Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Aztán valami rdioaktív hangyát véletlenül beszippant és ezek után urán tölteteket fog szarni...
😄D
vagy nem?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És akkor eljön ide és beír faszságokat.
Otthon magába kuncog hogy ma is megszivattam egy embert.
De mondtam már neki hogy nem csak én vagyok itt Krinyo.
De azt mondja hogy átvertem meg hogy ő egy kigyurt kidobó fiú stb....
jah es boldog aprilis 3.-at 😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azért is ezredszer leírom még jó ,hogy kölibe adja a haverom😊. Bazze amit mostanában csinálnak!
AAAGGGGGHHHHH... Tiszta pénz ügylet az egész . Ott sakkozik a sok birka , hogy ne ! ne akkor adjuk ki ,akkor jön IZÉ is !! Öhhö bukta lesz !

A Mafia pedig mindjárt itt lesz a nyakunkon , mivel MÁJUS-ban jelenik meg .Hát én sokkal jobban várom az utóbbi játékot , már csak a "Keresztapám" miatt is . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
BonusWeb-en olvashato egy maifa test(beta? v demo) :Release Date: May, 2002.

De ez azért mekkora szemétség, hogy 10nappal elotte nyomatják be a hirt.. ezt már lehetett volna tudni kb 1-2honappal elotte, szal nemtom mért huzták eddig, hogy megmondják
De a hitmanre nem tudok mit mondani, állítólag azzal indokolják hogy fejlesztik tovább... na msot a videokból nem tudok végkövetkeztetést levonni de az angyon késznek tünt tényleg...
"Az aranyalmák otthona, a GoneGold értesülései szerint a Hitman 2. fejlesztése a tervezettnél kicsit tovább tart. Az eredetileg tervezett márciusi megjelenés helyett júniusra, míg a Gamespot jelentései alapján akár szeptember is lehet a megjelenési dátumból."
Hitman 2. csúszás - Dixie Flatline, 01:37 - www.hardwired.hu
Rá*asztunk elvtársak
Állítólag szeptmeberre igérik. Mert még fejleszteni akarnak rajta, ezt nem iagzán értme mert rohadtul késznek tünt az egész a videokból kiindulva de mind1... aki nem hiszi járjon utánna a PCdomon..
Hát remélem csak kamu vagy tévedés vagy valami..