Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várjuk meg a végét
én csak attól fosok, hogy átmegy maxpayne-be...
Riszpekk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://matavsux.warez.hu/
en az egyeik havas palyat probaltam ki, marha nagy ter van benne.
sok van belőlük ahhoz, hogy felsoroljam.
Most próbáltam ki a 2. pályát... ott mondjuk már picit izzad a gép 😊 De még mindig játszható.
De asszem nem fogom tovább játszani, mert inkább megveszem az eredetit (az első rész baromi jó volt). Persze majd ha olcsó lesz, addig marad a warez 😊
PS:
ha nagyon érdekelnek a bugok, itt van pár:
- nincs benne minden fegyver
- nincs benne minden misszió
- a "collision detect" nincs még rendesen kidolgozva
- néha furcsa objektumkezelés
- a szkriptek még nagyon kiforratlanok
stbstb...
viszont nekem eddig nem fagyott (én opengl alól játszottam), vannak hangok (kurvajó hangok/zene), csak kevés textúraillesztési hibát láttam...
A lényeg, hogy sok dolgot újítottak:
- lehet guggolni (sőt, majd a fullban le lehet feküdni a földre is!)
- a fegyvereknek van normális visszarúgásuk (tehát ha lősz egy pisztollyal, a lövés után picit megemelkedik a crosshair)
- a sztori nem tűnik valami fényesnek, viszont a missziók önmagukban jónak tűnnek, hozzák az első rész szintjét
- lesz egy csomó új fegyver
- a grafikán érezhetően javítottak... 47esünk feje már gömbölyű 😊, nagy felbontású textúrák vannak sok helyen, a fények is baromi jók (1.pálya, egy templom, és a színes ablakokon áttörő fény a levegőben látszik!)...ja, és a modellek is kidolgozottabbnak tűnnek.
Összegezve: szerintem jó lesz. Minimum az első szintjét fogja hozni, de inkább többet.
Use google!
Én főleg arra voltam kíváncsi, hogy a gépemen fog-e menni, mert szegénykém nem éppen up-to-date 😊
Viszont kipróbáltam, 800x600x32-ben amit tudtam, maxra tettem, és jól viszi...(a gépem egy 700as duron egy gf2mx-szel gyengítve ;P)
Bár még csak az első pályát volt türelmem elindítani...
Use google!
Egyebkent mesej mar rola... msok benne a bug ?😊 Jatszhato? Elvezetes? Zene hang film minden?

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hitman 2 - Silent assassin
Enter the realm of a retired assassin, forced back into action by treason. You may be a hired killer but you still have a sense of loyalty and justice.
Explore a universe, minutely recreated in fantasy, but based on facts - not fiction.
Visit the dark recesses of a world corrupted by crime, greed, degradation and dishonour.
And a past that catches up with you.
Trust no one - if the price is right, the finger of your most trusted ally will be on the trigger.
Your targets may hide in the most remote areas of the planet, but their destruction is never prevented - only postponed.
Learn your trade - master your tools - overcome your obstacles - outsmart your enemies - eliminate your targets. Remember - rash decisions bleed consequences. Know when to strike instantly, know when to take your time. Chance favours the prepared player. Failure is not an option - it is a privilege reserved for those who do not try hard enough.
You have returned - and you will track down the organization that forced you out of retirement. You may find that the enemy is closer than you think - retrace your steps, and you will prevail.
Hitman 2 - Silent assassin is scheduled to be in stores September 2002.
http://www2.ioi.dk/Frontpage/Welcome.shtml
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Fonya: Van egy ilyen topic amugy, ha jol emléxem, szoval inkább ott nézz körül
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ne hülyítsétek már egymást!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!