Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az hol található????
Hát igen! probálkoztam azzal is és igen! lefagy és kilép!!! akkor sajna ezzel én nem fogok játszani! 😞😞
Azért köszi!!!!
Azért köszi!!!!
Amikor elindítod a GPx Patch-et lesz egy olyan hogy Start GPx in debug mode na innen vedd ki a pipát és jó lesz. (Max lefagy, meg kilép az asztalra meg egyéb érdekességek, de erre már nincs sajna megoldás 😊 )
ja ezzel a gonddal kb 3 hónapja küzdök és nem tudom megoldani! Nálatok nem csinál iylet! Fent van a 9.6 hivatalos patch! a v2.2 2007! 2.5 update!
2.3 High Res! ezek vannak feltéve! de ha a 2.3 High Res nincs akkor is ezt csinálja!
2.3 High Res! ezek vannak feltéve! de ha a 2.3 High Res nincs akkor is ezt csinálja!
Sziasztok! Valaki segítsen!!! Mikor elindítom a versenyt, mindig kilép és ezt írja ki!
An error has occurred. Open the log file?
(GPXPatch will quit afterwards to free up resources)
OK/MÉGSE
Ha rámegyek az OK-ra! megnyit egy jegyzettömböt! Ott ez van!!!!:
Starting log
GPxPatch version: 3.92
GPx version detected: decrypted GP4 v1.00
Verbosity level is 0
OS version info: Windows XP Szervizcsomag 3 build 2600
Total physical memory: 1023 MB (free: 609 M😎
Debugging gp4.exe
Waiting for debug events...
Injecting DLL loading code...
Injection succesful
First chance exception
Exception address: 0x7c809eca
Exception code: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Process tried to read from virtual address 0x00c42151
First chance exception
Process tried to read from virtual address 0x00c44c05
First chance exception
Exception address: 0x0045a117
Process tried to read from virtual address 0x0000000c
Unhandled exception
Stack trace:
0045A117: Program Files\Infogrames\Grand Prix 4\GPxPatch.exe! <no symbol>
0420D834: <no module><no symbol>
35F19787: <no module><no symbol>
An error has occurred. Open the log file?
(GPXPatch will quit afterwards to free up resources)
OK/MÉGSE
Ha rámegyek az OK-ra! megnyit egy jegyzettömböt! Ott ez van!!!!:
Starting log
GPxPatch version: 3.92
GPx version detected: decrypted GP4 v1.00
Verbosity level is 0
OS version info: Windows XP Szervizcsomag 3 build 2600
Total physical memory: 1023 MB (free: 609 M😎
Debugging gp4.exe
Waiting for debug events...
Injecting DLL loading code...
Injection succesful
First chance exception
Process tried to read from virtual address 0x00c42151
First chance exception
Process tried to read from virtual address 0x00c44c05
First chance exception
Unhandled exception
Stack trace:
0045A117: Program Files\Infogrames\Grand Prix 4\GPxPatch.exe! <no symbol>
0420D834: <no module><no symbol>
35F19787: <no module><no symbol>
Én a vazalm mod-dal szoktam néha nyomni de a traction control (f8) vagy mi a szar halálra idegesít. Inkább azt szednék ki valahogy.
Ez az amelyikben kivan szedve a kipörgésgátló, és ha csak hozzáérsz valakihez, repül a kerék meg a szárny? 😞
Skacok!!!
http://thepiratebay.org/torrent/4446942/Grand.Prix.2008
ajánlom mindenki figyelmébe!!
Van egy két hiányossága ,pl nincs benne a Monaco,de helyette van Singapure Night....
http://thepiratebay.org/torrent/4446942/Grand.Prix.2008
ajánlom mindenki figyelmébe!!
Van egy két hiányossága ,pl nincs benne a Monaco,de helyette van Singapure Night....
Én még nem próbáltam hamachival mert egyik haveromnak sincs meg. De azt mondják windows server kell hozzá.
pontosítok
lanban lehet játszani az garantált mert próbáltam is és mûködött, de neten teljességgel lehetetlen.
lanban lehet játszani az garantált mert próbáltam is és mûködött, de neten teljességgel lehetetlen.
