Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nehézségi szint nem befolyásolja a gép gyorsaságát, csak a perf. fájl. Melyik progit találtad?

Crome

há találtam egy jókis performance átalakítót. Szerintem van ojan jó mint a Team Editorba sõt lehet hogy jobb. sõt még a kudarclehetõséget is belehet állítani + lehet a fokozatot is. így nemkell egyfolytába Car setup-ot csinálni.

Őrült vagyok? Lehet :D

hát igen engem utál a TeamEditor. Hát nemtudom hogy hogyan van elöl a force miközbe neki az értéke 14e-vel kevesebb. Amúgy nemlehet vhogy a nehézségi szinten a gép gyorsaságát lassítani hogy ne legyenek ennyivel gyorsabbak. Számomra egy kicsit fura hogy a csapattársam otthagy a kigyorsításnál és az egyesesbe...

Nekem van egy, vagyis kettõ, mert én alap Vazalm performance fájlt elkezdtem pályákra specializáltan átalakítgatni. Jelenleg Melbourne-re és Kínára van meg. Ahogy haladok a bajnokságban, úgy meglesz a többi pályára is, az adott pálya köridejeihez korrigáltan.

Egyébként, hogy sokadjára megemlítésem, ezért is jó a Team Editor, mert ott a perf.calculator-al látod, hogy mi a perf. fájl alapján az erõsor, és tudod annak függvényében alakítani, ha kell.
(Persze tudom, neked ez még mindig nem mûxik. Mármint a progi...).

Crome

kösz Crome! Vkinek van egy nrmális erõviszonya? Mert sehogysem tudok egy jót öszeállítani. Elég Fura hogy a Force India vezet a Brawnok meg ott kulognak hátul.

Falcon!

Én nem tapasztaltam ezt a nagy mértékû lassulást az rFactor-ban, max. csak akkor, ha fûre mentem. Igaz nem játszottam kormánnyal anno, csak bill.-el. Mikre gondolsz, hogy nincs benne mentés? Egyfolytában én sem nyomok le soha teljes távot, általában 3-4 etapban viszek végig egy full körös versenyt. A GP4-ben el lehet ugye menten, így ott sima ügy. Neten én sem akarok. Néztem pár online ligát, de ki volt kötve, hogy be kell kapcsolni a sérthetetlenséget meg ilyenek, az meg nekem sem életszerû úgy...

oder hano!

www.btjunkie.org

Az oldalon a keresõbe beírod, hogy rFactor és már válogathatsz is.

Crome

Chrom!
Nyugi! F1 Challange és az rFactor kormánnyal is qrva érdekesen mûxik. Ha pl. letérsz az ideális ívrõl SZméletlenül lelassul az autó! (????) És nem hinném, hogy túl sok pályát végig játszana valaki, hogy 1folytában lenyomja, a mittommén, 66 kört. Miért nincs azokba a szarokba mentés!? Én spec nem akarok neten nyomulni, ahol + dumáljuk, hogy 20 kör. Életszerû ez?
Ennyit mára szegasztok!
Atti
Manapság a monitorok képaránya 16:10, ritkábban 16:9, ami már alig van: 4:3.
1280-ra tedd, gp4 8 éve nem volt fejlesztve, itt. Ergó még 4:3-as képarányt használ. Volt 16:9-es monitorom, amin a kerekeket kénytelen voltam átrajzolni, ez nem vicc!
ewan....
hát talán jövõre kiadnak jövõre egy GP-hez hasonló játékot. Amit nevezhetnénk GP5 nek.De mégjobb lenne ha visszatérnének a GP készitõk. De sajna ennek nemsok esélyt látok. Vagy beérlyük a GP módokkal. irányíthatatlan rFactor játék kormány nélkül? Erre kiváncsi lennék. Netán vki megtudna dobni egy linkel hogy letöltsem? Kiváncsi vok hogy mennyire irányíthatatlan... Számomra mondjuk nincs olyan hogy irányíthatatlan

Valaki segitsen legyen szives......egy 22" monitornál mi az ideállis képarány.....álltalában???nem a játék........egyébként csak alap beállitás
Ami a GP 4 VS. Rfactort illeti..AZ rfactor csak kormányal jó,a Gp 4 peddig billel és rendkivül jó a játékélménye!!és ez a fontos..igaz??
én mind a kettõt nyomom.........ha gyors játék akkor GP 4 !!
Kár nincs GP 5........!!!!
Crome!!

