1704
-
#386 Hitman_2_CRACKFIX-Razor1911
rzr-hmfix
/most offline vagyok de ezeket keresd/ -
#385 Kössz a választ ! :) -
#384 Van egy ilyenem. De csak 3 mb (persze az nfo-ban 15-ot irnak). Matrix v kolin megtalalod. -
djcom #383 Szia Skorpio7!
Sajna amit kértél nincs fenn sehol:(( -
#382 Végleges , amit vmiért NUKE-oltak .Akárcsak a hozzá kiadott 15 MB-os FIX-et is .
2002-10-02 PC Game Isos Hitman 2 *FIX* (c) IOS/Eidos Interactive 01x15 MB RAZOR1911 -
#381 Végleges! -
Lantee #380 Namostaztánifótkérekdetutit!!!!
Ez most a VÉGLEGES, vagy valami FAKE cucc?? -
#377 Az internet rejtett zugaiból ! -
Deajka #375 Kijööött, gyerekek,kijööööt!
Ja, hogy itt már ilyenekről van szó ?
-
#370 Annak a pöcs novie-nak meg mondjátok meg, úgyis törölve lesz az összes reklámtopicja, szal én a helyében nem erőlködnék... -
#369 Ha nem is... kicsit nehez is :) -
djcom #368 -
#367 fel ora mulva lent van, de a demo alapjan en felek,hogy nem lesz hitman 1 hangulata...:=( -
#364 ja, megvan -
#363 ezt te hol latod kiscsillag? -
djcom #362 ³ Hitman 2 (c) IOS/Eidos Interactive ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ Date: 2 October 2002 ³ Game Type: 3rd person shooter ³
³ Supplier: Team Razor ³ Size: XX x 15mb ³
³ Cracker: Team Razor ³ Protection: Craxx0r ³
ÀÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÙ -
#360 Az teny de jelenyen ma meg! -
#358 Ahh ha ma nem jon ki akkor jovo heten tuti:) -
Sith #357 nem okt 3 án ha jól emléxem... vagy szpt 27 soryxde eigy hirtlen nem tudok mit mondani -
#356 Akkor magyarul holnap jon ki?
-
Sith #355 napok kérdése és kijön na jó leeht hogy hetek -
spR #354 thx
-
#353 nein -
spR #352 Kicsit el vagyok maradva a világ folyásától. Kijött ebből a stuffból a végleges verzió? -
#351 GAMESTAR ONLINE
Hitman 2 megjelenés...előbb!
[2002-09-06 @ 18:14 - ZeroCool] (kommentek: 0)
A Krawall.de forrása szerint, az Eidos Interactive némileg előrébbhozta, Hitman 2: Silent Assassin nevezetű játékuk megjelenését. Az eredetileg tervezett október 11 helyett, már szeptember 27-től a boltok polcain csücsül majd ez a kis gyöngyszem! Addigis érdemes meglátogatni a hivatalos oldalát! -
Sith #350 szerintem is ha egy pályával el tudtma szórakozni 3 napig... akkor a 21 pályával is ellszeek egy ideig :) -
#349 szerintem a demo az jó lett -
#348 beszéljünk inkább a demoról -
#347 miva? -
#344 HITMAN 2 DEMO!!!!!!!
www.hardwired.hu
:))))))) -
Sith #343 Hát ha arégi megjelnés elhalasztása után is azt mondták hoyg szpt és most is csak nem játszák el mégegyszer ugyanazt... -
#342 Megjelenés: Asszondják, hogy szeptemberben, nomeg a legújabb videoban is ezt írják, úgyhogy reménykedjün benne, hogy ezúttal már hiteles a megjelenés időpontja... -
#341 nem -
#340 Nah végre vannak hírek.
Letölthető egy videó is.
www.hitman2.com -
#338 Nem, te szimplán 1 fasz vagy.... -
#337 honnan lehet leszedni?
-
#334 Ne szed le... -
#332 Mit nem hiszel? Ekkora debil nem lehecc! Ha menyel bazd meg a hitman 2 forumokra a Eidos nal es olvasad mar el ott mint mesel a fejelszto a jatekrol!
Mekkora allt vagy hat mi vagyok en hazudos ember? -
#331 minek bizonygatjatok egymasnak azt amit valojaban egyikotok se tud... -
#330 olvasni én is tudok, csak nem hiszek el mindent, amit olvasok...