Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pass

Őrült vagyok? Lehet :D

thx. de nem látom hogy yó win 7 64 bitre
norton 2010?

1-et értek. Én most a NOD32 4.0 használom. nekem bevált...

Most szedtem le, baxaxik miatta a Office
NOD32, legjobb. <#nyes>

Crome

Mijjen víruskillet használtok?
volt még ettõl rosszabb is... 176.2

Nálam a menût nem lehet állítani, ugrál a qrzor, mintállat...
Tényleg sajnálom, hogy nálatok nem megy az F1 mod, pedig nálam sincs semmi extra, ami nektek ne lenne...
Safety car-nak pedig illene bejönnie, legalábbis a videók szerint...

Azért a box idõn még lesz mit javítanod, hano. <#papakacsint>

Amúgy az új NFS nekem sem megy. Addig jut, hogy kiválasztom a nyelvet, aztán bejön egy töltõképernyõ meg egy szöveg, hogy mindig kössem be magam és versenypályán versenyezzek, aztán fogja magát és kilép.

Crome

nekem nincs + nekem már rég elegem vagy a NFS-ekbõl...

hát míg sötét nem lett. Megint sikerült 1 tömegbalesetet csinálnom. összetörtem a kasznim a kicsúszás közbe ezért elment minden világítás. miután visszamentem a pályára utána belémcsúszott még 1 olyan versenyzõ kinek nem volt világítása. ezért nem vettük egymást észre és belémjött vagy én mentem neki. Na ez nem lényeg. és így eláltuk az utat. Majd utánna belénkjöttek. És ott rostokoltunk 23-an =)

Nálatok megy az új need for sped?
ment még a verseny?<#vigyor>
végre értem a box kiállást. elég hosszúra sikeredett 92.8

+próbáltam 32 biten XP-n, úgy sem megy. A kiválsztásnál ugyan besárgul a kijelölt MOD, de a bal oldali kis fehér nyíl, nem lép oda.
mind1 a f1 2009. akkor + várom a 2010-est =) remélem hogy az már fölmegy rááá

2009 S szezonból úgy kib..sz, hogy ihajjjjjj
hát énsem tudom. Nekem minden van csak F1 nincs... de leagalább tudom hogy hogyan kell a módot föltenni. így legalább megy a MarcosLM600 én azt a versenyt xeretem a legjobban mikor vegyes kategóriájú autók versenyeznek. fõleg mikor 40en vagyunk. Arra kiváncsi lennék hogy hogy lehet megcsinálni hogy többen versenyezzünk... A safety car bejövetel még mindig hiányzik... pálya hiányba nem szenvedek =)

Amit belinkeltem torrent gyûjteményt (btjunkie.org) az EVO-hoz, az egyik sem halott, rögtön az elsõnél 87 seeder van, ami nem kevés, tehát bõven van megosztás!

Én a pit-bõl is simán ki tudok jönni, nem tudom nálad mi lehet a gond...

Az EVO-ba más kategóriák (is) kerültek bele, amúgy Google-ben meg tudjátok nézni mennyiben más.

A F1 mod tényleg nem tudom miért nem látszik neked, nekem ott van szépen a többivel együtt, ráadásul nem csak egy évadot tartalmaz, mert benne van a 2007, 2006, 2005-ös is, ha jól emléxem.

Crome

ok
majd ha látom hogy mit írjak alá. =)

érdekes. más módot simán fölraktam. hiába raktam fel ugyan úgy az F1-et az nincs... ki érti ezt?

na föntvan a magywtosítás és nem akad =) de azt még mindig nem tudom hogy a módokat hogy tegyem föl?

evo csak bõvítményekkel több, vagy mi?
írd alá!
xerintem halott torrent...

úgy bizony exe-s... a legelsõnek mikor pronáltam simán fölment. Úgylátszik nem tetszett neki a szidás...

jah a pit bõl nem tudok kijönni. nem értem az egész pit-et. amúgy a GTR Evo nekem se jön. én a mininova-ról probáltam letölteni...

Xerintem exe.
Crome!
Honnét szeded? Nekem nem jön torrentrõl, valamiért.
A GTR Evo-t még most töltöm, nem tudom mekkora a különbség, de a videó alapján annak sem néz ki rosszul az F1-es mod-ja. Másrészt ugyan az a cég csinálta, mint a GTR 2-t, tehát sokkal rosszabb nem lehet. :-)

Crome

Nekem a játékban van néhány F1-es pálya alapból, de régiek, mint a játék. Az, hogy mikor jön be a Safety car azt nem tudom, még azt sem próbáltam.

Én innen töltöttem le a magyarítást, ez exe-s és nem kell mást csinálni, mint telepíteni a GTR2 könyvtárba. Semmit sem szúrt el, tökéletes.
http://magyaritasok.hu/downloads/details/787

Mibõl nem tudsz kijönni? A pit-bõl?

Crome

.exe-s vagy simán bemásolós?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

miért nem megy föl a magyarosítás???,

áh. 8 an belémszáltak =) már késõ...

amúgy ez a PIt hogy müködik mert én nem értem... bemegyek és nem tudok kijönni... kárvolt cseszegetnem ezt a magyarosítást. azóta nem hajlandó magát föltenni. még ilyet...

várgyá! minnyá kûgyük <#help>
illyet. Nem jön ba a safety car a balesetnél. Pedig az út kellõs közepén áltam meg...

ilyet még nem baxtam. Most meg a magyarosítás nem megy fel. Nem faßa?

nem, nem... ezt aláírom <#ravasz1>

már csak azt nem tudom hogy a módokat hogy kell fölpakolni...

de, de.......<#crazya>
+van. Bementem a vezérlõ pultba/programok telepítése vagy törlése és rámentem az új program hozzáadásra. és mostmár telepítí 😄 na még 1x ekkora hibát nem követek el. =)

bejön a kép csatlakoztatása szöveg és utánna sekép sehang...

a játékot nem jön be a telepítõ...

nemtudom föltenni....

http://www.magyaritasok.hu/downloads/
én innét
Ahogy kijelöltem a 2009 S bajnokit és rányomtam a startra
Magyarítás faja nálam
na most nemfogom elxúrni ezzel a magyarosítással... mielött fölteszem csinálok egy visszaállítási .-tot <#beka3><#banplz>