598
Star Trek: Bridge Commander
  • Borg
    Hát én még pont a defianttal nem vagyok megelégedve, de örülök hogy tetszik:)
    bcfiles.com kréme-java benne van, szal ami ott jó, azt beltettem, hogy ne kelljen külön töltögessetek, és a jövöben is igy lesz:)
  • netrunner
    És a harc előtt melyik két hajót válasszam társamnak?
  • [Walaki]D`Lair
    Letöltöttem. Nagyon fasza. Föleg a Defiant.
  • Borg
    Üdv

Kitettem a Chronowerx MOD 1.0 verzióját a cwx-re.
    A file 30 MB, teszt este a szerveren, lehet hogy már ma is.
    --------------
    BC cwxmod v1.0

-INSTALLÁLÁS-

Minden filet a BC főkönyvtáradba bonts ki, mindent felülirva, különben nem fog menni.

-HASZNÁLAT-

Egyjátékos
    Ezt a modot nem egyjátékoshoz találtam ki, csak netre és qb-be jó.

QuickBattle
    Válassz hajókat magadnak, illetve a gépnek, ellenségként, vagy barátnak:
    -Miranda, a Kessok Mine helyén
    -Defiant, a Ferengi Maruder helyén
    -Constitution, a Federation Transport helyén (Other ships)
    -Intrepid, a Cardassian Freighter helyén(Other ships)
    MEGJ: Kicserélem majd egyszer mindeegyik nevét rendesre, de egyelőre nem működik jól úgy.

Multiplayer
    HOSTolj interneten, vagy LANon, válassz hajót illetve rendszert, inditsd a szervert. Aki joinol, annál ugyanennek a modnak PONTOSAN megegyező verziójának kell fent lennie.
    Ha kis különbség is van a scriptekben, azt kiirja a BC. Ilyenkor csekkoljátok az adott filet, hogy egyezik e, ha nem jutsz 5ről6ra irj emailt.

-TULAJDONSÁGOK-

Minden hajó sebessége, tűzereje, pajzsai, energiái egyensúlyba hozva, hogy megfeleljen az STben látottaknak.

Újratextúrázva, újramodellezve a Sovereign, Nebula, és Galaxy class, Valamint pl a galaxyn +phaserek, és +tüzelési módok installálva.
    Természetesen mindez fejlődni fog tovább még, patchek formájában.
  • Borg
    Nemtom,de van most több helyem CWXen, szal a mod kint lesz 1 max 2 nap mulva, már kiadtam tesztelésre (30MB)
  • [Walaki]D`Lair
    Borg nem tudod mikor fog menni az excelsior?
  • [Walaki]D`Lair
    Hátulról lődd őket, ott gyengébb a pajzsuk.
  • netrunner
    Hi mindenki!

Ti hoyg a f*szba győztétek le a 4 hybrid hajót?????!!!!??!?!?!?!?!?!?
    Egyszerűen nem bírok velük!!
    Valaki mondja már el nekem mi a gyengéjük!

Köszi
  • Borg
    Nem.
  • Goodwill
    helyes....linket tucc mondani?
  • Borg
    nincs is benne joy támogatás.. legalábbis nem tudok róla, pedig játszom egy ideje... lehet jobb lenne ha lenne mondjuk..
    De billentyűzetről is tökéletesen irányitható.
  • Goodwill
    joy nélkül lehet ezt normálisan jáccani? ha igen, kűdjetek linket, ahonnan leszedem
  • [Walaki]D`Lair
    :)) Sikerült +csinálni! hiába zseni vagyok....
  • Jani-B
    Én rájöttem az általam említett probléma nyitjára: a bcfiles.com-on van egy olyan, hogy Fundation ezt kell telepíteni először (sima másolás), aztán a BC-Mod Packager-t, majd a hajókat, végül a Mod Packagerrel importálni a játékba. Nekem így sikerült, remélem ez másnak is segít.
  • [Walaki]D`Lair
    el sem indul!!!!!
  • [Walaki]D`Lair
    na! végre megvan! DE NEM MEGY!!!!!!

