Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként olyan alapvetõ dolgok nincsenek benne mint a Thief 1-2-ben, hogy sötétben lehet rejtõzni, meg szekrényekbe, ágyalá, stb helyekre nem lehet bújni, stb. Ezek már mind megvoltak valósítva egy-egy játékban.
En total meszaros vagyok 😄
Amugy valakinek a 4ik palyat sikerult megcsinalni silent-re ? ahol a vallatos generalist kell kicsinalni. Barhogyis ugyeskedek, 3x el kell sussem a fegyvert, (kamerak/uveg/generalis) es emiatt nincs silent ratingem 😞
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Mert barkit megolok akkor vagy rossz celpont vagy rossz idopontban nyirtam ki valakit
Ize nekem a FLT nem megy viszont a razor rulez!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az elso palyan a sniper puskat hogy szerzem meg?
HOl van?
(persze mentés a kanyarban se volt)
The game is great and everything, but like everyone else, I've been experiencing random crashes to the desktop. At first I was also thinking "bad crack?" but after reading the forum at places like GameFAQs, it quickly became apparent that this happens to the original version too. We can still hope for an update patch though.
Az extra sajna nekem nem megy nem tudtok egy masik lelohelyet ahol Hitman2 FLT van.
Koszi
Mike
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Amugy vigyazzatok, a lampakiloves is felesleges lovesnek minosul, es nem kaphattok miatta silent besorolast a vegen, szoval csak ovatosan.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Kicsit fobe lottem a WC-en
Mondjuk ez a missio 10percembe kerult
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Hitman 2 Silent Assassin"
fasza a menüben a zene! azé leszedem az flt-st is!