Köszi de Tp link a rooterem és azt nem találom........ha Valaki a modot leszedi ...legyen kedves rakja fel valahova!!

köszi
Hát... majd lehet én is nekiállok újra, aztán háta... Bár nekem a GP4-el nincs semmi bajom.

Crome

macleody
Én is billentyûvel kezdtem, elég jól be lehet lõni a segítségeket. Sõt van egy srác aki billentyûvel nyomja és simán lever. Minden nap játszunk, egész más emberkék ellen küzdeni mint az AI ellen 😊
attila46!

Elvileg ha fent van az eMule akkor csak katt a linkekre és betölti a progiba és már tölti is! Mondjuk router mögül nehéz, de nézz körül ezen az oldal, keresd meg a router-ed típusát és ott lesz a beállítás a progihoz! http://www.portforward.com/

mclaeody!

Szóval akkor rFactor? :-) Az tényleg jó, de számomra továbbra is szinte irányíthatatlan kormány nélkül. :-S

Crome

macleody
Na mindegy, azt hiszem ez utánmár nem térek vissza a GP4-hez.
macleody
Próbálta már valaki neten nyomni? Vagy windows server nélkül felejtõs?
hát nemtudom... A képek alapján nem tûnik egy szuper jó módnak. bár ahogy a mondás tartja "ne a boritó alapján itéld meg a könyvet" hát kiváncsi vok leszedi-e vki.

Szóval ..ha valaki segit leszedni ,akkor leszedem

azért ha találok valami jó módot ,akkor jelzem felétek,most is szedek egyet ...meglátjuk!!!!!!
Az a gondom ,hogy elinditani sem tudom....rooter mögött vagyok..lehet az a baj vagy fingom sincs.,az a helyzet nem is tudom ,hogy kell használni!!
Á, én feladom. Most már csak 182byte-al szedi. Alig van megosztó... :-S Azért ha valaki mégis leszedné (nekem most azt írta, hogy 3 nap, mire lejön), akkor annak a véleményét én is várom majd.

Crome

Én már töltöm. Ajánlom az eMule progit, azzal le lehet tölteni, bár qrva lassú, mert 5KB/s-al tölt és így leszedni több, mint 700 megát, kicsit idõigényes...

Crome

http://stefano19k.altervista.org/download-grand-prix-4-mod-stagione-2009-t407.html

Valaki próbálja ezt letõlteni................legyen szives!!nekem nem megy..
amúgy miért van az ha a toyotaval ütközök kirepül belõle egy másik tolyota ami öszevan törve és pilótasincs benne és mindene átud esni?

Köszi

Délútán nézem!!
A progiba betöltöd a performance fájlt, aztán rámész a Drivers fülre, ott rákattintasz a Show performance calculator-ra. Akkor kiadja az erõsorrendet és a lista felett tudod állítani az értékeket, külön az idõmérõre és külön a versenyre, vagy akár a kettõre egyszerre is. A lényeg, hogy az Ability-t állítsd! (Van ott még egy másik állítható dolog, valami Variation vagy mi, de az nem tudom mire jó, ezért nem szoktam állítgatni). Aztán az ablak jobb felsõ részébe tudod beírni az értékeket. Általában ha beírsz mondjuk 1000-et, akkor azzal 1mp-et tudsz gyorsítani az egész mezõnyön. Ha -1000-et, akkor meg lassítani. Ez persze a betöltött perf. fájlhoz képest értendõ. Ha meg külön akarod a versenyzõket állítgatni, akkor az a bal oldali rácsos részen tudod megtenni, viszont ott manuális kell mindenkit átírni, akit akarsz. Viszont a jobb oldali perfomance calculator-ban rögtön fogod látni, hogy az adott versenyzõ milyen teljesítményre lesz képes majd a versenyen vagy az idõmérõn. Aztán ha végeztél mindennel, akkor mentsd el és kész.
Utána ha úgy érzed, hogy túl sokat vagy túl keveset lassítottál, akkor visszatöltöd és módosítasz addig, ami nem lesz tökéletes. Ez azért jó, mert minden pályához lehet külön perf. fájlt csinálni.
Remélem érthetõ voltam, de ha nem, akkor szólj!

Crome

Valaki világositson fel legyen szives,hogy lehet az ellenfelek erõségét állitani Team Editorral??
Kösz White! És milyen TC-t töltsek le mivel ez megvalósítható?

