Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy Crome te melyik oldalról szedted le a magyarosítást hogy nem lassúlt be?

Őrült vagyok? Lehet :D

mi szált L?

huhaannyát!! 2009 évadnál Lszállt!
nincs mit! én is csak véletlen akadtam rá keresés közbe. igaz ez volt a szándékom hogy talláljak vmit ahol megtudom nézni a szabadedzést...

THX!
hát még kobayashi kiüti ülésébõl Glock-ot. 5 ik lett

Hano hol nézted...<#boxer>
hano hol nézed?????
Mi a xarért nem tudok letölteni a GP Hungary-ról? Rámegyek arra a xar letöltésre azt kibax egy másik oldalra...

raikkonen eddig az utolsó

Buemil vezet =)

na +nézem az Abu Dhabi szabadedzést =)

crome! neked 3 vannak az F1-es páylák? netán ha megvannak nem tennéd föl neke vhova? Mert mnden páylám van csak F1 es nincs.

és miben jobb?

Van itt még valami: GTR Evolution (gyakorlatilag a GTR 2 folytatása).

GTR Evo

GTR Evo - F1 2009 MOD

F1 MOD videó

Crome

Én nem tudom mi van nálatok... Én felraktam mindent, magyarítással, patch-el, F1 mod-al együtt. Se nem baxódott el, se nem lassult be. Pedig a GP4 nálam tényleg belassul, de ez 100X jobb grafikával is fut simán, és minden grafika fel van tolva. Igaz csak 1024*768-ban tolom, de így is szép és megy.

Crome

Mé nem írod ki valahova, wazze....
most tölthetem le újra.... :@

el is baxodott a game...

ez a magyarosítás nagy xar. úgy belassúlt töle a játék. olyan lett mint a GP4....

hiába raktam be a game datadba a mód mappáját. De sehol nem látom az F1-et

felraktam minden xart, na azóta nem megy gtr2...faxaaaaaaaaaaaaaa
A GameData-ba raktad a mod-ot?

Utána, ha mondjuk gyakorlást nyomsz, akkor ott lesz fent, hogy Autó meg Pályák, és ott az autó gombra nyomva tudsz változtatni a különbözõ szériák között. Ott van az F1 is.

Crome

úgy hogy sehol nem látom azt hogy F1 2009 mód vagy mi a túrót... nekem csak 24 órás verseny van. F1 sehol nincs...

hogy a fenébe lehet üzembe helyezni?????

Hogy érted, hogy nem tudsz? <#conf>

Itt van a társfórumunk, kifejezetten GTR 2-re, nem is kell külön regisztrálni, én már kértem is éppen most segítséget onnét. <#vigyor5>

SG fórum - GTR 2

Crome

miért nem tudok játszani az F1-es móddal?

Fura azért benne 1-2 dolog:

1. Nem lehet állítani sehol a spin recovery-t (helyes irányba fordítás), mert nincs menüben. A profil fájlban benne van, de hiába kapcsolom ki, állandóan bekapcsolja a játék és ez idegesítõ, mert szeretek magam megfordulni. <#falbav>
2. Az opposite lock-ot is állandóan bekapcsolja, és azt sem lehet kivenni, sem menübõl kikapcsolni.

Próbáltam már írásvédetté tenni a profil fájlt, de a játék leveszi róla ls beleírja vissza ezeket a xarságokat. <#levele>

Ki fogok találni valamit, amivel megakadályozom, hogy bele tudjon írni a profil fájlba... <#eplus2>

Crome

OK! It megy is! THX!
Pedig a KERS-es F1 mod-ot csak a megupload-ról lehet leszedni, máshol nincs fent. <#nemtudom>

Itt van még 1x:
GTR 2 - F1 2009 V2.1 KERS MOD

Crome

uloadró nem lehet leszedni az f1 2009S modot<#szomoru1>
Fiijug! Irjatok mán be ide nehány szájtot GPR2-pályák, modok, akármikre. köszke
de igen oder írjá alá wazze!<#gun>
még1xnemírom!!!
Nézd meg az adott pálya read me fájlját, hogy hova kell tenni! A legtöbbször nem kell külön berakni a locations-ba is, hanem csak kitömöríteni a GameData-ba.

Crome

na már a pálya gondot + oldottam. márcsak a F1 módot nem találom sehol...

nem írok alá semmit míg....

miért nincsenek benne a betett páyláim? pedig betettem a GameData\locations-ba...

yaymááá. oder üzijére..na
Jó lenne má' aláírná valamit....<#nevetes1>
A magyarítás
én + a kérdéseim. azt is föltettem =)

na már a magyarosítás is jön =) csak majd azon törhetem a fejem hogy tegyem föl rá...

még nem. asse tudom most hogy hány pályám van. Csak pár F1-es van köztük. magyarosítást hol szedhetem le? Amúgy nagyon jó. fõleg mikor külsõ nézetbõl úgy szorakozok a kamerával ahogy nekjem tetszik =)

Nincs mit, de most éppen milyen jó 5let jött tõlem? <#fejvakaras> <#vigyor>

Crome

na jó. mostmár csak a F1-es pályákat kell + szerezni mert már annyi pályám van hogy az már fúúúúúú =)

Hano nyomatod má imolán???
Crome! Nagy vagy fijjam! Tõled mindig jön valami jó 5let!!!THX!
Hawerom 1 régi fogorvosi székben nyomatja!!<#nyes>
Itt vagyok, csak késõn érek haza. A crack általában a progihoz mellékelve szokott lenni, de ha nincs a gamecopyworld.com-ról le lehet szedni. Ajánlom leszedésre az 1.1-es patch-et is, biztos, ami biztos. (Viszont ehhez a patch-hez külön crack kell!)
A pályákat és mod-okat meg bennük szereplõ leírásban lévõ módon kell bemásolni a játékba. Pl. mod-okat a GameData könyvtárba, de asszem a pályákat is oda kell. Ilyen szempontból tiszta rF.
Magyarítás szintén elérhetõ a neten hozzá.

Crome

hát biz ott nem volt Crack... de már letöltöttem hozzá 1-et és már megy a game =) már csak módot kéne föltenni... annyi pályát letöltöttem már hogy az eszméletlen :=) minden van csak F1 2009-es pálya nincs... De majd az is lesz...

Oder wazze!
A krekk ott van valahol a letöltöttbe....1 könyvtárba, ne bénújjá mmááá....<#nyes>
na xereztem crack-et mostmár müxik =) jó kis game. hogy lehet a külömbözõ módokat rátenni.