Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. A német nagykövetségen a felszólgálót ha csak elkábítom és ugy vetkõztetem meztelenre akkor miután felébred megy rögtön árulkodni az örökhõz azok meg rögtön kiszúrnak. Ha garottozom akor okés de ilyenkor lehetek még silent assasin?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Amugy ezt lehet silent assasinként csinálni? Mert elég gáz lehet 😊
nem lehet valasztni nekem hogy milye cuccot vihetek magammal a missionra
JA! A PAGER mire valo?
😞(((((((((((((((((((9
Hat nem befejeztem!!!! Ez hot rovid volt😞((((((((((((
Ket nap allat befejezni egy jatekot ez nagyon gaaazz!!!
Eskuszom hot ideg vagyok! Ekkora baraomsagot nem tehetek! Az egyest 3 hetig jaccotam aszt is minden nap! Ez nem letezik hogy ilyen rovid legyen!
Es azok a japan palyak meg minek voltak? A faszba inkabb tettek volna plusz 5 mas kisseb palyat mint azokat a baszot nagy japan palyakat.
Ez nagy szivas volt😞(( Sajnos oszinten ha az egesz jatekban volt 7-8 palya ami jonak mondhato.
De ahogy befejezodik a gama a siralmas.
De jo hir hogy tuti lesz 3 mas. De oszinten remelem aszt mar azert hoszabra csinajak!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Egyetlen egy katonat nem riasztottak, de ahol vegigmentem, hasznaltam rendesen a zongorahurt 😊
es pszihopatanak nevezett a vegen 😄
Pedig csendes voltam...
HELP!!!!
Hogy lehet fegyvert felvenni az eligazitasnal??? Szeretnek kest magamhoz venni de nem engedi (nem is tudom hol kell valasztani). HOgy lehet visszajutni a kolostorba fegyvert magamhoz venni?
A hentelésrõl anyit hogy ha valakinek nicns türelme kaor könyen hentelésbe fullad de meg lehet mindet csinálni szépen nyugodtan kevés gyilkosságal.. ez valami olyasmi mint a Star Wars ban a sötté út könyebben járható 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Viszont fussatok úgy, hogy soxor nyokodjátok az elõre gombot.
Egyébként hogyan mûködnek ezek a sniperek? Csak akkor szúrnak ki álruhában, ha az egyik látja, hogy megölök valakit?
szar vagyok tudom, de HOL A VALLATOSZOBA KULCSA????
Nalam mindket ajto closed es nem lehet lockpickelni a srac meg csak kabul a szekben...
Most voltam azon a palyan ahol abba a nagy epuletben vagyok ahol a hackert megoltem lent a pincebe. Most az emeletem voltam es a rendszergazda kulon kamerat epitett be a konyhavba ami a kavefozore nez😊))))))))))))))))))))))))))
Igy tudgya mindik mikor kesz a KV 😊)) Mentem bekapcsoltam cisnalta a kavet erre a hulyeje nem bejott a konyhaba kavezni?😊)))) Mekkora otlet vaazz 😊))
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!