Star Trek: Bridge Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtud, felesleges.

Eleve a játszhatóság miatt (meg a mérete miatt) starbaseként kell berakni a kockát, tehát egyhelyben áll, a többi hajó meg röpköd körülötte.

Egyelõre el vagyok foglalva azzal, hogy egy ~ fél óra után egyátalán kinyírható legyen 10 fed hajóval 😊 Jelenleg még nem az...
Az a jo benne, hogy nem sík a felülete a kockának, sõt, a felületén látható dolgokat nem csak bumpmap csinálja, hanem a modell ilyen komplex. Pl a kocka belsejében középtájt lévõ rendszereket is el lehet találni, mert egyes oldalain van rés ahol be lehet célozni phaserrel. Persze nem könnyû. A legkönnyebb az élein lévõ fegyverzetet leszedni, meg egykét felületi vonósugarat meg cutting beamet. A vonosugárral is vigyázni kell, mert 25km-en belül megfoghat, és ha épp nem úgy állsz, hogy rá tudj lõni az emitterre, akkor nem szabadulsz többet...

Az egyik oldalán meg van egy meglepi fegyver is 😊 Vagyis fegyver csak átvitt értelemben. Ha "rádlõ" vele (a semmivel, nem is látod, csak a hangeffekt van), akkor bejátssza a "we are the borg,..." szöveget a comm rendszeren 😊

Amugy nemnagyon van kedvencem. De a kisebb hajókat szeretem. Pl a defiant, maquis raider, kazon raider, bugship, bop stb..
Zsolo007
Jól néz ki a kis "taktikai" kocka 😊

Gömböt indítani (hangárból) tud? Én ha jól emlékszem mikor modokra vadásztam találtam olyan kocit ami ezt tudta.

UI.: Egyébként neked melyik a kedvenc hajód a BC-be elérhetõk közül?

Nekem az abszolút kedvencem a Prometheus (már ha az az a 4 hajtómûves, multi-vector attackos hajó 😊 ) és nem a támadási módja miatt, egyszerûen csak iszonyat erõs és mindemellett nagyon mozgékony.

Ez se lett szar 😊

Kicsit túl erõsre sikeredett a Cube 😊
Az egy szükségmegoldás.

Ugyanis amelyik hajóknak gyak. nincs pajzsa, azoknál így oldom meg, hogy elõbb ezt a páncélzatot kelljen átütni, és csak utána sérülhetnek a rendszerek.
Tehát amíg az AA-t le nem lövöd teljesen, addig más nem sérül rajta. A shieldjei pedig csak minimálisak, amolyan mutatóba vannak.

Az hogy a kazon hajón is most ez az alrendszer neve, csak igyjárás, mivel az ATP ilymódon ismeri fel mûködõ extra rendszerként a páncélzatot.
Zsolo007
Bakker, csodálatosan szép ez az Intrepid!

MI ez az Ablative armor dolog? Kazon raidereknek mióta van?

Én úgy tudtam csak a Definatnak van ilyenje...

Zsolo007
Én éppen a VOY részeit nézem újra...tökre ráizgultam a mododra 😄

Az új intrepiden akár az Astrometriát, vagy a Holodeckeket is célba lehet venni, nem beszélve az Antimatter podokról, elsõ másodlagos szenzorok, nacellák, phaser csíkok, étkezõ stb 😊 Über részletes.

Az utolsó pár képen az Intrepid robbanása által okozott károk láthatóak, 5.83km távolságból. Pajzsokat leszedte, és majd minden rendszere sérült a hajónak. A mák az volt hogy még volt Ablative Armourom ekkor. Utána már nem...
Igen, teszegetek majd képet ahogy a fejlesztés halad.

A Kazon Raider implementálása lezárult pl, bõ fél napos meló volt rendesen összehozni...

Itt épp 3 Kazon Raiderrel mentem egy Intrepid ellen. Én voltam az egyik Raider. Szívás lett 😊

A képen a NanoFX2 explosionja látható. Tipikusan akkor ilyen, ha a warp coret lövöd szét. Ami kis hajóknál elég gyakori, nagyobbaknál ritkább. Nagyobb hajóknál ha ilyen robbanásra kerül sor, vigyázni is kell, mert a lökéshullámtól sérülsz. Pl a kazon raidert 10km távolságból akár el is pusztítja az intrepid warp core breach-e.

