1704
-
dáriusz #1583 semmi amit be lehetne mountolni.ki se kellet csomagolni a fájlokat -
Akkor mid van? -
dáriusz #1581 esetleg hol lehet találni ilyet? -
dáriusz #1580 az sincs, -
Mountold be a bin fájlt! -
dáriusz #1578 Sziasztok letöltötem a hitman 2 razor verziot.de nem tudom be mountolni,mert nincs cue file.Mit lehhet vele csinálni.a segitséget előre is köszi! -
Kérem valaki küldje már el az E-mail címemre a teljes mentést vagy a 3. pálya előtti mentését KÖSZÖNÖM!
E-mail címem: [email protected] -
zolee1984 #1576 Na valaki tudna segíteni nekem hogy
Az 1.0-ás verzióban használható a következő mód:
Keresd meg a hitman2.ini fájlt a játék könyvtárában és nyisd meg valamilyen
szövegszerkesztővel. Pl.: Notepad. Írd be ezt:
EnableCheats 1
EnableConsole 1
Ezután játék közben nyomd le a Caps Lock -ot és írd be a kódokat:
IOIRULEZ Sérthetetlenség (magyar billentyűzeten: IOIRULEY)
IOIGIVES Összes fegyver + teljes lőszer
IOIHITLEIF Maximális egészség
IOIGRV Gravitáció
IOIPOWER Mega erő
IOIER Bomb mód
IOISLO Slo-Mo mód
IOIHITALI Ali mód
IOILEPOW Lethal Charge mód
IOINGUN Nailgun mód
Megjegyzés: Páran azt írták, hogy a cheatek úgy is működnek, hogy egyszerűen a játék alatt beírjátok (CAPS LOCK bekapcsolva) a kódokat.
Az 1.01-es patch után nem kell a hitman2.ini-be semmit sem beírni, hanem játék közben elég megnyomni a ~ -t (magyar billentyűzeten a 0) a konzol előhívásához. Utána beírhatod a kódokat:
god 1 Sérthetetlenség bekapcsolása
god 0 Sérthetetlenség kikapcsolása
infammo Végtelen lőszer
giveall Az összes lehetséges tárgyat megkapod
invisible 1 Nem látnak az ellenségek
invisible 0 Újra látnak az ellenségek
Reload A pálya újratöltése
ReloadScripts A játékot vezérlő scriptek újratöltése
Killscript A játékot vezérlő scriptek leállítása
XpresQuit Gyors kilépés a játékból (fagyást okozhat!)
Megjegyzés: ha az 1.01-es patch használatakor a hitman2.ini-be beírod az EnableCheats
sort, akkor használhatod az 1.0-ás verzió kódjait is.
Összes küldetés:
Nyisd meg a hitman2.ini-t és írd át a következő sort:
DefaultScene=AllLevels/logos.gms
erre:
DefaultScene=AllLevels/levelmenu.gms
Ezután ha a játékot elindítod, kapsz egy pályaválasztó menüt ahol az összes küldetés választható.
ezt kéne megcsinálni
DefaultScene=AllLevels/Logos.gms
SoundDll SoundEngine.dll
ScriptDll SDL_Engine.dll
ScriptIfDll ScriptInterfaces.dll
DrawDll RenderD3D.dll
LocaleFile=Locale\English.xml
AutoDumpName ScreenDump0000.jpg
ColorDepth 32
ErrorLog error.log
EnableConsole
Anisotropy 0
AntiAlias 0
ShadowDetail 2
TextureResolution 0
UseDirectInputMouse
UseDirectInputKeyboard
HeroControlMode 1
MouseSpeed 0.8
SpeechVolume 100
MusicVolume 88
SoundEffectsVolume 100
ConfigFile=Keyboard.cfg
DisablePolyLimit
UseEax 1
Resolution 1280x1024
DisableHWTnL 0
Window 0
EnableP5 0
ebbe nemtom hová kell ezt a 2 irást behelyezni meg hogy tudom megjeleniteni a játékba a kurzor jelet hogy tudjak kodot beleírni.
Játékba amit bele kéne rakni neve: EnableCheats 1 és EnableConsole 1 ez
Ha valaki tudja segítsen már
Elöre is köszönöm aki segít -
De azé, ha esetleg, egy patch-hez való magyarosítást... talán... lécci :) -
Van olyan is? Hol-Hol-Hol?! 
