Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
ez olyan, mint a beolvasztás utáni fémdarabról megítélni a készülő szobrot......

várjuk meg a végét

én csak attól fosok, hogy átmegy maxpayne-be...

Riszpekk

FREAK
de ez nem is beta........ sőt még alpha sem....

Riszpekk

Sephi
Hihe😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

verti.go
Ugyan, király volt az 😊
"Hotel Gallárd" , ROTFL

Use google!

I.C.ram
ilyen nepszeruek vagyunk a hitman-ban? 1-ben meg a gellert hotel volt bar kisebb-nagyobb helyesirasi hibak akadtak de azaert jol megcsinaltak 😊
Sephi
Nem tom de megeri letolteni mar csak a Budapesti palya miatt is😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mennyi most az első rész? 4000?

Sephi
Anyam! Most man mitcsinal! Belodolom az imidzset es lefagy a gip😊 Ha nem lodolom be es elinditom akkor a elso kep utan lefagyon... ez kinos vazz

Sephi
No hat en is feltelepitettem es mit modjak igen batorito volt az elso screen hogy mi hianyzik belole😊))))))))))))) Francba😊)

Alexease
Az alabbi oldalon peticio gyujtes folyik az internetes szolgaltatok es araik ellen! Jelenkezzetek fel!!!!

http://matavsux.warez.hu/
Sephi
Akko nem totom leh

zplayer
az egyik legfontosabb hogy tamogatja a hardwer T&L-t 😊

en az egyeik havas palyat probaltam ki, marha nagy ter van benne.
verti.go
nem játszhatatlanul bugos, csak ilyen apróságok...
sok van belőlük ahhoz, hogy felsoroljam.

Most próbáltam ki a 2. pályát... ott mondjuk már picit izzad a gép 😊 De még mindig játszható.

De asszem nem fogom tovább játszani, mert inkább megveszem az eredetit (az első rész baromi jó volt). Persze majd ha olcsó lesz, addig marad a warez 😊

PS:
ha nagyon érdekelnek a bugok, itt van pár:
- nincs benne minden fegyver
- nincs benne minden misszió
- a "collision detect" nincs még rendesen kidolgozva
- néha furcsa objektumkezelés
- a szkriptek még nagyon kiforratlanok
stbstb...

viszont nekem eddig nem fagyott (én opengl alól játszottam), vannak hangok (kurvajó hangok/zene), csak kevés textúraillesztési hibát láttam...

A lényeg, hogy sok dolgot újítottak:
- lehet guggolni (sőt, majd a fullban le lehet feküdni a földre is!)
- a fegyvereknek van normális visszarúgásuk (tehát ha lősz egy pisztollyal, a lövés után picit megemelkedik a crosshair)
- a sztori nem tűnik valami fényesnek, viszont a missziók önmagukban jónak tűnnek, hozzák az első rész szintjét
- lesz egy csomó új fegyver
- a grafikán érezhetően javítottak... 47esünk feje már gömbölyű 😊, nagy felbontású textúrák vannak sok helyen, a fények is baromi jók (1.pálya, egy templom, és a színes ablakokon áttörő fény a levegőben látszik!)...ja, és a modellek is kidolgozottabbnak tűnnek.

Összegezve: szerintem jó lesz. Minimum az első szintjét fogja hozni, de inkább többet.

Use google!

magus
nekem fagy, kilep, rossz textura illesztes, nincs hang. amugy minden megy😊

Sephi
De mit ertesz az allat hogy bugos? Lefagy? Kilep a gamabol? Eltunek objectumok? Nincs hang?

verti.go
Egész játszható, ahhoz képest, hogy béta.
Én főleg arra voltam kíváncsi, hogy a gépemen fog-e menni, mert szegénykém nem éppen up-to-date 😊

Viszont kipróbáltam, 800x600x32-ben amit tudtam, maxra tettem, és jól viszi...(a gépem egy 700as duron egy gf2mx-szel gyengítve ;P)
Bár még csak az első pályát volt türelmem elindítani...

Use google!