Nem értem miért lenne egyszerûbb TC-ben egyesével átírni minden autó értékét, mint a Team Editor-ban kb. két gombnyomásra megcsinálni egyszerre az egészet...

Crome

S valóban, a "Q" visszaszerelte a kerekem!!!!!
Oder! Xerintem használj Totál Commandert, nyomj a Performance fájlnak 1 F4-et, és sokkal átláthatóbb szerkesztésifelületet kapsz, mint a Team Editoré. Avagy: A GP4.exe mögé pöttyincs 1et, és ted mondjuk orgba /GP4.exe.org/, aztán másolj be 1 olyan EXE fájlt amivel az editor 1üt mûxik, ha kész vagy törüld ki és állítsd vissza az eredeti exét...
Akkor mien TeamEditrot használak? Már 2-is letöltöttem de mindig kilpé.

hát legalábbis amikor a v-t megnyomva a keréka kerékfülkébe lett és amikor megnyomtam a Q-t viszament az eredeti hejébe.

Lehet elmenteni replayt? Kemény balesetet szenvedtem 😊

Amúgy naon úútálom a bridzsesztont a fejemen<#boxer>
A Team Editor nem mindeggyik exe fájlal mûködik együtt...
ß=sz /német/
Mi nem stimmel még?
A gémet újra tettem. A Q-val lejött volna fejemrõl?
Fogy az a faßa még mindíg nem akar mükszeni a TeamEditor :S

Jah. Bár nekem is esett le kerék ami a fejemnek pattant de nekem nem maradt ott. Elég érdekes lehet... :-) Most megcsináltam hogy a mezõny egyik felé a lágy míg a másik felén a kemény keverékõ legyen. Erreföl nem elhúz a fáßa Button a keményen massa a lagyon. ráadásul bementem vola 4-iknek Hemiltomala keményen errefõl nem kilép. :S akkor lépett volna ki elöbb.

Szerintem az akart lenni, hogy neki is leesett az elsõ kereke verseny közben és úgy pattant vissza, hogy pont a fejére esett és ott is maradt. :-)

Crome

jóneked én még soha sem füstöltem el. nekem soha nem ment 95 fölé... De még mindig nem éretem hogy White Falcon-nál mi akart lenni az a faßa. Vagy azt akarta mondani hogy a jpobb elsõ kereke a pilótafülkébe van? akkor elég egy q-t nypmni.

Ja, bocsi, ez most ilyen 3 az egyben válasz volt nektek! :-)

Crome

attila46!
Neked is ajánlom a Team editor progit, hátha nálad megy. Azzal egyszerûbb állítgatni az értékeket. (Bár nekem meg pont lassúak voltak az ellenfelek benne).
Amúgy szerintem jó a fizika, ilyen fura kerékpattogások meg bármelyik mod-ban lehetnek, nem a Vazalm mod hibája.

Én hagyom a motor elfüstölést gyárin, pont elég így is, ha akkor füstöl el, amikor nem kéne. :-)

Crome

Lehet visszavenni. A gpxpdata mappában van egy 2009 Vazalm Performance ott lehet állítgatni a autók sebességét.

A Vazalm 2009 fizikával ki van megelégedve.........???vizikacsere??
Lehet valahogy vizsavenni abból ,hogy ne legyen ilyen gyors,vagy ellenfelek gyorsaságából....,,,,????
VAn valami realitása a köridõknek???
miven. Ezt milyen nyelvre kódoltad? :-)

Szal...nyomulok Vazalm-al, töröm össze ótót, jobb elsõ lepattan, oszt azóta a fejemen van, faßa nem????
Na gondoltam állítgatok a motron hogy gyorsabban föladja. hát nemondom sikerült is. Már a 2-ik körbe kiesett mindenki 😊 Viszont a motor szépen égett. A kocsi hátulja tiszta lángba volt. :-) Na finomítok rajta aztán jólesz.

lehet de nem olyen mint ha vmi + kéne megszerezned agy a pályákat.

A bajnokságban is van cél, hogy elsõ legyél az évad végén. Én meg pont mindig egy pilótával szeretek lenni.

Crome

nekem nem kell semeddig eljutni mert nem bajnokságot viszek. valahogy nekem unalmas mindig egy soförrel lenni. Általába akkor szoktam vinni bajnoksáégot ha valamit megkell szerezni. Igen az autók nekem is eltünnek a célegyenes utáni kanyarba egy pillanatra.