Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crome
Őrült vagyok? Lehet :D
Én is írtam most pár sort, de legalább él a fórum. :-)
Crome
nemtudom miért a gépem nem bírja Nelson Piquet. aghányszor vele mennék tuti hogy a PO 1000 fölött lesz. :S érdekes hogy Kubicaval letuttam vinni egy versenyt. Na még ígyse estem ki egyszerse. megyek szépen az egyenesbe egyszercsak elszáll a bal hátsó kerekem :-) Aztán jöttem rá hogy szóval ezért rázkódott egy kicsit a kocsi. Asszem egyenlõre ennyit most megyek versenyezni. Na most nem lehwt panaszkodni hogy nincs mit olvasni :-) nameg ezt a Piqes dolgot is próbálom majd megoldani. De azis lehet hogy a pálye nem volt jó. na azt még megse próbáltam. na jó most egyenlõre az írásból is elég volt 😊 igaz hogy röpke pár perc alatt megírtm.
Autót tudsz letölteni a netrõl, aztán fogod a wad updater nevû progit és a letöltött fájlokkal update-eled a cars.wad fájlt. Ez alól kivételek a CSM-es autók.
A belinket mod nekem annyira nem jött be, bár úgy látom valami online ligához készülhetett. Elsõre rögtön fura volt, hogy 2009-es évadot ír a videó, közben meg a kerekeken ott van a 2008-ban használt fehér csík. Meg azért néhány nem hivatalos csapat kocsiját is láttam feltûnni benne.
Crome
na mostjön amit megakartam mutatni:http://www.youtube.com/watch?v=JRLJjxoYH-c&feature=related
Sorry hogy sokat írok :-)
Penalty-t szokott adni, bár rosszul, mert nekem pl. kanyar átvágásánál kiírja a drive through penalty-t, aztán visszaveszi a kocsi sebességét olyan 60km/h-ra pár mp-ig. Ez így fél megoldás, mert jobb lenne, ha ilyenkor ténylegesen át kéne hajtani a boxon.
Zászlók sosem voltak (kivéve sárga, meg a verseny végén), szóval az nem is lesz már szerintem, mert így lett megírva. Kék zászló helyett a kormányon szokott villogni egy kék led. Nálam legalábbis így van. A keverékre sincs tudtommal megoldás, mert szintén így lett megírva anno...
Crome
Az update pedig szerintem az eddigi GP4-es mod-ok közül a legjobbá teszi a játékot a 2009 évadot nézve.
Nem mondom, hogy nincs szebb meg jobb, csak az nem 2009 évadra lett írva.
Képeket tennék fel, de most nem vagyok otthon majd csak kedden, ha addig ráér...
Mit értesz azon, hogy csak nálad gyors?
Crome
http://bokunosonzai.blogspot.com/2009/05/update-vazalm-mod-2009.html
Crome
Hát majd kiderül hogy milyen lesz. remélem hogy jó. Bár azt már tudom hogy az én fordított visszapillantó tükrös hibát kijvítja.Enyit tudtam meg a szövegbõl. attila46 linkrõl szedem le.
Én csak azt tudom, amit attila46 linkelt be.
Crome
Crome
Örülök, hogy sikerült. A "-"-os érték tényleg fura, fõleg ekkora, de hát inkább legyen ilyen alacsony, mint nagyon magas. :-)
Crome
Crome
letöltöttem a 95-ös modot és hozzá a 95-ös trackpacket a gp4db-rõl. a modot feltelepítettem és a trackpackot is. amikor megnyitom a csmmel a modot és a pályákat akarja betölteni a talking to tsmnél akk interlagost betölti utána kiírja azt a hibát hogy indianapolis1995.wad not found vagyis nem található. ennek ellenére elindul a 95 mod, de csak az interlagosi pálya a többi nem vagyis a kocsi lebeg ill a régi pályát használja de az nem a 2001-es modnak megfelelõen müxik(ez nem célom)
tudtok segíteni?
Crome
maga a grand prix 4 jatek a 2009-es f1 idenyt tartalmazza igaz? ha esetleg megvasarlom(/netan letoltom) vannak modok, patchek vagy barmi mas amit erdemes feltenni?
Crome
Crome