Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na megvan az összes 2008-as autó, a pályák nem érdekelnek mert ugyis bugos ak. ez igy zsir.
azt valaki vágja hogy egy-két sapka miért marad a régi, vagy pedig ilyen összevissza színû?
azt valaki vágja hogy egy-két sapka miért marad a régi, vagy pedig ilyen összevissza színû?
no fate
Szisztok nemtud valaki már letölthetõ 2008 as módod valahonnan?
Somogyi23 te azért ez nem ilyen egyszerü,a mappában 2 fájl egy ct és egy cl van..........szóval mivel te prófi vagy neked ,lehet egyértelmü ,de nekem nem!Légyszives ha nem esik nagy gond ,akkor ird le részletesebben...A hsw fórumon se találtam rá utalást!!!
Kikeresed a mod mappáját és a Data/Cars pontba kiválasztod a illetõ autót és bemásolod az MMG-t
Somogyi23
Szerinted pilanatnyilag meik a legjobb mód??Másik ha CSM el nyomom akor hogy lehet berakni az M.M.G -s autókat??
Szerinted pilanatnyilag meik a legjobb mód??Másik ha CSM el nyomom akor hogy lehet berakni az M.M.G -s autókat??
van más akinek ennyire k*rvára szaggat a verseny kezdetén (meg néha közepén)? marhára idegesit ez a szaggatás, a versenyeim 90%-án ez miatt megyek a falnak vagy valakinek hátulról....
no fate
az MSN címem: [email protected]
Ha nem CSM-et használsz, akkor Wadupdaterrel kell betenni a kocsikat.
Én ezekre a hibákra azt szoktam használni, hogy a CSM-nél kikapcsolom az Auto Restore-t és amikor kidaobja a hibaüzit ezt ok-zom (!) és azonnal visszalépek a játékba és utána már nem dobja ki soha.
Ha nem CSM-et használsz, akkor Wadupdaterrel kell betenni a kocsikat.
Én ezekre a hibákra azt szoktam használni, hogy a CSM-nél kikapcsolom az Auto Restore-t és amikor kidaobja a hibaüzit ezt ok-zom (!) és azonnal visszalépek a játékba és utána már nem dobja ki soha.
Szeva Citizenx JCARANTI 2007 modot honnan lehet letölteni elõre is köszi?
Megint kidobott ezzel:
Debug event: EXIT_THREAD_DEBUG_EVENT
Thread ID = 0x00000630
Thread exit code = -1073741819
Thread ID = 0x00000c44
Thread ID = 0x00000088
Thread ID = 0x000006d0
Thread ID = 0x00000a70
Thread ID = 0x0000051c
Thread ID = 0x00000c7c
Debug event: EXIT_PROCESS_DEBUG_EVENT
Thread ID = 0x00000e0c
Process exit code = -1073741819
Thread ID = 0x00000630
Thread ID = 0x00000c44
Thread ID = 0x00000088
Thread ID = 0x000006d0
Thread ID = 0x00000a70
Thread ID = 0x0000051c
Thread ID = 0x00000c7c
Debug event: EXIT_PROCESS_DEBUG_EVENT
Thread ID = 0x00000e0c
Process exit code = -1073741819
Én felraktam a JCARANTI 2007-es modot, nagyon szép, tényleg egy felüdülés, de sajnos quickrace-nál egy 12 körös verseny végén, miután beér az elsõ helyezett, kb 10 mp és kidob asztalra. Másnál is megvan ez a hiba?
Egyébként vannak még letölthetõ 2007-es modok valahol GP4-re? A segítséget elõre is köszönöm.
Egyébként vannak még letölthetõ 2007-es modok valahol GP4-re? A segítséget elõre is köszönöm.
www.hsw.hu oldalon mindenre rájösz csak kérdezni kel😄XD
Behalt a fórum ,vagy mi!!!valaki irja már le ,legyen kedves .........hogy kell az autókat berakni....légyszi ,vayg egy oldalt ahol le van irva..
Somogyi23,,,,,szeretnék veled beszélni!!
Sziasztok!
Látom megindult a forgalom a fórumon, szóval bejelentem itt is a 2008-as modomat:
(Ha esetleg valaki tudna csinálni nekem jobb képet, akkor keressen)
2008 Modifikáció by Somogyi23:
Alap mod (kb. 40-50 mb) május eleje:
- 11 autó (variációk nélkül)
- 22 sisak (variációk nélkül)
- 1 teljesítmény fájl
- 1 kormány
Vagyis nem a mostanság megszokott bajnokságban versenyenként kilépõs módszer.
