298
by OPM
  • akyyy
    Ez tééleg érdekes..ki próbálom.
    amúgy mi volt a 118-as hozzászólás?
  • Tuvok #135
    teljes névhez, vagy foglalkozás, hobbihoz az infódban
    ftp-re tegyél mp3-at, onnan linkeld be, 100 kbyite-nál lehetőleg ne legyen nagyobb
  • Dzsini
    vinyóról mehet, de akkor mindenkinek a saját vinyóján ott kell lennie :) úgyhogy inkább rakd fel valahova a netre a hangfile-t :))
  • Gladiator
    király, és ezt mégis hova írjam? meg milyen cím kell neki? vinyóról mehet?
  • Tuvok #132
    <BGSOUND SRC="HANGFÁJL LINKJE" LOOP="X">
    X: lejátszások száma
  • Tuvok #131
    :D
  • Dzsini
    kezdjen csak :) hamar rájön, hogy ez nem az a fórum, ahol ilyesmiket lehet...
  • Tuvok #129
    ez relatív, az 1 napos regjével senki se kezdjen itt anyázni ok nélkül mindenkit
  • Dzsini
    tőlem nem kapott bant :) csak kicsit kipucoltam itt a környéket... de máskor le se kell reagálni :)
    Tuvok azért már régebbi darab a fórumon :)
  • Gladiator
    héééj! tudom, offtopig, de tuvok! hogy csináltad meg, hogy zene szól a userinfód alatt? nagyon kemény!
  • Gladiator
    mi ez az újreges duma? te se vagy vmi hű de nagoyn régóta itt
  • Gladiator
    miket írt?! na!!!! mondjátok el! már bannolták az a baj!
  • Tuvok #124
    pffffffffffff
  • Tuvok #121
    mi az atyaúristent képzelsz te magadról ? újreg idióta, senki vagy itt, de már így beugatsz ? takarodj el innen, mielőtt kapsz egy banánt a kis popsidba
  • akyyy
    köcsög, vidd már innét, mindenhova berakod ezt a szart? rádvették, hogy nyírrjál füvet és ez sikerült?
  • Tuvok #116
    Nézd, mivel sokat jártam a Dunán hajóval, éjszakai menetek alatt elég sok 'megmagyarázhatatlan dolgot' láttam az égen, egy darabig mesélgettem, de a kutya se hitt nekem, még akkor se, ha az egész hajó legénysége ugyanazt mondta, mivel túl sok zárt elméjű ember van a világon, nincs értelme ezeket elmesélni .
  • EOX
    ezt nézétek meg:ufo video
  • CoolStuff
    jé! UFo:

:DDDDDD
  • fm
    túl sok cucc ;)
  • LittleL
    biztos láttatok már az égen
    egyenes irányban lassan, egyenletesen mozgó világító tárgyat.

Az valószínűleg műhold lehetett.
    Sokan azokat is UFO -nak hiszik.

De én láttam olyat, hogy szép lassan ment az égen egy olyan fénylő pont.
    Aztán egyszer csak begyorsított, és egyre gyorsabb lett...
    majd eltűnt a láthatáron.
    Vajon mi volt?
  • dieselG
    Jahh, mert már azóta töröltem, bocsika :)
    Holnap várjuk a képeket!
  • fm
    nekem ezek sajna nem jönnek be..vmi gáz van.

de most voltam balcsin és kifeküdtem a szabad ég alá nézni a csillagokat,persze nyomtam közbe jópár fotót és azokon is voltak furcsa dolgok,bár még csak a fotómasina lcd-jén láttam őket. holnap este felteszem ide...
  • dieselG
    Van humorod bazzeee.. :P
  • CSOCSO
    nem engednek be oda:( amikor mentem mindig bulikat csinaltunk de eleguk van a tudosoknak hogy az ufokkal YMCA-zok
  • akyyy
    hja, lehet azok nem emberek, hanem ufok, és a szokásos szertartást végezték :))
  • dieselG
    Az nem templom, hanem mint ahogy az előbb is leírtam, az egy kápolna.. innen kb. 300M-re.

Helikoffer ki van zárva mert akkor feltűnt volna mindenkinek, meg nekem is, már csak a zaja miatt is.
    Bogár? Lehetséges, de míg ezen a HÉT képen (egymást követően) felbukkan egy-két azonosítatlan tárgy, a többi 32-n, ami ugyanott készült, semmi nem volt az égen.
    Mindenesetre félek énis hogy jönnek értem miután a nép elé szórtam a képeket.. ;)
  • akyyy
    Az nem csak egy helikopter? Vagy egy darázs. Bogár?

Amúgy a templommal szembe laksz? Fotózz le egy temetést is:)
  • dieselG
    ...
    első
    második
    harmadik
  • Factor_007
    töltsd föl a többit is, had lássuk őket :)
  • akyyy
    ja :D
  • Factor_007
    az egy bogár, és egy sárga lufi :)
  • dieselG
    Tessék figyelni az eget :)
  • dieselG
    Nem vagy te egyedül, ezt a topicot már korábban is megnézegettem, csak éppen pár napja, igen megdöbbentő felvételeket csináltam.. Van a házunk közelében /itten a falu szélén/ egy kápolna, és múlt vasárnap egy kisebb mise volt ott.. fogtam a fényképezőt, és csináltam kb 40 képet. Igen ám, de HÉT egymást követő képen /kb 5-10mp-es különbség van a két kép között/ a távolban két szabálytalan irányban cikázó, ámde szabályos elrendezésű "izé" figyelhető meg.. Most töltöm fel éppen MODEMMEL // az egyik, 1,92megás képet.. de legalább messziről is igen jól kivehető, minőségi kép. Ha nem elégedtek meg azzal a képpel, akkor feltöltök még egy párat, úgyse az a legjobb, amit éppen töltök fel :)
  • akyyy
    Ja, holdat maxi közelségből. Hátha látsz rajta valamit :)
    De akár repcsiket is fotózhatsz.

Képek hol vannak?
  • _Vegeta_
    Nem kell attol felni. :D
  • _Vegeta_
    Oke, raer, csak tok rulz igy. Amugy holdat sikerult mar lefotoznod ? :)
  • fm
    sztem ha én kiszúrtam őket innen a Földről tuti ők is kiszúrtak engem, és mivel itt közzétettem a képeket,hamarosan végem...szóval ha nem jönnék többé jelentsétek az ügyet a nasának! köszesz
  • ricsi1
    anyám ez télleg dúrva
  • fm
    oké:)
    de sajna kövhétig várnod kell,mer hajnalban elutazok..
  • _Vegeta_
    Szivesen latnek hasonlo kepeket, ha nem lenne gond. :)
    Enis probalkoztam ilyesmivel, de a gepem gyenge hozza. :(