Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na srácok egy kis segítség, tanács kellene, elkezdtem a Razorost tölteni még a hétvégén egy része meg is van, látom, hogy van hozzá crack/ugye jól látom?/ a kérdés az , hogy a razoros is jó, vagy csak a fairlightos?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LSC
Szerintem mindenki maga dönti el milyen stílusban viszi végig.Azért osztályozza a game.

midenki mészárszékkel végzi a dolgot..ez ám a lopódzós játék,esküszöm én még töröm is magam de mindig hent a vége
I.C.ram
Szerintem bújdosos játéknak nem valami jó, de mészár játéknak kegyetlen király. 😊

Egyébként olyan alapvetõ dolgok nincsenek benne mint a Thief 1-2-ben, hogy sötétben lehet rejtõzni, meg szekrényekbe, ágyalá, stb helyekre nem lehet bújni, stb. Ezek már mind megvoltak valósítva egy-egy játékban.
hiba
de ennek a gamenak ep az a lenyege hogy minnel kevesebb gyikkal old meg a palyat 😊

minek jo a silent rating? 😄
En total meszaros vagyok 😄

fucko ha a parkos palyara gondolsz, akkor ahhoz a silent assasin szerint igy kene: snipert fel, csatornaba le, radiotornyhoz, ott az ort elkabitani, ruhat el, toronyra fel, leloni a 2 faszit, majd vissza.
Amugy valakinek a 4ik palyat sikerult megcsinalni silent-re ? ahol a vallatos generalist kell kicsinalni. Barhogyis ugyeskedek, 3x el kell sussem a fegyvert, (kamerak/uveg/generalis) es emiatt nincs silent ratingem 😞
mazsa
Sikerült már valakinek a Hidden Valley-t 10 killnél kevesebbel megcsinálni? Ha igen, akkor hogyan?

A 3.palyan hogy kell csinalni hogy ne vegyenek eszre?Sikerult kinyirnom a menekulo faszit de akkor meg jonnek 1000en,ha meg a csatornaban megyek es kijovok belole alapbol vagy 4en szarra lonek.

I.C.ram
Megkell várni, amíg minden infót el nem mond Diana, ha ez megvan akkor egy picit várjál, és lõjjél a bal, ablakfelöli jobbkezes, kopasz, iszákos, nem dohányzó generálisra. 😊
A meeting alatt kell lelõni az egyik generálist. Ott a nagy tér meletti apartmanházba kell bemenni (meg is van jelölve flekiáltójellel) és az egyik 3adik emeleti szoba ablakából le lehet csúzlizni.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Figyu.. a Szentpetervari palyan kit kell megolni es mikor???
Mert barkit megolok akkor vagy rossz celpont vagy rossz idopontban nyirtam ki valakit

LSC: a 7 mentés pályánként van tehát nem vészes.

Sephi
Van az elso palyan sniper puszka?😊))

Ize nekem a FLT nem megy viszont a razor rulez!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LSC
a garázsban

Hela!!!
Az elso palyan a sniper puskat hogy szerzem meg?
HOl van?

LSC
Mikor ad új mentéseket?Az a 7 vagy mennyi a játék végéig szól?

LSC
Várjuk a pach-et.

LSC
Nekem mind kettõ megvan és tök ugyanaz.Mindkettõ kidobál.

Dynamic
Nyugi, nálam is FLT-s van és simán kivágott.Igaz 30-40perc múlva, de pont a küldetés vége felé😞
(persze mentés a kanyarban se volt)
Hmm most olvasom, hogy ez a desktopra kivágás nem az FLT vagy a Razor hibája😞isonews)
The game is great and everything, but like everyone else, I've been experiencing random crashes to the desktop. At first I was also thinking "bad crack?" but after reading the forum at places like GameFAQs, it quickly became apparent that this happens to the original version too. We can still hope for an update patch though.
Hát nemtom, nekem is FLT van, de már dobott ki.
Én is szedem már az FLT-s verzsõnt. Megláthuk mi sül ki belöle 😊 Remélem egy stabilan müködõ hitman2.

toMpEr
ja, ez eleg ego a "nagy multu" razor teamnek

toMpEr
Egér görgõ

I.C.ram
Sehol nem írja, hogy hogyan lehe zoomolni a sniperekkel!!!!
G. Joe
kötelezõ!
Leginkább a Hitman 1-hez hasonlit 😊

http://deathfellows.hu/

I.C.ram
Mivel lehet használni a sniperpuska távcsõvét??
Na a tegnapi jó sorozat után ma elkezdett a proggy kifagyogatni. Kb 2 perc után mintha kiakadna a hang folyton ismétel és semmit nem lehet tenni csak a reset gomb!!!! 😞((

toMpEr
Melyik kuldetesnel?

Sziasztok!
Az extra sajna nekem nem megy nem tudtok egy masik lelohelyet ahol Hitman2 FLT van.
Koszi
Mike
Manta
Engem is kivágott, azt asztalon landoltam.
I.C.ram
Köszi szépen!!
mazsa
Na most megint elkezdett kidobálni az asztalra. Egyszer játék közben, egyszer meg egy küldetés teljesítése után.

G. Joe
tetszi ka game

http://deathfellows.hu/

Ch_Slater
Nekem meg néha jó, néha nem... Van amikor beszélnek és eccer csak a mondat közepén furcsa gurgulázásba fullad a mondat, ez tart egy ideig és utana folytatja rendesen... Érdekes

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Manta
Ja
Manta
Persze, hogy mûködik 😊
ubi
király az új crack!!!!fasza a menüben a zene! azé leszedem az flt-st is!
Manta
Tehát akkor a razorosnak is jónak kell lennie a crackfix-el? Mert sokan mondják, hogy szarakodik, és az flt a yo.
Ugylatom nagyon killerkedni akar mindenki 😊) Szoval hurok+kloroform csak allo ellenfelek ellen jo, es eleg par emberkere hasznalni. Meg lehet gondolom csinalni minden palyat silent assasinkent, nekem expertben az elso 2o sikerult. (a dont kinyirni, meg a generalist) Most ismet ki kene csinalni 2 emberket, de eleg nehez gyilkolaszas nelkul.
Amugy vigyazzatok, a lampakiloves is felesleges lovesnek minosul, es nem kaphattok miatta silent besorolast a vegen, szoval csak ovatosan.
Goodwill
mûxik há, tõccsedboncsad!

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Evil
de aszem en jobban jarok ha egybol az flt s-et toltom mert a razorost nem szedtem le.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

hiba
A fixet a razohoz(flt-s) az csak 1,6mb es muxik rendesen.

Evil
Az flt -s hitman2 muxik rendesen?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Dynamic
Thank you,Thank you,Thank you..
Sephi
Az a demo volt. En epp most mergeztem meg a generalis bacsit aki kiment hanyi amiutan jol megkefelte a szobalanyt😊)))))))

Kicsit fobe lottem a WC-en

Mondjuk ez a missio 10percembe kerult

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Akinek még nincs meg,itt az flt-s verzió!!!TÖCCSÉTEK!!!!
"Hitman 2 Silent Assassin"
tomper: jah én is azt szoktam 😊

toMpEr
Fejbeloni egyszerubb 😊