Késõbb valószínûleg a CSM-es menüben lehet majd kiválasztani a festéseket. Az autó kiegészítések külön fognak megjelenni
Nagy mod update (kb. 20 mb) június eleje:
- 11 autó (variációkkal)
- 22 sisak (variációkkal)
- 18 teljesítmény fájl
- 12 kormány
- Versenyenkénti változások (CSM menübõl)
Külön kiegészítõk:
Magyarosítás (kb. 1 mb)
Boxtáblák (kb. 10 mb)
És az aktuális autók/sisakok sorba fognak külön-külön megjelenni.
Trackpack nincs betervezve
Látom megindult a forgalom a fórumon, szóval bejelentem itt is a 2008-as modomat:
(Ha esetleg valaki tudna csinálni nekem jobb képet, akkor keressen)
2008 Modifikáció by Somogyi23:
Alap mod (kb. 40-50 mb) május eleje:
- 11 autó (variációk nélkül)
- 22 sisak (variációk nélkül)
- 1 teljesítmény fájl
- 1 kormány
Vagyis nem a mostanság megszokott bajnokságban versenyenként kilépõs módszer.
Késõbb valószínûleg a CSM-es menüben lehet majd kiválasztani a festéseket. Az autó kiegészítések külön fognak megjelenni
Nagy mod update (kb. 20 mb) június eleje:
- 11 autó (variációkkal)
- 22 sisak (variációkkal)
- 18 teljesítmény fájl
- 12 kormány
- Versenyenkénti változások (CSM menübõl)
Külön kiegészítõk:
Magyarosítás (kb. 1 mb)
Boxtáblák (kb. 10 mb)
És az aktuális autók/sisakok sorba fognak külön-külön megjelenni.
Trackpack nincs betervezve
jah az engem is érdekelne.
Valaki legyen kedves Irja le nekem ,hogy lehet berakni az autókat a játékba!!!Köszi
Hohó!
Force India Ferrari Gp4-hez: http://www.grandprixgames.org/read.php?4,763425,763521
Force India Ferrari Gp4-hez: http://www.grandprixgames.org/read.php?4,763425,763521
no fate
2008 as még nincs de már folyamatba van.
http://www.gp4db.com/index.php?category=mods§ion=2006
A 2006 OS ÉS 2007 ES MOD
az oladalon van hozzá 2007 update és 2006 track pach és 2007 es track pach!!!ha kérdés lenne keresss4
A 2006 OS ÉS 2007 ES MOD
az oladalon van hozzá 2007 update és 2006 track pach és 2007 es track pach!!!ha kérdés lenne keresss4
Sziasztok nemtud nekem vki a gp4 hez 2007 vagy 2008 as csm modod elõre is köszi de inkébb a 2088 mod fontosabb lenne sziasztok!!!
Hát én személy szerint Intel pentium Dual Core 4500
geforce 8600 gt 256 mb ,3gb 800 mhz Ram.....Asus P5B alaplap
geforce 8600 gt 256 mb ,3gb 800 mhz Ram.....Asus P5B alaplap
na most hogy sikerült nektek nem szaggat a verseny mert nekem állókép van de csak versenynél.
milyen géppel toljátok?
milyen géppel toljátok?
JA még anyit annak idején kb 3 hónapja megcsiptem egy 2007 es módót Itt
http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=16356 , de azt hiszem már nem tõlthetõ!!!Zaz tools nélüli ,csak gpx patch kell meg az alp játék ,a fájl azt hiszem 450 mb ,pályák is benne vannak.
http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=16356 , de azt hiszem már nem tõlthetõ!!!Zaz tools nélüli ,csak gpx patch kell meg az alp játék ,a fájl azt hiszem 450 mb ,pályák is benne vannak.
Nos!! Sikerült,,addig addig mig sikerült!!Azért nem ment ,mert a Zaz Tools nem volt updatezve most megcsináltam,és jó lett..! Küllömben fent a Tom 2006-2007 es mod is és semmi gondot nem csinál.Nem tudom eldönteni meik a jobb ,az is és az is jó!!Atért e GP 4 mindig is jó game marad ....egy kis fejlesztésel biztos nagyot ki lehetne belõle hozni..,csak kevés a gamer mert mindenki R Factorozik (szerintem is jó F1RFT 2008)..
VAgy nem egyforma a Zaz ,honét szedted le???
