Star Trek: Bridge Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Uhh bazz anno de erõsre csináltad a Galaxy-t...nem bírtam szétszedni még a Defiant-tal sem...:))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Akkor lesz nagy karácsonyi BC durvulás :D:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tegnap cseréltem még defiantot benne, kapott egy új modellt, meg jobb fegyverzetet is.
Mára tervbe van véve egy delta flyer, meg egy borg sphere.
Aztán még van némi ellenõrizni való a DS9-on, és akkor playteszt, és holnap talán jöhet a mod release kivonása a játékból :)
Zsolo007
Én most a Kobayashi Maru moddal tolom =)

[Walaki]D`Lair
Jeee...megtaláltam a legelsõ cwx modot, amíg ez l nem készül nyomom azzal :):)

Az.
[Walaki]D`Lair
Na megszereztem, V1.1 kell igaz?

Ezt inkább privátban beszéljétek meg ha lehet.
Vagyis inkább hogy még mindig.
[Walaki]D`Lair
Ki gondolta volna, hogy 5 évvel a megjelenése után ez ekkora sláger játék lesz? :)

[Walaki]D`Lair
Endless-Skyline vagy bithumen?

akyyy
ha kell, torrentre kiteszem, de attól függ hova vagy regelve! (elsõ néhány küldi magyarításával együtt , ha rajta van a gépemen)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zsolo007
Akkor egy okkal több, hogy kirakd ami most van, ha megoldható :). Szerintem vannak itt egy páran akik nagyon örülnének neki :)

[Walaki]D`Lair
És magát a játékot nem akarod valahol közkincsé tenni? :))

Ez is béta lesz. Illetvehát egy adott verzió, mivel nem hiszem hogy valaha is késznek fogom tekinteni :)
Zsolo007
Azé bétát nem raksz ki? :D Én csütörötkig leszek net elõtt, utána téli szünet...

Ha csak ilyen túlterhelési gondok vannak, akkor nekem nem lenne gáz, mert 1. Nem akarok olyan sok hajó ellen nyomulni 2. Nem is bírna olyan sok hajót a gépem :)

Naaaa, lécci :D

Igazából a héten már szerintem azért nem lesz belõle semmi, mert van egykét erõsebb bug, amirõl egyelõre fogalmam sincs hogyan küszöböljem ki.
És ezek mindegyike az engine grafikai túlterhelésébõl adódik. Pl amikor a képen látható starbaset egy 10 hajós fed flottával védem egy 25 hajós dominion flottával szemben. Akkor elég érdekes dolgok bejátszanak néha. Fõleg amikor a starbase sérülésmodellje kimozdul magából a modellbõl, és 200km-re díszeleg a starbase mellett... na az "érdekes" látvány. (bár ez is csak akkro fordult elõ, amikor az egyik dominion battleship roncsa nekisodródott felrobbanás utána a starbasenek. Na ezt valahogy nem tudta mire vélni az engine.
Zsolo007
Bakker :(. Addigra pont nem leszek net elõtt :'(

Viszont megtaláltam az RC1-es változatát a modonak a vinyómon :)

[Walaki]D`Lair
Akkoris a defiant a kedvencem :)

Valahogy megint megszerzem a játékot és mehetünk újra multizni :D:D

Egykét apróbb újítás kivételével most bughunt van, szal karácsonyra számíthattok egy release-re :)

Az új Federation Starbase:

ZS90
huh köszi a segítséget... ez télleg bejött! de olyannyira hogy se a kessok hajót nem pusztúlt el se a Geronimo, no meg persze én se :D a többi utána már gyerek játék volt:)

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Ezt a borg kockát szét lehet lõni, ha ügyes az ember. 10 föderációs hajó a legkülönbözõbb fajtákból kb fél óra alatt képes elpusztítani úgy, hogy 4-6 hajó meg is marad a végére. Azokat meg letépi a kocka robbanása :D A sovereign (player) megmarad, feltéve hogy 25km-nél távolabb vagy éppen. 30km-nél még csak a pajzsot meg az armourt tépi le rólad.
[Walaki]D`Lair
Nekem még a borg féle Scimitar tetszik nagyon, egyszer nyomtam vele vagy 8 régi TOS éra beli hajó ellen, persze megsebezni sem tudtak, nekem meg az Excelsior kivételével mindegyik egy sortûz volt :))

a Geronimo jól mûködik, + quantumtorpedókat is lõ, érdemes valahogy a szöv. ûrhajók közelében maradni, és tényleg használni a kísérleti "phased torpedo" -kat. Mellesleg ez a játék legnehezebb része.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Jól néz ki...

Néhány új kép.

Muki100
Nekem még sose tette tönkre, de inkább egy torpedóvetõt veszíts ahelyett, hogy 4 hibrid szétlõne.
Ja és én a Geronimot ajánlanám, nekem is azzal sikerült. Ígyis-úgyis meghal a kísérõhajód, hát akkor legalább quantum torpedókkal lövöldözzön nem?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

akyyy
hát a nagyobb:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Torrenten van egy 676 és egy 395 megás verzió belõle. Melyik az igazi?

