Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom már azt is 3döntöm hogy én beszélek magammal a legtöbbet...<#boxer>

Õrült vagyok? Lehet :D

kicsit fölkéne doni ezt a topic-ot...

hát nem akar fölmenni...

ja + aki a legtöbb szmájlit bexerválta <#nezze>

1 kör safety car be kör végén safety car ki. 2 kör végén safety car be <#wow3>= 40 bõl maradtunk 10 <#guluszem1> 3 kör én baleset safety car be <#idiota> Na xerintem ebbe a fórumba én vok az elsõ aki sokszor leírta hogy safety car <#buck>

és már 81.5%-nál tart<#mf1>

közbe már jön a GTR Evo is <#ravasz1> <#eplus2>

hát ya <#ravasz1>

torrent azt mondja Hiba: A Rendszer nem találja a +adott fájlt. Én + azt hogy:WTF vagyis a GTR2 crack-et. ezért a játék összeomlott. vagyis adfdig jó míg ránem mek a versenyre mert utánna gubanc van. Nem megy mert összevagyok nõve mindenkivel!!!

hát akó ne mújjon raytad...<#nyes>
hát ha rajtam múlna akkor 10 csapat versenyezne 4 autóval 30 pályán <#mf1>

Ha rajtam múlna 30 gyár versenyezne 1 ótóval....
lassan már 3se lepõdök mi történik az F1-be.

Ferrari: küzd a 3-autós rendszerért

Lotus: már +vannak a szponzorai

Lotus: másolja a Force India autóját...

2010 Mclaren:Hamilton-Räikkonen

nem...

Elõször se?
Sajnos Falcon ezt ismerem úgyhogy nem röhögtem...

Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy,
mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik
ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták
valamivel utolsó munkanapján.
Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe.
A másiknál kapott egy doboz finom szivart.
A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyérõl) nagy doboz csalit kapott.
Az egyik háznál pedig a gyönyörû, fiatal szõke háziasszony sokat sejtetõ hálóköntösben várta,
megfogta a kezét, bevezette a háloszobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében
részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerû reggelit
készített. Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni! - mondja a postás. - De
szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod - válaszol a lány - és
megkérdeztem, mit adjak neked.
Azt mondta: "Bazdmeg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt.
jólenne. Mert ha így folytatódik a királykategóriának vége...

ecleston harácsolásának végeszakad tán?
na még csak za kéne hogy a Renault is kiszáljon az F1-bõl hírtelen... pár év és xerintem az F1 széthullik...

Itt vagyok! <#eplus2>

Próbáld innen letölteni, a bal oldalon vannak a kategóriák, ott megtalálod a mod-okét is.

HSW - GTR 2

Crome

Én mindent tudok ami F1 =) <#alien>

hogyne halottam. egyenlõre semmi gumi(kerék) mielött még vki félreérti #mf1] =)

Az FIA vélhetõleg újfent egy szállítóra fogja kiírni 2011-es pályázatát. tenderét. A Michelin 2006 végén azért fordított hátat az F1-nek, mert akkor is csak egy gumiszállítóra írták ki a tendert, márpedig a franciák csak gumiháború esetén hajlandók részt venni a Száguldó Cirkuszban.

A Goodyeartól nem áll távol az egyengumi, az amerikai cég hét éven át már volt monopohelyzetben az F-1-ben. Jelenleg a NASCAR sorozatban is egyedüli gumiszállító.
A cég szóvivõje elárulta, hogy nem tervezik a visszatérést az F-1-be,de mindemellett vizsgálják a helyzetet, hogy egyáltalán mi illeszkedik a leginkább stratégiájukba."

Bridgestone utódként még szóba jöhet a WRC-ben jelen levõ Pirelli, ám az olasz abroncsgyár is elzárkózott az esetleges F1-be lépéshez. Sõt, azt is fontolgatják, hogy a rali vb-vel sem hosszabbítanak.

Egyes feltételezések szerint a dél-korea felé nyitó F1 megmentõje a Kumho cég lehet, mely a brit Formula-3-as bajnokságot is ellátja abroncsokkal.

vagy gumi nélkül versenyeznek =) (ismételten erék) <#hawaii> Na szóval így áll a helyzet...

ne ez az nálam is ez van és már az agyamra megy. shhhhh. így igaz Falcon. Bár én inkább egy jókis bort innék <#pias>

így igaz. De a sötét ász az még mindig Crome! Aki persze megint eltünt de mint tudjuk itt van. már ha itt van..

nem, hiába kattanok a server01-re, valami fax oldalra nyom vissza...amúgy inkább 1 pofa konyakot tõtenék le inkább<#eplus2>
Ha mégsem így kellene beállítani reglamájjá a hanóná, me ma õ az ügyeletes bûnbak!!<#wave><#nyes>

hanókám! hallotál valamit arról is, hogy mi lesz a bridgeston helyet?
BEÁLLÍTÁSOK-ba bemész, fenn IRÁNYÍTÁS, alul RÉSZLETESEN, az ablakba ami bejön: CHOOSE CONTROL METHOD. Akkor bejön 1 táblázat bal oldalon a 4 vezérlõ tipussal, DE NE ABBA JELÖLD BE A KARIKÁT!!!!! Hanem a jobb oldali 4 NOT USED rublika valamelyikét, akkor bejön újra 4 lehetõség, ot jelöld ki a joy-t! Azután már részletesen betod állítgatni /pl. 1-ik tûzgomb a box kérés, stb./ A végén pedig kalibráld be, ahogy kéri /elõször bal kormány, húzd balra tök a joy-t, és nyomj 1 teccõleges tûzgombot, na így tovább.../ bayez
lehet hogy jövõre 10 verseny lehet. 3 az is elképzelhetõ hogy 2011-be visszatér az amcsi pálya =)

báj-báj Toyota... jön a Sauber Quadback ferrari motorral...

a NOT USED nem tudok rámenni!Mitõl van?
ha a joyt választod akkor nem lesz yóóóóóóóóóóóóó
Válaszd a "NOT USED"-et! és abban a joyt!!így továb...
így igaz.az a baj hogy hogya jták nincs már fönt fejbõl + nem tudom. legalábbis nem jól.

beállítás/irányírás/ott kiválasztod a joyt/részletesebben utánna bejelölöd hogy mit mivel akarzs ítrányítani... asszem így van...

Aszem hano barátunknak írtuk itt alant le a kormány beállítást, na ugyanúgy, csak joyt jelöljé ne wheel-t...
Grand Prix 4
vagy mibe akarod beállítani?

már mint hol? GP4,GTR2,rFactor.stb???

Hogy lehet a joyt beállitani?
hát mentéssel meglehet csinálni. kösz! =)

hát akkor szerintem a Goodyear jön. A Michelin gumival voltak már gondok...

Kiszáll a Bridgestone is. Kíváncsi leszek, mi lesz helyette. Lehet visszajön a Michelin vagy Goodyear. <#rolleyes>

Crome

Az szép lesz, sok sikert! <#wave>

Crome

na + van. na holnap kezdetét veszi a 24 órás futam =)

most nézem hogy van mentés menet közbe =) ez jópont. De hol a betöltés? végre akkor nekiállok majd egy 24 órás futamnak =)

yó 64 bitre, letõtöm, oszt +prószálom...bayez!