298
by OPM
-
#136 Ez tééleg érdekes..ki próbálom.
amúgy mi volt a 118-as hozzászólás? -
#135 teljes névhez, vagy foglalkozás, hobbihoz az infódban
ftp-re tegyél mp3-at, onnan linkeld be, 100 kbyite-nál lehetőleg ne legyen nagyobb -
#134 vinyóról mehet, de akkor mindenkinek a saját vinyóján ott kell lennie :) úgyhogy inkább rakd fel valahova a netre a hangfile-t :)) -
#133 király, és ezt mégis hova írjam? meg milyen cím kell neki? vinyóról mehet? -
#132 <BGSOUND SRC="HANGFÁJL LINKJE" LOOP="X">
X: lejátszások száma -
#131 :D -
#130 kezdjen csak :) hamar rájön, hogy ez nem az a fórum, ahol ilyesmiket lehet... -
#129 ez relatív, az 1 napos regjével senki se kezdjen itt anyázni ok nélkül mindenkit -
#128 tőlem nem kapott bant :) csak kicsit kipucoltam itt a környéket... de máskor le se kell reagálni :)
Tuvok azért már régebbi darab a fórumon :) -
#127 héééj! tudom, offtopig, de tuvok! hogy csináltad meg, hogy zene szól a userinfód alatt? nagyon kemény! -
#126 mi ez az újreges duma? te se vagy vmi hű de nagoyn régóta itt -
#125 miket írt?! na!!!! mondjátok el! már bannolták az a baj! -
#124 pffffffffffff -
#121 mi az atyaúristent képzelsz te magadról ? újreg idióta, senki vagy itt, de már így beugatsz ? takarodj el innen, mielőtt kapsz egy banánt a kis popsidba -
#117 köcsög, vidd már innét, mindenhova berakod ezt a szart? rádvették, hogy nyírrjál füvet és ez sikerült?
-
#116 Nézd, mivel sokat jártam a Dunán hajóval, éjszakai menetek alatt elég sok 'megmagyarázhatatlan dolgot' láttam az égen, egy darabig mesélgettem, de a kutya se hitt nekem, még akkor se, ha az egész hajó legénysége ugyanazt mondta, mivel túl sok zárt elméjű ember van a világon, nincs értelme ezeket elmesélni . -
#115 ezt nézétek meg:ufo video -
#114 jé! UFo:
:DDDDDD -
#113 túl sok cucc ;) -
#112 biztos láttatok már az égen
egyenes irányban lassan, egyenletesen mozgó világító tárgyat.
Az valószínűleg műhold lehetett.
Sokan azokat is UFO -nak hiszik.
De én láttam olyat, hogy szép lassan ment az égen egy olyan fénylő pont.
Aztán egyszer csak begyorsított, és egyre gyorsabb lett...
majd eltűnt a láthatáron.
Vajon mi volt? -
dieselG #111 Jahh, mert már azóta töröltem, bocsika :)
Holnap várjuk a képeket! -
#110 nekem ezek sajna nem jönnek be..vmi gáz van.
de most voltam balcsin és kifeküdtem a szabad ég alá nézni a csillagokat,persze nyomtam közbe jópár fotót és azokon is voltak furcsa dolgok,bár még csak a fotómasina lcd-jén láttam őket. holnap este felteszem ide... -
dieselG #109 Van humorod bazzeee.. :P -
#108 nem engednek be oda:( amikor mentem mindig bulikat csinaltunk de eleguk van a tudosoknak hogy az ufokkal YMCA-zok -
#107 hja, lehet azok nem emberek, hanem ufok, és a szokásos szertartást végezték :)) -
dieselG #106 Az nem templom, hanem mint ahogy az előbb is leírtam, az egy kápolna.. innen kb. 300M-re.
Helikoffer ki van zárva mert akkor feltűnt volna mindenkinek, meg nekem is, már csak a zaja miatt is.
Bogár? Lehetséges, de míg ezen a HÉT képen (egymást követően) felbukkan egy-két azonosítatlan tárgy, a többi 32-n, ami ugyanott készült, semmi nem volt az égen.
Mindenesetre félek énis hogy jönnek értem miután a nép elé szórtam a képeket.. ;) -
#105 Az nem csak egy helikopter? Vagy egy darázs. Bogár?
Amúgy a templommal szembe laksz? Fotózz le egy temetést is:) -
dieselG #104 ...
első
második
harmadik -
#103 töltsd föl a többit is, had lássuk őket :) -
#102 ja :D -
#101 az egy bogár, és egy sárga lufi :) -
dieselG #100 Tessék figyelni az eget :) -
dieselG #99 Nem vagy te egyedül, ezt a topicot már korábban is megnézegettem, csak éppen pár napja, igen megdöbbentő felvételeket csináltam.. Van a házunk közelében /itten a falu szélén/ egy kápolna, és múlt vasárnap egy kisebb mise volt ott.. fogtam a fényképezőt, és csináltam kb 40 képet. Igen ám, de HÉT egymást követő képen /kb 5-10mp-es különbség van a két kép között/ a távolban két szabálytalan irányban cikázó, ámde szabályos elrendezésű "izé" figyelhető meg.. Most töltöm fel éppen MODEMMEL // az egyik, 1,92megás képet.. de legalább messziről is igen jól kivehető, minőségi kép. Ha nem elégedtek meg azzal a képpel, akkor feltöltök még egy párat, úgyse az a legjobb, amit éppen töltök fel :) -
#98 Ja, holdat maxi közelségből. Hátha látsz rajta valamit :)
De akár repcsiket is fotózhatsz.
Képek hol vannak? -
_Vegeta_ #97 Nem kell attol felni. :D -
_Vegeta_ #96 Oke, raer, csak tok rulz igy. Amugy holdat sikerult mar lefotoznod ? :) -
#95 sztem ha én kiszúrtam őket innen a Földről tuti ők is kiszúrtak engem, és mivel itt közzétettem a képeket,hamarosan végem...szóval ha nem jönnék többé jelentsétek az ügyet a nasának! köszesz -
#94 anyám ez télleg dúrva -
#93 oké:)
de sajna kövhétig várnod kell,mer hajnalban elutazok.. -
_Vegeta_ #92 Szivesen latnek hasonlo kepeket, ha nem lenne gond. :)
Enis probalkoztam ilyesmivel, de a gepem gyenge hozza. :(