598
Star Trek: Bridge Commander
  • Neoncsoves
    szevasztok! Lehet letölteni hozzá borg hajókat (játszhatóakat) vagy npc-ket? Ezek érdekelnének. új hidak + hajók + kampány monnyuk a film alapján :)
  • Borg
    Elvileg igen.

De ezt logikusan addig nem tudom tesztelni, amig másnál nincs meg :)
  • akyyy
    Hülye kérédés, de ugye ezzel amoddal majd lehet egymás ellen, vagy együtt játszani neten?:)
  • Borg
    Meg azt tovább is tart kilőni, páncélozottabb, mint a phaser strip-ek.

Szenzorokra max kisebb hajóknál érdemes menni. Pl egy jemhadar bugshipeknél szoktam szenzor, vagy impulse hajtóműre lőni. Bár ott miután az armorját átütöttem, úgyis 2-3 találat és már csak roncs...
  • [Walaki]D`Lair
    Én a sensor array-eket szoktam elsődlegesen támadni, csak az a föderációs hajókon jól el van dugva...ugye max előről/alulról lehet azt támadni, aztán csókolom...
  • Borg
    2 kicsi fent, 2 lent, azt aft torpedo tube mögött a vékony sík részen - ez a simán is van.

Taktikázni kell. Föderációs hajóknak érdemes a phasereire célozni, és azokat sorban kilődözni. Általában nem túl erősek, egykét torpedó találat kilő egy phaser sort, és akkor már bizonyos szögekből tisztán tudod támadni.
  • [Walaki]D`Lair
    Hmm...ennek sztem ott még nincs, de a seggén is van vagy 3 fézer sor, mert valami eszelős módon szétgyakott :)) Pedig leszedtem 50-re a hull integrity-jét, de nagyon nem zavarta...

Jó mondjuk ez mondom hogy a cwxmod v1...szal csúnyán unbalanced :))) (a DS9-et szétszedtem a defianttal pl...:))
  • Borg
    Az updatednek a nacellán is van strip már.
  • [Walaki]D`Lair
    én nemtom hogy uprated-e, de az lövöldözik fézerrel minden egyes testnyílásából...:DDDD
  • Borg
    Ami talán úgy is van rendjén :) Már ha az uprated-ről van szó.
  • [Walaki]D`Lair
    Uhh bazz anno de erősre csináltad a Galaxy-t...nem bírtam szétszedni még a Defiant-tal sem...:))
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor lesz nagy karácsonyi BC durvulás :D:D
  • Borg
    Tegnap cseréltem még defiantot benne, kapott egy új modellt, meg jobb fegyverzetet is.
    Mára tervbe van véve egy delta flyer, meg egy borg sphere.
    Aztán még van némi ellenőrizni való a DS9-on, és akkor playteszt, és holnap talán jöhet a mod release kivonása a játékból :)
  • Zsolo007
    Én most a Kobayashi Maru moddal tolom =)
  • [Walaki]D`Lair
    Jeee...megtaláltam a legelső cwx modot, amíg ez l nem készül nyomom azzal :):)
  • Borg
    Az.
  • [Walaki]D`Lair
    Na megszereztem, V1.1 kell igaz?
  • Borg
    Ezt inkább privátban beszéljétek meg ha lehet.
  • Borg
    Vagyis inkább hogy még mindig.
  • [Walaki]D`Lair
    Ki gondolta volna, hogy 5 évvel a megjelenése után ez ekkora sláger játék lesz? :)
  • [Walaki]D`Lair
    Endless-Skyline vagy bithumen?
  • akyyy
    ha kell, torrentre kiteszem, de attól függ hova vagy regelve! (első néhány küldi magyarításával együtt , ha rajta van a gépemen)
  • Zsolo007
    Akkor egy okkal több, hogy kirakd ami most van, ha megoldható :). Szerintem vannak itt egy páran akik nagyon örülnének neki :)
  • [Walaki]D`Lair
    És magát a játékot nem akarod valahol közkincsé tenni? :))
  • Borg
    Ez is béta lesz. Illetvehát egy adott verzió, mivel nem hiszem hogy valaha is késznek fogom tekinteni :)
  • Zsolo007
    Azé bétát nem raksz ki? :D Én csütörötkig leszek net előtt, utána téli szünet...

