24
  • gwalker
    Ne felejtsük el, hogy mindenkiböl lehet bünöz? - de arra születni kell. Nem kell hozzá semmiféle játék, ha hajlama van rá egy idö után ráébred. Én kb. 15 éve gamer vagyok és soha nem jutott eszembe, hogy lemenjek egy gépfegyverrel az utcára. Szerepjátékos is vagyok emellett és soha nem gyújtogattam templomokat, nem alapítottam sátánista szektát sem és nem ástam ki hullákat a temet?b?l.
  • MaDFoX
    :D Greet!
  • Laalee
    ezek a nagy bejelentesek azert jok, mert igy sok buta kisgyerek kitalaja, hogy mekora nagy poen egy ilyen jatek, beszerzi, es lehet masnap mar kopasz lesz es felgyujtja a csöveseket...
  • Vízipók
    Hülye.
    De qrva jó volt.
    :-)
  • MaDFoX
    A kedvenc játékom lesz, amikor mindenfélen nemzeteket kell irtani és közben 14 éven aluliakkal szeretkezni, mialatt terrorizálok egy falut és merényletet tervezek az elnök ellen...

Ugyanmár, ennyi erővel a lemmings-re ráuszíthatják a Greenpeace-t... ;)

Mellesleg valóban kellemes lenne pl vietkongként osonni az ami őrjárat után, vagy japi katonaként a szigeteket védeni...
    Fordítsunk a történelmen... ...virtuálisan...
  • netrunner
    Csomó rasszista játék van, pl. ott a Wolfeinstein, meg a Medal of Honor..stb.
    szegény németeket kell írtani benne.... >:)
  • AnarchoiD
    ezek a jatekok tokre noname-k, szerintem az anti rasszista nepek gyartjak a pincejuk mejen hogy legeyn mire acsarkodniuk
  • SSeMTeX
    Esetleg egy cimet, ahonnan ezek letolthetok! Thx :)