De meg lehet csinálni amúgy, csak állatira manõverezni kell. Ha a torpedóit ki tudom kerülgetni, és mindhárom raider rászáll mondjuk a dorsal shieldekre, akkor rövid úton ki lehet iktatni, majd egy-egy pontos lövéssel szép sorban az összes phaser bankjét... ezzel a módszerrel elég védtelen lesz rövid úton, és szép lassan szét lehet szedni.
A gáz csak az, hogy bekapok 4 torpedót (pl a kezdõ spreadet), mert kb annyi elég ahhoz, néhány phaser találattal egybekötve, hogy az armorom lezúzza, shieldje meg ugye nemnagyon van a raidernek. Utána meg pár találattal kiszedi a Kazon hajó fontos rendszereit, mert elég gyenge.

A következõ projekt egy jobb Intrepid class implementálása lesz, mert a mostani az egyik legbugosabb hajó ATM.
Muki100
Hát én trek fannak vallottam magam és sose hallottam még ezt. Viszont wikipedian rajta volt 😛
lényegében annyi, hogy ami a star trek univerzumba beleszámít hivatalosan azt nevezik "canon"-nak. Ezek a filmek, sorozatok. A többi fan art és játékok (?) pedig nem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

akyyy
tudsz beszúrni pár képet😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ZS90
áhh semmi... 6. próbálkozásnál túltette magát... el nem tudom képzelni hogy mi lehetett a baja..

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
Hi all!

Lenne egy problémám. Nem tudom feltelepíteni a játékot. Amikor elindítom az installt elõjön a "BC setup is preparing Installshield wizard which will..." szöveg. ez el megy 100%-ig és onnantól semmi,nem hoz be más ablakot ilyesmit, csak áll a 100%-on.Aztán kb 2 perc múlva magától eltûnik....

Elõre is köszi!

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

akyyy
mi az a canon?

Nem. Egyátalán nem.

De ez nem érdekel, minden hajót canonra csinálok.

Max a Class 4 Tactical Cube ellen valójában nem lesz elég egy pöcsköszörû Intrepid class, hanem kell mondjuk 10 😊

A balancot úgy értettem, hogy az egymáshoz képesti erejük is canon.
Zsolo007
Ez mind jól hangzik. Várom!

Egyébként a canon biztosan megfér a balanszal? Mert a filmekben sem volt mindíg balansz az éppen aktuális 2 fél között...

Jelenleg nincs kitéve letölthetõre a mod. De amint kirakom, be fogom tenni ide a linket.

A modban jelenleg kb 20 féle plusz hajó van, a reman warbirdön át a mindenféle föderációs hajókig. Viszont vannak bugok, amiket elõször ki akarok most iktatni, még pár új hajó kíséretében, mielõtt felteszem a modot letölthetõnek.
Meg ugye a 2 év alatt, amióta pihent a projekt, jött ki egy rakás újdonság, amit érdemes implementálnom a modba. Ilyen pl a warphoz felemelkedõ nacellás intrepid, vagy a szétválasztható galaxy, jobb textúrák, jobb effektek, és ehhez hasonló nyalánkságok.

2 cél van:
-teljesen canon hajók, egymással balanszban
-ismert csaták megvalósítása QuickBattle singleplayer missionként. (ebbõl is van benne kb 10-15 már)
Zsolo007
Borg! 😊 Ha erre jársz leírod a honlapod címét ahonnan le lehet szedni a modot? Érdekelnének ezek a custom missionok 😊, meg úgy a mod általában.

akyyy
http://try.ktk.bme.hu/locutus ez már nem jön be de lentebb vmi magyar dologról van szó: \

akyyy
szerintem tanulj meg torrentezni. kliensel nyisd meg a leszededt torrent fájlokat

