Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy screeshaotom.. valamelyik oldalról szültem. Van egy szoba.. albériázott és a falon ott vanak a fegyvereknyomai
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Szal látok 10 pisztolyt.. igy körvonal lapján sajnos nem mindet tudom azonsoitani. UZI MP% MP5SD, M4, AK SU, M60 Egy Shotgun.. és egy nagydarab távcsöves izé amit végkép nem tudok azonositani, talán egy Barett de akkor miért teték az M60 főlé?
szerintem BFG...
Hát most nem tudom,de esetleg... ki lehet deriteni, mingyéárt utána nézek van egy képem ahol a falon vannak a fegyverek "lenyomatai" szal olyan mint amikor elveszed a képet és ott világosabb a fal..
Hát most nem tudom,de esetleg... ki lehet deriteni, mingyéárt utána nézek van egy képem ahol a falon vannak a fegyverek "lenyomatai" szal olyan mint amikor elveszed a képet és ott világosabb a fal..
Szerintetek beteges dolog hog másodzsor néztem meg a honlapot hogy nem e frisitettek valamit? 

Jó ebben igazad van tényleg gyökér, nah hagyjuk. Inkább valaki szerezen egy időgépet menjen el 28 ára és hozon nekme egy Hitman2 őt. mellesleg valaki kivesézte a skilleeket, mőár ara gondolok hogy mi mire jó?
volt rég egy haverom fehérváron, őt hívtam krinyónak
asszem utálta
asszem utálta
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Krinyó hagyjad má.. ha neki ez okoz örömet ám legyen. Egy hibát mindenki elkövethet...

Szerintem akik ide irnak azok nme az utó mániájukrólé hiresek, viszont az alant látható Dragunovot ha nme lenne oda irva akkor is felismernék. 

Miután leirtam rájöttem mi lehet a szitu :-)))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lehet hogy a 2 ben is lesz egy magyar pálya? 

Magyarok készítik el a hitman 2 zenei anyagát.😄
Ezt az egyik német oldalon láttam.
Asszem írok egy levelet nekik hogy mivel én is magyar vagyok dobjanak már meg egy originál hitman 2 ővel.
Ezt az egyik német oldalon láttam.
Asszem írok egy levelet nekik hogy mivel én is magyar vagyok dobjanak már meg egy originál hitman 2 ővel.