üdv
nem lehet neten játszani vele sajnos.
nem lehet neten játszani vele sajnos.
Sziasztok Srácok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a GPX VAZAL mode-ban hogyan lehet
multiplayerban jáccani. : )
Én személy szerinte nem találtam.
u.i: hamachival is próbálkoztunk, de nem lehet sehová sem ip-címet beítni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
betegzaj voltam. 😄
Azt szeretném megkérdezni, hogy a GPX VAZAL mode-ban hogyan lehet
multiplayerban jáccani. : )
Én személy szerinte nem találtam.
u.i: hamachival is próbálkoztunk, de nem lehet sehová sem ip-címet beítni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
betegzaj voltam. 😄
miféle modról van szó?
Skacok !! Vannak A modnak frisitései...............és még anyit ,hogy ami tõlthetõ a HSW õn és GP hungaryn az másabb.-.............talánn jobb
nekem szebnek tünik és a fizikában van végre valami neheités is
úgyan úgy rá a 2007 es módra
sok szerencsét
nekem szebnek tünik és a fizikában van végre valami neheités is
úgyan úgy rá a 2007 es módra
sok szerencsét
Kõszi
Én se találtam sehol. Illetve azt hiszem egy fizetõs oldalon. Mindegy nekem bejön a vazalm féle 2008-as.
Még mielõtt valaki félreértene,nem tudtam még sehonét leszedni a modot,ezért gondoltam valaki hátha ügyesebb!!
http://youtube.com/watch?v=C1CkcabRgFk&feature=related
itt megtekinhetõ a videó.......
http://youtube.com/watch?v=C1CkcabRgFk&feature=related
itt megtekinhetõ a videó.......
Na egy mod és meglodúl a fórum!!!
Skacok van egy Kyrill 2008 as mod nagyon jó ...mindenki ugorjon rá ,hogy lehet leszedni..........hajrá!!
Skacok van egy Kyrill 2008 as mod nagyon jó ...mindenki ugorjon rá ,hogy lehet leszedni..........hajrá!!
ha debug módban indítom valamikor 1.re engem is kidob de ha elindítom még1x akkor már jó szokott lenni. debug mód nélkül nem dob ki egyáltalán
Hogy sikerul bealitani hogy 1280-al toljad mert nekem nem fogadja el hiaba valasztom ki, kidob a jatek.
sziasztok! nekem egy olyan gondom van, hogy akárhányszor belépek a játékba, mindig be kell állítani a grafikát + tesztelni kell, mert kilépésnél visszaáll 640*480-ra (1280-nal tolom). ja és kilépésnél elmentem a beállításokat, csak ez nem mentõdik el. az összes szezon ezt csinálja. jópár éve gp4es vagyok, minden egyes fájlját ismerem már, de ilyet még nem láttam... ötletek?
menni nekem is megy de belassul mint allat ha felveszem a grafikat akkor is ha leveszem akkor is nem normalis h a proci hasznalata 50-500 2500 ugrik egy ketmagos procinal foelg nem
én meg ugy csináltam ahogy mondtátok! feltettem azt az 5-t + update-t, és megy meg minden! de a kocsikat nem írja felül amikor játszok!
Na megis csak sikerult elinditani....
De nagyo nszaggat 😞 a geppel 100% h nincs baj eleg lostani "csucs" aru
Varom az otleteket mi lehet a gond
pls help me
De nagyo nszaggat 😞 a geppel 100% h nincs baj eleg lostani "csucs" aru
Varom az otleteket mi lehet a gond
pls help me
Hali na lesedtem ezt az 5 reszt emg hasonlok!
Valaki leirna nekem reszletesen h mit h csinaljak...
mert elsore nem sikerult😞
elore is koszi
Valaki leirna nekem reszletesen h mit h csinaljak...
mert elsore nem sikerult😞
elore is koszi
mert én feltettem a menü az jó! de amikor játzsok nem az új autókat jeleníti meg hanem az eredeti gp4 autókat
köszi! telepítés ugyan ugy kell mint a 2007-nél?csak kicsomagol a gp mappába és ennyi? meg ezt is gpxpatch-el kell indítani?