En mar toroltem, mert bugos, mint atom 😊. De a zene atomjo benne. Meg a grafika is gyonyoru 😊

Sephi
Hogy lehet ember Betat jaccani amikor az eredeti csak Szeptemberbe jon ki? Vegig nyomod igy megunod mire az eredeti kijon csomo uj dologga. Gondokoza ma😊

Egyebkent mesej mar rola... msok benne a bug ?😊 Jatszhato? Elvezetes? Zene hang film minden?

verti.go
skacok!
brightnesst sikerült valamivel állítanotok?

Use google!

Zagash
Egyenlőre csak béta van, de azt mondják, hogy érdemes feltenni, annyira szép!

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Krinyo
Miért Daocoznék?
Meg sincs 😊

Goodwill
ami a qczin kinn van, az a béta? build122 working

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Sephi
Dehogy bugos😊 Csak jatszhatatlan😊 olyan edes hibak vannak benne😊 Azert nah ha azokat nem nezem akkor eleg elvezheto... az idegesit hogy ajton nem megy be mindig es ujra kzdthetemaz egesz palyat. Mondjuk en az elobb toroltem le az egeszet mert restartoltva a windowsomat am hujeje es erre be szoktam ragni.

Kösz!
Érdemes levenni a bétát?Mármint arra gondolok,hogy ez azért teljes verzió,csak nem végleges?
Lazarus
Még csak béta van!
Hülye gyerek 😊
Krinyo
Már leszedhető a béta!

De tempósan!!!!!

Cső! Hol lehet leszedni, he?

Crem
http://www.hitman2.com

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Hitman 2 - Silent assassin

Enter the realm of a retired assassin, forced back into action by treason. You may be a hired killer but you still have a sense of loyalty and justice.

Explore a universe, minutely recreated in fantasy, but based on facts - not fiction.

Visit the dark recesses of a world corrupted by crime, greed, degradation and dishonour.
And a past that catches up with you.

Trust no one - if the price is right, the finger of your most trusted ally will be on the trigger.
Your targets may hide in the most remote areas of the planet, but their destruction is never prevented - only postponed.

Learn your trade - master your tools - overcome your obstacles - outsmart your enemies - eliminate your targets. Remember - rash decisions bleed consequences. Know when to strike instantly, know when to take your time. Chance favours the prepared player. Failure is not an option - it is a privilege reserved for those who do not try hard enough.

You have returned - and you will track down the organization that forced you out of retirement. You may find that the enemy is closer than you think - retrace your steps, and you will prevail.

Hitman 2 - Silent assassin is scheduled to be in stores September 2002.

http://www2.ioi.dk/Frontpage/Welcome.shtml

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Snomag
Ti meg idióták vagytok 😊
Fonya: Van egy ilyen topic amugy, ha jol emléxem, szoval inkább ott nézz körül

Goodwill
az 1 olyan szervezet, ami tele van rossz emberrel, akik csupa gonosz dolgot csinálnak

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Krinyo
hogy jön ez ide?

Krinyo
van media marktban

Snomag
A harmadik pályán van egy ilyen rész :]

Huha és ez a Hitman melyikrészéhez is kapcsolodik?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Snomag
ok, én mindjárt elkezdek tanulni..

Krinyo
ja 😄
mien tz?
későn szoltál,rád fogom.
mosmá nincs kedvem tanulni

Snomag
Mert? MEgversz? 😄D tanulj bioszra, témazáro lesz

Krinyo
Én a multira gondoltam de te állíthatnál a stílusodon...

Snomag
Azért te se lehetsz ekkora gyökér, hogy ilyen kérdés 1általán megfordul a fejedben..

Krinyo
Most komolyan beszélsz ?

Krinyo
Valahogy sántít ez a dolog 😄
De azért a multi kéne mert akkor tovább tartana a game 😄

Krinyo
Na most az lenne a kérdésem hogy van-e benne multiplayer.
VAN BENNE?

Krinyo
Té mocskós zsaru 😄D

magus
pliz a bétát

Shep
Mi ez az igenytelen külalakú írás?

Ne hülyítsétek már egymást!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Krinyo
mi?
Honnan lenne meg neked a béta?
Miért nem rakod fel?
Nincs is multiplayer 😄D

Krinyo
De már megjelent,akkor nincs mit újítani