-
Tudok: a fejemben! Amúgy meg használd a sajátodat!!! Ne rontsd a játékélményt végigjátszás használatával! Az már majdnem olyan, mintha csak leülnél, és játék helyett megnéznél egy végigjátszás videót! :) -
Ja, és tud valaki végigjátszást is hozzá, ha már itt tartunk?
-
Most akkor hol vagyon a patchelt magyarosítás??? :) -
Aha. -
Hitman 2 legeleje amikor a pappal dumál. -
Ima? Az hol is van? Így most hirtelen nem ugrik be!
Jó, jó, nem sürgetlek ám én. :) -
Persze, hogy kamatoztattam, javítva van a Hitman2 és 3 is a bugreportjaid alapján...ja igen egy kivételével, az ima még mindig nincs lefordítva.
Amúgy meg parancs, értettem...Sherolock feliratok
...csak ne kellene mostanában 12órát dolgoznom....
-
Piedon csinálta, ha még nem esett volna le! :) Én csak bugreportálgattam egy kicsit neki. -
és akik csinálták, nem tudják megcsinálni? tényleg, nem te csináltad?:D te is fordító vagy , nem? -
NEM! Mert időközben kiadtak egy újabb eredeti verziót, amire nem megy rá egyik sem, mert különbözik a verziószám! -
Magyarítások
itt van két féle hitman, az egyik csak jólesz, nem?:S -
De csak a Sherlock feliratok után! :))
(Tényleg, amiket küldtem hibajelentéseket a Hitman 2-ről, azokat kamatoztattad? :D) -
Tutira...valaki üssön már korbáccsal hogy megcsináljam arra a verzióra is a "hibátlan" magyarítást...Köszönöm! 
-
Ugyanaz lesz mint nálam mi? :) Nem egyeznek a verziószámok?! -
Nekem van...
-
-
én is láttam eredetibe a könnyem majd kicsordult tőle
-
Sziasztok!van valakinek tapasztalata a játék magyarosításával kapcsolatban?mert megvettem eredetiben és nem megy a magyarítás:((( -
jaj haggyál már a torrentel 

-
Há' má' nem emlékszem melyik az...torrenten is fent vannak az OST-k, ennek és a 3-nak is...ha lusta vagy letölteni 50 megát akkor... -
nincs meg az OST-je, le kéne tölteni dc-ről, de most olyat minek ami nem kell?:D
az, amikor mennnek a készítők nevei....a kereszt is himbálódzik... de nem az amikor a pappal beszél, mert az megvan....valami action annak a neve... és nekem nem az kell...
elég ismis szám, mintha az orossos pályánál is ez szólt volna.. -
De jó kérdéseid vannak! :) Ami akkor megy, amikor himbálózik a kereszt? vagy utána? OST-n nincs rajta? Hallgasd végig az OST-t, s kiderül... -
na kész 

ami a végén, a készítőknél ment zene, annak mi a neve?? -
hát ne olyan börtönre gondolj..
-
Pápa lol...ok, vágom hol vagy...de BÖRTÖNre még mindig nem emlékszem... -
pont ez az, nem volt, semmi, csak azt hogy nyirjak ki mindnekit, meg az orosz faszit, aki fogja tartja a pápát, vagy kit, papot,...
Herold: köszi lehet hogy az lesz az... sajnos elég nehéz ez a pálya... rájötema technikára, csak most nem volt időm még géphez se ülni -
Nem a gyóntatófülkére gondolsz? -
Aham...tisztában vagy a BÖRTÖN fogalmával? Egy börtön általában nagyobb, mint egy templom, szal nem tudom pontosan mire gondolhatsz...valami zárkára vagy miről van szó??? Sokat segítene, ha kicsit bővebben elmesélnéd, hogy egyáltalán hol is vagy (földrajzilag - ország, város stb...), és mi a feladatod az adott pályán - feltéve, hogy tudod egyáltalán, és nem csak lóhalálában vágtatsz végig a játékon, el sem olvasva, hogy miva... :)
Szal talán beugrana...de így, hogy börtön a templomban, így nem ugrik be, bocs...de mondom, sztem ez nem a te játékod, kissé türelmetlennek tűnsz hozzá... -
hát az egész játékban csa egy börtön van a templomban, vazz, ahol van egy kulcs....
-
Milyen börtön? Kicsit bővebben már bazz...szeretnél már túllenni rajta mi? :PPP