Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Őrült vagyok? Lehet :D
Crome
Crome
Crome
Crome
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Crome
hát ezaz idõmérõn simán megy. a versenyen fölmegy 500-ra azt tiszta élvezhetetlen a játék. nemsokára kipróbálok majd egy másik F1-et. de csit most nem ez a topik. bár szerintem annak nincs is.
Crome
Crome
Ha jól emléxem kapsz egy videót, meg kiírja, hogy vége az évadnak. Semmi különös. Utána kezdheted elõrõl. :-)
Crome
Crome
Crome
Crome
A KERS-nél is érdekelni fog, ha át tudod rakni úgy, hogy ne a gép nyomja, de amúgy szerintem csak látvány és nem valós szintû dolog ez a KERS a GP4-ben.
Próbáld ki a 3.2-es team editor-t, hátha az menni fog!
Crome
most töltöttem le a TeamEditor3.5-öt csak ez a exe egyfolytába hibát észlel azt leáll.
Lehet játszottál vele TV-n, de szerintem akkor valamilyen más felbontásban. :-)
Esõben sem veszélyes a 7. fokozat, csak olyankor nem kell tövig nyomni a gázt.
A száradó ívhez nem kell semmi külön, ha a játék elindul, akkor megvan minden hozzá kellõ cucc.
A sebességmérõ beállítása a gpxdata/pnl könyvtárban lévõ hud.ini szerkesztésével lehetséges. (Ha jól tudom a sebességmérõ a hud-hoz tartozik). Ott találsz majd x,y koordinátákat és azok átírásával tudod helyezgetni az adott panelt a képernyõn.
A KERS-t mindig a gép használja, hogy a Ferrai-nál miért nincs, azt nem tudom, mert én még nem próbáltam velük, csak nem KERS-es kocsikkal.
Remélem a végén majd megbarátkozol ezzel a moddal. :-)
Crome
Amúgy hogy mûködik ez a Gp4 Team Editor nevû program? Bár nem engedi valamijért föltelepíteni. 😞 Vagy az exe áll le az elején. 😞
Amúgy hogy lehet beállítani hogy a sebesség mérõ hol legyen?
bocs hogy ennyit írok de ahogy játszok egyre több kérdésem van 😊
Igen, mindegyiken aktiválja tudtommal. Nem, semmi mást nem fog befolyásolni, csak a 7. fokozatot kapcsolja be.
Crome
A lebegõ kerekekre meg a fordított képû visszapillantóra nem nagyon van ötletem, ilyennel még sosem találkoztam, mióta GP4-ezek. Pedig van már nem kevés ideje. :-)
Tudomásom szerint, a játék nem támogatja az 1360*768-as felbontást, tehát csak arra tudod beállítani, amit a grafikus beállításoknál felajánl.
Az ideális ív száradása a programban van benne, tehát már az eredeti GP4-ben is úgy volt.
7. fokozat elérését úgy tudod megtenni, hogy bemész a car setup-ba, azon belül a gear ratios-ba és ott bejelölöd az activate 7th gear-t.
Végül pedig sajnos nem tudom milyen mod lehet ez a 2007-es mod, de elvileg ott is kéne legyen valami read me fájl, amiben le van írva, hogy ki csinálta meg weboldal, stb...
Crome
GP4 2007 mod v2.2 + hi-res update + 2.5 update
én ezt a 2007-es módot használom és naon jó😄 csak a névet nem tom...
Hát a kerekeket vissza tettem igaz nehez de meglett. Némely betüvel lehet mozgatni jobbra balra elõre hátra le föl lehet mozgatni. Így tettem vissza a helyükre. csak azt nem tudom hogy kereket hogy lehet váltani. Mert némely autó kereke nem éri el a földet. vagy legalább is olyan mint ha lebegnének. amúgy azt nem lehet beállítani hogy finomabban aggya rá a gázt és a féket? Tehát hogy fokozatosan legyen zöld és piros és ne egybõl,
Akkor próbáld meg a Gp4 játék mappájában lévõ keys.ini fájlt közvetlenül szerkeszteni! Asszem a gpxdata almappában található.
A multiról szólva, lehetséges, hogy a mod-ok miatt nincs LAN, de ez csak tipp. Szó volt arról is, hogy van a játékban split screen-es multi is, de azzal sem találkoztam soha.
Ez a F1 2009-es mod, meg egy kezdetleges spanyol mod, én anno próbáltam, de nekem nem jött be. A pályáknak sincs köze az idei pályákhoz, mert van benne pl. Indianapolis, az meg már egy ideje ugye nincs...
Szóval én továbbra is csak a Vazalm mod-ot ajánlom.
Crome