Linkek.
Itt vannak a linkek. Rákatt az elsõre, bejön egy oldal, ott download now, bejön egy másik oldal, visszaszámol pár másodpercet és megjelenik a letöltési link. Ezt megcsinálod mindegyikkel.
Itt vannak a linkek. Rákatt az elsõre, bejön egy oldal, ott download now, bejön egy másik oldal, visszaszámol pár másodpercet és megjelenik a letöltési link. Ezt megcsinálod mindegyikkel.
Sziasztok! valaki küldje el nekem a 2008-as mod linket mert ami lent van nálam nem jó! vagyis nem találom meg h hol kell letölteni! elõre is köszönöm
Hát tényleg nem jól csináltam. Azt hittem a mod kicsomagolja magát teljesen. Most már ok, meg a kocsik is szebbek lettek.
Sajnos ez a mod is rossz. A Monte Carlo-i pályán nincs aszfalt, a Melbourne-in a szalagkorláton keresztül kell kimenni a boxba. A brazil pálya jó, a többit még nem néztem.
Na feltettem én is a 2008-ast. Bár a 2007-esben szerintem szebbek voltak az autók. Régen találtam valahol egy sound mod-ot amiben brutál jók voltak a hangok, de már sajnos nincs meg.
Video
Video
A videó
http://www.youtube.com/watch?v=HqNnaHXQL4E
http://www.youtube.com/watch?v=HqNnaHXQL4E
Nem tudna valaki csinálni a 2008-as modról egy rövid kis videót ilyesmi minõségben?
f12007
Warning! Big file!
f12007
Warning! Big file!
Ja.....és elindult nekem is a 2008as moddal...
az letöltött linkeket kicsomizzátok,és felülirjátok a z eredeti gp4et...azt had szojjon...
az letöltött linkeket kicsomizzátok,és felülirjátok a z eredeti gp4et...azt had szojjon...
Az ominózus linkek :
GP4 mod 1
GP4 Mod 2 (2008)
CSAK NEKTEK....!!!!!!!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
GP4 mod 1
GP4 Mod 2 (2008)
CSAK NEKTEK....!!!!!!!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
Sziasztok. A Kyrill féle 2008-as mod-dal játszotok? Én most a 2007-est nyomom, elég frankó, de érdekelne a 2008-as. Elkérhetném én is a linket? Nekem egyébként 3.31GB a GP4 mappa.
E mailben!!!3dfx
Linux
Nekem úgy indult ,hogy bemásoltam egy 2007 modba,ami 1.02 es alapon volt és nem CSM es!!Addig nekem sem ment,valamit hiányolt.méret 2.03gb
Linux
Nekem úgy indult ,hogy bemásoltam egy 2007 modba,ami 1.02 es alapon volt és nem CSM es!!Addig nekem sem ment,valamit hiányolt.méret 2.03gb
Hol az oldallink?
Üdv...neked mekkora a mérete a játéknak??
Hogyan inditottad el...??
Nekem 1.6gb lett,updatevel 1üt....
Hogyan inditottad el...??
Nekem 1.6gb lett,updatevel 1üt....
Mivel nagyon megdolgoztam érte .ezért adok egy oldal linket!!!Ezen néz körül ,ismétlem ezen a lapon néz körül,még lapoznod sem kell ,ott lesz a link!!!A videó megnézhetõ és eldõnthted jó e ..! Szerintem igen!!HA valami gondod akadna [email protected] -ra irj!!
Van 2008 as mód!!!Már játszom vele!!!
Laci1818: Honnan szerezted meg az autókat?
a Frankrie.de- rõl miért nem tudok letölteni gp4-s fileokat, csak rfactorosokat?
a Frankrie.de- rõl miért nem tudok letölteni gp4-s fileokat, csak rfactorosokat?