Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Őrült vagyok? Lehet :D
GTR Evo
GTR Evo - F1 2009 MOD
F1 MOD videó
Crome
Crome
Utána, ha mondjuk gyakorlást nyomsz, akkor ott lesz fent, hogy Autó meg Pályák, és ott az autó gombra nyomva tudsz változtatni a különbözõ szériák között. Ott van az F1 is.
Crome
Itt van a társfórumunk, kifejezetten GTR 2-re, nem is kell külön regisztrálni, én már kértem is éppen most segítséget onnét. <#vigyor5>#vigyor5>
SG fórum - GTR 2
Crome
1. Nem lehet állítani sehol a spin recovery-t (helyes irányba fordítás), mert nincs menüben. A profil fájlban benne van, de hiába kapcsolom ki, állandóan bekapcsolja a játék és ez idegesítõ, mert szeretek magam megfordulni. <#falbav>#falbav>
2. Az opposite lock-ot is állandóan bekapcsolja, és azt sem lehet kivenni, sem menübõl kikapcsolni.
Próbáltam már írásvédetté tenni a profil fájlt, de a játék leveszi róla ls beleírja vissza ezeket a xarságokat. <#levele>#levele>
Ki fogok találni valamit, amivel megakadályozom, hogy bele tudjon írni a profil fájlba... <#eplus2>#eplus2>
Crome
Itt van még 1x:
GTR 2 - F1 2009 V2.1 KERS MOD
Crome
de igen oder írjá alá wazze!<#gun>#gun>
még1xnemírom!!!
Crome
Crome
Crome! Nagy vagy fijjam! Tõled mindig jön valami jó 5let!!!THX!
Hawerom 1 régi fogorvosi székben nyomatja!!<#nyes>#nyes>
A pályákat és mod-okat meg bennük szereplõ leírásban lévõ módon kell bemásolni a játékba. Pl. mod-okat a GameData könyvtárba, de asszem a pályákat is oda kell. Ilyen szempontból tiszta rF.
Magyarítás szintén elérhetõ a neten hozzá.
Crome
A krekk ott van valahol a letöltöttbe....1 könyvtárba, ne bénújjá mmááá....<#nyes>#nyes>