Ez eddig oké is,de mikor csináltam fel is ment ,de inditáskor azt irta ,hogy CSM 1.25 kell a modhoz.....vagy mi??......evvel kapcsolatban nincs tiped???meg szerinted szebb a Tomi 2007 nél???
felteszed az alap Gp4-et feltelepíted a Zaz toolst leszeded a gpx patch 3.92-õt, elindítod a zaznál a patc downloadert -> download 9.6 patch and install it. ezt nyomod meg. telepíted a gpx patchet. és elindítod a gpx patchel a jétékot! az alap dolgok fognak elindulni, kalibráld a grafikát, indíts el egy versenyt és lépj ki. ezután telepítsd csak a Jacaranti modot! ha feltetted a ZAZ Toolst indítsd el! és ott már bennelesz ez a mod. ha kérdez valamit mindig Igennel válaszolj. elvileg mennie kell így.
Most akkor CSM 1.25 vayg Zaz tools 1.26 al megy???
Irj egy magyar telepitési utmutatót légyszives!!
Irj egy magyar telepitési utmutatót légyszives!!
na nekem elindult a leírás alapján 😊
nagyon szép, és úgynézki hibátlanul megy eddig.
viszont a pályákat nem tartalmazza ez a mod? mert nekem az alap pályákat töltötte be 😞 vagy mit kell csinálnom hogy a 2007-es pályákat töltse be?
nagyon szép, és úgynézki hibátlanul megy eddig.
viszont a pályákat nem tartalmazza ez a mod? mert nekem az alap pályákat töltötte be 😞 vagy mit kell csinálnom hogy a 2007-es pályákat töltse be?
JA akinél megy.....1.02 es vagy .1.00 ás a patch???
Nem értem.....,mért CSM 1.25 kell neki??
nemtudom mi lehet a baj nekem indult .egy leírást hogy hogy kell felrakni a modot.
HOW TO INSTALL THE F1 2007 CSM MOD BY JCARANTI AND FRIENDS
First you need a clean install of grandprix 4. When the game is installed you install ZAZ TOOLS. In zaz tools you find a program called patchupdater. You run that one and you select: download 9.6 patch and install it. Then you install gpxpatch 3.92.
When that is all done you go to the main folder, select gpxpatch and you launch the game thru that program. The game will ask to calibrate your graphic and sound settings. You do that, load a track and exit the game.
After all that its time to install the mod. The 2 rar parts contain 1 file, the mod itself. Unrar it to a place on your harddisk using the password: rapidshare rules.
if you open csm its possible it needs detecting the gp4.exe file, you search were you installed gp4 and select the exe and when it ask were to store the mods you select ok thats default folder then. If it ask to convert to fastwads you say yes.
Now there are 2 ways to install it:
the easiest one is to double click the file you just unrarred. CSM will go open en will ask to convert to fastwads. If that is asked you say yes, if not you'll be asked a name to install the mod press ok or enter and it will install the mod. After the installation is finish you will see the mod appear in your mod list. You can now configure it in configurables tab. Make sure the lod0 is selected to YES !!! And the game should be running now !!
Second way to install the mod is you open csm. You press FILE, install carset/update. You search for the unrarred file, the mod. And select it, mod will be installing and then you can configure it like told already above.
If you follow all those steps the mod should be running. If you have white cars see the thread for solution.
Good luck !!
HOW TO INSTALL THE F1 2007 CSM MOD BY JCARANTI AND FRIENDS
First you need a clean install of grandprix 4. When the game is installed you install ZAZ TOOLS. In zaz tools you find a program called patchupdater. You run that one and you select: download 9.6 patch and install it. Then you install gpxpatch 3.92.
When that is all done you go to the main folder, select gpxpatch and you launch the game thru that program. The game will ask to calibrate your graphic and sound settings. You do that, load a track and exit the game.
After all that its time to install the mod. The 2 rar parts contain 1 file, the mod itself. Unrar it to a place on your harddisk using the password: rapidshare rules.
if you open csm its possible it needs detecting the gp4.exe file, you search were you installed gp4 and select the exe and when it ask were to store the mods you select ok thats default folder then. If it ask to convert to fastwads you say yes.
Now there are 2 ways to install it:
the easiest one is to double click the file you just unrarred. CSM will go open en will ask to convert to fastwads. If that is asked you say yes, if not you'll be asked a name to install the mod press ok or enter and it will install the mod. After the installation is finish you will see the mod appear in your mod list. You can now configure it in configurables tab. Make sure the lod0 is selected to YES !!! And the game should be running now !!
