Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õrült vagyok? Lehet :D
mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik
ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták
valamivel utolsó munkanapján.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe.
A másiknál kapott egy doboz finom szivart.
A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyérõl) nagy doboz csalit kapott.
Az egyik háznál pedig a gyönyörû, fiatal szõke háziasszony sokat sejtetõ hálóköntösben várta,
megfogta a kezét, bevezette a háloszobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében
részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerû reggelit
készített. Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni! - mondja a postás. - De
szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszol a lány - és
megkérdeztem, mit adjak neked.
Azt mondta: "Bazdmeg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt.
Próbáld innen letölteni, a bal oldalon vannak a kategóriák, ott megtalálod a mod-okét is.
HSW - GTR 2
Crome
Az FIA vélhetõleg újfent egy szállítóra fogja kiírni 2011-es pályázatát. tenderét. A Michelin 2006 végén azért fordított hátat az F1-nek, mert akkor is csak egy gumiszállítóra írták ki a tendert, márpedig a franciák csak gumiháború esetén hajlandók részt venni a Száguldó Cirkuszban.
A Goodyeartól nem áll távol az egyengumi, az amerikai cég hét éven át már volt monopohelyzetben az F-1-ben. Jelenleg a NASCAR sorozatban is egyedüli gumiszállító.
A cég szóvivõje elárulta, hogy nem tervezik a visszatérést az F-1-be,de mindemellett vizsgálják a helyzetet, hogy egyáltalán mi illeszkedik a leginkább stratégiájukba."
Bridgestone utódként még szóba jöhet a WRC-ben jelen levõ Pirelli, ám az olasz abroncsgyár is elzárkózott az esetleges F1-be lépéshez. Sõt, azt is fontolgatják, hogy a rali vb-vel sem hosszabbítanak.
Egyes feltételezések szerint a dél-korea felé nyitó F1 megmentõje a Kumho cég lehet, mely a brit Formula-3-as bajnokságot is ellátja abroncsokkal.
vagy gumi nélkül versenyeznek =) (ismételten erék) <#hawaii>#hawaii> Na szóval így áll a helyzet...
Válaszd a "NOT USED"-et! és abban a joyt!!így továb...
beállítás/irányírás/ott kiválasztod a joyt/részletesebben utánna bejelölöd hogy mit mivel akarzs ítrányítani... asszem így van...
hát akkor szerintem a Goodyear jön. A Michelin gumival voltak már gondok...
Crome
Crome