ZS90
hm... nem rossz ötlet... annak ugye az a lényege, hogy mindeféle képp átviszi a pajzsot, hátránya meghogy tönkre teszi a torpedó vetõket nem?

Muki100
Használd a kísérleti torpedókat amiket a csillagbázison kaptál. Ha mondjuk 2-nek kilövöd vele a szenzorját akkor gyakorlatilag már csak a másik kettõvel kell foglalkoznod.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ZS90
hát én galaxy-t választottam... és az Enterprise-ig kibírom, van hogy a shieldek is még 50-75% között vannak... de enterprise ide enterprise oda szarrá lõttek... amúgy meg ha én nem tudtam a Soverignel karcolást se ejteni rajtuk akkor az Enterprise mivel tudna többet tenni?

amikor ki kell választani 2 ûrhajót (a 8.ep.elején), akkor valami erõs páncélzatút kell.
Csak addig hell túlélni, amíg az Enterprise megérkezik.

ZS90
senki?<#fejvakaras>

ZS90
Hi all!

Lenne két kérdésem. Elõször is campaign-ba azt a pályát ahol a hybrid hajókkal kell küzdeni azt hogy a pitlibe kell megcsinálni? mert miután kilövöm a kessokok segítségével a standard kardassziai hajókat akkor megjelennek ezek a hibridek, a kessokok meg lelépnek. én meg ott maradok egy egy kessok meg egy galaxy osztályú hajóval a 4 hybrid ellen, amik magukban is erõsebbek mint egy Soverign osztályú hajó vagy egy galaxy nem hogy ha még 4 van belõle... még csak karcolást se tudtam rajtuk ejteni...

A másik hogy a lentebb emlegetett mod letölthetõ valahonnan?

Elõre is THX

Zsolo007
Ez igaz, de én meg polibuzi vagyok :). Messze jobban néz ki ha a modell részletes nem pedig a textúra részletes :D. Egyébként meg csak az egyensúlyt kell megtalálni :). Megkeresni a legfontosabb részleteket és azokat modellbe. Szerintem.

Ja, 3dsmax-hoz van.

A legtöbb st hajónál mondjuk nincs is szükség high-poly-ra. Egykét kivétellel. Elég ha a textúrák megfelelõen részletesek.
Zsolo007
Értem :D

Konverterek ilyesmik megtalálhatóak modos oldalakon?

akyyy
pedig jó lett volna egy küldire:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nincs felsõ polyhatár, csak az a kérdés, hogy 1 hajónál fekszik meg az engine, vagy csak 10nél, 100-nál :)
Zsolo007
Van egy két modellem, amiket szívesen megnéznék BC-ben....A pythonban scriptelni tudás már viccesebb....

Mi a felsõ polihatár amit visz az engine?

Ójesz. Pythonban kell tudni scriptelni :)

Van egy keretrendszer, a foundation, és rá a QBR, de ezek mind csak az alapot adják ahoz, hogy bele tudj nyúlni egyátalán a gamebe. Ez a két cucc is, és minden egyéb más dolog pythonban van scriptelve.

Ha új hajót akarsz, akkor ahoz modell kell, textúrák, fegyver textúrák, hardpoint script, system script, autoload script a qbr-hez, plusz minden fegyvernek is külön egy-egy. Le kell írnod, hogy mi mit csináljon.

Tegnap elszórakoztam még egy új szétválós galaxy beépítésével is, de valahogy nem jött össze. Az a furcsa effekt volt, hogy amint phaserrel rálõtt vlaamire, a másik hajó teljesen harcképtelenné vált, tehát kikapcsolt az összes rendszere :) Aztán rájöttem, hogy eleve nincs is olyan minõségû a modellje, mint az elõzõ galaxymé, szal hagytam a francba.
Zsolo007
Tudsz valami leírást arról, hogy hogyan lehet új hajókat berakni, illetve a hardpointokat megadni?

Zsolo007
Nagyon jó!! First Contactból van.

Egy példa :) Gondolom ráismer mindenki.
Egy dologra nem is gondoltam eddig. Hogy a háttérzenéket is módosítom.

Kerestem nemesis, first contanct, meg DS9 battle soundokat... na szal legyen elég annyi, hogy eszem faszom megáll a hatástól :) Új játék lett belõle...
Csak annyi, hogy bepörög a kocka :) Elkezd pörögni, és kirepül a faszba ötmillió km-re egy pillanat alatt. Szerintem nem tudja igazán az ütközések fizikáját rendesen számolni ekkora tömegnél.
Zsolo007
Ez durva! megnézném szívesen :)

Jah, amúgy próbáltam betenni shipként is a kockát :) Érdekes volt látni, ahogy elcsapkodta a hajókat... elég lomha a mozgása ugye, a többihez képest, és ha egyszer elindul valamerre, akkor viszont elég gyorsan tud menni, gyorsabban mint más hajók. Szal simán elcsapja a kis hajókat mint a legyeket, ott robbannak az elején :)
Viszont ezt nem kultiválja a game motorja több kisebb hajó esetén, eléggé bebugzik, szal marad starbaseként.
Zsolo007
Jah a defiant ütõs. Meg a BOP is...