[Walaki]D`Lair
he?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

torrenten belül hol mert szedtem le torrenteket de azok nem töltik le.
[Walaki]D`Lair
torrent!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Valaki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni?
jaah ez sajnálatos 😞
Devids Pro
áhh, én már nem😊
vagy te nyomod még neten??
[email protected] MSN sztem ugy gyorsabb lenne!
akkor midn1, te milyen modot használsz meg patchet ahhoz h tudjál neten játszani??és milyen telepitési sorendben??
Devids Pro
olyan serverre ami nem használja azt a modot amit te, akkor nem tudsz rá felmenni
Halli lenne egy oylan problémám h fölrakom a Kobayasu maru modot ammivel jo llehet tolni neten, ugy csináltam elöször h felraktam a sima BC-t utána az 1.1-es patchet aztán a kabmarut,de mikor be akartam mni egy servere kiirta h vmi ambasador.pyc, fájl miatt nem lehet és minden serveren, utána mgprobáltam h sima BC kobmaru és utána az 1.1et, és ugysem jo, h nem tudsz e jo megoldást vagy vmi patchet ammi kisegitene, meg h meliyk a helyes felrakási mod?
LegionarR
www.filefront.com - itt szerintem rengeteg jó mod van a játékhoz...
A bal oldali menübõl válazd ki a BRIDGE COMMANDER-t. Itt lesz mit nézelõdni! <#nyes>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Ha más is le akarná tölteni, cím: wanadoo.atw.hu, a Games2 mappában van, kb. 550MB.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Köszi a címet! Múlt héten töltöttem le, szombaton este, 11-tõl vasárnap reggel 9-ig ment a letöltés, 10 órán át tartott, de megérte.

wanadoo.
#260: Letöltötted? honnan? Már nagyon kéne a BC, de nem tudom, hogy honnan lehet letölteni, vagy hol lehet megvenni.

[Walaki]D`Lair
nincs

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

sziasztok

én a játékhoz keresek magyarítást. aki tud valamit irjon.
Letöltöttem újra a gamet, modomat elõ a backupból, install 😊 3 órán át játszogattam vele 😊 Még mindig állat.
Csak sajnos azért rájöttem, miért adtam fel anno. Ha túl sok a hajó, akkor túlterhelõdik az engine, és mindenféle szines vertexhalmazokká válnak a hajók 😊 De úgy 10-15 hajóig még elmegyeget.
Nem tudja valaki, honnan lehet a BC-t letölteni, vagy hol lehet megvenni?

Én már visszavettem a weboldalamról, mivel nem kívánok több supportot nyújtani hozzá. Anno itt SG letöltések között is fentvolt. Persze nálam még megvan az rc1 backupon, 155MB. De hogy fel nem töltök ekkorát sehova az is biztos...
Nem3sis
senki nem tudja?

Minden csak nézőpont kérdése.

[Walaki]D`Lair
azé' anno milyet multiztunk már...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Nem3sis
honnan tudom letölteni a cwx3 mod-ot?

Ok köszi akkor inkább hagyom.

Lehetett az alappal is játszani neten, meg lehet a modommal is. Ennek ellenére szerintem felejtsd el, mert annyira bugos a netes része, hogy semmi élményt nem nyújt. Fõleg a mod új cuccai által okozott többletterhelést nem bírja el a motorja multiban.
Helló, láttam írták páran, hogy multiban játszottak, az lenne a kérdésem, lehet másolt játékkal multizni a cwx3modal mert szivesen kipróbálnám de az alappal nem lehetett régen játszani neten?

Zsolo007
LOL, elnéztem 😊 aszthittem a gém nicns meg 😄 sorry 😊

Zsolo007
Hi! milyen neted van? Neten nagyon nehéz megtalálni, igazságtalanul el lett felejtve ez a nagyon jó gém. Abban az esetben ha érdekel a dolog (miért ne?) akkor megbeszélhetnénk hogy eljusson hozzád ezen a csodálotos interneten keresztül az az 1 cdnyi bitfolyam 😊

Nem3sis
honnan tudnám leszedni mert ott már nincs meg sajna. elöre is köszi.