Nemigaz! nem tud valaki valami orvosságot rá? +csináltam az első pár küldetést aztán kidobott a winfosba és azóta nem megy csak ha újrateszem a gémet!!!
  • Protozerg
    Sziasztok!
    Szeretném megszerezni a Star Trek:Voyager Elite Force játékot, + a küldetés lemezt. Please Help!!!
  • Borg
    egyelöre jók a célra..aztán majd némi texturázásra szorulnak még...
    Amugymeg mi ujság cwx ügyben?
  • [Walaki]D`Lair
    És fasza pulzus fézerek vannak a Defiant-on?
  • Borg
    BC_cwxmod_v1b4 képek itt és itt:
  • Borg
    Chronowerx BC Modomban benne van.
    Ugyan nem úgy mint a bcfiles-os, de nem létfontosságú hajót replacel (card freighter). Meghát én bemoddoltam hogy rendes startrekes tualjdonságok legyenek.
    Holnap már talán elérhető lesz (szerver miatt) a mod régebbi verziója is a cwx-en, amik kellenek ahhoz hogy játsz vele.
  • Jani-B
    Hi! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem sikerül az intrepid osztály importálása a játékba, amit a bcfiles.com ról töltöttem le. Van akinek ez sikerült?
  • Borg
    excelsior szerver holnap... remélhetőleg már :/
  • Borg
    Mint azt ki is irtam, az excelsior nem müködik. Igy az azon található fileok sem elérhetőek, pl a mod.
    Igéretük szerint hétfő este már menni a fog a szerver.
    Az egész persze a BSA miatt volt, mondanom sem kell..
  • [Walaki]D`Lair
    nos lehet hogy ez senkit sem érdekel de én voltam az oldal 666. látogatója :))
  • Borg
    Nagyon rulla lett a mod, bent jaccottuk majdnem 2 oran at 4en:)
    Defiant..uj Sovereign meg minden hajo pajzsa beallitva...nagy csaták voltak:)

Persze kellenek fixek még, de müködik rendesen. Aki holnap jön jáccani az töltse csak le:)

Screenshotok nemsokára kint lesznek cwx-en.
  • Borg
    Chronowerx BC mod v1b
    Töltsétek le, 7.4MB

Új defiant class a maruder helyére, valamint új sovereign modell.
    Továbbá minden pajzsérték StarTrekesre átirva, szal most már arányosak a hajók, ami ezt illeti legalábbis.

Ma este lesz bétateszt a Terok Nor HUN szerveren, jelszó nélkül, gyertek minél többen!
  • Borg
    es most is
  • Borg
    szerver indul!
  • mtubi
    Van olyan,aki a progit FTP-rol szedte le es a crackel jatszik?
    Az a problemam,hogy kilep a desktopra a jatek,amikor Load Game-ezek!
    Kerlek irjatok!Nagyon szeretnek vele gamelni,dehat egyszerre megse jatszhatom vegig :-(((((
  • Hmuda
    Kövesd a tisztjeid tanácsait.
  • Draco
    Valaki mondja mar meg hogy annal a resznel amikor 2 cardassiai egy ferengivel uzletel akkor mit kell csinalni mert mikor oda megyek elkezdik loni es mikor a ferengi felrobban en meg alig egy tized csikot tudok csak lesebezni az egy ellenseges hajobol
  • [Walaki]D`Lair
    Honnan lehet leaszedni a game-t mert még sehol sem láttam
  • Borg
    Mai screenshotok kint vannak.
  • Hmuda
    Majd benézek 8-kor.
  • Borg
    Hát szokás szerint (már 3. napja miót megvan) a radeon8500ammal szivok.
    De ha megy, akkor lesz. Erre sajnos ATIéknál semmi garancia. CS is ment tegnap még. Ma már nem megy.
  • Hmuda
    Ma is lesz szerver?
  • Hmuda
    Ma is lesz szerver?
  • Borg
    Ment.
    Amugy cwx magyar verzió már szinte mindenhol ok, legalábbis ami az enginet illeti. Forditásokra még kell egy kis idő. (ezért, és az új radeonommal való (sikeres) szenvedés miatt nem volt ma BC szerver, sorry)
  • [Walaki]D`Lair
    küld át mailba mi az icq számod plz