Second way to install the mod is you open csm. You press FILE, install carset/update. You search for the unrarred file, the mod. And select it, mod will be installing and then you can configure it like told already above.
If you follow all those steps the mod should be running. If you have white cars see the thread for solution.
Good luck !!
:S
de nekem azok fagynak. egyszercsak kidob játék közben.
ezért bíztam ebben a modban, dehát ezzel is szívok 😄
de nekem azok fagynak. egyszercsak kidob játék közben.
ezért bíztam ebben a modban, dehát ezzel is szívok 😄
Nálam se buli valami!!Elöször Csm 1.25 õt kérte,most fent van ,de csak az alap játék indul!!..én még min dig A TOMI 2007 re esküszök!!
Küll ,nem tudom mi lehet nálad ,de mihelyst le tudom szedni,és próbálom...szólok,hogy mik a tapsztalataim!!köszi
Oké!! Meglesz!!Várom a linket!!!!
jah megváltoztatták a kódot 😊
de felteszem gyorsan valahova, cserébe teszteld le gyorsan 😄
mert nekem továbbra sem indul..
de felteszem gyorsan valahova, cserébe teszteld le gyorsan 😄
mert nekem továbbra sem indul..
A letõltésnél valami jelszót kér ...valaki segitsen már...FIA ra nem reagál...köszönöm
Skacok én már leszedni se tudom,a Jcaranti módot!!Valaki legyen kedves adjon egy jelszót!!
felrakom az alap gp4-et. rárakom a zaz toolst, felrakom a gpx patchet, elindítom a zazt, kéri a gp4 exét, leszedi magának a 9.6 verziót, így már megy a zaz.elindítom a Jcaranti exe-t és a zazban látom hogy oda beleépült😊. rányomok hogy start, kitömöríti magának ami kell, indulna a játék elsötégül a képernyõ és visszalép a windowsba hibaüzivel. hogy mit ír azt nemtudom de megnézem. de kb ugyanazt mint amikor játszol és kibasz egyszercsak minden szó nélül.
Sziasztok!
Az a problémám,hogy GP4-ben nem találok olyat,hogy csak simán 2 játékos mód.Így pedig nem tudunk se non-championship race-t,meg championship-et sem játszani,csak ilyen network race-t.A GP3-ban még volt rá lehetõség.A manual szerint itt is van,de én nem láttam.Nem nagyon értem.
Az a problémám,hogy GP4-ben nem találok olyat,hogy csak simán 2 játékos mód.Így pedig nem tudunk se non-championship race-t,meg championship-et sem játszani,csak ilyen network race-t.A GP3-ban még volt rá lehetõség.A manual szerint itt is van,de én nem láttam.Nem nagyon értem.
Asus P5B,Core2Duo 2.2GHz (E4500),2GB DDR2 800MHz Kingmax,Gigabyte 8600GTS
írd le pontosan mit ír ki.
remélem a zaz toolsal csinálod és ott install carsets.
ha így csináltad lehet több gondja is lehet hogy nem jó a gp4exe file pl.
de írd le pontosan mit ír ki.
remélem a zaz toolsal csinálod és ott install carsets.
ha így csináltad lehet több gondja is lehet hogy nem jó a gp4exe file pl.
de írd le pontosan mit ír ki.
kérhetek még egy pici segítséget? 😛
nemindul ez a genya, pedig szerintem mindent megcsináltam amit kell.
de a játék indításnál kidob hibaüzenettel. :S letudod írni milyen lépések vannak, mit hogyan telepítsek? Szivat engem ez a játék..
nemindul ez a genya, pedig szerintem mindent megcsináltam amit kell.
de a játék indításnál kidob hibaüzenettel. :S letudod írni milyen lépések vannak, mit hogyan telepítsek? Szivat engem ez a játék..
a "rapidshare rules" lesz az. 😊
jah bocs
Password folder access rapidshare account: 2007mod
Password acces 2 files link: rapidshare rules
password:jcaranti
nemtudom pontosan melyik de az egyiknek mûködnie kell.
Én is bajoltam vele mert mindenkinek 98% on megáll a tölörítés de aztán elfogadja egy idõ után.
Password folder access rapidshare account: 2007mod
Password acces 2 files link: rapidshare rules
password:jcaranti
nemtudom pontosan melyik de az egyiknek mûködnie kell.
Én is bajoltam vele mert mindenkinek 98% on megáll a tölörítés de aztán elfogadja egy idõ után.
RAPIDSHARE JELSZÓ: FIA
külön nagybetûvel írtam
külön nagybetûvel írtam