Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az, amikor mennnek a készítõk nevei....a kereszt is himbálódzik... de nem az amikor a pappal beszél, mert az megvan....valami action annak a neve... és nekem nem az kell...
elég ismis szám, mintha az orossos pályánál is ez szólt volna..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ami a végén, a készítõknél ment zene, annak mi a neve??
Herold: köszi lehet hogy az lesz az... sajnos elég nehéz ez a pálya... rájötema technikára, csak most nem volt idõm még géphez se ülni
Szal talán beugrana...de így, hogy börtön a templomban, így nem ugrik be, bocs...de mondom, sztem ez nem a te játékod, kissé türelmetlennek tûnsz hozzá...
és ez már az utolsó pálya????<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ha kicsit részletesebben leírnád a pályát tudnék segíteni...de nem vagy valami bõbeszédû ezekkel kapcsolatban...a fene se emlékszik 100%-osan ennyi infókból amiket beadsz... :) Pl. melyik volt a templom-kórház, amit alant írtál?
Újra Szentpéterváron, az most melyik? Amikor megpróbálnak bemalmozni vagy melyik is?
Magyarítást végül felraktad? Ha az 1.2-es van - azaz megvetted - akkor fura, de érdemes leszedni torrentrõl...az nem az 1.2-es, arra felmegy simán a magyarítás...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Amit én leszedtem az csak egy exe fájl volt, ami csak egy önkicsomagoló volt és egy scenes mappát tartalmazott azon belül meg asszem LOC fájlokat, amit be kellett rakni a játék könyvtárába.
Jah, kösz a linket.
Amúgy meg www.gamehunter.hu majd letöltések menüpont és hajrá!
De mielött visszaírnál, hogy ezt meg szériaszámot kér, javaslom a Sorozatszámok menüpont megnézését!
Amúgy mi annak a honlapnak a címe, ahol megtalálom azt a magyarosítást amelyik mûködik és van hozzá leírás is?
Jah, és nem kell egybõl mindenkit leszúrni, mert nem tud mindent, úgy mint TE!!!!!!!
Ha korábbi verziód van, akkor meg a kicsomagolt, bemásolt magyarítás fájlok közül a magyarító .exe-t indítsd el. (magától nem fog magyarítódni az tuti...)
A folyamat eltart egy pár percig, és szükséged lesz a jelszóra is hozzá, amit megtalálsz az oldalon, ahonnan leszedted a magyarítást...
PERSZE HA VETTED VOLNA A FÁRADTSÁGOT, HOGY ELOLVASD - AZ OLDALON AHONNAN LETÖLTÖTTED - A FIGYELMEZTETÉST (A VERZIÓSZÁMMAL KAPCS.), MAJD PEDIG A MAGYARÍTÁS OLVASSEL FÁJLJÁT, AKKOR MÁR RÉG MAGYARUL TOLHATNÁD...VAGY LE SEM TÖLTÖTTED VOLNA...
Hanem én szépen, a saját módszeremmel<#gun>#gun><#gun>#gun>meg ahogy a kedvem tartja<#ravasz1>#ravasz1>
a következõk miatt lehet:
1. a játékban próbáld a régi, nem használt mentéseidet letörölni. Ha kívül törlöd, összezavarod a játékot.
2. A százas tényleg lehet az ok, nekem a Contractsben csinálta ugyanezt, pont a lejobb résznél, mikor két sawed-off shotgunnal mentem kínaira vadászni :-)
3. Futtass le a D-n egy scandisket, nekem így szállt el egyszer a NFS4 karrierem. Belementette magát egy badsectorba.
400 mega biztos, hogy nem kevés, arra még a jó öreg Sin is tudott menteni, bár az nálam 8-10 megás fájlokat hozott létre...