Ha csak ilyen túlterhelési gondok vannak, akkor nekem nem lenne gáz, mert 1. Nem akarok olyan sok hajó ellen nyomulni 2. Nem is bírna olyan sok hajót a gépem :)

Naaaa, lécci :D
  • Borg
    Igazából a héten már szerintem azért nem lesz belőle semmi, mert van egykét erősebb bug, amiről egyelőre fogalmam sincs hogyan küszöböljem ki.
    És ezek mindegyike az engine grafikai túlterheléséből adódik. Pl amikor a képen látható starbaset egy 10 hajós fed flottával védem egy 25 hajós dominion flottával szemben. Akkor elég érdekes dolgok bejátszanak néha. Főleg amikor a starbase sérülésmodellje kimozdul magából a modellből, és 200km-re díszeleg a starbase mellett... na az "érdekes" látvány. (bár ez is csak akkro fordult elő, amikor az egyik dominion battleship roncsa nekisodródott felrobbanás utána a starbasenek. Na ezt valahogy nem tudta mire vélni az engine.
  • Zsolo007
    Bakker :(. Addigra pont nem leszek net előtt :'(

Viszont megtaláltam az RC1-es változatát a modonak a vinyómon :)
  • [Walaki]D`Lair
    Akkoris a defiant a kedvencem :)

Valahogy megint megszerzem a játékot és mehetünk újra multizni :D:D
  • Borg
    Egykét apróbb újítás kivételével most bughunt van, szal karácsonyra számíthattok egy release-re :)

Az új Federation Starbase:

• ZS90
    huh köszi a segítséget... ez télleg bejött! de olyannyira hogy se a kessok hajót nem pusztúlt el se a Geronimo, no meg persze én se :D a többi utána már gyerek játék volt:)
  • Borg
    Ezt a borg kockát szét lehet lőni, ha ügyes az ember. 10 föderációs hajó a legkülönbözőbb fajtákból kb fél óra alatt képes elpusztítani úgy, hogy 4-6 hajó meg is marad a végére. Azokat meg letépi a kocka robbanása :D A sovereign (player) megmarad, feltéve hogy 25km-nél távolabb vagy éppen. 30km-nél még csak a pajzsot meg az armourt tépi le rólad.
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem még a borg féle Scimitar tetszik nagyon, egyszer nyomtam vele vagy 8 régi TOS éra beli hajó ellen, persze megsebezni sem tudtak, nekem meg az Excelsior kivételével mindegyik egy sortűz volt :))
  • ZSOOLT2
    a Geronimo jól működik, + quantumtorpedókat is lő, érdemes valahogy a szöv. űrhajók közelében maradni, és tényleg használni a kísérleti "phased torpedo" -kat. Mellesleg ez a játék legnehezebb része.
  • ZSOOLT2
    Jól néz ki...
  • Borg
    Néhány új kép.

• Muki100
    Nekem még sose tette tönkre, de inkább egy torpedóvetőt veszíts ahelyett, hogy 4 hibrid szétlőne.
    Ja és én a Geronimot ajánlanám, nekem is azzal sikerült. Ígyis-úgyis meghal a kísérőhajód, hát akkor legalább quantum torpedókkal lövöldözzön nem?
  • akyyy
    hát a nagyobb:D
  • bgabor
    Torrenten van egy 676 és egy 395 megás verzió belőle. Melyik az igazi?
  • ZS90
    hm... nem rossz ötlet... annak ugye az a lényege, hogy mindeféle képp átviszi a pajzsot, hátránya meghogy tönkre teszi a torpedó vetőket nem?