1
Mod 2007 v2.2_part2
Mod 2007 v2.2_part3
Mod 2007 v2.2_part4
Mod 2007 v2.2 update v2.5
RNadal1203
minden

a texture is?
RNadal1203
az a bajj hogy azon van:(

Car detial grafikai beállításoknak Highre rakd!!!!!!!!!

RNadal1203
segítetek nekem? amikor telepítek egy autót 100%-ig fehér az autó mit tegyek

sziasztok tudna segíteni valaki hogy hogyan cseréljem le a 2007 es modban a már meglévõ autókat egy másikra?
a carset managert használom és a car.wad ba már bele importáltam a fileokat de nemváltozik semmi
4 db tex fileról van szó
"248f1" és "248F1_int" és a másik kettõ ugyanez csak high resolutionos
Talán átkéne nevezni õket hogy ezeket használja a játék?
Peppus
nekem olyan problémám lenne, hogy a török pályánál verseny után, vagy ha esc-et nyomok, hibaüzenettel kilép a játék :S már újratelepítettem, újraraktam a windowst semmi sem segített, de viszont a haveromnál feltettem ugyanígy az alap játékot, és a kiegészítést és ott persze gond nélkül megy minden <#falbav> valaki tudna segíteni? vagy volt hasonló gondotok? heeelp :)

blory
Leszed ezt a ZaZ programot majd ebbe elinditod a CSM-et. Ott File instal carset update s kivalasztod a 2006.cuh filet. Mikor vegzet akkor inditod a 2007 modot.

peti193
sziasztok letöltöttem a 2006-os modot és van egy 2006.cuh fájl és ezzel mit kell csinálni?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Csak azt a fránya GP5-t kiadták volna.(szvsz a módok közül a 2003-s jött be még nagyon.)
Azt hiányolták a kiadásától(gp4)kezdve , hogy inkább arcade-s irányba mentek el és nem maradtak a gp1-2 vonalán. Talán a jobb eladhatóság miatt lett ennyire könnyû a játék.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Én billel játszom. Az õsidõkben (néhány évvel ezelõtt) mindig GP néggyel játszottam. Fáj a szívem érte, mert az autók, a pálya és a boxcsapat grafikája fantasztikus...
Count Adyn
Jah bilentyûzettel nem lehet kikapcsolni a kanyarodás-rásegítést sajna, kormánnyal sokkal jobb amugy is:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

blory
Hat nincs, en is azert jatszom mert regebb a kedvencem volt s nagyon jol nez ki ez a 2007 mod. Iranyitas az mindig is ilyen volt a GP4-be nem tudom mivel jatszod nekem kormanyal turheto az iranyitas de sajnos nem igazi szimulator inkabb szep es konyu jatek.